|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
Samoa nie rób wstydu
wpisz sobie w google "suwaczki śłubne" albo "suwaczek ślubny" i kliknij pierwszego lepszego linka i tam wybierasz sobie suwaczek czyli to jak ma wyglądac- są gotowe aby kliknąc na ten co ci się podoba, wpisać datę śłubu i nacisnąć guzik z napisem "generuj kod suwaczka" a potem skopiować go sobie i wkleić na wizaż czyli wejść w ustawienia i kliknąć "edytuj podpis". proste jak nie wiem co!!! zasuwaj robić suwaczek![]()
|
#3632 |
|
Zadomowienie
|
A jeszcze odnośnie książek, to Ja się trochę martwię o mojego chrześniaczka małego, bo jestem jedyną osobą, która mu kupuje książki. Dziadek mu je czyta. Dobre chociaż tyle. To jest taki kochany chłopczyk i nie chciałabym, żeby miał problemy z czytaniem czy w ogóle z nauką.
Idę się kąpać i myć ząbki, żeby mnie już więcej nie kusił winogron stojący na biurku, bo to jednak cukier na noc, a jak umyję ząbki, to mi się nie będzie chciało drugi raz i tym sposobem nie będę jeść winogronu. Madziulka ma na suwaczku 374 dni, a Ja tylko 373, bo pamiętam, że wpisywałam tam gdzieś godzinę ślubowania i po 16 już mi jeden dzień ubywa
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-06-17 o 21:37 |
|
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wwłaśnie z ciekawości zajrzałam sobie na forum panien młodych 2011 i one mają 2 lata 2 miesiące i 3 dni do ślubu te z sierpnia
chybabym umarła jakbym na swoim suwaczku jeszcze tyle czasu miała i tak uważam że stanowczo za dużo się oczekam na tego mojego męża szwagier ze szwagierką w dniu ślubu nawet tyle nie będą się znać ile my na swój ślub czekamy
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-06-17 o 21:48 |
|
|
|
#3634 |
|
Zadomowienie
|
Jazzmanka popatrz jak ten czas leci!
a pomyśl co będzie jak przekroczysz próg 200 dni a później 100...![]() Samoa nie zakładałaś nigdy suwaczka? ja już chyba mam z 5. w tym jeden ile do wakacjiDziewczyny miałam się nie nastawiać i nie nakręcać ale taka chodzę podekscytowana tą przymiarką że aż wstyd ![]() to już we wtorek aż pożyczę murek od Kasi żeby się uspokoić
|
#3635 |
|
Zadomowienie
|
to ja też chcę jeden
właśnie TŻ robi drugą dziś kawę... i idziemy wkuwać jak się izoluje trzustkę :/ nie zdam tego, nie zdam, buuu, głupia baba, zamiast się wcześniej uczyć to imprezowała ![]() A jak się już tak chwalicie to ja mam 444 dni do ślubu ale jeszcze nie czuję, że tak późno, tyle, że my się chyba najpóźniej z Was zaręczyliśmy i tak mówiliśmy sobie, że spokojnie się pocieszymy pół roku a potem załatwiamy na 2011 ale się sprężyliśmy i 20 dni później mieliśmy umowę z salą i udało na 2010
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2009-06-17 o 22:02 |
|
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
ja pamiętam że przed wejściem do salonu dostałam jakiegoś takiego stracha że chciałam wracać do domu
na szczęście koleżanka mnie tam wepchała na siłę bo ja to bym pewnie zwiała hehehe za to po mierzeniu sukni czułam się jak w jakimś innym świecie- takim bajkowym, gdzie dookoła wszystko jest śnieżnobiałe i mieniące się koralikami i byłam taaaaaka podekscytowana aż wy się smiałyscie hehe mówię ci fajnie będzie- o ile jakieś fajne suknie będziesz mierzyć bo jak są brzydkie suknie to się automatycznie doła łapie...ja to idę spać bo nie mam siły dobranoc
|
#3637 |
|
Rozeznanie
|
ale mnie wkurza ten facet
ile mozna czekac
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3638 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak się izoluje![]() Cytat:
![]() mam nadzieję, że się tylko nie rozczaruję![]() Jeszcze Wam nie wysłał? to już jest niepoważne!
|
|
#3639 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a właśnie napisała do mnie koleżanka, że dostała 5 z jednego egzaminu to był ten z pracą grupową, więc ona twierdzi, że ja też spokojnie mogę sobie 5 wpisać bo miałyśmy wszystko identycznie zobaczy się jutro...fajnie by było
|
|
#3640 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a tak na marginesie to na serio?????? Bo wstyd się przyznać, ale ja nie wiem wzięłam pierwsze lepsze zdjęcie, które miałam na kompie i tak o to powstał ![]() Cytat:
kobieto ja już ćwierć wieku przeżyłam ![]() za 5 lat będę miała 30 ![]() ![]() aż muszę sobie jeszcze raz puknąć ![]() oj biedna, strasznie nie lubię nie słownych ludzi
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak juz bedzie szaro, buro i ponuro i nie bedzie ciekawszych alternatyw na spedzenie tych 4 wieczorow szkoda mi czasu w wakacje na cos takiego![]() no to sie z TZem porzadnie wysaunowalismy, wybiczowalismy i wyjaccuzowalismy i jeszcze w KFC bylismy ale grzecznie ograniczylam sie do salatki
|
|
|
|
|
#3642 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uciekam powoli więc dobrej nocki dziewczyny
|
|
#3643 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
osioł ze Shreka?Cytat:
Ale jesteś stara, o Jaaaa...
|
||
|
|
|
#3644 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki
![]() Lusmarija - hm, tak mi się wydaje W każdym razie podobieństwo jest uderzające! Ja bardzo lubię Aishwaryę, to piękna kobieta, była Miss Świata, także jeśli to ona to dobrze trafiłaś z avatarkiem Ale ciii...żeby Samoa się nie dowiedziała![]() Lain, ale Wam fajnie My właśnie oglądnęliśmy "2 tygodnie na miłość" Świetny film!! Hehe, polecam każdemu na odstresowanie się Sykam do kąpielki![]() Buziaki wielkie i milusiej nocki Paps wszystkim!!
|
|
#3645 |
|
Rozeznanie
|
dobra juz nie sprawdzam i tak juz nie zamiesci dzis, moze sie zlituje i do tej 10 da znac co i jak
![]() Ide sobie zrobic spaghetti ![]() A dzis jestem sama samiutka ![]() no ale cóż dziwne ale jak nie ma tz to pozno sie klade spac a przy nim to juz o 10 ziewam hmmm... |
|
|
|
#3646 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3647 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.google.pl/search?sourceid...30&q=Aishwarya A miałam taki plan, żeby dzisiaj iść wcześniej spać. No dobra, buziaki na dobranoc. Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-06-17 o 23:19 |
|
|
|
|
#3648 |
|
Zadomowienie
|
a ja siedzę i czytam Bash-a
ale przynajmniej wiem jak się trzustkę izoluje
|
#3649 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3650 |
|
Zadomowienie
|
izolujesz z trzustki wysepki Langerhansa i wszczepiasz je w takich małych rureczkach do żyły ramieniowej, żeby produkowały insulinę
jak ktoś jest cukrzykiem typu I to zamiast codziennie brać zastrzyki to mu coś takiego można wszczepić W sumie przydatna rzecz ta hodowla tkanek, co to z niej jutro mam egzamin Szkoda tylko, że nic nie wymyślisz, wszystko na pamieć Spadam, do 2 przynajmniej muszę się pouczyć...
|
#3651 |
|
Zadomowienie
|
Ale Ty fajne rzeczy potrafisz
No dobra, to Ja też już zmykam. Tym razem naprawdę i już Cię nie rozpraszam więcej. Pa
|
|
|
|
#3652 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tylko wiem jak to się robi to w jakichś specjalnych laboratoriach w szpitalach pewnie robią pa
|
|
#3653 |
|
Rozeznanie
|
pa dziewczynki ide spac milej nocki
![]() ale sie najadlam
Edytowane przez agator74 Czas edycji: 2009-06-17 o 23:58 |
|
|
|
#3654 | |
|
Wtajemniczenie
|
o rany
naprawdę podziwiam i mozesz po takim "lekkostrawnym" (jedzeniu przed północą praktycznie) spać ? ![]() Cytat:
rozumiem, że do mnie dzień dobry ja juz w pracy od rana, a jutro na szkolenie z VATu jadę i chyba mi się jednak nie chce ![]() i nareszcie słońce się u mnie pojawiło
|
|
#3655 |
|
Raczkowanie
|
Joł Wszystkim Sexi Dzikim Kotkom!!
Jazz - jak nie on jak ona Jak się wskoczy w grafikę w wklepie jej nazwisko to wyskakuje to samo zdjęcie z avatarka Lusmariji Hehe.Ja dzisiaj mam oficalnie WOLNE, jutro tysz Kurcze, pół nocki nie spałam, przewracałam się z boku na bok przez ten głupi egzamin z włoskiego Bu, bu, bu. Tyyyle głupich błędów narobiłam!! Bu. 3ajcie się ciplutko, buziaki wielkie
|
|
#3656 |
|
Zadomowienie
|
cześć
![]() ja już wstałam, ale dalej jestem nieprzytomna idę na cytologię, potem wracam na chwile do domu i na egzamin...
|
#3657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj biedna... moze jednak będziesz miała wiecej szczęścia i jakoś fartem zaliczysz ![]() juz się nie denerwuj... (ale ja to madra jestem, wymyślam tutaj rady, a sama to zdołowana jestem od kilku dni, przez ten swój głupi egzamin )no ale jakoś musimy dać radę nie
|
|
#3658 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak mi nie wyjdzie to Ty mi zrobisz![]() Cytat:
I co - kupisz tą suknię jak coś?Cytat:
Ja za 5 lat będę miala 27 i będę rozkminiać z tż jak się robi dzieci ![]() W ogóle to teraz miałam jakies chore przeczucie, że jestem w ciąży, nie wiem why, dobrze, że nie jestem. Ale z kazdej strony w necie atakowaly mnie ciążowe brzuchy i do tego reklamy z testem ciążowym Ale było tak głupio, że tż coś mówił fajnego a ja tylko myślałam - aha, fajnie, ale się okaże, że bejb to dupa z tego będzie Nasi znajomi sa w ciązy i ja im kibicuję i to mi wystarczy A jeszcze jedna koleżanka mi wysłała zdjęcie swojego bejbiczka - jaki słodki!![]() Cytat:
Masz nowy avatarek ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- wyskoczyła mi reklamam ktorej nie da się zamknąć, mam to w d ni erobie suwaczka
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-06-18 o 09:00 |
||||
|
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wieczorne grille, plywanie przy zachodzie slonca w jeziorze, piwko na kocyku nad Wisla... w listopadzie to juz nie bedzie mozliwe z kolei cala zima odpada, bo to potencjalny czas wypadow na deske nie chce wszystkiego podporzadkowywac naukom ja tam w sumie patrze na to przez taki pryzmat, a nie tracenia TZa, no bo mam go na codzien.... na naukach tez bedziemy razem i pewno razem bedziemy z tego rowno zlewac ale jednak wakacyjny czas to tylko 3 miesiace w roku ![]() tak sobie mysle, ze fajnie byloby wyskoczyc na te nauki ze znajomymi, ktorzy tez biora w przyszlym roku slub... bylby jeszcze wiekszy polew no, ale znajomy ma taka nieregularna prace, ze on to chyba bedzie mogl conajwyzej na weekendowe skoczyc a dla mnie weekendowe to by bylo za duzo emocji na raz a mam Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-06-18 o 09:18 |
|
|
|
|
#3660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

wpisz sobie w google "suwaczki śłubne" albo "suwaczek ślubny" i kliknij pierwszego lepszego linka i tam wybierasz sobie suwaczek czyli to jak ma wyglądac- są gotowe aby kliknąc na ten co ci się podoba, wpisać datę śłubu i nacisnąć guzik z napisem "generuj kod suwaczka" a potem skopiować go sobie i wkleić na wizaż czyli wejść w ustawienia i kliknąć "edytuj podpis". proste jak nie wiem co!!! zasuwaj robić suwaczek

chybabym umarła jakbym na swoim suwaczku jeszcze tyle czasu miała
i tak uważam że stanowczo za dużo się oczekam na tego mojego męża
a pomyśl co będzie jak przekroczysz próg 200 dni a później 100...

ale jeszcze nie czuję, że tak późno, tyle, że my się chyba najpóźniej z Was zaręczyliśmy i tak mówiliśmy sobie, że spokojnie się pocieszymy pół roku a potem załatwiamy na 2011

jak się izoluje
wzięłam pierwsze lepsze zdjęcie, które miałam na kompie i tak o to powstał 

Dla mnie to brzmi jak jakaś abstrakcja