|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Linea , Bio Chrom - Dieta,
Witam
![]() Mam pytanko! Co sądzicie o Linea ? Daje jakiś efekt ? Chciałam zakupić Bio Chrom , ale również nie wiem czy jest dobry co sądzicie ? Daje jakiś efekt ? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi drogie Panie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Linea , Bio Chrom - Dieta,
Ja wczoraj kupiłam sobie Linea. Nie mogę jeszcze powiedzieć o jakichkolwiek efektach, bo biorę dopiero drugi dzień. Ale jeśli zastanawiasz się nad kupnem jednego z tych dwóch suplementów diety, to ja proponuję Linea, bo chrom jest właśnie jednym z jej składników.
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Na mnie akurat Linea nie zadziałała, ale to może dlatego że połknęłam tylko 20 tabletek i przestałam brać. Ale jeśli wybierać między chromem a Lineą to polecam Ci Lineę.
Chrom przede wszystkim ma za zadanie ograniczać ochotę na słodkości, ponieważ reguluje poziom cukru we krwi. Ale jeśli już masz ochotę na tuczący makaron z tłustym mięsem to już chrom Cię przed tym nie uchroni, a Linea w jakimś stopniu na pewno. W dodatku gdy ćwiczysz to Linea pomaga spalać Ci tłuszcz stąd też odchudzanie jest skuteczniejsze, a chrom w tym Ci już nie pomoże ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Chcę schudnąc z 10 kg , dosyć szybko przytyłam nie wiem czemu , zawsze byłam szczupła na 1,65 cm ważyłam 50-52 kg czyli miałam dobrą figurę , niestety teraz ważę 62-64 kg , także sporo przytyłam i najbardziej poszło mi w "boczki" niż w brzuch ,a wydaję mi się , że z "boczków" ciężej schudnąć niż z brzucha ... i teraz zastanawiam się co wybrac by schdnąć szybciej.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi Ci o zrzucenie tłuszczyku to połącz z dietą i ćwiczeniami Lineę albo Clarinol Cla albo Bio Cla albo coś podobnego. Chrom nie pomoże Ci zrzucić tych boczków. Pomoże tylko nie zjeść jakiegoś ciastka, a ze zwalczaniem tłuszczu będziesz musiała radzić sobie wtedy sama. a jeśli zastosujesz Lineę to Twoje ćwiczenia będą nieco wzmocnione i szybciej stracisz na wadze ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witam !
Chciałam zapytać. bo nie wiem. Od 8 dni biorę Witaminę A+E, oraz piję wapno. Dziś kupiłam Linea, im chcę zacząć brać, więc moje pytanie wiąże się z tym czy mogę brać te tabletki i pić wapno razem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Mi się wydaje ze nie powinno zaszkodzic branie wapna i linea .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
oki, dziękuje
![]() Jeszcze jedno pytanie aczkolwiek słyszłałam plotkę że linea nie moża zażywać biorąc jednocześnie tabetki anty. Czy to prawda? Planuje zacząc brać za jakiś czas.. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Tak też tak słyszałam. Więc jednak lepiej odłożyć któreś z tych tabletek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ups;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
alloffkowaWystarczy lekarza zapytac, który będzie Ci tabletki przepisywał. Powinien wiedziec
![]() Z mojej strony mogę polecic Ci abyś zapytała o nowe tabl. anty. Nazywają się Yaz i są rewelacyjne, żadnych skutków ubocznych, a przede wszystkim zero zwiększenia masy ciała. ![]() Bynajmniej na mnie tak działają ale trzeba niestety wszystko uzgodnic z lekarzem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Vanessita ale niestety każde tabletki inaczej działają na każdego;/
a ja będę miała je jeszcze dopasowane do choroby (torbieli). Jutro idę do lekarza więc zapytam, dziękuje za odpowiedz ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...93&postcount=3
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() właśnie dzisiaj kupiłam sobie chrom, mam nadzieję że mi pomoże ponieważ jem bardzo dużo słodyczy. Nie moge narazie nic na ten temat powiedzieć bo dzisiaj dopiero wezme 1tabletke. Ale mam nadzieje że mi pomoże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.