|
|
#61 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '91 - część XI :*
Cytat:
jasne ![]() Cytat:
Cytat:
zastanowimy sie czy zapiszemy czy nie :P znowu? :P co Ty takiego masz, że wszyscy chca u Ciebie spac? :P pewnie te dobre ciasteczka xD
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
no co?
![]() Znowu nikt nie podał pytań? Ania? ![]() Proszę 1. Imię. 2. Data urodzenia. 3. Długość rzęs w lewym oku i jakiego tuszu do nich używasz. 4. Wymiary Twojego pokoju (mierzone zapałkami). 5. Ulubiony kolor skarpet sąsiada Twojego dziadka. 6. Ilość palców u prawej ręki 7. Ulubione piwo? 8. Ile masz wzrostu (w wartości względnej i bezwzględnej czy jak to tam )? 9. Ile alkoholu wypiłaś przez 16/17 lat swojego życia? (możesz się pomylićo 6l )? 10. Ile papierosów wypaliłaś? 11. Ilu facetów zaliczyłaś (możesz się pomylić o 3 osobników)? 12. Ile razy byłaś w ciąży (daty aborcji)? 13. Ilość kolorow na wyswietlaczu telefonu. 14. Umiesz wiązać sznurowadła? 15. Wklej skan ostatniej analizy moczu. 16. Numer legitymacji szkolnej.. 17. Rozmiar stanika 18. Kolor ulubionej gąbki. 19. Numer farby do wlosow ktorej uzywa Twoja ciocia. 20. Numer dopuszczenia programu nauczania z fizyki. 21. Jesteś pewna, że z nami wytrzymasz? 22. I zdjęcie poprosimy. 23. Ilość ziarenek soli w solniczce. 24. Ilość drobinek Vegety w ostatnim rosole który jadłaś. 25. Łączna ilość połączeń odebranych. 26. Ilość pesteczek truskawek na piewszej truskawce zjedzonej w tym roku. 27. Waga tuż po urodzeniu. 28. Ilośc włosów na prawym dużym palcu u stopy. 29. Profil w szkole. 30. Imię praprapra babci. 31. Długość włosów mierzona w cm oraz mm. 32. Ile bułek zjada na śniadanie Twoja sąsiadka? 33. Twoja ulubiona herbata? 34. Najdziwniejsze miejsce w którym dane było Ci zasnąć. 35. Ilość imprezowych "zgonów". 36. Kiedy pierwszy raz tak naprawdę się upiłaś? 37. Stopień skostnienia błony dziewiczej. I tutaj najnowsze, by Asiek&Madziek 38. Ile wciągnęłaś tabaki (wartość w kg)? 39. Ile gramów haszu/zioła wypaliłaś? 40. Ile kasy miesięcznie wydajesz na używki (zapisane w notacji wykładniczej, jeśli nie umiesz to w groszach)? 41. Ile lat miałaś podczas pierwszego pocałunku? 42. Kiedy ostatnio się całowałaś? 43. Ewentualny pierwszy raz (w jakim wieku)? 44. Najgłupsza rzecz jaką zrobiłaś? 45. Ilość smsów w skrzynce odbiorczej. 46. Ilość znajomych na naszej klasie, myspace, gronie, epulse, fotce łącznie. 47. Model telefonu komórkowego. 48. Ile razy paliłaś shishe? 49. Ile najdłużej wytrzymałaś z chłopakiem? 50. Ile kg grzybków halucynków zjadłaś? 51. Ile dziewczyn przelizałaś? 52. Model suszarki do włosów. 53. Obecny kolor paznokci. 54. Numer w dzienniku szkolnym. 55. Kolor korka butelki od perfum. 56. Pierwszy chłopak (chłopaczek). 57. Pierwszy cmok w usta. 58. Średnia w ostatnim roku szkolnym. 59. Ulubiony gatunek filmów. 60. Ulubiony gatunek muzyki. 61. Znienawidzony przedmiot szkolny. 62. Ulubiony przedmiot szkolny. 63. Długość paznokci. 64. Ulubiony słodycz. 65. Ulubione żarcie fast&food. 66. Ulubiona pizza. 67. Ulubiony kolor. 68. Kolor stroju kąpielowego. 69. dobra koniec, nie mam pomysłu, ale chciałam, żeby było 69. Wiesz, że zapiszemy Ale Karolina już pewnie w drodze ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12838748]gratuluje po raz kolejny i stypendium i wynikow ![]() a ja teraz siedze przed kompem i jem sobie truskawki ;D[/QUOTE] Jeszcze raz dzięki ![]() Też się dzisiaj objadłam truskawek Cytat:
Ale mój Tż myślał, że ma bardzo dobre, tak idzie po nagrodę i jak ktoś tam ze starostwa czyta ".. i wzorową postawę uczniowską", to On na na środku sali "oo " ![]() wstałam.... idę się zaraz na ognisko szykować
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
ja to w ogóle dzisiaj się spóźniłam na rozdawanie świadectw. Bo wszyscy mieli w klasach rozdawanie. No i szybko wchodzę do klasy i nagle oklaski. Myślę <co jest?> . No i weszłam w momencie gdy Pani wyczytała moje nazwisko (nr.14)
Wyczucie miałam. wszyscy się śmiali ze mnie zamiast oblewać z przyj. koniec roku to siedzę w domu i się nudzę -.-' 'Przyjaciółka' ma inne plany. (nowe kol. itp. :/ ) flaw. wyślę wyślę
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-06-19 o 18:21 |
|
|
|
#64 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo się pogubiłam.jak to znowuuuuu? jakie ciasteczka? w ogóle o co Ci chodzi? ![]() ![]() ja zaraz wyjeżdżam na tą wieś. impreza. ej ale u nie pada strasznie, nie wiem po co tam jadę xD post! 1691
Edytowane przez diamondy Czas edycji: 2009-06-19 o 19:15 |
|||
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę, a mi znów rozsadza głowę! dosłownie nie wiem co mi jest, ale tak mnie boli, że nie idzie normalnie funkcjonować. I to już nie pierwszy raz w tym tygodniu. Nie wiem, może to przez tą pogodę, tak duszno, później pada... wrr!
Właśnie sobie oglądałam "efekt motyla" fajny film. A teraz czekam na TŻta, bo za jakiś czas ma do mnie przyjść.Chciałam sobie jakąś prace znaleźć na wakacje, ale ciężko z tym, nie ma żadnych ofert, a jak już są to chcą ludzi na dłuższy okres czasu. Pewnie jutro tylko z koleżanką pójdę do ich rodziców sprzedawać kilka godzin, ale to malutkie pieniążki, a ja ostatnio mam dużo wydatków
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eh, a 'przyjaciółką', sie nie martw ;]
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
.
Edytowane przez kontrowersyjna19 Czas edycji: 2009-06-19 o 19:58 |
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
o taak. Ja mam nadzieje, że całe wakacje tak wylądować nie będą. -,-
|
#71 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i nawet nie moglam poswietowac za bardzo... tylko na pizzy bylam... a jak dobrze pojdzie to we wtorek bede skakac pod sufit jak sama zdam![]() alez by byly fajne wakacje... kradlabym samochod od taty i jezdzila, jezdzila, jezdzila... ![]() witam Cytat:
Cytat:
![]() dzisiaj na jazdach robilam bezblednie luk, parkowanie tez ok, tylko to ruszanie... czasem po 3 razy gasl mi na swiatlach
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
NUDA.
Idę po krzyżówki.
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
no, i jestem. no. i nudy nadal ;D
pograłam trochę na PS3, a teraz siedzę znow. żeby chociaż ta pogoda jakaś była w miarę. a tutaj taka duu.pa na dworze. ;// bleeeh. normalnie patrzę przez okno i mi się odechcewa wszystkiego. w ogóle, dostałam dziś zamówienie z Avonu - zamówiłam sobie balsam wygładzający do włosów - zobaczymy co to za cudo. ;D o, i Joy'a nowego mam. ; ) także, poczytam sobie później.
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Ehh co tu można powiedzieć wakacje i znów nic ciekawego w kochanym domu może kilka pln'ów wpadnie ale na to nie liczę,rodzice próbują mnie ze swatać ale ja się nie dam.
Albo całe wakacje prześpię ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Ehh co tu można powiedzieć wakacje i znów nic ciekawego w kochanym domu może kilka pln'ów wpadnie ale na to nie liczę,rodzice próbują mnie ze swatać ale ja się nie dam. Albo całe wakacje prześpię |
|
|
|
#75 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ej, chyba będę pierwszą osobą, która umarła z nudów. ^^
|
|
|
#76 |
|
Wtajemniczenie
|
oo nie, chyba ja będę !
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=jtMtnfm2tog polecam. ;D
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
taak nudy.nudy.nudy.nudy.
wcinam ciastka i oglądam "Władca pierścienia" :/ głupi ten film.
|
#79 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nawet przezwiskiem 'sauron' i 'saruman' zostały obdarowane dwie moje 'drogie koleżanki' z klasy na cześc filmu ![]() tak a propo: http://www.youtube.com/watch?v=PvIAUkGbXag&feature=fvw umieram
if that is tragic… then give me tragedy. Edytowane przez Monii07 Czas edycji: 2009-06-19 o 22:13 |
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
nieeee lubię taki filmów :P sauron bleee.
|
#81 |
|
Wtajemniczenie
|
Niee! Sauron ma seksowne OKO!
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
parodia, mogę na pytania odpowiedzieć w niedzielę?
|
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
ja to idę. ;D pamiętnik przeprosze i poczytam Joy'a. ; )
dooobranoc. ;**
|
|
#85 | |
|
Raczkowanie
|
Sorry, ale nie chce mi się cytować
![]() Monii07- ja też jak zobaczyłam, że mam wzorowe to mi się chciało śmiać, bo nie dość, że nic dla szkoły nie robię to jeszcze na lekcje chodziłam sobie wybiórczo anczysko1 -jadę do Paralii ![]() ![]() Katiusia- ja tez szukam pracy, ale w Częstochowie to już wszystko fajne zajęte; i po co wyrabiałam książeczkę sanepidową? ![]() W ogóle jestem poirytowana pakowaniem, nienawidzę tego robić, pewnie znowu połowy rzeczy zapomnę. ![]() i na dodatek już po raz 3 zapomniałam kodu pin do mojej karty od bankomatu ![]() a za każdą zmianę kodu pin płacę 2 zł więc teraz znowu będę musiała płacić ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- A ja zasnęłam po oglądnięciu 20 minut filmu i już więcej razy się nie podjęłam oglądania Władcy Pierścieni, tym bardziej czytania też nie. Chociaż Hobbita przeczytałam calego ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() Mi teraz tez kilka razy zgasł bo jeszcze nie wyczułam samochodu moich rodziców, no ale grunt to się nie stresować. ![]()
Edytowane przez iminka Czas edycji: 2009-06-19 o 22:40 |
|
|
|
|
#86 | |
|
Wtajemniczenie
|
zdradź chociaż swoje imię bo albo nie napisałaś albo mi umknęło
![]() Cytat:
łał, nawet nie wiedziałam, że takie miejsce istnieje, ale przed chwilą znalazłam, że to w Grecji.
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dokladnie tak samo, film myslalam ze umre z nudow, ale hobbita przeczytalam :P wlasnie wrocilam z piwka i zaraz ide spac bo cos zmeczona jestem więc dobranoc ;*
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
wy już spać, a ja jeszcze w rozsypce a jutro o 8:30 wyjazd
|
|
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
już jutro jedziesz?
baw się dobrze ![]() idę spac, dobranoc
if that is tragic… then give me tragedy. Edytowane przez Monii07 Czas edycji: 2009-06-19 o 23:26 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

Ania?
"
wstałam.... idę się zaraz na ognisko szykować