|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2522 |
|
Raczkowanie
|
Ok daje daje
![]() Kiecka wymaga jeszcze wykończenia i poprawek ... Jest duuuużżżaaaa, a ja też do małych nie należę (180 cm wzrostu ) Ale oto jej zarys...Kurcze miało być szybciej, ale nie mogłam sobie poradzić z rozmiarem zdjęć |
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczyny.Ja juz spakowana.jutro rano lecimy do Polski a po poludniu czeka mnie pierwsza przymiarka
groszku bardzo ladnie Ci w tej sukience
|
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
ania20m trzymam kciuki za dziadka
![]() AgatkaL najwazniejsza jest konfrontacja czekam na relacje i trzymam kciuki.. klion78 tak moja ale hmm tej dziewczyny juz nie ma na forum.. oan chyba wszytsko krytykowala.. najwazniejsze ze mi sie podoba ale faktycznie.. czasem na forum wszystko tak dziwnie wyglada... ale.. trzeba trzymac kciuki za pomyslna konfontacje ![]() Justyna33333 przejedzcie ta trase z zegarkiem i dodajcie chwile ![]() anjadka ja tez nie chce welonu i tesciowej to nie pasuje ale sie nie daje SollAngelica badz swiadkiem przynajmniej zobaczycie jak to wyglada od kuchni ![]() azzis gratuluje groszek80 super, ale jak bedzie twoj romiar to bedzie jeszcze faniej Rybulko gratuluje ani chwili w ciebie niewatpilam
|
|
#2525 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Atomufka od razu na przymiarkę czekam na fotkiCo ja tu jeszcze robię Chyba się naprawdę uzależniłam. o 5.30 pobudka a ja buszuję na wizażu ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- http://slub.interia.pl/main/news?inf=1324326 tak jakby nasz temat |
|
|
|
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przymiarka od razu bo slub juz za tydzien
|
|
|
|
|
#2527 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2528 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciekawe co u AgatkiL...mam nadzieję, że jednak jej TŻ zrozumiał
|
|
|
|
#2529 |
|
Wtajemniczenie
|
UWAGA!!! Zdaję relację...
Konfrontacja jeszcze wszystko pogorszyła...mama wyrzuciłą teściową za drzwi, to nie chciała wyjść tylko się darła...szok !!! Powiedziała, zę skoro TZ wybrał mnie to od dzisiaj ma się spakować i wyprowadzać, bo nie ma domu. Ja usłyszałam, ze się rządze, nie umiem się do niej dostosować i takie tam...po prostu koszmar. Powiedziała, zę na weslele nie przyjdzie, ale kasę da - szczerze wątpię, bo zrobi wszystko zeby tego ślubu nie było. Jutro mamy zapłacić za kościół, to powiedziała, ze ni da na to pieniędzy. Że tak powiem - niezrównoważona kobita!!! TŻ został ze mną, nie wiem czy zrozumiał...normalnie wrócił teraz do domu i mamusia go jednak nie spakowała...Od poniedziałku załatwiliśmy sobie wczesniej mieszkanie i się wprowadzamy...zobaczymy jak to się wszystko skończy...narazie rozpaczam ![]() Dziękuję Dziewczyny za wsparcie i za to że się martwicie i myślicie co tam u mnie, to naprawdę bardzo miłe i człowiekowi od razu lżej na sercu Jesteście KOCHANE !!!
♥ Jesteśmy zaręczeni !!! ♥ http://s8.suwaczek.com/201102120926.png ♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011 http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png Edytowane przez AgatkaL Czas edycji: 2009-06-18 o 00:15 |
|
|
|
#2530 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nooo jaki szkielet toż to już prawie gotowa suknia ładnie ci w niej bardzo
|
|
|
|
|
#2531 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() boze aż mam łzy w oczach Agatko bardzooo mi przykro....wcale Ci sie nie dziwie że rozpaczasz o matko mi by się odechcialo tego calego wesela ale co zrobic jak juz zalatwione wszystko Ja Ci naprawde szczerze współczuję bo ja mam podobną przyszla tesciowa i dzis powiedziala "skoro uprawiamy dziadostwo to po co nam ślub a z reszta na to i tak wystarczą 2 miesiące" dając nam do zrozumienia ze nie chce wesela ..."no a na kawe spotkać sie mozna"...( w sensie z moimi rodzicami pierwszy raz) i mi juz po tym sie odechcialo wesela a co dopiero Tobie No i co my teraz kredyt mamy wziąć? ehh
|
|
#2532 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a czy jego mama ma jakies powody zeby Cie tak nielubiec? czy zawsze tak bylo czy dopiero od jakiegos czasu ma waty do ciebie?
|
|
|
#2534 |
|
Zadomowienie
|
Strasznie to przykre Agatko. Nie rozumiem jak własna matka jednego z Was może tak psuć najpiękniejszy dzień Waszego życia. Mam nadzieję, że się to wszystko poukłada...
* * * * * * Kilka z nas widziałam ma dziś urodziny - wszystkiego dobrego
|
#2535 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2536 |
|
Raczkowanie
|
Agatka, nic z tego nie rozumiem.
Przecież Twoja teściowa z tego co pamiętam to nawet chciała żebyś z nią mieszkala po ślubie bo ma taki duży dom itp. a teraz awantury i takie rzeczy???? Co jej się stało? to jakieś głupie jest wszystko...
|
#2537 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem już w pracy, a za oknem taka piękna pogoda ehhhhpewnie będę Was jeszcze podczytywać, jakoś się nie mogę opanować Miłego dnia kobietki!!
|
|
|
|
|
#2538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
AgatkaL bardzo Ci współczuję, naprawdę
|
|
#2539 |
|
Zadomowienie
|
AgatkaL trzymam kciuki za pozytywne zakończenie niepowodzeń. U mnie też teraz sa kłopoty. Mój TŻ nie akceptuje męża mojej siostry i też sa jazdy.... Uważnie słucha co ten mówi, a potem w domu to komentuje. Jest na niego taki wściekły, że nie macie pojęcia. Co prawda tamten też gada od rzeczy i czasami mógłby przemyślec swoje wypowiedzi, ale ... ja już nie mam na to wpływu. A do tego zawsze jak jedziemy do moich rodziców, to on też tam jest, bo tam mieszka i nie mozemy z rodzicami spokojnie sami posiedzieć przy kawce. Nie wiem, jak mam wybrnać z tej sytuacji, żeby szwagier tak nie draznił mojego mężą.
Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2009-06-18 o 07:31 |
|
|
|
#2540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2541 |
|
Rozeznanie
|
A ja nie trawię brata TŻ i jego żony - nic mi nie zrobili ale nie znoszę ich. Mam nadzieję że to się zmieni ale na razie się nie zapowiada.
Kontakty z nimi ograniczam do minimum
|
#2542 | |||||
|
Raczkowanie
|
zielony_motylek, zlotko855, Rybulka, Anuulaa, martucha84 dziewczyny badzo Wam dziekuję!
my oczywiście zgodzilismy się świadkować u znajomych i baaaardzo mi ulżylo jak wszystkie powiedzialyscie, że mogę do nich iść w swojej poprawinowej kiecce w sumie chyba poza ich ślubem i swoimi poprawinami nie zalożę jej już nigdy - bo po slubie planujemy bobaska, potem będę chudnąć a potem pewnie moda się już zmieni, wiec przynajmniej dwa razy będzie użyta ![]() a z drugiej strony, jak sobie pomysle o ich i swoim ślubie, że dwa razy będziemy razem stać przed ołtarzem i dwa razy to przezywać... qurde już stresa mam podwójnego i motylki w brzuchu, ale myślę że będzie bosko i na 100% będziemy to fajnie wspominać ![]() ![]() Cytat:
![]() piękne zdjęcia!! ja też kombinuje coś z hortensjami ![]() Cytat:
mow mi tu szybko, gdzie takie cuudne kolczyki kupilaś, bo się zakochalam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
kurcze moze sprobujcie jakoś załagodzić tą teściową, bo Wam całe wesele popsuje swoimi fochami
|
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zazdroszcze sytuacji, w ktorej jestes
|
|
|
|
|
#2544 |
|
Wtajemniczenie
|
Echhhh...mówię Wam...nie mogę pracować, tylko myślę o tym wszystkim, dlaczego mnie to wszystko spotyka...Czemu ten babol robi nam taką przykrość, wszystko było dobrze, byłam taka dobra i nagle zmiana o 360 stopni.
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja za nimi nie przepadam, bo oni się dziwnie zachowują... Sami chcieli by o nas wiedzieć wszystko, tzn. co u nas, jakie mamy plany itp., Natomiast oni zachowują wieczne milczenie.. jakby wszystko w ich życiu było tajemnicą. No i denerwuje mnie, że tylko wtedy się do nas odzywają, jak mają jakiś interes. A tak jak np. my czegoś potrzebujemy, to tel. nie odbierają, potrafią kity wciskać, że a to sms nie doszedł, albo na GG wiadomości też nie dostali (mimo, że siedzą na kompie dzień w dzień). I dlatego za nimi nie przepadam. I teraz mnie jeszcze wkurzyli, bo zaraz po ślubie ciągle wypytywali (jak nie mnie to TŻ) czy mamy już zdjęcia, czy mamy już film... powiedziałam, że jak będziemy mieli to damy im znać... No i zapytałam, czy może oni mają jakieś zdjęcia dla nas (bo robili swoim aparatem), to powiedzieli że wyślą mailem... i do tej pory nic. A na ich weselu to cykaliśmy im fotki i wszystkie na drugi dzień dostali
|
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykre to wszystko... ![]() Zdam realacje z przymiarki Poszło dobrze. Dół sukni jest ekstra. Porobiła śliczne zakładki. Na razie nie ma co pokazywać bo wszystko było poupinane na szpilkach. Wczoraj czułam się wniej super, a jak zobaczyłam dzisiaj moje zdjecia to oczywiscie znowu ZONK Mysle, ze to wina tych szpilek i słabego zasznurowania. Będę miała średni tren odpinany że ona nie rozumiała czym ja się tak zachwycam Wiec tak : wyszłam uskrzydlona i w poniedziałek mam kolejną przymiarkę dzisiaj wreszcie spałam spokojnie
|
|
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
AgatkaL przykro mi, że tak to wszystko u Ciebie wygląda
Zamiast się cieszyć tym, że ślub tuż tuż, to się niepotrzebnie stresujesz przez innych. Myślę, że przyszła teściowa jest w jakimś amoku i dlatego się tak zachowuje ![]() Bądź dzielna i nie daj się
|
#2548 |
|
Zadomowienie
|
gold, a na czym w końcu stanęło-bo sie pogubiłam, szyjesz nową z tego pięknego waniliowego materiału, czy przerabiasz tę z Chin?
I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie... Edytowane przez Strobiluska Czas edycji: 2009-06-18 o 08:58 |
|
|
|
#2549 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powiedziała, że ja krzywdze TZ, że ciągle są przeze mnie kłótnie, ze jestem taka święto***liwa, bo nie nocują u TZ....no ludzie kochani, więc mama kazała jej wyp....z naszego domu, a ta powiedziała, zę nie wyjdzie bo ma prawo tu być...Jestem w szoku do tej pory...W końcu to ja ją wyprosiłam i wyprowadziłam...nie chce mieć z nią nic do czynienia więce, skoro tak naskakuje na mnie moją rodzinę - za nic, bo nic się nie stało, to ona pierwsza przyleciała z awanturą do mojej mamy nie mówiąc nawet o co chodzi.
|
|
|
#2550 |
|
Raczkowanie
|
witam
melduje się do wątku , witam nowe i stare znajome chyba też uzależniłam się od forum wizaz...to moj ktorys watek :P a ślub 5 grudnia wiec tez tuz tuz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:34.

ale te dwa kolorki jak najbardziej
yummy 

ciekawa jestem tego "szkieletu" 
Chyba się naprawdę uzależniłam. o 5.30 pobudka a ja buszuję na wizażu 

Kontakty z nimi ograniczam do minimum