|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
Cytat:
![]() ale jutro mam zamiar z kumpelą obskoczyć sklepy i wypić jakaś dobrą kawkę przed spotkaniem z promotorem. jutro Goosiu się dowiem co i jak taaa rodzice mnie wysłali, bo sami balowali- mama nad morzem, a tata w Zakopanym, hehe... oki doki lecimy spać
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Ciotka ewelinka, stało się coś wczoraj wieczorem??
Tż mi mówił że Ci odpisał
|
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
witam
może zodiakalny bliźniak się przyłączyć?
|
|
#3784 | |
|
BAN stały
|
pewnie....a kiedy masz urodzinki?? dopisze do listy...
Cytat:
|
|
|
|
|
#3785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i w nocy się przebudziłam, patrze wiadomość przeczytałam i w kimono dalej ( myślałam że mi się to śni) więc nie odpisałam... potem w pociągu mi się przypomniało, że coś takiego miało miejsce, patrze faktycznie Twój TŻ mi napisał smsa a teraz opowiadam mój dzień: pojechałam rano do poznania, kumpela autkiem odebrała mnie z pkp i pojechałyśmy do centrum na kawę i ciacho, bo spotkanie z promotorem było na 12. o 12 podchodzimy pod drzwi promotora , a on że za 30 minut mamy podejść. a więc kolejna kawka i znów pod drzwi. wchodziłam pierwsza... ja patrzę na pierwszą stronę a tam mega poprawek mój promotor do mnie: niech pani się nie martwi, potem jest lepiej...no i co... mam dość dużo takich błędów, typu - piszę w I osobie, zapominam literki, czy przecinka. takie wiecie stylistycznie. jak stwierdził mój promotor praca jest niezła (uznałam. że to chyba ok) no i powiedział, że muszę oddać pracę do dziekanatu do poniedziałku- mam zamiar jechać już w piątek, jak będę na tą 18 jechać. powiedział mi , że wierzy że ją poprawię ( bo on już przed oprawą jej nie zobaczy, bo wyjeżdza) no i tam paru rzeczy mi się podoczepiał , więc jutro od rana walka z poprawkami, żeby na piątek móc oddać. a no i mi powiedział, że zapyta mnie o Sudety (głównie o Parki Narodowe) a recenzent to podróżnik na maksa, więc z nim to różnie. z jedne strony Dziewczyny cieszę się, że tak szybko, a z drugiej mam obawy, że to już za tydzień i tak mało będę mieć czasu na przygotowanie. a teraz pytanie... bo ja jestem lewa z wordem... jak ustawić automatycznie, że jak mam akapit( wcięcie) żeby mi się automatycznie robiło takie duże jak chcę przy każdym akapicie ( ja głupia robiłam to ręcznie - czyli nie zawsze równo) pomocy!! a z fajnych rzeczy - kupiłam mega ładną sukienkę w zarze- malinową na wesele na które idę w lipcu witam witam
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
yyyyy jak zrobisz enter to samo powinno sie zrobic,a jak nie to tabulatorem
przycisk nad capslock ![]() super super powodzeniaJa mam dziś wywiad dla tv
|
|
|
|
#3787 | |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie
Ewulinek czekają cię cięzkie dni poprawek , ale fajnie, że wiesz już na czym stoisz ![]() Pokazuj sukieneczkę Cytat:
Super, że jutro wolne, ale pewnie dzionek szybko minie i w piątek do pracy ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- I wiecie co? Marzę o urlopie.O wyjeździe gdzieś za granicę, gdzie jest ciepło W tym roku wykorzystałam chyba tylko z 3 dni urlopu muszę odpocząć od pracy.Niestety nie wcześniej niż w drugiej połowie września.I tak nie wiem czy uda nam się gdzieś pojechać
|
|
|
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
Jeny ale pogoda u nas norlanie jesienna, zimno chmury i czasami pada, czuje sie jak jesienia w Kolobrzegu przy sztormach normlanie bleeeeeeeeeeeee
Wczoraj szybko zlecialo, a dzis w robocie niechce mi sie siedziec, robimy sobie dzien dziecka i slodkosci kupilam do kawy, a i chcemy po biurach przeleciec sie, zobaczyc kto kolo nas pracuje, bo zmienilysmy biuro.
|
|
|
|
#3789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też sie strasznie nie chce siedzieć w pracy.Dobrze, że do 15.Jeszcze tylko 6godz hihi no i jeszcze jutro i weekend Ewulinek jak ci idą poprawki? |
|
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór!
Goosiu wczoraj złożyłam prace do dziekanatu cześć Dziołchy!! jak Wam zaczął się nowy tydzień? ja jakoś nie mogę się zabrać za naukę:/ byłam dziś w lumpku, zobaczcie jaką upolowałam sukienkę ![]() a najlepsze jest to że pytam Pani czy nie ma jakiegoś żakietu na mnie na obronę a ona wyciąga piękny czarny żakiecik . leży jak ulał udały mi się dziś zakupy
::: it's crazy, dreams amaze me... strange dreams. love dreams. hate dreams. don't wanna' know when I'm awake ::: Edytowane przez ewulinek@vp.pl Czas edycji: 2009-06-15 o 12:03 |
|
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
Bliźniaczki
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
ewulinek gratuklacje!
Cholero jedna zostawilam CI milion wiadomosci na gg a TY nic.
|
|
|
|
#3793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
e żadna do mnie nie doszła
|
|
#3794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie potrafię Super, że oddałaś pracę do dziekanatu i gratuluję przyznania dotacji Mój weekend przeleciał szybko, bo pracowałam i w piątek i w sobotę. Za 7 minutek kończy się mój poniedziałkowy dzień pracy
|
|
|
|
|
#3795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta sukienka (aż dziwne) wisiała od soboty na wystawie na -50% )wiec tym bardziej się ciesze ze udało mi się ja dorwać. jeszcze kupiłam śliczny czarny żakiecik na obronę, taki dopasowany, nie mam jednak zdjęcia bo poszedł do czyszczenia i będzie w środę no Goosiu kończysz dzien w pracy ja tak szczerze to juz bym chciala miec ten tydzien za soba, ze wzgledu na ta obrone... czytam wlasnie notatki i tak w ogole przygotowuje sie do tego egzaminu. boze jak sie boje
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
ewelina ech
|
|
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ! mam stresssaaaa
nie wiem czy to przez ten zbliżający się piątek , ale mam temperaturę , głowa mi sadzi... idę zaraz spać, bo ledwo zipię. a do tego mam okres i jestem słaba że szok
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulinek nie ma co się denerwować.Poucz się troszkę i spokojnie.
Będzie dobrze Kliwa co nic nie piszesz? jak przygotowanie do ślubu? A w ogóle co z twoją sesją?(zdjęciową )Byłam dzisiaj z koleżanką na solarium.Chyba troszeczkę się spiekłam Wracając oczywiście wściekłam się, bo musiałam zatankować, a cena benzyny wywołuje u mnie ataki furii Też idę zaraz spać...
|
|
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( bo taka prawda, że z pracą to one na pewno nie będą mieć za dużo wspólnego) ![]() też bym poszła na solarium, jestem biała jak ściana, bo weekendzie pójdę! kurde wszystko poszło w górę... mnie przeraża cena żarcia...jak poszła do góry co do paliwa nie orientuję się, bo nie mam autka a rodzicom to tankuje raz na ruski rok ![]() jaaaa już po 23. Goosia idziemy spać idę wypić jakiś gripex i do wyra! BUZI
::: it's crazy, dreams amaze me... strange dreams. love dreams. hate dreams. don't wanna' know when I'm awake ::: Edytowane przez ewulinek@vp.pl Czas edycji: 2009-06-16 o 23:03 |
|
|
|
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i będziesz po Masz rację ceny wszystkiego poszły w górę ![]() Ewelina kiedy otwarcie biura? Czy narazie do obrony o tym nie myślisz? |
|
|
|
|
#3802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bożeee 2 dni. właśnie przeglądam moją pracę mgr, wypisuje ważniejsze rzeczy , szperam w necie. niech już będzie po ![]() co do recenzenta, rozmawiałam z dwoma kumpelami z grupy seminaryjnej, co już się obroniły. Jedną pytał tylko z pracy. a drugą za to w ogóle pytał ją jakie niebezpieczeństwa czychają na turystę jadącego w tropiki, miała wymienić pająki jadowite, i gdzie żyją krokodyle ( dodam że jej praca była na temat browarów) Goosiu- nawet nie miałam czasu cieszyć się tymi przyznanymi środkami po weekendzie idę popodpisywać papiery i ruszam... chcę na 1 lipca otworzyć. zobaczymy...
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
a co ja mam pisac
2 dni szybko zleci Obrobnisz sie maua ![]() A w salonie trzeba zrobic jakis remoncik, czy wystarczy odmalowac? ![]() Moj mgr yhy prawie skonczylam rozdzial 2 jeszcze zostalo mi do opisania stosunek do motywacji tej firmy, i nie wiem czy sie promotorka nie przyczepi do tego ze mam tylko 2 podrozdzialy do tego rozdzialu no ale co wiecej mozna pisac o firmie W weekend mam egzmmin, troche sie juz uczylam, ale to jest etyka, i nic mi nie wchodzi ![]() A jedno kolo zaliczylam na 4 A do tego jutro mamy seminarium promocyjne z pracy , ktorego jestesmy organizatorem, i jeszcze mam jedna prezenstacje, musze sobie tez powtorzyc co nie co : /Juz mi sie nie chce nic Do tego pogodny nie ma :/ Dzisi slonko swieci ale wieje chlodny wiatr ![]() A jak ostatnio swiecilo i wialo, to bylam z Tomkiem w parku na lawce sie pouczyc, ja sie uczylam a on czytal sobie gazete, to tak sie oplail, ze ma stopy w sandaly opalone
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-06-17 o 13:33 |
|
|
|
#3804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kliwia tam nawet nie trzeba malować, jest świeżo po remoncie - po prostu wchodzę od razu z meblami itp. widzę, że masz dużo zajęć teraz - to trzymam kciuki ![]() wierzę, że wszystko się ułoży po naszej myśli!! u nas też pogody nie ma, mi to akurat nie przeszkadza, bo siedzę i czytam , a tak to by mnie ciągnęło na zewnątrz ![]() ok - uciekam czytać! będę do Was zaglądać, tylko odzywać się!!
|
|
#3805 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właściwie to nie muszą zadawać pytań z pracy, mogą być też ze studiów Czyli możesz się spodziewać wszystkiego ![]() Cytat:
Cytat:
Ale właściwie masz jeszcze trochę czasu. Też trzymam kciuki żebyś wszystko zaliczyła ![]() Cytat:
W sobotę idę na urodzinki siostrzeńców (mają robione razem ) pewnie znowu się objem ciast i torta mniam. Tż zaofiarował się, że może prowadzić, więc wypiję sobie z dwie lampki winka |
||||
|
|
|
#3806 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnioe nie mam czasu bo chce do konca czerwca napisac, bo jest czas do 15 lipca, pozniej pwoeidziala promotorka ze nas olewa
:/
|
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
gosia bo tak mialo byc
![]() skoro obrona we wrzesniu to mialam miec czas do 20 sierpnia na oodanie. Ale promotkra jakies 2 tygodnie temu powiedziala, ze ona ma urlop i ze do 15 lipca maxymalnie cghce widziec prace, a potem to mozemy miec pretensje do siebie
|
|
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() dziś mnie dopadł mega stres...siedzę nad notatkami i czuję wirowanie w brzuchu... juro o tej porze będę po... mam nadzieję, że wszystko ułoży się po mojej myśli... proszę Was o kciuki. pewnie będę wchodziła ok 12. o 10 się niby zaczynają obrony, a ja jako 5 wchodzę więc trochę poczekam.
|
#3810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż się zestresowałam z tobą, bo sobie przypomniałam jak to było ![]() Od 10 będę trzymać kciuki tak na wszelki wypadek jakby się coś opóźniło, potrzymam do 14 ![]() Ja jestem w starym oddziale na zastępstwo i mam trochę więcej czasu na pisanie. Motylica zniknęła, a miała mi podać przepis na pyszne ciasto
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

To już twoja ostatnia sesja i obrona, więc dasz radę

zjedli wszystko.
mój promotor do mnie: niech pani się nie martwi, potem jest lepiej...
powodzenia
muszę odpocząć od pracy.

a rodzicom to tankuje raz na ruski rok
i będziesz po