|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matura 2010
Cytat:
? Może to obciążenie jest stworzone dla Ciebie :PJuż dokładnie nie pamiętam, w każdym razie nie dało się jej uratować (żeby nie było, że to błąd lekarski) , to przez leki na grypę, które brała. Dializy by nie pomogły, bo dany lek wiązał się z białkami. |
|
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać
![]() Dobranoc, Dziunie
|
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie nie, tylko tak się jakoś bardziej zmęczyłam. W połowie zauważyłam, to już postanowiłam dotrwać do końca. Tż mówi, żę mi się w końcu kręgosłup złamie bo On ma alergię na siłownię.Kurde, mogłam obejrzeć... |
|
|
|
|
#1714 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ jest na siłowni 3 razy w tygodniu (na szczęście ma zdrowe podejście, bo jakby mi zaczął brać jakieś sterydy too... )dzielna dziewczynka ![]() na pewno będzie gdzieś jakaś powtórka, pewnie niedługo na axn, jeśli masz ten kanał
|
|
|
|
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam gdzieś tam, ale do końca wakacji obejrzę cztery serie ![]() Uciekam, bo jutro będę miała wooory pod oczami pa |
|
|
|
|
#1717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na ogol jest to wygodne ;P wysusze i wychodze, nie musze sie martwic ze faluja, ze kazdy zyje swoim zyciem czy cos.. ale jak cos chce z nimi zrobic, to przegrywam -.- wczesniej juz farbowalam w domu 2 razy i było ok ta farba co dzis, farbowalam na wielkanoc, wiec mialam sprawdzona ![]() i wyszlo fajnie jutro postaram sie jakies fotki zrobic, to wrzuce ![]() Cytat:
on wie o tym, co ja czuje, bo rozmawiam z nim o tym. ja nie wiem jak sobie pomoc i on tez nie wie jak mi pomoc... narazie nic nie bede robic. on juz chyba wyczul ze ja nie bede sie pierwsza odzywac.. bo pisze codziennie co slychac i takie tam... no coz :P sprawa skomplikowana, ale ja zawsze sobie zycie komplikowalam mniej lub bardziej xD zobaczymy... bede w wakacje u kolezanki.. moze sie spotkamy.. ale jesli dojdzie do spotkania, to ja nie bede chciala niczego innego jak szczerej rozmowy prosto w oczy...
|
|
#1718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na wory pod oczami się na wizażu znajdzie jakaś rada ![]() a w ogóle to czy jakieś wasze koleżanki znają wizaż ?Cytat:
tragedia jak są zbyt mocno wycieniowane, robią co chcą, odgniatają się, wrr... I tak źle i tak niedobrze :P Jestem ciekawa tej farby Nie miałaś po niej jakichś rudych refleksów? Jaki masz naturalny kolor?Może on, już wtedy kiedy powiedział Ci, że nie dojdzie do spotkania (ten moment, który tak mocno przeżyłaś) postanowił, że nic nie będzie z tego, tylko ciągle go do Ciebie ciągnie? (ciągły kontakt macie, bliski jak mówisz) A może udając, że nic nie było chce przejść do porządku dziennego? Musi mu zależeć na kontakcie z Tobą skoro teraz do Ciebie pisze, dopytuje co słychać. Hm, a może po prostu doszukujesz się drugiego dna i sama coś niecoś komplikujesz ?tak maturalnie... to nie dociera do mnie, że za niecały rok matura , że studia, że inne miasto. mamo? wylatuję z gniazda? 319 dni? nie chcę być dorosła. |
||
|
|
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie przeszkadzalo mi to :Pa ostatnio to mialam po calosci praktycznie takie cos niby rude, bo juz farba zeszla praktycznie i takie cuś zostalo ;D mnie do Niego ciagnelo przez dluuuuugi czas.. mialam taki okres, ze gdyby tylko powiedzial, ze chce to wszystko odkrecic, sprobowac raz jeszcze to ja bym bez wahania ulegla... ale to sie zmienilo ;] ja wlasnie mysle, ze Jemu łatwiej jest gdy udaje, ze nic nigdy nie bylo... kazdy znajduje dla siebie jakies rozmwiazanie, On przyjal taka forme... ok... On mi niedawno napisal, ze nie jestem mu obojetna... ze nie chce zrywac ze mna kontaktu. zreszta od poczatku chcial utrzymywac kontakt.. a dla mnie wtedy to bylo troche jak lek przeciwbolowy.. bo rozmawia mi sie z Nim super, mimo iz ostatnio tematow wspolnych mamy troszke mniej.. jak z Nim romawiam, to czuje jakis wewnetrzeny spokoj. i wtedy wlasnie to mi bylo potrzebne i dlatego zdecydowalam nie zrywac kontaktu.. moze i ja wyolbrzymiam wszystko, ale tak juz mam, ze jestem wyczulona na pewne kwestie moze przesadzam mam tylko nadzieje, ze jesli dojdzie do spotkania w wakacje, to On bedzie chcial ze mna szczerze porozmawiac. ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- wiedzialam ze znam ta twarz xD kolezanka ma na jego punkcie fiola i na pb rzuca jego zdjecia xD juz od zapatrzenia sie nauczylam jak on wyglada ;P no ale trzeba przyznac, ale pierre do najgorszych nie nalezy ![]() ja to spadam spac ;D jutro takie wielkie swieto, trzeba sie wyspac i ładnie wygladac
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-06-19 o 00:40 |
|
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
ja tu wracam o tej porze, a wy mi kazecie czytac 3 strony postow, niewdzięczne ;P
impreza średnia - tak jak podejrzewałam.. no,ale pora na sen.. bo na 9:30 zakończenie roku.. dobranoc ;* dzisiaj po szkole was pocytuję ;*
|
#1721 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i ten sweterek bardzo mi sie podoba![]() Cytat:
, ale za to kiedys bratowej wysylalam link , bo duzo ciekawych rad jest na forum![]() do mnie tez to nie dociera, przeciez tak niedawno bylam w pierwszej klasie a teraz , juz niedlugo matura powiem szczerze ze nawet ciesze sie, rozpoczne nowe zycie , w nowym miescie , kolejny etap![]() a tak wogole to dzien dobryy ![]() zakonczenie mam na 9 i potem wolneeeee , ol yeahh jak sie ciesze ![]()
|
||
|
|
|
#1722 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
Cytat:
Są proste - jest fajnie, bo nie trzeba nic z nimi zrobić. Ale żadnej, innej fryzury zrobić się nie da ![]() Koniecznie wrzuć zdjęcia Cytat:
![]() Chyba nie Z jednej strony chcę, z drugiej nie. Boję się, że będzie za ciężko ![]() Cytat:
|
|
|
#1723 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12830508]sliczne zakupy
i ten sweterek bardzo mi sie podoba![]() moje kolezanki nie znaja raczej wizazu , ale za to kiedys bratowej wysylalam link , bo duzo ciekawych rad jest na forum![]() do mnie tez to nie dociera, przeciez tak niedawno bylam w pierwszej klasie a teraz , juz niedlugo matura powiem szczerze ze nawet ciesze sie, rozpoczne nowe zycie , w nowym miescie , kolejny etap![]() a tak wogole to dzien dobryy ![]() zakonczenie mam na 9 i potem wolneeeee , ol yeahh jak sie ciesze ![]() [/QUOTE]![]() moje chyba raczej też nie ostatnio tylko ciągle gadam o tym forum mojej Gosi, mówiła że zajrzy i mi na wątku kiszke zrobi ;P więc uważajcie na "obcych", którzy będą pisać o zabawnych momentach mojego życia, haha ![]() do mnie jakoś też tak jeszcze słabo dociera przecież niedawno to ja w ogóle do podstawówki szłam.. te lata tak szybko uciekły, jakby na to tak spojrzeć.. ostatnio jak się pytałam rodziców czy mogę jechać na tą imprezę do wioski żeglarskiej..to nawet nie powiedzieli "tak" albo "nie", tylko tato westchnął i się mnie zapytał czy muszę tak szybko dorastać ![]() i też się cieszę, że nowe miasto (nie do końca) nowi ludzie, nowe otoczenie, nowy etap ![]() Cytat:
takie pogmerane ![]() w ogóle cuda-wianki, ludzie się ponapijali, jakby w życiu alkoholu nie mieli w ustach.. ja wróciłam trzeźwa jak nigdy ;P wypiłam może ze dwa piwa i trochę wódki. w ogóle wpadł nauczyciel od chemii (ten stary ale fajny o któeym kiedys już pisałam ) rozkręcił imprezę, wypił flaszkę ze swoją klasą mnie wyściskał na pożegnanie to był chyba jedyny pozytywny akcent tego dnia ![]() spadam na rozpoczęcie, muszę wstąpić jeszcze do kwiaciarni po zamowione kwiaty i do jakiegos sklepu po jakieś czekoladki dla wych bo stwierdziliśmy w klasie, że ona lubi slodycze to jej kupimy coś słodkiego zamiast kwiatów ;D a dla reszty nauczycieli po róży, o. ![]() miłego ostatniego dnia szkolnego ! ;** W A K A C J E ;D
|
|
#1724 | |
|
Flawless
|
Cytat:
![]() U mnie już po końcu iiii ooooo aaaa eee yyyy FREEDOM ![]() Teraz pozostaje mi się szykować na urodziny xP I kurczę, mam zamiar dobrze się bawić, mimo wszystko ( nawet moich zjaranych pleców )A co do włosów, to ja mam strasznie zniszczone przez prostowanie, bo mam beznadzijnie kręcone i nie podobają mi się Właśnie, dziś chyba też będę zmuszona prostować
|
|
|
#1725 |
|
Rozeznanie
|
Wakacje!!!!
![]() ![]() Nawet dostałam dyplom dla sportowca . Musiałam się pochwalić :PA tak w ogóle dziewczyny : jeszcze zatęsknimy za szkołą w te wakacje
|
#1727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę nauczyciela chemii ![]() Chyba raczej zakończenie Cytat:
Wyjeżdzasz dziś czy jutro? Bo już się zgubiłam
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-06-19 o 12:03 |
||
|
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że nie... Byłby zonk, jakby mnie ktoś tu rozpoznał... ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12830508]sliczne zakupy i ten sweterek bardzo mi sie podoba [/QUOTE]dzięki ![]() Ja już po zakończeniu... idę spać, a potem ognicho |
|
|
|
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś, za 3 godziny. Oł jea ![]() |
|
|
|
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nauczyciel od chemii dzisiaj mowi na apelu:"noo, moi kochani.. impreza była.. widać po was... żyjecie? no.. jeszcze chciałbym wam powiedzieć trzy słowa... kocham was, dziękuję !" ![]() było faaajnie, nawet dostałam nagrodę za działalność społeczną haha.spadam na jazdę bo mi na 13:00 przełożyła ![]() buźka ;*
|
|
#1731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyprostowałam włosy, ale śmiesznie wyglądam, chyba zdjęcie sobie zrobię
|
|
|
|
|
#1732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro o wakacje chodziło, no to oczywiście, że rozpoczęcie ![]() Jezuuu, no zazdoszczę Ci go ! ![]() Gratuluję ![]() Miłego jeżdżenia ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
A bo jak mam kręcone, to mi odstałą od głowy i tak dużo ich jest.
A teraz tak płasko ![]() Siostra mi przywiozła aparat ale o kabelku zapomniała. Innym razem
|
|
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na ile wyjeżdżasz? Obawiam się, że nie znajdę tej informacji wśród gąszczu postów ![]()
|
|
|
#1735 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja też nie chcę od co ![]() Cytat:
nie no fioła to ja nie mam gość genialnie gra według mnie Cytat:
moje włosy podobnie, też zazwyczaj nie prostuję, bo nie mam czasu ![]() nauczyciel geniusz, też chcę takiego Cytat:
oj a Ciebie nie będzie miłej podróży, baw się dobrze Cytat:
WAKACJE mamy nareszcie będę się lenić |
|||||
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
Baw się dobrze
![]() Pa, Karolino
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() To ja się już z Wami pożegnam. Pa pa Dziewczynki !!!
;** Obiecuję, że będę się dobrze bawić ; ) Oszczędźcie mnie i nie każcie mi nadrabiać wszystkiego po powrocie ![]() Bo znając Was, to będzie 50 stron. |
|
|
|
#1739 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
starsza pani taka. Wczoraj miałam jedną godzinę z jej mężem.dzisiaj jeździłam siódmą, na łuku byłam pokazała mi jak w puncie można oszukać i zrobić łuk..i trzy razy robiłam i trzy razy mi wyszło ![]() jestem z siebie dumna ![]() Cytat:
mnie już nie uczy ale uczył przez 4 lata prywatnie to jest zarąbisty ![]() Cytat:
baw się dobrze ;** a nadrabiać pewnie będziesz miała co
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
Czy u Was też dawali tylko promocje do trzeciej klasy?
![]() Tak jakoś zachciało mi się drugą jeszcze raz zaliczyć, jak sobie pomyślałam, co mnie czeka we wrześniu, czyt. deklaracje maturalne i wybór tematu na prezentację ;P ale kurde wcisneli mi promocję do trzeciej ![]() no, ale mowiac powaznie to poczułam takie prawdziwe wakacje i kurde przeżyłam szok jak zobaczylam, ze mam wzorowe zachowanie xD ile tych historii się opuścilo bo a to pogoda ładna była, a to spac mi sie chcialo, a to na zakupy sie poszło :P a tu nagle ze wzorowe nie, ze nie podoba mi sie cos ;Pi powiem Wam, ze jak dzisiaj spojrzalam na swiadectwa z gimn. jak chowalam to dzisiaj otrzymane, to kurde jedynie z religii utrzymalam poziom-czyt. bdb xD ahh to byly czasy ;P dzisiaj pocieszylam kolezanke, ze za rok bedziemy miec paski bo nam oddadzą swiadecta gimnazjalne a co kolor swiadecta taki sam, mozna sobie zdjec bedzie nastrzykac ;D u mnie w klasie całe dwa paski były ;P a w szkole jakas laska miala srednia (najwyzsza) 5,16 kolezanka stwierdzila, ze to w zaden sposob nie jest mozliwe xD no i musze pochwalic sora od wf ktory puszczał hymn xD bo na zakonczeniu trzecich klas to sie zaciela muzyka w miejscu 'jeszcze Polska nie zgineła, eła, eła, eła' a dzisiaj elegancko bez zadnych niespodzianek xP no to teraz legalne leniuchowanie (nie liczac korkow z chemii w przyszlym tyg -.-)
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

bo dokładnie takiego szukam
Zawsze ćwiczę z hantlami 4 kg, a wczoraj nie zauważyłam, że wrzuciłam przy sprzątaniu całe obciążenie na gryfy i ćwiczyłam z 6 kg
moje noooogi
:P

(na szczęście ma zdrowe podejście, bo jakby mi zaczął brać jakieś sterydy too...
)
pa 

na wory pod oczami się na wizażu znajdzie jakaś rada
tragedia jak są zbyt mocno wycieniowane, robią co chcą, odgniatają się, wrr... I tak źle i tak niedobrze :P
moze przesadzam 

Zazdroszczę nauczyciela chemii