|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
tak tylko podglądam na razie, bo przez to moje choróbsko (czyt. grypę jelitową) nie mam weny jakoś, tylko Kasieńce dupala zawracam ![]() od poniedziałku postaram się powrócić na "łono" wizażu
|
|
|
|
#2822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaaa to solarium Cię osoliło jakby to moja babcia powiedziała- wywrotowiec z Ciebie, nie lubi pomidorów ale pomidorówkę już tak ![]() dobra wręczę mu specjalne zaproszenie od PM2008 Żony Doskonałej LilStar to nie będzie się mógł wymigać ![]() także wiesz, w niedzielę się szykuj ![]() aha, strasznie mi się podoba jaki piszesz Mooniku Cytat:
![]() Agunia Kasieńka no po kropelki lub tabletki, żeby to katarzysko nie zepsuło Ci wyjazdu ![]() Kina współczuję grypy
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-06-19 o 13:25 Powód: zapomło mi się :) |
||
|
|
|
#2823 |
|
Wtajemniczenie
|
Kinuś
czekam i szybkiego powrotu do zdrówka![]() Mooniku od dziś przygotowuję się psychicznie na przyjazd Gościa![]() a do mnie dziś przybędzie@ i leje na dodatek...żenułaMąż dalej w lesie siedzi, nie wolno przeszkadzać: Miśka, prosiłem mam manewry pewnie wróci chory.ech
|
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ostatnio zesmy sie rogadaly dziewczynki
![]() Ja wlasnie z banku wrocilam. Zdazylam przed deszczem. Oczywiscie dzis zwracam na siebie spojrzenia przechodniow. Hheheh. Jak to stwierdzila Prezeska, rewia mody.... Hymmm a ja tylko ubralam dluga czerwona spodnice w krate, czerwa bluzke do kompletu i czarny bezrekawniczek wyszywany przezroczystymi koralikami ![]() Agus jak to z siebie wyrzucisz to Ci ulzy. Lilus ty glodomorze. Widze ze nie tylko ja mam wystajace kosci . Izulek dopiero teraz sie przyznajesz ze masz brata w okolicy? Ach ty niedobra. A ja tam bywam rzadko chyba ze jedziemy do tego smiesznego centrum handlowego raz na jakis czas Kinia kuruj sie zlociutka Kasienko katarek? Jej |
|
|
|
#2825 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz Lilka wyciągnie haczuchę i przegoni wstrętnego stolucha ![]() buzi buzi cmok cmok w czubek noska Cytat:
jakies herezyje wymyslasz ![]() tasiemcora biorę nawet doplace - jesli mnie uszczupli ![]() a portfelus pusty wiec spokojna Twoja... no wiesz... rozczapierzona Cytat:
to cheba to było ![]() Cytat:
![]() Ach ta moja kruskawkowo-rozwolnieniowa "panienka-juz nie panienka" zawracająca mój powabny zad Właśnie zagłębiamy się w tajniki makijażu i okazuje się jakim jestem pudrowym-lewusem
|
|
#2826 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Daguś - ty czerwona diablico - pokazałabyś fotkę jak już tak kusisz opisami, też byśmy pooglądały ![]() U mnie te w tej chwili się rozpadało jak cholera ![]() No teraz widzę
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-06-19 o 13:53 Powód: Zobaczyłam jak kasieńka wali :D |
|
|
|
|
#2827 |
|
Wtajemniczenie
|
Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: Dzisiaj o 13:53 Powód: Zobaczyłam jak kasieńka wali ![]() Dagmarko fotkę wstaw Kusicielko ![]() Kasieńko ![]() rozczapierzona-dramat lubię być taka |
|
|
|
#2828 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty mnie nie podpuszczaj! ![]() Cytat:
Tekściorki babciowe bywają jedwabiste. ![]() Ależ ze mnie wywrotowiec... ![]() Znowu pada... ![]() Kawki? I mam takie glizdołki z tych gumisiowatych... Liluś, nie manewruj z mężem...absolutnie! |
||
|
|
|
#2829 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczynki
Cytat:
|
|
|
|
|
#2830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2831 |
|
Wtajemniczenie
|
Izulenko
nie mam zamiaru z Nim manewrować, a raczej wolę NIm![]() mniej piecze? Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-10-19 o 16:18 |
|
|
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A ty oczywiscie musisz mu poprzeszkadzac troszeczke .A moj maz wczoraj byl z szefem u jakiegos kontrahenta ktory ma domek letniskowy i 500 ha ziemi na ktorej jezdzi terenowka i strzela do wlasnego stada sarenek. Wiec na kolacje byla sarnina upolowana przez mego meza jednym strzalem . cieszyl sie jak dziecko jak mi opowiadal
|
|
|
|
|
#2833 |
|
Wtajemniczenie
|
Daguś
ale tylko troszkę troszkę. w nocy nie odbierał to przypuściłam atak od samego rana martwiłam sięi gratulacje dla Myśliwego
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-06-19 o 14:23 |
|
|
|
#2834 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2- kawkę właśnie wychłeptałam z lodziczkiem <big milk> mrrrrrr jakie dobre było ![]() a gliździska mi jakoś do kawy nie pasują "cóżeśty" za deser wymyśliła? Zawsze do usług ![]() ... ma się rozumieć Cytat:
2- hmm... niewątpliwie było to ciekawe doświadczenie 3- no kurka nie znam się na pudrowaniu zbytnio ![]() sama nie używam podkładów korektórów itp, tylko puderek taki delikatnie rozswietlajac0-brazujacy . Karol mi tłumaczy co tam muszę zakupić, a ja nadal nie wiem o co kaman ![]() Cytat:
![]() Mój Uki piszczy mi od kilku lat, że chce wiatrówkę ... Zastanawiam się czy nie chce ustrzelić kilka gołębi mojego wujka Duże dzieci! To idealne stwierdzenie o facetach ![]() Lil- Twój post mi się nie zacycił że jaka lubisz być? rozczapierzona? kręciołku kochany Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: Dzisiaj o 13:53 Powód: Zobaczyłam jak kasieńka wali ![]() No nie, no... padłam Cheba już nie zdążę nic naskrobać więc ślinię Żegnam się, bo kończę prackę i sruuuu nad jezioranke ![]() Módlcie sie, żeby mnie nie pożarły komary- albo żeby przynajmniej trochę obgryzły oponki
|
|
#2835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i se myślę nie dość ze chce tasiemca to jeszcze dopalaczy się chyci nosem na kamieniu, a cóż to za nowa pozycja u mnie też leje, i też kawkę popijam bo jakoś tak smętnie ![]() a jakie te glizdołki? ja bym chciała ![]() Cytat:
![]() gratulacje dla Męża- myśliwego, ma oko żeby za jednym strzałem ustrzelić sarenkę Lil to Twój mężuś jest wojskowym?
|
|
#2836 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to poważne sprawy...więc pomanewruj na polu wizażowym lepiej... Cytat:
|
||
|
|
|
#2837 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasieńko
![]() no wiesz mojego pościaka pominąc![]() hehe grzywacz rośnie, kręci się jak szalony...fotka czy Ty chcesz żeby się wizaż zawiesił![]() miłego jeziorkowania ![]() Mooniku dokładnie mam Porucznika w domku.tylko że w domu to ja jestem jego Jenerałem![]() Izulenko pomanewruję i kawki się napiję
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-06-19 o 14:56 |
|
|
|
#2838 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pozarażaj tym humorkiem...co? ![]() kasienko miłego jeziorkowania. |
|||
|
|
|
#2839 |
|
Wtajemniczenie
|
dotarła Izuś
na przyszłość 3 łyżeczki słodzę
|
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jesteście niezastąpione
A o co chodzi? O to samo co ostatnio pisałam... Wczoraj już nie wytrzymałam jak sobie znalazł kolejny powód do zamartwiania się i mu wygarnęłam jak się czuje... No i co? No i oczywiście skończyło się mega fochem i stwierdzeniem, że dobijam leżącego Fajnie, sobą to on się zawsze przejąć potrafi, a ja to co? Jeszcze mi strzelił tekstem, że już mam pretensje, bo nie jestem w centrum jego zainteresowania. Halo, jestem jego żoną chyba. A tu nawet w urodziny jego rodzice okazali się ważniejsi niż ja No ale ja powinnam siedzieć cicho, bo ON ma problemy i stresy (no dobra, jakby to nie były nasze WSPÓLNE problemy i stresy...).
|
#2841 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() To sie Kobiałki z Wami żegnam Zmykam do domku i od razu sru do Żywca. Trzymajcie kciuki za jako tako ładną pogodę na tym weselichu. Miłego weekendziku Dziubki Do zobaczyska w poniedziałek/ wtorek (tzn jak wytrzeźwieję Aguniu - Słonko Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-06-19 o 15:16 Powód: Agunię pocałować :* |
|||
|
|
|
#2842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie się zawsze podobali mundurowi ale trafiło na takiego co na siłę od wojska ucieka ![]() Pani Jenerałowa mam takich parę zdjątek co dostałam kiedyś od kogoś to wkleję ![]() Agunia biedactwo ściskam mocno i trzymam kciuki żeby było dobrze ![]() Anusia to za pogodę baw się dobrze i nie pij za dużo cobyś wytrzeźwiała i nam tu ładną relacyjkę zdała Kasia udanego jeziorkowania i za te komary to też się pomodlę, a niech Cię obgryzą trochę
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-06-19 o 15:27 |
|
|
|
|
#2843 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udanego jeziorkowania i malo komarow Cytat:
... A mezus ma 4 oczy wiec bylo mu latwiej ![]() Zawsze jestem. Cytat:
|
|||
|
|
|
#2844 |
|
Wtajemniczenie
|
Mooniku
nieziemskie te fociaki na poprawę humorkuza mundurem panny i nie tylko jeszc ze takie babory się zdarzają zwłaszcza w kantynie tudzież w skięgowości które mi się lampią na niego![]() Anuś udanego imprezowania-co byś wróciła do nas cała i zdrowa ![]() Aguniu wychodzi z niego taki egoista-masakra.biedny i poszkodowany, a Ty go nie rozumiesz młaDagmarka zadzieramy kiece i lecim
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-06-19 o 15:23 Powód: bo trza w mieście scyzoryków zrobić porządek |
|
|
|
#2845 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mogę z Wami...? A ja 1,5 osłodziłam...tak jak sobie...czekaj no...gdzie ja mam ten cukier... dosłodzę. ![]() Cytat:
Masz Cytat:
![]() Wow! Piękne fotki. Cytat:
Baw sie dobrze. Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-06-19 o 15:53 |
||||
|
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
Pacznie jaka uczona
. Kto by pomyslal ![]() Sliczniaste te zdjeciory . Dzieki za wisyte u mnie i elaborat . Obiecana fotka dodana juzJasne ze mozesz, jeszcze sie pytasz? Wskakuj na miotle i heja |
|
|
|
#2847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
wreszcie tu dotarlam to co maly wybor mam % tylko czysta lu gin ![]() polac komus?? Cytat:
![]() to udanej pogody Kasiu i Cytat:
trzy a fe ja wogole nie slodze...moj tez hehe Milus przytulam mocno i lezakuj i odpoczywaj ile wlezie dla dobrz kruszynki ![]() Agunia sciskam mocno a mezulowi to porzadne lansko sie nalezy jak nic!!! co on sobie wyobraza?! egoista jeden... Moonikzazdraszczam Kravitza a fotki super Kinus wspolczuje grypki, kuruj sie bidulko i wracaj do nas |
||
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zla!!!! Strasznie zla!!!! Wiecie ze ten pop@??$%& szef mego meza wcale nie spieszy sie do domu i siedzi w najlepsze w Sopocie . To nic ze mieli wrocic o 17 a oni jeszcze nawet nie wyjechali....
|
|
|
|
#2849 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witanko z wieczorka
Aż się pochwalę - kupiłam sobie dzisiaj 2 pary jeansów, jedne jasne, a drugie ciemne. Niestety nie pokażę Wam, bo dałam krawcowej do skrócenia Anusia fajnie, że spotkanie się udało, no i smacznie widać było. No i trzymam kciuki za pogodę i dobrą zabawę na weselu tylko wróć w całości i bez zaćmienia umysłu, bo czekamy na relacyję poweselną ![]() Agunia Kina współczuję Ci tej grypy Daget gratulacje dla męża Mooonik świetne ujęcia na zdjęciach ![]() Milibili pamiętaj, że pozytywne nastawienie dużo daje Izka jak tam nauka idzie ![]() Cytat:
ad. 2 Cytat:
Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-06-19 o 20:32 |
||
|
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
Daget nie dziwie sie ze zla jestes
![]() a szefunio to po dupsku powinien niezle oberwac ![]() Malutka pewnie wszystko musisz skracac co taka malutka ![]() to jak juz skrocisz to pokazesz?? u mnie tak ciemno sie zrobilo ze pewnie zaraz lunie a ja do domku za 20 min lece ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Daget nie dziwie sie ze zla jestes ![]() a szefunio to po dupsku powinien niezle oberwac ![]() Malutka pewnie wszystko musisz skracac co taka malutka ![]() to jak juz skrocisz to pokazesz?? u mnie tak ciemno sie zrobilo ze pewnie zaraz lunie a ja do domku za 20 min lece ![]() moze zajrze pozniej
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

widzę Cię

hand-made: urodzinowo na 40tkę
jakies herezyje wymyslasz 
rozczapierzona-dramat

muszę przeszkolić siebie i innych

baw się dobrze i nie pij za dużo cobyś wytrzeźwiała i nam tu ładną relacyjkę zdała