.:: Zelixa::. - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-17, 23:27   #4651
1969joanita
Raczkowanie

Dot.: .:: Zelixa::.

Cytat:
Napisane przez gosiaczek2207 Pokaż wiadomość
witajcie ważę 119 kg przy wzroście 175 i nadal tyję..........bardzo chciałabym spróbować zelixy ale nie mam bardzo do niej dostępu czy mógłby ktoś mi pomóc??? bardzo proszę!!!!
Witam! Idz do dobrego endokrynologa napewno tobie pomoze,przy tak duzej nadwadze jak my mamy to branie tabletek na własną ręke jest niebezpieczne.Pozdrawiam i życzę powodzenia.
1969joanita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 23:38   #4652
meliameli
Rozeznanie

GG do meliameli

Cytat:
Napisane przez ella91 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomóżcie
Mam problem ... pierwsze 2 dni jadłam tylko śniadanko z rana ... po południu zelixa i wieczorem kanapka ... schudłam 2,2kg ... a teraz waga sie zatrzymała i co dzien wchodze na wagę a tam 86,9 ... i KONIEC ...
Co robic?
Co jeść? albo i nie jeść w ogóle?
Co wy jecie?
Ćwiczycie jakoś? Siłownie? Areobiki? Domowe ćwiczenia?

ehh

RATUJCIE
Kochana nie dziwie sie ze waga Ci stanela bo to taka obrona organizmu przed wyniszczeniem. W ksiazce Dukana o diecie proteinowej przeczytalam o tym rozdzial jak organizm po takich glodowkach wyciaga wiecej kalorii z posilkow, ktore jemy po ostrej diecie.
Twoj metabolizm zwalnil i gdy tak dalej pojdzie bedziesz czula glog mimo brania zeli a jak wrocisz do jedzenia normalnego newet nie objadania sie mozesz dosyc duzo przytyc. Wiec moja rada zela rano do 11godz max bo potem bedziesz miala klopoty ze snem i piec malych posilkow, bialko z warzywkami, kilka orzechow jako posilek, owoce nietuczace np grapefruit na pewno to bedzie lepsze niz dotychczasowe menu. Pamietam, ze na poczatku tego watku pisaly ze jak przestaly sie glodzic to wiecej schudly. A jak sie boisz jedzenia to sobie przelicz - kanapka to godzinka spaceru, cukierek wchodzenie po schodach i wtedy bedziesz chudla, jadla kilka poilkow i miala kondycje.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt...QVP/weight.png

Bylo 19.10.09 - 85.3 * jest 83.7*Marzenie
- 65
meliameli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-18, 11:08   #4653
laviva
Przyczajenie

Witam drogie panie.Jak narazie jakos pusto dzisiaj na forum.Wiekszosc pewnie pracuje albo jeszcze spi.
Chcialam sie zapytac o jeden ze skutkow ubocznych.Czy wy tez jestescie newone i macie napady zlosci?Ja jak najbardziej.Nawet moj maz zwrocil mi uwage,ze bez przerwy chodze naburmuszona i wiecznie zla.Czasami budze sie w nocy i czuje taka zlosc w sobie,wlasciwie bez powodu.W moim przypadku nie jest to normalne bo zazwyczaj jestem osoba spokojna i opanowana.Mam nadzieje,ze to jednak minie po pewnym czasie.

Pozdrawiam cieplutko i zycze milego dnia
laviva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-18, 11:14   #4654
karolcia73
Przyczajenie

czesc dziewczynyjestem drugi dzien na zeli i jak narazie nic nie odczuwam(moze to za wczesnie co?)czuje sie tak jak czulam sie wczesniej jesc tez mi sie chce tak jak zawsze,oczywiscie od wczoraj walcze z tym ale nie czuje zadnej pomocy ze strony tabletki no moze tylko to ze mam swiadomosc ze ją wziełam.Waże "troszke " za duzo mam 9o kg i 165 cm dodam tylko ze nie wygladam na takie kilogramy nawet lekarz mi nie wierzyl ze tyle waga pokazuje ale dopiero jak mnie zwazyl skusil sie przepisac mi zele 15 i powiedzial ze powinnam sie cieszyc ze nie wygladam na to, ze jest roznica miedzy gruboscia a ciazkosciaale ja chce lzejszaaaaa byc.W ciazy przybralam tylko 7 kg a po trzech miesiacach od porodu przybralam 25 kg.czy jest dla mnie nadzieja??pozdrawiam i zycze sukcesow
karolcia73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-18, 11:27   #4655
laviva
Przyczajenie

Druga tabletka to moze jeszcze zbyt wczesniej,chociaz ja dzisiaj wzielam juz 6-ta i nie powiem zebym wcale apetytu nie miala.Fakt nie podjadam miedzy posilkami i nie mysla bez przerwy o jedzeniu jak bylo to wczesniej.No i moj najwiekszy problem-slodycze,teraz mnie juz tak do nich nie ciagnie.Jesli o wielkosc posilkow chodzi to sama kontroluje zeby nie jesc zbyt wiele,nigdy nie do syta.Ale mysle,ze u kazdego moze byc inaczej.
laviva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-18, 11:42   #4656
meliameli
Rozeznanie

GG do meliameli

Co do mojego odchudzania to jakos idzie powoli.

11.05 zaczynajac z waga 83.8
15.o5 waga pokazywala 82.2
Przerwa na czas pobytu w polsce
15.06 przyjazd z polski 82.4
18.06 waga z dzisiaj 81.4
czyli waga wyjsciowa z ktora zaczelam sie odchudzac w tamtym roku.

Jednym slowem zaczynam od nowa.

- 65
Stary 2009-06-18, 12:32   #4657
Tess81
Raczkowanie

GG do Tess81

Witam Mam pytanie do Meliameli. Przeczytalam artykuly, ktore polecasz. Mam jedno " ale" odnosnie artykulu dotyczacego obwodu nadgarstka a budowy ciala. Wedlug tych norm obwod powyzej 15,2 cm oznacza tega budowe ciala... Cos mi sie to nie zgadza. Mianowicie jesli spojrzec np na wymiary bransoletek na reke. Standardowy rozmiar dla kobiet to 19 cm, 13 cm produkuje sie np. dla dziewczynek w wieku komunijnym. Wiec te dane nie sa raczej wiarygodne. Chyba ze ja cos dzisiaj nie kumam

Edytowane przez Tess81
Czas edycji: 2009-06-18 o 12:39
Tess81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-18, 12:52   #4658
meliameli
Rozeznanie

GG do meliameli

Cytat:
Napisane przez Tess81 Pokaż wiadomość
Witam Mam pytanie do Meliameli. Przeczytalam artykuly, ktore polecasz. Mam jedno " ale" odnosnie artykulu dotyczacego obwodu nadgarstka a budowy ciala. Wedlug tych norm obwod powyzej 15,2 cm oznacza tega budowe ciala... Cos mi sie to nie zgadza. Mianowicie jesli spojrzec np na wymiary bransoletek na reke. Standardowy rozmiar dla kobiet to 19 cm, 13 cm produkuje sie np. dla dziewczynek w wieku komunijnym. Wiec te dane nie sa raczej wiarygodne. Chyba ze ja cos dzisiaj nie kumam
Nadgarstek mierzy sie w miejscu najszerszym, a penie bransoletki sa duzo luzniejsze bo inaczej nie moglyby sie dopiac.
Jest to skan z ksiazki wiec nie bede podwazac badan naukowcow.
Jest to moze dobre dla dziewczyn, ktore chca sie wychudzic nie biorac pod uwage budowy. Wiadomo, ze ktos o grubej kosci nawet stajac na rzesach nie dojdzie do wymiarow dziewczyn o drobnej budowie bo kosci raczej nie da sie odchudzic

- 65
Stary 2009-06-18, 12:55   #4659
karolcia73
Przyczajenie

ejj chyba cos nie tak z tymi wymiaramimoja córka co jest szczuplutka ma 14,5 cm obwod nadgarstka jaką trzeba by mieć rączusie żeby było 13 cm to niemożliwe u dorosłego człowieka skoro nawet dzieci tak nie mają
Stary 2009-06-18, 13:05   #4660
Tess81
Raczkowanie

GG do Tess81

Ja mam w nadgarstku 16 cm a tegiej budowy napewno nie mam , kosci mam raczej drobne ,same dlonie i nadgarstek mam szczuple, zeby miec 13 cm w nadgarstku to moim zdaniem anoreksja jesli by patrzec na wymiary doroslej kobiety. Cos musialo sie tym naukowcom pomieszac

Edytowane przez Tess81
Czas edycji: 2009-06-18 o 13:08
Stary 2009-06-18, 13:07   #4661
meliameli
Rozeznanie

GG do meliameli

Moze kobiet o drobnej budowie nie ma wsrod nas, ale pewnie sa takie, ktore moga miec tyle w nadgarstku - ja znam osobiscie takie, a ze dziewczynka jest szczupla nie znaczy, ze ma drobne kosci.
Ja mialam 15 czyli tuz przed tego budowa i raczej to by sie zgadzalo, jestem barczysta i wszystkie kobiety w mojej rodzinie maja dosyc solidna budowe. Czasami to nas wkuza ze sie zaliczamy do jakies szufladki, ale nie ma co sie przejmowac najwazniejsze jest nasze dobre nastawienie do siebie.

- 65
Stary 2009-06-18, 13:17   #4662
Tess81
Raczkowanie

GG do Tess81

Jedyne co by przekonalo mnie do tej teorii to to, ze jest ona poparta badaniami na kobietach , ktore mieszkaja w Chinach i Japonii Dziewczyny, czy oprocz Zeli wspomagacie sie jeszcze czyms innym, np jakies kremy czy balsamy wyszczuplajace?

Edytowane przez Tess81
Czas edycji: 2009-06-18 o 13:18
Stary 2009-06-18, 13:23   #4663
meliameli
Rozeznanie

GG do meliameli

Ja stosuje balsam Evelin 3d o dzialaniu rozgrzewajacym, walczy z celulitem i wyszczupla. Poczucie ciepla jest mocne ale skora jakby staje sie jedrniejsza.
Zamiennnie uzywam kosmetykow z maslem kakaowym firmy palmers bo maja wlasciwosci antyrozstepowe. Stosowalam je podczas ciazy a brzuch mialam strasznie duzy i balam sie rozstepow i nie mam ani jednego.

Jak nie zapomne lykam sobie 2-3 tabletki z blonnikiem aby nie miec problemow z wyproznianiem bo ten problem wystepuje podczas brania zeli.

- 65
Stary 2009-06-18, 14:19   #4664
Tess81
Raczkowanie

GG do Tess81

Ja tez uzywam serum intensywnie wyszczuplajace i ujedrniajace antycelllulit z Eveline 3D moim zdaniem jest bardzo dobry uzywam go od momentu jak biore Zele .Z wagi zeszlo mi do tej pory 2 kg ale w pasie widze roznice , jak sie mierze rano to mam roznice 3 cm Potem w ciagu dnia to sie zmienia niestety o jakies 1- 2 cm, nie wiem dlaczego;( Ponoc to wina miesni brzucha, ktore nie sa zbyt mocne wyczytalam to kiedys chyba w" Shape " Wiec trzeba popracowac jeszcze i jeszcze nad miesniami Pare dni temu kupilam tez sobie Intensywne serum anycelluitowe na noc z Lirene , widzialam na Wizazu pozytywne opinie o tej serii kosmetykow. Zobaczymy za pare dni czy cos dziala Blonnik tez bralam ale mialam wrazenie ze nie dzialal na mnie , nie czulam sie bardziej syta... Nio i pije herbate czerwona i zielona.

Edytowane przez Tess81
Czas edycji: 2009-06-18 o 14:28
Stary 2009-06-18, 17:15   #4665
kasia19987
Raczkowanie

Hejka. Ja z ciekawosci zmierzylam nadgarstek i mam 15 cm wiec mam budowe średnia chociaz jestem bardziej na granicy. Ale to by sie zgadzalo mam szerokie barki moglabym za bramkaza na baletach robic Właśnie skończylam robic obiad z ktorym walczyalm od godz 11.30 zrobilam 130 pirogow dodam ze pierwszy raz robilam ruskie I dziekie temu mam juz zapas na jakis czas no i mniej zjadlam bo jak robilam to mi sie nie chcialo a teraz patrzec na nie niemoge Jutro egzamin wiec zaraz uciekam sie uczyc.
Zaczynamy--> 22.02.2010
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

kasia19987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-18, 17:32   #4666
meliameli
Rozeznanie

GG do meliameli

Cytat:
Napisane przez kasia19987 Pokaż wiadomość
Hejka. Ja z ciekawosci zmierzylam nadgarstek i mam 15 cm wiec mam budowe średnia chociaz jestem bardziej na granicy. Ale to by sie zgadzalo mam szerokie barki moglabym za bramkaza na baletach robic Właśnie skończylam robic obiad z ktorym walczyalm od godz 11.30 zrobilam 130 pirogow dodam ze pierwszy raz robilam ruskie I dziekie temu mam juz zapas na jakis czas no i mniej zjadlam bo jak robilam to mi sie nie chcialo a teraz patrzec na nie niemoge Jutro egzamin wiec zaraz uciekam sie uczyc.
Och ja jestem milosniczka ruskich pierogow lecz nie za bardzo mam kiedy je robic. Jednak gdy bylam w Polsce poznalam ciekawa sztuczke, ktora pomaga w robieniu pierogow. Z tutejszej maki ciasto wychodzi zawsze twarde jak beton, moja ciotka dodaje troszeczke rozrobionych drozdzy do ciasta i wtedy pierogi sie swietnie lepi nie trzena ciagle maczac palcow w mace a ciasto jest mieciutkie i elastyczne - polecam ten sposob

- 65
Stary 2009-06-18, 18:26   #4667
karolcia73
Przyczajenie

jejku dziewczyny mam problem z piciemjuz nie moge patrzec na wode ani na zadne plyny niby pije a nic nie ubywa,wiem ze musze duzo pic ale ja zawsze malo pilam moglam nawet caly dzien bez picia wytrzymac a teraz puchne od tej wody czuje sie taka napompowana juz nie mam gdzie tego wlewac
Stary 2009-06-18, 18:46   #4668
Tess81
Raczkowanie

GG do Tess81

Cytat:
Napisane przez karolcia73 Pokaż wiadomość
jejku dziewczyny mam problem z piciemjuz nie moge patrzec na wode ani na zadne plyny niby pije a nic nie ubywa,wiem ze musze duzo pic ale ja zawsze malo pilam moglam nawet caly dzien bez picia wytrzymac a teraz puchne od tej wody czuje sie taka napompowana juz nie mam gdzie tego wlewac
Kiedys mialam ten sam problem ,wlasciwie teraz tz nie za bardzo przepadam za woda, ale nie wiem jaka pijesz? czysta? Zawsze mozesz dodac sobie troche soku z cytryny, npp. do duzego dzbanka wkroj sobie pare plasterkow cytryny.Wyglada calkiem sympatycznie i wtedy lepiej samkuje Mozna tez pic herbaty, to tez plyny Nie wiem czy pijesz ? Ja dziennie pije 2 kubki czerwonej, ma specyficzny smak, nie kazdemu smakuje, ale sa w sklepach z dodatkiem smakowym, ja teraz mam np z Vitaxa pu-erh cytrynowa. Sa tez inne smaki. No i zielona ,tez w roznych wersjach smakowych Samej wody tez nie potrafie za duzo wypic , wiec trzeba sie jakos ratowac aha i zapomnialam jeszcze o ziolach Rumianek, melisa, dziurawiec, mi smakuja Teraz lato ,wiec dobra jest tez zaparzona mieta jak sie przestudzi A co do dziurawca to jesli stosuje sie anty to nie powinno sie go pic bo oslabia dzialanie tabsow i przy opalaniu tez odradzam, powoduje przebarwienia na skorze. Ufff , sie rozpisalam mam nadziej, ze pomoglam

Edytowane przez Tess81
Czas edycji: 2009-06-18 o 18:51
Stary 2009-06-18, 19:01   #4669
karolcia73
Przyczajenie

Cytat:
Kiedys mialam ten sam problem ,wlasciwie teraz tz nie za bardzo przepadam za woda, ale nie wiem jaka pijesz? czysta? Zawsze mozesz dodac sobie troche soku z cytryny, npp. do duzego dzbanka wkroj sobie pare plasterkow cytryny.Wyglada calkiem sympatycznie i wtedy lepiej samkuje Mozna tez pic herbaty, to tez plyny Nie wiem czy pijesz ? Ja dziennie pije 2 kubki czerwonej, ma specyficzny smak, nie kazdemu smakuje, ale sa w sklepach z dodatkiem smakowym, ja teraz mam np z Vitaxa pu-erh cytrynowa. Sa tez inne smaki. No i zielona ,tez w roznych wersjach smakowych Samej wody tez nie potrafie za duzo wypic , wiec trzeba sie jakos ratowac aha i zapomnialam jeszcze o ziolach Rumianek, melisa, dziurawiec, mi smakuja Teraz lato ,wiec dobra jest tez zaparzona mieta jak sie przestudzi A co do dziurawca to jesli stosuje sie anty to nie powinno sie go pic bo oslabia dzialanie tabsow i przy opalaniu tez odradzam, powoduje przebarwienia na skorze. Ufff , sie rozpisalam mam nadziej, ze pomoglam
no to juz wiem ze dziurawca nie powinnam pic Z całą reszta mam problem z przełykaniem hehehe ale pije i pije i pije strazakiem moge zostac,jedno co moge pic to kawa zawsze mi smakuje i pije dosc duzo bo 5 -6 dziennie.(oczywiscie nie mowie o litrach)dzieki za odp.
Stary 2009-06-18, 19:14   #4670
Tess81
Raczkowanie

GG do Tess81

Cytat:
Napisane przez karolcia73 Pokaż wiadomość
no to juz wiem ze dziurawca nie powinnam pic Z całą reszta mam problem z przełykaniem hehehe ale pije i pije i pije strazakiem moge zostac,jedno co moge pic to kawa zawsze mi smakuje i pije dosc duzo bo 5 -6 dziennie.(oczywiscie nie mowie o litrach)dzieki za odp.
No moja droga , to teraz Cie nie pociesze Kawa wyplukuje wode z organizmu, za kazda wypita filizanke kawy powinno sie wypic szkalnke wody... Tylko Nne bij , prosze
Stary 2009-06-18, 21:48   #4671
meliameli
Rozeznanie

GG do meliameli

Cytat:
No moja droga , to teraz Cie nie pociesze Kawa wyplukuje wode z organizmu, za kazda wypita filizanke kawy powinno sie wypic szkalnke wody... Tylko Nne bij , prosze
i dzieki kawce ostoporoza murowana, wyplukuje wapn rowniez, ja mam ochote przejsc na detox kawowy ale to jest trude. kawke pije rano a potem pije sobie kawe figowa, ktora jest bogata w blonnik i zdrowa w porownaniu z prawdziwa.

- 65
Stary 2009-06-18, 21:59   #4672
Tess81
Raczkowanie

GG do Tess81

Ja od jakiegos czasu nie pije kawy a przynajmniej nie tak czesto jak kiedys. Zdarza mi sie ale raz w tyg przy niedzieli W dodatku slodzilam ja 3 lyzeczkami cukru Zaczelam ograniczac najpierw cukier, doszlam do 1 lyzeczki a teraz ograniczam kawe Za to kupilam sobie zbozowa" Inke" tez bardzo dobra Przypomina mi stare czasy , dawali nam ja na koloniach na sniadanie Zdrowsza , smaczna i zawiera blonnik.
Stary 2009-06-18, 22:04   #4673
izun
Rozeznanie

Witam chudziny
Na temat kawy to i ja mogę coś powiedzieć...otóż odkąd zawarłam pakt z zelą kawa przestala stanowić dla mnie życiodajny napój stanowiący istotę życia.I muszę wam powiedziec,że nawet nie bardzo wiem,kiedy to się stało?Nie jest trudne życ bez niej,czasem zastępuję parzoną puszczalską,ale ogolnie jest całkiem ok.Dużo trudniej jest bez ciasteczka...Ale to już temat na inny raz(no bo po co kusić)
Pozdrawiam i gratuluje wyników
izun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 05:54   #4674
CHMARZOLKA
Raczkowanie

GG do CHMARZOLKA

WITAJCIE O PORANKU
Dziś oczywiście mam za sobą wielkie ważenie i niespodzianki nie ma-WAGA STOI
Ale z ciepliwością i z uśmiechem na twarzy poczekam aż ruszy w dół
WAGA WYJŚCIOWA(11.O1.09)-84.8KG
WAGA DZISIEJSZA(19.06.09)-66.4KG
ZRZUCONE 18.4KG
BUZIOLE
CHMARZOLKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 07:01   #4675
tina1987
Raczkowanie

Thumbs up Dot.: .:: Zelixa::.

Cytat:
Napisane przez CHMARZOLKA Pokaż wiadomość
WITAJCIE O PORANKU
Dziś oczywiście mam za sobą wielkie ważenie i niespodzianki nie ma-WAGA STOI
Ale z ciepliwością i z uśmiechem na twarzy poczekam aż ruszy w dół
WAGA WYJŚCIOWA(11.O1.09)-84.8KG
WAGA DZISIEJSZA(19.06.09)-66.4KG
ZRZUCONE 18.4KG
BUZIOLE
Witam ja też mam za sobą dziś ważenie i kolejne 2 kilo mniej,ale dopiero dziś będzie 9 tabletka,w sumie poszło już 5 kilo ale jakoś specjalnie tego po mnie nie widać
A jeśli moge zapytać to jak po zrzuceniu tych 18.4 kg wygląda Twoje ciało czy skóra jest w miare jędrna?? Stosujesz coś na to (ćwiczenia,kosmetyki)??

BYŁO 80
JEST 75
BĘDZIĘ 60

Wiecie co chyba się uzależniłam od tego forum i od was bo jeszcze się dobrze nie obudziłam a już sprawdzam co się dzieje u moich kochanych ZELIKSJANEKbuziaczk i dla wszystkich

Edytowane przez tina1987
Czas edycji: 2009-06-19 o 07:02
tina1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 10:27   #4676
gosiaczek2207
Przyczajenie

witajcie mam pytanko w przyszłym tygodniu wybieram się do ginekologa .....czy jest szansa żeby to on wypisał mi receptę na zelixe?????pozdrawiam!!!!
gosiaczek2207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 10:47   #4677
Tess81
Raczkowanie

GG do Tess81

Cytat:
Napisane przez tina1987 Pokaż wiadomość
Witam ja też mam za sobą dziś ważenie i kolejne 2 kilo mniej,ale dopiero dziś będzie 9 tabletka,w sumie poszło już 5 kilo ale jakoś specjalnie tego po mnie nie widać
A jeśli moge zapytać to jak po zrzuceniu tych 18.4 kg wygląda Twoje ciało czy skóra jest w miare jędrna?? Stosujesz coś na to (ćwiczenia,kosmetyki)??

BYŁO 80
JEST 75
BĘDZIĘ 60

Wiecie co chyba się uzależniłam od tego forum i od was bo jeszcze się dobrze nie obudziłam a już sprawdzam co się dzieje u moich kochanych ZELIKSJANEKbuziaczk i dla wszystkich
Witajcie Jestescie niesamowite, ja jestem na 14 tabletce a dopireo 3 kg za mna.Przy Was to maly pikuś Tez chcialam o to zapytac- jak Wasza kondycja skory po takim spaku wagi? Pozdrowki
Stary 2009-06-19, 11:13   #4678
tina1987
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie Jestescie niesamowite, ja jestem na 14 tabletce a dopireo 3 kg za mna.Przy Was to maly pikuś Tez chcialam o to zapytac- jak Wasza kondycja skory po takim spaku wagi? Pozdrowki
No właśnie tu jest problem bo czuje sie strasznie osłabiona,chętnie bym się położyła spać,ale niestety dzieciaczki nie pozwalająbuuuuuuuuu uuuuuu
Wiesz troche sie martwie bo słyszałam że im wolniej się chudnie tym lepsze efekty,a ja strasznie szybko a szczerze mówiąc to nie trzymam jakiejś specjalnej diety
tina1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 12:21   #4679
sylwusia085
Rozeznanie

Hejka CHMARZOLKA Cos osattnio malo tu zagladasz a ty nasza iskierka nadziei jestes hihi ja narazie tez mam zastoj, ale mam nadzieje ze teraz niebawem cos ruszy, od przyszlego tygodnia zaczynam praktyki w przedszkolu tak wiec mam nadzieje ze sie troche wybiegam z dzieciaczkami ogolnie mam zastoj z cwiczeniami i pozwolilam sobie na pozniejsze kolacje, ale czas to zmienic! na szczescie waga nie poleciala ani razu do gory bo wtedy bym sie chyba zalamala Dzisiaj ide na mala imprezke z % i grillem troche sie obawiam tego spotkania Ja+ Alkohol bo to sie = jedzenie... Ale pozostaje mi nadzeja ze dam rade sie opanowac i nie przesadze milego dnia dziewczyny
sylwusia085 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 13:03   #4680
Tess81
Raczkowanie

GG do Tess81

Cytat:
Napisane przez tina1987 Pokaż wiadomość
No właśnie tu jest problem bo czuje sie strasznie osłabiona,chętnie bym się położyła spać,ale niestety dzieciaczki nie pozwalająbuuuuuuuuu uuuuuu
Wiesz troche sie martwie bo słyszałam że im wolniej się chudnie tym lepsze efekty,a ja strasznie szybko a szczerze mówiąc to nie trzymam jakiejś specjalnej diety
Hmmm byc moze pomoglyby Ci jakies preparaty witaminowe, ja na wszelki wypadek mam pastylki rozpuszczalne w wodzie,mltiwitamine z mineralami. Z pewnoscia dzieci pomagaja Ci w szybszym spadku wagi pewnie sie nabiegasz z nimi Zycze Ci abys znalazla chwile na drzemke
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości