![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Meteoryty, Chi, Chopard, Agent Provocateur, Clinique, L'oreal, Farouk. Zapraszam...
NIEAKTUALNE
Witam w nowym watku ![]() - za zapachy raczej nie szukam zapachow tylko kolorowki, chyba, ze cos mnie wybitnie skusi, - osoby ze znacznie mniejsza iloscia przekupek wysylaja pierwsze, - zostalam na wizazu juz raz powaznie oszukana, wiec za podejrzane wymianki dziekuje, - prosze nie pisac na gg (niestety to bardzo czesto sie zdarza, taka forma wymiany jest nie do przyjecia), - za zdjeciach nie ma wszystkiego. Wishlista - przede wszystkim biale bazy (nr 1 to Shiseido Veil), lub fioletowe, ciekawie cienie i linery. zapraszam PIĘLEGNACJA http://www.farouk.com.pl/sklep/?p=pr...dy-wash-200-ml WŁOSY - Biosilk Farouk nabłyszczacz - ubytek to 3 psiki na wlosy do ramion, max 1 ml. ZAPACH - Agent Provocateur - 25 ml, EDP, klasyczna wersja, ubytek to cztery psiki. KOLORÓWKA TWARZ - Meteoryty Guerlain - Mythic, uzyte raz, - Benefit Powder Blush - roz, You an if you want, kod PB 10, 3,65 gram, - L'oreal Glambronze - 01 Golden Sun, ubytek testowy, wniosek: bronzery nie dla mnie, 11 g. OCZY - Givenchy Prisme Again Eyes - kolor 7, bardzo dlugo go szukalam, kupiony przez internet, okazal sie dosc wiekowy, juz tego koloru nie produkuja, zapach, konsystencja tec bez zarzutu zatem nie odsylalam mimo "wieku", 3 kolory sprawdzane testowo na lapie, jeden nienaruszony, przefarbowalam wlosy i niebieski mi nie pasuje, 4 g, kod 5F02, -Isa Dora Mineral Eye Shadow - odcien 42 Sand Stone, ubytek testowy, nie lubie sypancow, - Colour Quartet For eyes Oriflame - z wymianki, uzyty max 2 razy, wazny do 02/2011. USTA - Color Riche Star Secret L'oreal - pomadka 710, uzyta raz, - Estee Lauder Signature Lipstick - Dune Rose P11, uzyta maz 2 razy, kod A97, - Glazewear Extreme Avon- odcien, Sand Shine, 6 ml, nieuzyty ani razu, wymienie jako wyrowanie cenowe do wymianki badz gratis do wiekszej. INNE - Method Draine Minceur - tabletki odchudzajace, kuracja na 14 dni, wazne do 03/2010. Kosztowaly 120 zl (mam zapas wiec oddaje). - zalotka Douglas - nowa, nieuzywana. . Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-07-21 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Meteoryty, Chi, Chopard, Agent Provocateur, Clinique, L'oreal, Farouk. Zaprasza
co powiesz na 30 ml miss dior cherie za meteoryty?
![]() ewentualnie coś sobie wybierz po prostu z mojego wątku, ale myślę, że to mogłoby CIe najbardziej zainteresować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Meteoryty, Chi, Chopard, Agent Provocateur, Clinique, L'oreal, Farouk. Zaprasza
Może znajdziesz coś u mnie za Meteoryty?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343650
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
za meteoryty to sie pokroje...
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
- Meteoryty Guerlain - Mythic, uzyte raz,
cos u mnie? oddam dusze
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
hej, czy interesuje Cię biała baza chanel?
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie plisssss....
![]() Meteoryty Guerlain - Mythic, uzyte raz, Biosilk Farouk nabłyszczacz - ubytek to 3 psiki na wlosy do ramion, max 1 ml.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Meteoryty i Madness?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
niestety nic nie znalazlam. pozdrawiam niestety nic nie znalazlam. pozdrawiam oczywiscie, Ennko. Jaki jest ubytek i co wpadlo Ci w oko u mnie? Cytat:
niestety nic nie znalazlam. pozdrawiam |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
pierwotna pojemność to 50 ml
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;12842401]
oczywiscie, Ennko. Jaki jest ubytek i co wpadlo Ci w oko u mnie? [/QUOTE] ubytek jakieś 10 ml, ale wywaliłam kartonik i za diabła nie wiem gdzie teraz kodu szukać na chanelach, może ktoś pomoże. Wpadła mi w oko wstępnie pomadka estee ta różowa no i mogę przebierać do rana w Twoich ciuchach ![]() edit: znalazłam kod, ale ślepa jestem i nie wiem jaki on...najprawdopodobniej 9502.
...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... Edytowane przez ennkaa Czas edycji: 2009-06-19 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
![]() Czy masz cos jeszcze do wymiany oprocz bazy? Skoro podoba Ci sie szminka i jakies ubrania to moze uda sie zmontowac wieksza wymianke ![]() Pozdrawiam |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;12843137]
jak rozumiem mowa jest o tej bazie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ietlajaca.html ?. Ubytek deklarujesz na 10 ml. Jestem zatem zainteresowana. Problemem jest tylko ten kod ![]() Czy masz cos jeszcze do wymiany oprocz bazy? Skoro podoba Ci sie szminka i jakies ubrania to moze uda sie zmontowac wieksza wymianke ![]() Pozdrawiam[/QUOTE] nie wiem czy to ta sama. Moja wygląda tak https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ting-base.html . Co do mojego wątku to mam tak mizernie ale może coś Ci wpadnie na początek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=340015 i się uda zmontować większą wymianę. ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- sprawdziłam chanel, wskakuje mi 2007 -11 , nie wiem niestety kiedy została otwarta ponieważ mam z wymiany, ale dostałam w kartoniku niewiele używaną. Ja sama troszkę wypaprałam ale też sporadycznie wyciągałam z szafki.
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() btw: w watku niestety nic nie znalazlam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;12843814]Ta baza tez jestem zainteresowana
![]() ![]() btw: w watku niestety nic nie znalazlam[/QUOTE] na flakonie znaczek, że 12 mcy, ale ja akurat do tego aż tak bardzo się nie przywiązuję. Jednak nie daję gwarancji,kiedy była otworzona bo nie wiem. Ze swojej strony to tylko dodam, że ładnie pachnie (no nie perfumami ale taką...no bazą ![]()
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Co zatem chcialabys konkretnie za ta biala baze? Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-06-19 o 22:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
cos u mnie za meteoryty i DDML?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;12845687]Rozumiem. Mam wrazliwa skore i do tego sklonna do uczulen i dlatego zawsze uwazam z terminami.
Co zatem chcialabys konkretnie za ta biala baze?[/QUOTE] sprawdzę sobie tą pomadkę jutro w sephorze jaki ma kolorek dokładnie ale chyba nią bym była zainteresowana. Tak realnie to mi się podoba jeszcze granatowy nietoperz i pasek cubus. A nierealnie to sukienka ta ciemna z zary ![]() z Twoich wish mam jeszcze liner loreal czarny. Mam też kilka fajnych ciuchów i nawet zdjęcia już kilka dni czekają na wytawienie ale jakoś nie mam głowy do nich. jednak są w rozmiarze tak 36-38, no ale może byś coś chciała dla kogoś?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Wiedziałam, że wrócę
![]() Coś u mnie za : - L'oreal Glambronze - 01 Golden Sun, ubytek testowy, wniosek: bronzery nie dla mnie, 11 g. ?
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() JEsli bedziesz wolala pasek Cubusa to chetnie oddam. Kosztowal 90 zl, ja nie mialam go na sobie ani razu (za duzy), raz byl noszony przez kolezanke. JEsli chodzi o ciemna sukienke Zary tez mnie zachwycila, niestety za duza. Moznaby ja zwezic, ale na talii ma taka jakby gumke (to jest to marszczenie) i jest za duza). niestety nic. pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za meteoryty ?? daj znać proszę u mnie jeśli coś wpadnie Ci w oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
cos za CLINIQUE DDML?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
niestety n ic nie znalazlam. pozdrawiam spodobaly mi sie pryzmy i tester YSL. pozdrawiam ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- nic nie znalazlam. pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos za meteoryty i - Glazewear Extreme Avon- odcien, Sand Shine, 6 ml, nieuzyty ani razu, wymienie jako wyrowanie cenowe do wymianki badz gratis do wiekszej?
Moze jakis ciuszek? Bo kosmetykow na wymiane mam niewiele. ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
witaj, sprawdziłam szminkę i podoba mi się kolorek
![]()
![]() |
#28 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza zwyczajowymi probkami, ktore dorzucam do kazdej wymiany nie mam nic co moglabym dorzucic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
moge oddac tester YSL za DDML, jestes chętna na taką zamianę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.