|
|||||||
| Notka |
|
| Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Praca w Apart, jakie stawki?
tak jak wyżej, proszę o informacje
Edytowane przez AniaBielsko Czas edycji: 2010-12-11 o 01:01 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Praca w Apart, jakie stawki?
a może ktoś wie coś na temat sklepu Jacqueline Riu ?
![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co dziewczyny jestem załamana...
Takie marne stawki płacą firmy że to się w głowie nie mieści. Edytowane przez AniaBielsko Czas edycji: 2010-12-11 o 01:02 |
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
No cóż tak to juz jest w sklepach. Ja cale wakacje w Reserved pracowalam za 6 zł wlasnie, 5 razy w tygodniu od 13 do 22
![]() Jeśli oczekujesz większych pieniedzy to musisz poszukać innej pracy, bo wiecej niz 1000-1500 w sklepie to tylko za stanowisko starszego sprzedawcy/zastepcy kierownika/kierownika Edytowane przez 201707171556 Czas edycji: 2009-04-01 o 22:51 |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie
Od kilku dni staram się coś znaleźć na temat warunków pracy w sklepach firmowych a przede wszystkim w salonie APART. Sama pracowałam przez dłuższy czas w jednym z takich patronackich i nie było źle. Praca była zmianowa 12 godzin na dzień wolny. Jedna dziewczyna na zmianie czasami ciężko było wszystkiego dopilnować (przyjąć towar wprowadzić w komputer i w tym samym czasie obsługiwać klientów i obserwować potencjalnych złodziejaszków bo nie było bramek ) Zastanawia mnie to że żadna z byłych czy obecnych pracownic nie bywa na forum, a może nie wolno mówić co tam się naprawdę dzieje.Udało mi się znaleźć kilka artykułów ale już nie aktualnych. Dziewczyny przełamcie tą barierę milczenia i napiszcie coś o firmie Apart, bo tyle nowych salonów się otwiera to przypuszczam że warto w nich pracować.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
wysłałam mailem 2 razy cv do Aparta...i zero odpowiedzi
Edytowane przez AniaBielsko Czas edycji: 2010-12-11 o 01:02 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Powiem tak. Zarobki średnia dla danej branży nie licz na więcej. Jest taka stronka ze statystykami to możesz sprawdzić. jeżeli trafisz na Starą Drogę to omijaj szerokim łukiem Pani H (laska potrafi umilić życie), jeżeli na produkcje to unikaj Pana M pierwszy klakier. Musisz uważać z kim i o czym mówisz bo w niedługi czasie szef wszystko wie, a on lubi takie pierdoły. Są też działy ok. Ogólnie klimat każdy patrzy żeby ze stołka go nie zepchnąć zero kreatywności klimat wrogi, tylko się potknij zrób błąd a zaraz zrobią z tego aferę. Po kilku miesiącach pracy będziesz przychodzić rano juz zmęczona. Zastanówcie się ludzie ja już w ogromnych kolosach na glinianych nogach nie będę pracował/a bo tylko wykorzystują ludzi i ciągle będziesz za kiepski/a. Taka dziwna polityka firm polskich W salonach ponoć jest OK choć w niektórych tez zdarzają się nadgorliwi kierownicy, którzy umilają CI życie, głąby premii większej nie dostaną za to, ale władza. Ogólnie w skali od 1 do 6 daje 3. Zapomniałem jeszcze że na produkcji non stop śmierdzi szambem. Masakra. Co do salonów to podstawa to jakieś 1300-1500 na rękę chyba że coś się pozmieniało + 3%-3,5% premia od sprzedaży, kiedyś było 7% ale jak był boom to musieli by zapłacić sprzedawcą premię po 7000 i więcej (okres przedświąteczny) w niektórych salonach, więc co zrobiono ... obcięto procent i tekst albo się godzicie, albo do widzenia na wasze miejsce przed bramą czekają tysiące. Znacie ten tekst ?? ulubiony tekst polskich pracodawców. Jak salon jest w dobrym miejscu to 2000-2500 można wyciągnąć. Praca 12 h i dzień wolnego, w salonach nie jest źle ale Suchy Las omijajcie z daleka(marne pieniądze, stres i nerwy). Teraz trochę gorzej jest bo większa konkurencja, yes, jubitom, lewanowicz tańsza biżuteria a ta sama jakość. Acha przed objęciem stanowiska czeka was szkolenie na produkcji tzn. obiegniecie produkcje to poznacie Mana M, 30-34 lata włoski zaczesane do góry, lekko łysiejący, gładka gadka w głowie hmmm , UWAŻAJCIE NA NIEGO!!!!Faktycznie Ata77 masz racje pozmieniałem trochę. dzięks Edytowane przez newwho Czas edycji: 2009-06-22 o 13:52 |
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit. Na Twoją prośbę edycja.... Edytowane przez Ata77 Czas edycji: 2009-06-25 o 22:26 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ktore pracowałyście w aparcie, słyszałam ze na rozmowie kwalifikacyjnej pytają o rodzaje kamieni szlachetnych, jak je rozroznic itp. Czy to prawda? Jak to wyglada w praktyce?
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post25485480 E.L.F, smashbox, minerały,soir de lune itp. Edytowane przez tranqil babe Czas edycji: 2009-07-07 o 23:51 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
esotiq najniższa na cały etat i nie ma co liczyc na premie bo sklep nie ma utargu zbyt duzego a jak ma to jedynie na przecenach
|
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.

, UWAŻAJCIE NA NIEGO!!!!