|
|
#2731 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Hejka
Ja z dobrymi wiadomościami: synkowi zmniejszyło się poszerzenie miedniczek nerkowych z 8 mm na 6 mm i pani doktor powiedziała, że może za 3 miesiące nie było w ogóle żadnego poszerzenia gosia bezpiecznego lotu i udanego wyjazdu Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tylko czy mamusia jest świadoma tego Cytat:
ps. karteczka sru ad. 1 no dobra pochwaliłaś się, a gdzie fotka dla nas ![]() ad. 2
|
|
#2732 |
|
Rozeznanie
|
czesc babeczki
![]() widze ze wszystkie wziely mojego malza za jakiegos zboooka niesamowitego ![]() spektakularne powroty na lono wizazu zauwazylam! LIL, SOFFI, KATARZINKA nie uciekac na tak dlugo bo bedziemy praly w doopska teraz macie nadrobic zaleglosci i napisac kilka stron elaboratow co sie u Was dzieje...co do tych wtracajacych sie"pomagaczy" to olaaaac takich...kazdy madry jak stoi obok...zwlaszcza mamusia broniaca swojego malego chlopczyka...ale prawda jest taka ze nierzadko to my musimy ich uczyc zycia we dwoje, w zwiazku kobieta-mezczyzna bo mamusie tylko by opiekowalys ie swoimi syniami nie zauwazajac ze ten ich synio ma juz prawie/ponad trzydzieche na karku i swoja rodzine! widzialam kilka fotek: Malutka- fajna torebeczka a buciki plaske tak zebys juz niedlugo latala za swoim syniem ktory tak szybko rosnie i niedlugo juz zacznie zwiedzac swiat?? ![]() Kasienka-to sobie odpoczelas na morzem???powdychalas jodu i za nas??? Daget-rzeczywiscie bez porownania Twoje zdjecie w tej sukience a na tej plastik lali....ake masz figure!!!!!!!!! zazdraszczam!!! Cziki zreszta tez zazdraszczam ![]() <kolejny apel/petycja/prosba/nakaz o wiecej fotek!!!!!!!> Kasienka chyba nam wybaczy???? Anusia- supeeeeeeeer te kartki!! ta pierwsza genialna! kolorystyka i pomysl bardzo mi sie podobaja (zrobisz mi taka na ślub siostry????) tak niesmialo proszembuciki tez mis ie sodobaly fajny ten ich kolor... nawet myslalam o sukience w takim podobnym odcieniu...Izula- zmiana avka tak letnio i radosnie!!! podoba sie
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png Edytowane przez katey Czas edycji: 2009-06-17 o 21:18 Powód: wypadaloby laski jakos wytluscic ;) |
|
|
|
#2733 |
|
Zadomowienie
|
No i kurka wróciłam
Dzieki Kochane za powitanie Liluś ![]() Anusia swietne buty i kartki tez - klucz mi przypomina moj stary do skrzynki na listy ![]() Izka chmurki boskie, racucha chce ja! Paulinka chce zobaczyc wlosy Ja tez ostatnio scielam z mega dlugich (no moze nie tak jak katarzinka) na dlugie....Hmmm sruu powiadasz ![]() Daget ale ona urosła Taka pannica juz z niej Agusiu z moich obserwacji i doswiadczen wynika ze sa tacy faceci ze im zalezy i pokazuja to, sa i tacy co robia to czasami albo tylko pod wplywem podpowiedzi sa i tacy ktorzy duzo obiecuja malo robia, albo mydla oczy ze cokolwiek robia, jedni chca i ucza sie starac sie o zwiazek, inni nie chca itd. moglabym tak jeszcze kilka grup wymienic... Zalezy na jaki "egzamplarz" trafilysmy. Ja osobiscie nie spodziewam sie wiele - wole sobie nie mydlic oczu tym ze malzenstwo i wspolne zycie zobowiazuje do czegos ponad norme. Ot tyle. Gosiu wyslij nam troche fajnej pogody z tej Hiszpani plissss ![]() Mili ciesze sie ze u Was ok To tak po trochu dzis bo jestem padnieta - jutro czeka mnie kucie na egzaminy a potem maroton pt-sb-ndz ![]() P.S Malutka Jak to dobrze ze takie dobre wiesci masz o Dawidku sik fontanowy musi byc, przynajmniej teraz mozna bezkarnie obsiurac to i owo
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-06-17 o 21:22 |
|
|
|
#2734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Obsikana malutka... ![]() Mamusia świadoma nie musi być, wystarczy, ze syn wie co robi... ![]() Leci..... Idę plusk ! |
|
|
|
|
#2735 | |||
|
Zakorzenienie
|
hejka
ODPISUJE MYK MYK I LECE SIE PLUSKAc ![]() Cytat:
ale pierwsza jest przepiekna ![]() butki bardzo ladne i beda w 100% pasowac do sukienki Cytat:
2- 3- Cytat:
ale było fajnie, szkoda że pogoda nie dopisała ![]() 2- wybacze a nawet jestem za, bo bardzo lubię oglądac tego małego lewka ![]() to ja lece bo wąż piszczy nad uszyskiem i wygania do mycia zadka ![]() Izazusia mycha nasza zapracowana i nie ma dla nas już czasu nawet na esy nie odpisuje kozo Ty nie podczytuj po tajniacku tylko pisaj co u Ciebie 26.06 masz ochotę na mnie?
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-06-17 o 21:45 |
|||
|
|
|
#2736 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówisz?? nie ma problemu, jestem chętna na randeczkę jak najbardziej nie krzykaj mam jeszcze jedne upatrzone... czekają na mnie w bacie i wydają się również mega wygodne ![]() gorzej z tym, że jak kupię kolejne buty... mąż mnie wydziedziczy aaaaa i kupiłam sobie spódniczkę w orsayu- taką w maki może która widziała?lece sie myyyyyyyyyyyyyyyc <ale chyba wróce>
|
|
#2738 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chcem!!!!! sa jeszcze ![]() Cytat:
Ano fajna niunia. Heheh nakaz powiadasz ![]() ![]() Szybko nam te dzieci rosna, na nie Malutka ![]() ![]() Cytat:
. A skoro Kasienka sie zgodzi to zarzuce jakimis zdjeciami . A co do Izydora to mialam sie pytac co tam u niej na tych praktychach. Mam nadzieje ze nie wysadzila mieszalni farb.Jezeli chodzi o moja kiecuche Hiszpanska to bym Ci ja chetnie pokazala ale niestety jest u rodzicow ![]() A tak w ogole czy ktos wie co sie dzieje z Lulu na NK doklada coraz to nowe zdjecia ale tutaj milczy ![]() 1,2,3....6....8....10.... ach zaraz oszaleje z tym moim slubnym. Nie dosc ze mam PMS to jeszcze na ta jutrzejsza delegacje musi cos przygotowac i oczywiscie nie przegral tego z pracy na pendraka i tworzy na nowo jeczac, klac, itp. Do tego zachowuje sie jak 2 latek |
|||
|
|
|
#2739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widziałam właśnie foteczki nowe dodaje....hmmm, trzeba może ją nawrócić do nas... ![]() Oddychaj spokojnie i równomiernie... Przytrzymałam bym Cię, ale zaraz będę trzymać(w obieciach) męża, bo wróci niedługo...
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-06-17 o 23:22 |
|
|
|
|
#2740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej wieczorowo
byliśmy na łowach ![]() polowaliśmy na sarenki.... ale tylko aparatem tylko małpichy nie chciały pozować do zdjęć i uciekały jak się zbliżaliśmy ![]() ale mamy parę fajnych ujęć ich zadków Cytat:
jak mogłam to pomogłam, mam nadzieję że coś Wam spasuje a jak nie to jestem pewna że znajdziecie coś fajnego przestał się dąsać , no i fajnie ![]() dołączam do głosów że ta druga karteczka nie bardzo mi się podoba, właśnie przez te kwiaty, jakoś tak mi za duże się wydają ![]() ale ta z serduszkami już śliczna buciorki fajne, takie proste na pewno pasujące do sukienki Cytat:
sik fontannowy ![]() Nasza Malutka ma malutką torebeczkę Daget rośnie Wam Czika i rośnie, świetne to zdjęcie jak śpicie razem, takie słodkie a w aucie taki prawdziwy lew z niej ![]() spokojnie, nie denerwuj się, wdech, wydech, wdech....
|
|
#2741 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ad. 2 tylko czemu zawsze na mamusię, a nie na tatusia Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ad. 2 no właśnie fotki są na nk, a jej na wizażu niet ad. 3 trzymam Cię o tak właśnie Cytat:
ad. 2 normalnie oddychanie jak na sali porodowej Zmykam spać. Dobranoc myszki moje kochane. Kolorowych snów
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
Witam poooznym wieczorkiem
![]() mamy male problemy z netem i tym spowodowana jest moja nieobecnosc, poza tym mam male urwanie glowy w pracy i jak wracam do domu to jestem wyjechana jak kon po westernie ![]() u Nas lepiej, malz stara sie jak moze ( niedlugo zacznie chyba chodzic na rzesach ) a wogole dostalismy dzis smutna wiadomosc z Polski i jestesmy przybici ![]() ![]() ![]() pojawie sie jutro-jak internem mi na to pozwoli- bo mam wkoncu upragniony dzien wolny dobranoc dziewczyneczki kochane |
|
|
|
#2743 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jakie niespodzianki wczoraj były ![]() Cytat:
no i wiesz za co ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i mam już pierwszą pozycję Cytat:
Cytat:
ad2. ![]() ad3. o tym samym pomyślałam ![]() wczoraj popadłam w nostalgiczny nastrój... niedaleko nas był straszny wypadek zginęło 3 młodych ludzi (18,19,23) widziałam w necie zdjęcia z wypadku... normalnie masakra...
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-06-18 o 08:14 Powód: bo zapomniałam się przywitać |
|||||||||
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki!
Malutka fajowo, że synek zdrowo się rozwija. Buziaki dla malucha ![]() Daguś czika coraz większa pannica się robi, fiu, fiu. Oj rosną dzieciaki, rosną, nasze szczeniole też rosną jak na drożdżach Już sobie po cichu jednego z miotu upatrzyłam (narazie tylko z fotek) a tu się okazało, że kumpela tego samego dla nas wstępnie upatrzyła Ze wstępnych obserwacji wynika, że to najładniejszy piesek i o najfajniejszym charakterze ![]() A myśmy wczoraj byli pożegnać się ze szwagrem, leci dzisiaj do Stanów na 3 miesiące do pracy. Buziole i miłego dnia.
|
#2745 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam cieplutko
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Racuszki pycha ![]() Cytat:
I że sika prawidłowo 2. No to zoobowiązuje dzięki ![]() Cytat:
A na kiedy masz ten ślub ?? pomyślę tylko nie mam już takiego kluczyka...Ja właśnie mam taką sukienkę - ale z butami był problem żeby kupić bo mało było w takim odcieniu Cytat:
bo to jest mój stary klucz do skrzynki wymieniali nam ostatnio skrzynki w bloku na nowe ![]() Cytat:
dziękować ![]() Cytat:
ach ci mężowie... A zdjątka psinki - no piękna się robi z dnia na dzień, a zdjęcie jak lezy rozdziawiona z nogami do tylu - najlepsze ![]() Cytat:
![]() dziękuję A buciorki pasują bardzo ![]() Cytat:
Nie wiem co się stało więc mogę tylko dzasta - dziękuje ta druga się tu wogóle nie przyjeła coś ale mi sie podoba
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-06-18 o 08:25 Powód: jak się pisze posta 20 min to później połowa ucieka ... |
|||||||||
|
|
|
#2746 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.... Wdech, wydech...wdech... czy ja rodze??? HihihiO dzieki tego mi wlasnie bylo trzeba. A Dawidek widocznie woli Tobie robic fontanny Lepiej zrob mu zdjecie a jak juz bedzie mial dziewczyne bedziesz wyciagac i mowiac, a tu Dawidek obsikal mamusie Cytat:
Cytat:
Zapraszam na buleczke z serkiem plesniowym i pomidorkiem.... Aaaaa no i sama z piesem jestem, maz se pojechal.... |
||||
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
Hej żoncie
wybaczcie ze nie nadrabiam was ![]() wczoraj mialam bardzo pracowity dzien- pomylam okna, drzwi, kaloryfery ale spoko tylko w tych pokojach gdzie remont byl.......panele juz polozne dzisiaj wpada do mnie koleznka ktorej nie widzialam 2 lata!! tak sie stalo ze ja bylam w irlandii a ona w holandii i nie udawalo nam sie spotkac podczas wypadow do polski.......zadzwonila i mowi ze wpadnie-milo z jej strony ze pamieta!! jedno tylko doczytalam Malutka super ze Dawidkowi nic nie dolega a ten sik na mamusie to chyba ze szczescia hehe
|
#2748 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Kochane Doskonałe
![]() byłam wczoraj na spotkaniu z kolezanką-wrociła z Niemiec i jest w 3 miesiącu ciązy u Was też tak duszno? Malutka fajnie że Dawidek czuje się coraz lepiej i rośnie jak na drożdżach![]() Dageciku ślicznotkowa ta Twoja Czikunia ![]() Dzastuś naprawdę polecam książkęSoffi ![]() buziole bo mykam pracować |
|
|
|
#2749 | |||
|
Zakorzenienie
|
W czwartkowy poranek wita Was Kasia-zasmarkaniec
![]() Coś mi dziś "chrabęści" w nosku Cytat:
raz na jakiś czas nam się uda cieszę się, że nie chcesz tych butków założyć do Twojej nowej sukienki malinówkę pokazuj jak napadniesz na szafę u rodziców fotki boskie jak zawsze, mój łukasz jest zakochany w Twoim psie ![]() sliczny lewek- nie ma co nie mam pojecia co z Lulu ![]() co z Izydą? Wczoraj napisała mi eseja i esa <ma szczęście kozisko>.Kazała Was uściskać i wycałować za wszystkie czasy co niniejszym czynię ![]() oprócz tego mowi że sesyja ją dobija <ale już konczy> w pracy jest super, jeno pałka jej pęka jak się nawącha śmierdziuchowych farb ![]() no i ogolnie mnie nie pragnie 26 <Soffi jestem Twoja > bo nie ma czasu dziadyga Cheba zostanę jakimś kurka rzecznikiem prasowym ![]() 2- jak ja nie lubię takich roztrzepańców sama jestem oszołomem ![]() hmm... ![]() wniosek: nie lubię siebie Cytat:
swoją drogą kupiłam za swoje, więc nie sapać ma i tyle 2- Cytat:
Wracaj do nas szybko z Twoim kotkowym super humorkiem I z przywitaniami w stylu : "Cześć" Lof lof lof Lil- to od Izydki, taki szczególny cmokas ... Swoją drogą jak zwykle skoro skończyłam pisać lecę do.... <wc-ta>
|
|
#2750 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
cześć żonki
wiecie jak to fajnie Was poczytywać znów - tęskniłam za Wami wszystkimi Cytat:
a studenci chyba uważają, ze jednak nie mam prawa byc w ciąży i w ogóle do zycia prywatnego - phi i tak ja stoje po tej drugiej stronie katedry ![]() Cytat:
Cytat:
a nowy fryz to gdzie pokazany???? Cytat:
Cytat:
Cytat:
bo wiesz bedziesz mnie lała po pupie, to bede miała dzieci głupie ![]() Cytat:
a mnie od kilku dni Maleństwo budzi kopniaczkami ok. 3 w nocy, jak juz pobryka i rozbudzi mamę na dobre to idzie spac - chyba chce mnie przyzwyczaić łubuz maleńki do tego co bedzie jak już się narodzi tylko, ze potem ide trzaśnięta do pracy ![]() dobrego dnia
|
|
|
#2751 |
|
Wtajemniczenie
|
a podziękować za cmokaski Izusi
![]() Kasienko przekaż jej ode mnie tyż ![]() Katarzinko zazdraszczam tego budzenia...
|
|
|
|
#2752 |
|
Wtajemniczenie
|
Liluś Ciebie też to spotka
obiecuję
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
Liloszku- no problem
![]() Katarzinko- Ty to masz z tymi dziadami studentami a to budzenie zapewne jest przyjemne <nie to żebym zazdrościła Izuśka- zapomniałam pochwalić Twoje chmurensy Paulinko- coś ostatnio masz problemy z dotarciem do nas ... kurka zazdroszczę takiej mega wypasionej wykwintnej kolacji a co ja wymyślę na rocznicę? czemu ja nie mam jakiegoś zmysłu do jakichś niespodzianek? a co najlepsze... oczekuję tego od mojego męża ![]() Piję właśnie arbatę zielonkowatą z malinką i chabrem <niezmiennie>, kce któraś koziczka?
|
#2754 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2755 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a po bułeczkę świezutką wysłałam kumpla z pracy właśnie ja to się umiem ustawićCytat:
miłego spotkania duszno jak cholera a coć wiatrak mi szwankuje ![]() Cytat:
taki to już dziwne plemie ![]() No widzisz jak dba o ciebie Maleństwo - stara się stopniowo cie przyzwyczajać więc już dba o mamusię
|
|||
|
|
|
#2756 |
|
Wtajemniczenie
|
Katarzinko
trzymam za słówko![]() Anuś a ja nie mam wiatraka-buuuu, właśnie łaj ja nie posiadam wiatroroba?;->? Dagmarko ja poproszę pomidorka, znów mam fazy pomidorowe, normalnie wcinam jak jabłka
|
|
|
|
#2757 |
|
Zadomowienie
|
HEJ SŁONKA
Witam się i uciekam na zakupki, załatwiać sprawy urzędowe i kto wie co jeszcze... Podczytałam Was z prędkością kosmiczną. ![]() Ktoś chciał huśtu No to leci na kilka godzinek dopóki nie wrócę. Pójść na solarkę , nauczyć się z logiki , posprzątać (nie wiem jeszcze co, ale coś się znajdzie) doprowadzić pazurki do stanu w miarę możliwości normalnego (po wczorajszym koszeniu trawy i szczególnie wyrywaniu między kamyczkami, połowa mi się powyłamywowywała" ), odwiedzić KRUS, PZU, i kilka hurtowni. Dobra na razie tyle zrobię, potem się pomyśli. |
|
|
|
#2758 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
wczoraj u mojej siostry w akademiku dziewczyna wypadła z okna na 8 piętrze, sam upadek przeżyła ale niestety zmarła w wyniku obrażeń ![]() Cytat:
teraz jesteś w komfortowej sytuacji z drugiej strony, więc nie mogą Ci podskoczyć ![]() a Maleństwo pewnie przygotowuje mamusie na to co będzie ![]() Cytat:
ładnie to tak się kolegami wysługiwać ![]() Iza dla Ciebie fotki chmurków ![]() i jedna fotka sarenki która nas spotkała przy drodze, może coś dojrzycie, bo zdjęcie wyszło trochę ciemne ale nie chcieliśmy dawać lampy żeby się nie spłoszyła
|
|
#2759 |
|
Wtajemniczenie
|
moonik piękne chmurki zwłaszcza 3 zdjęcie
![]() izka to pracowity dzionek masz, ale przypomniałaś mi o sol, bo na opalanko pod chmurką nie mam szans. kasieńko masz jeszcze tą herbatkę? ![]() a mój Małżonek zadzwonił żebym czasem mu dziś nie przeszkadzała (tzn nie dzwoniła) do 22 bo ma wizytację z w-wy i "sru żarem"" ![]() ![]() kupiłam sobie buciki koszulkę bokserkę opaskę i kolczyki-wszystko turkusowe-mam jakąś fazę na teen kolor
|
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
dzien doberek
sie melduje a to oznacza ze mam neta )dziekuje za troske, strasznie fajne uczucie kiedy to wchodze na watek i czytam ze Ktosie o mnie mysla i pamietaja na dzis mam zadanie zrobic porzadek w szafie i komodach - czyli pozbyc sie ubran ktore sa juz bee.Trudne bedzie to zadanie ale trzeba zrobic miejsce dla innych ciuszkow poza tym musimy zaczac wysylac paczki do domu z naszymi klamotami ktore nazbieralismy w ciagu dwoch lat ![]() dzieki za przytulaki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

hej Laski

doszło i obowiązków tzn jedna powazna sprawa ale o której nie mam bladego pojęcia. Będę odpowiedzialna za Program Ochrony Środowiska przed hałasem dla mojego wolewództwa (czyli jednak po to mnie dyr wysyłał na to szkolenie co byłam ostatnio... ). Póki co program ma dopiero powstać, ja mam przygotować przetarg a kompletnie się na tym nie znam. Więc siedzę od rana i sie "wdrażam" 

zazdraszczam!!! Cziki zreszta tez zazdraszczam 
nawet na esy nie odpisuje 

Ano fajna niunia. Heheh nakaz powiadasz
hand-made: urodzinowo na 40tkę

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
wiesz za co