| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-06-18, 23:13 | #1981 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

A ja wpadam,żeby napisać,że jutro Małż jedzie po laptop   Bez niego ma się w domu nie pokazywać  Za to auto się popsuło i kolejne wydatki nas czekają  Jak nie urok to....   
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
|  2009-06-19, 00:14 | #1982 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Też bym chyba mogła mieć Dark Rose. Gdyby tylko szafran utrzymywał się dłużej, a tak róża i aoud rzondzom   Moja skóra w ogóle ma tendencje do nadmiernego eksponowania róży. Kasiu - może u Ciebie jest bardziej szafranowo? Magdulenko - słodki jest Twój skarb. Wszystkiego dobrego dla Was  Rawito - co za pech paskudny... Ja też już nie mam dziurek w uszach i czasem żałuję. Fenris kusi srebrnymi kolczykami. A jeż jest magiczny. Cześć Winter. Dyżurujesz pewnie. | 
|     | 
|  2009-06-19, 00:17 | #1983 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: here in my head 
				 | 

Cytat: 
  I dokladnie ten sam cytat Katt siedzi mi w glowie i nie daje spokoju    Vesenko, znow szalejesz  Ja dzis poczynilam pierogi - z roznym nadzieniem (feta, pomidor, pieczarki, pesto rukolowe, kurczak w cytrynowo-sojowym sosie, mozzarella,bazylia) - wyszly pyszne    W zalaczniku deser, pyszny i prosty  Jutro nadrobie watek, mam nadzieje ze sie uda   
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho | |
|     | 
|  2009-06-19, 00:24 | #1984 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Kola - no i zrobiłam się głodna. Musiałaś o tych pierogach, o matko   edit. skończyło się ciabattą z pomidorem. Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-06-19 o 00:37 | 
|     | 
|  2009-06-19, 00:42 | #1985 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

Wrocilam wlasnie z ogrodka piwnego w Rynku, ale tam cudnie o tej porze   Fenris, gratuluje cykasa  Moj nie przezyl. Padl po miesiacu, ale ja zdolna inaczej jestem- zasuszylam go ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Dzisiaj sobie upolowalam opuncje figowa i fiolka. Nawet obfocilam, tylko kabla znalesc nie moge. Opuncja malutka, ale piekna jest. Lubie kwiatki, szkoda ze one srednio moja reke  Klaudia- to truskawki z jogurtem i ... beza czy lodami? Wygladaja pysznie. Dobra, zmykam. O 6 pobudka  Dobranoc   Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-06-19 o 00:45 | 
|     | 
|  2009-06-19, 01:05 | #1986 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: UK 
				 | 

Dziękuję wszystkim za wirtualne głaski i pamięć   Moc dobrej energii dla Fenris i Rawity w ich trudnych chwilach  Córko, koniecznie zrób sobie sesję i potem pokaż nam zdjęcia  . Jestem przekonana, że będzie bajeczna, bo masz niezwykle ciekawą urodę  Tulipanko, avek świetny  Winter  i kciuki trzymane za laptop i powrót do wirtualnego świata. Cytat: 
  , mam nadzieję, że będę mogła pochwalić się podobnymi fotkami za rok  Najlepsze życzenia dla ciebie i Juliana  ----------   
				__________________ O książkach | |
|     | 
|  2009-06-19, 02:30 | #1987 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Anuschko-a skąd wiesz,że dyżuruję?   Byle do rana,potem jeszcze tydzień i urlop do12 lipca    Mariolu-  Buziaki dla synka,u mnie w szpitalu leży dziewczynka z wagą 600 gram,Twój Antoś przy niej to kawał chłopa  Lecę pospać troszkę,pozdrawiam wszystkich. 
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-06-19, 06:10 | #1988 | 
| Zakorzenienie | 

Powitać, odhaczyć listę, iść do pracy i zasnąć na stojąco w oparach Safran Troublant      Głupio mi, że tak wpadam i tylko czytam co u Was i nie odnoszę się do tego, ale mam jakiś szalony tydzień, który mam nadzieję powoli się kończy i wyjdę wreszcie na prosta i ponadrabiam zaległości pocztowo-sprzątaniowe i wszystkie inne. Miłego piątku   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-06-19, 07:08 | #1989 | |
| Czekam na Ragnarok Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Witam   Cytat: 
  Gratuluję opuncji i fiołka  Dlatego ja mam tylko kaktusy i bambusa (ma już z metr, mimo że wcale tak o niego nie dbam).  Miłego dnia wszystkim. | |
|     | 
|  2009-06-19, 08:07 | #1990 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: here in my head 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  truskawy, jogurt i pokruszone bezy, wersja podstawowa Eton Mess zaklada, ze to ma byc jakis slodki serek/bita smietana, ale z jogurtem lzejsze i rownie pyszne  Macham do Was porannie   
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-06-19 o 08:08 | ||
|     | 
|  2009-06-19, 09:02 | #1991 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Miłego dnia. | 
|     | 
|  2009-06-19, 09:05 | #1992 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: z kamerą wśród zwierząt 
				 | 

Pszytulaski dla Wszystkich   najchetniej bym sie wtulila w Magdulenkowego synka ( ma pewnie moc dobrej, dziecieco czystej energii ) poza tym, dzieci tak pieknie pachna  Dzis mam jakies wyjsciowe przyjecie i jesli nie wypieknieje z nagla w oczach to zdaje sie pojde jak stoje w psi nastroj odziana i zgrzebna szate szlafroka koloru sprany blekit ech... moze se jakie loki uczynie Winterze macham  apropos Meteorow znalazlam na eBayu pearly white ( bagatela 160 zl ) no i zachorzylam strasznie zachorzylam... bo to chiba jest to   | 
|     | 
|  2009-06-19, 09:06 | #1993 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: B-awaria ;) 
				 | 

Witajcie porannie!   Zacznę od podziękowań...  Córko... Dziękuję  Anuschko, Dziękuję  Cytat: 
  Wierzę, że Antoś rozwinie się równie dobrze (bądź lepiej  ) i będziesz często chwalić się nam pięknym, zdrowym synkiem  Cytat: 
  Idę na śniadanie, bo tu jeszcze nocne przepisy kuszą...   | ||
|     | 
|  2009-06-19, 09:08 | #1994 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Cytat: 
  jeszcze tydzień i będzie OK  Macham do Was jednakowoż, bo co mam nie machać   
				__________________  | |
|     | 
|  2009-06-19, 09:10 | #1995 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: Shallow Grave 
				 | 

Cytat: 
  mam nadzieje, że dzisiaj juz cię nie boli  Cytat: 
   wygląda pysznie   
				__________________ "It's been so long... Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ | ||
|     | 
|  2009-06-19, 09:12 | #1996 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: B-awaria ;) 
				 | 

Cytat: 
 wierzyć nie chce mi się, że upiększania jeszcze potrzebujesz  Meteorki nowe kup se, co masz nie kupować - fajne som   A Synkowa energia wystarczyłaby do rozruch jakiejś małej elektrowni jądrowej to i z Tobą chętnie się podzielimy   | |
|     | 
|  2009-06-19, 09:38 | #1997 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Cześć    Co tak pusto, nic nie piszecie  Wszyscy ponorkowani czy co   Jeszcze raz dziękuję za wszystkie miłe słowa odnośnie kocich zdjęć (Reniu, Koto  ). Fotograf jest dumny jak paw   Tulipku, meteorki klasyczne są mało nabrokatowane, w zasadzie drobinek na skórze nie widać  trafi się raz na jakiś czas jedna czy dwie, które są rzeczywiście widoczne   Reniu, zprezentuj sobie sesję marzeń  za parę lat będziesz mile zaskoczona swoja urodą, której na codzień się nie zauważa, ale już na przestrzeni lat tak  Sama nie przepadam za przeglądaniem swoich starych zdjeć, ale nieraz Mój coś mi podetknie pod nos i dopiero wtedy widzę, jaka byłam i oczom nie wierzę   Koluś, ależ wyszykowała specjały  Rawito, nie wierzę  normalnie czarna seria Ci się trafiła. Anuschko, na mnie Dark Rose jest winno-różane, przeważa dojrzała purpurowa róża przyprawiona drzewnymi nutami i paczulą. Trochę przypomina mi Paestum Rose   Nasturcjo, ja też ostatnio łamię sobie głowę, czy kolejne pudło meteorków mi potrzebne  a 04 kusi i kusi ...   
				__________________ Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-06-19 o 09:40 | 
|     | 
|  2009-06-19, 10:09 | #1998 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Macham do Was   i... wszystkiego najlepszego dla Magdulenki i jej synka  Kolus ale pokusilas od ranca  Kot-a Nasturcyjiii to arystokrata ,koty Contax sa piekne tak jak zdjecia z nimi zrobione  Rawito mysle ,ze przydzialowy pech zostal w calosci wyczerpany  Myszko dzis juz lepiej  Na dworze pada ,a moje pranie sie suszy na balkonie  a swoja droga piekne te meteorki łajty  Kasiu-Contax to sa 04 te łajty? 
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-06-19 o 10:10 Powód: zapytanie :) | 
|     | 
|  2009-06-19, 10:25 | #1999 | 
				 | 

Teresko dokładnie są to Meteorite Pearly White - 04 Pastel White  limitowanka na rynek azjatycki   Nevada zrobiła zdjęcia kulek i jaki dają efekt na skórze http://nevada-beauty-blog.blogspot.c...-white-04.html 
				__________________ | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-06-19, 10:41 | #2000 | |
				 | 

Cytat: 
   pisze ze do kazdej karnacji   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | |
|     | 
|  2009-06-19, 10:45 | #2001 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: z kamerą wśród zwierząt 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-06-19, 10:47 | #2002 | 
| niecnotliwa dziewica | 

Witajcie   Rawito, współczuję przejść delegacyjno-hydraulicznych, miejmy nadzieję, ze to juzwyczerpuje zapas negatywnych wydarzeń i teraz beda same pozytywne  Fenris, nie kuś kolczykami,  co prawda dostałam niedawno prześliczne granaty na wkrętkach, ale che mi się zwisajacych.... W zwiazku z promocjaSephorowa chciałam sie Was poradzić: co lepsze dla mega wrazliwej cery ze skłonnością do czerwienienia - Parure Aqua czy Givenchy Photo Perfection? Portfel mnie swędzi   
				__________________ I wanna hurt you just to hear you screaming my name | 
|     | 
|  2009-06-19, 10:47 | #2003 | 
				 | 

ale azjatyckiej   Myślę, że ciemną z natury czy opaloną będą pobielać   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-06-19, 11:06 | #2004 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

witajcie   Warszawianki, nie piszę na PW bo mi się ciągle skrzynka zapycha  , ja postaram się być w sobotę, ale trochę później, bo pracuję Contax, mam Twój tel., będę dzwonić | 
|     | 
|  2009-06-19, 11:11 | #2005 | |
				 | 

Cytat: 
 Taka, będę pilnowała telefonu     Zabierz ze sobą, jak możesz  Tabacco Vanille T.Forda   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-06-19, 11:15 | #2006 | 
				 | 

no co?  obiad trza gotowac tylko pomyslu brak ,cos wymyslcie ,a ja podpatrze  Jade po moja Age i uwaga,uwaga chwale sie , zaliczyla w pierwszym podejsciu z bardzo dobrymi wynikami egzaminy koncowe ,zdala indeks wraca do domu  zostala tylko praca dyplomowa we wrzesniu(taki termin uczelnia ustalila ) O kurna ,to ide sprawdzic czy nie mialam przodkow o azjatyckim pochodzeniu ,bo jak tak sie przygladam w lustro ,to jakby rysy azjatyckie  no i takie meteorki jak znalazl, idealne do mojego typu urody   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-06-19, 11:17 | #2007 | 
| Czekam na Ragnarok Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Margot - jestem pewna, że przydałyby Ci się jakieś nowe wiszące kolczyki   Mi się jeszcze spodobały wczoraj duże ważki. Dalej jest duszno i dalej czekam na burzę, rano jedynie pokropiło. Nasturcjo - bierz meteorki do kolekcji (i tak już pokaźnej), co masz nie brać   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-06-19, 11:18 | #2008 | ||
				 | 

Cytat: 
       Cytat: 
 Spryciula   
				__________________ Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-06-19 o 11:19 | ||
|     | 
|  2009-06-19, 11:19 | #2009 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Cytat: 
   jak wkleiłam Racheli linka do aukcji z takimi meteo, bo się martwiła, że wszystkie inne są dla niej za ciemne, to sobie poszła na spacer   
				__________________  | |
|     | 
|  2009-06-19, 11:26 | #2010 | |
| niecnotliwa dziewica | 

Cytat: 
  W Warszawie też duszno i pochmurno, kiedy wreszcie (i czy w ogóle :rolleyes) będzie lato?   
				__________________ I wanna hurt you just to hear you screaming my name | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.