|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Modlitwa o 100% czyli 30 czerwca tuż tuż! Maturzystki 2009, odsłona X
Dziewczyny ide posiedzieć z koleżanką na ławce przed blokiem
|
|
#3453 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dobra, jak skonczy mi sie muzyka sciagac to spadam sie wykąpciać
i położę się do łożka, moze wezme do pokoju kota chociaz pyskowal caly dzien.
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ spytał dziś od razu zdenerwowany, czy jutro pójdę na urodziny jego kolegi. Nie mieszka niby jakoś mocno daleko, ale nie na tyle blisko, żebym sama po nocy wracała na pieszo do siebie. Uznał, że on mnie nie odprowadzi do domu, jak sobie chcę wychodzić wcześniej, to mam wziąć samochód i sobie wrócić. Powiedziałam, że jak tak, to wszystko zależy od tego, czy mi go dadzą i czy on będzie chciał żebym szła. A on, że jemu wszystko jedno, czy ja tam będę czy nie, że i tak się przyzwyczaił, że prawie wszędzie chodzi sam, więc wszystko zależy od tego, czy będę miała samochód i czy będę chciała spędzić wieczór z ludźmi, do których pewnie się prawie nie odezwę. To wszystko jest niesprawiedliwe
Ja już bym tam poszła, ja bym wzięła ten samochód, wróciła sobie sama, ale żeby on miał do tego wszystkiego normalne nastawienie, a nie od samego początku się złościł. Poszłabym ze względu na niego, bo ja wiem, że nie będę się tam dobrze czuła. Z tymi ludźmi miałam styczność kilkukrotnie, są ode mnie starsi, mają swoje tematy, na które ja często po prostu nie mam co powiedzieć. Nie jestem osobą, która z 'nieznajomymi' sobie swobodnie nawija od początku. Taki mam charakter. A oni już mnie wszyscy skreślili, sami nie próbując tak naprawdę mnie poznać. Jeśli pójdę, to i tak nikt nie będzie zadowolony, a jak wrócę, to mnie zjadą równo. Jeśli nie pójdę, to też mnie zjadą. Nie wiem, po prostu nie wiem, co mam robić Nie cytujcie, proszę
|
|
|
|
#3455 |
|
Konto usunięte
|
ide na kolacyjke chyba zaraz
|
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
sydunia ja bym nie szła ,bo :
1. podejście Twojego tż 2. impreza ma być rozrywką, świetną zabawą, a nie czasem, podczas którego źle się czujesz i nie masz ochoty być w danym miejscu
|
#3457 |
|
BAN stały
|
jaki ja mam dziś zbaiegany dzień... no nic... nawte czasu pospamowac z wami nie mam
nadrobie w poniedziałek... ale jutro też tu zajze wiec pamietajcie obserwuje was ![]()
|
|
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
Arkii
teraz muszę uspić psa, tzn nie uśpić uśpić tylko do spania ululać bo chcę poćwiczyć a ten diabełek lata po mieszkaniu szczeka i nie wiadomo jeszcze co xD właśnie z nim wróciłam pomoczył się w kałużach i szaleje xD bo on tak ma jak mokry jest xD jak te te gremliny czy jakos tak no to idę lulać psa
|
|
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zrobiłam 8 min abs, legs i arms
jestem dumna z siebie a teraz polecę na szybki prysznic![]() Sydunia, ja też bym stanowczo nie szła... |
|
|
|
#3460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Vinka nie tylko Twój pies tak ma, moja jak jest morka to lata jak głupia po mieszkaniu i się we wszystko wyciera..
If you think you can't, you are right." /Mary Kay Ash/ Edytowane przez organizm Czas edycji: 2009-06-19 o 21:33 |
||
|
|
|
#3461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() psiur ululany śpi już xD ja się przebiorę i idę ćwiczyć, tylko znajdę jakiś kocyk
|
|
|
|
|
#3462 |
|
Pani Buka
|
Arkadia, cześć
Seren, rzeczywiście, nawet w natłoku nauki do matury zawsze można było znaleźć tę godzinkę na spacer. Ale słyszałam o wielu osobach które w czasie sesji wariują Mój TŻ na szczęście w tym roku ma lekko, ale zeszły bardzo niemiło wspominam... dobrze że to trwa dość krótko Sydunia, nie rozumiem... po co masz iść na imprezę, na której nie będziesz się dobrze czuła? tak jakby TŻ robił Ci łaskę że w ogóle możesz się tam pojawić. bez sensu
|
#3463 |
|
Wtajemniczenie
|
eh zaraz musze isc sie klasc
a chciaalbym sobie z Wami pospamowac.. :/
|
|
|
|
#3464 |
|
Pani Buka
|
ja tu już przysypiam, ostatnich dwóch nocy zdecydowanie nie dospałam...
trzeba się wcześnie położyć, zdecydowanie.
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
Sydunia ja też bym nie poszła.. Dziwne podejście ma ten Twój tŻ i do Ciebie i do Waszego związku
|
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego musiało się między nami tak popsuć?
|
|
|
|
#3467 |
|
Wtajemniczenie
|
Arkadia
Chyba nie znam tak do końca sytuacji, a to co myślę i co mogłabym napisać może w jakiś sposób mogłoby Cię urazić. Ale ja bym przeczekała, bo to dopiero początek Twojego pobytu tam, może jeszcze wszystko z powrotem się odmieni. Sydunia Ja wiem jakbym się zachowała na Twoim miejscu. Najpierw bym była mocno zła na tż i nie poszłabym, skoro jakoś ewidentnie chce dać znać, że mnie tam nie chcę, ale pod sam koniec chyba bym wymiękła i poszła tam, żeby z nim pobyć. Ale może też byłabym na tyle silna, żeby nie iść i w ten sposób zamanifestować jak mnie traktuje i że mnie to boli. Co do rodziny, to moja Babcia cały czas się pyta czy już złożyłam papiery, ja Jej ciągle wyjaśniam. Dziadek z kolei się mnie pyta do jakich miast chcę iść, a wujek nagadał Babci głupot, że skoro już po maturze to przecież już mam wyniki i czemu ja nie jeżdżę do miast i nie składam podań. Więc znowu wyjaśniłam Babci na czym to TERAZ polega, ale pewnie jeszcze pare razy bd musiała przypominać. Ja jak chcę pospamować to Wy poszłyście :P
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
oko poćwiczyłam
![]() ale mnie tata zdenerwował :/ sie nabija ze mnie że ćwiczyć zaczęłam :/ no kurcze sam by cos porobił albo by mnie wspierał bo wie że mam słabą wolę.. to nie. pyta się ile wytrzymam i się śmieje że jutro mi się już nie będzie chciało.... no cóż... idę pod prysznic. |
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie melduje -ale dlugo juz nie bede
|
|
#3470 |
|
Wtajemniczenie
|
Vinka nie martw się! Mój Tato też zawsze mi mówi, że coś bd robić/ trzymać/ hodować 2 tygodnie...
|
|
#3471 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny, poszukuję osoby która wybiera się na SGGW do Warszawy.
Ja chciałabym na Technologię Żywności ale ciężko mi podjąć decyzje. |
|
|
|
#3472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Ja się wybieram |
|
|
|
|
#3473 |
|
Pani Buka
|
no właśnie, jakoś tak zamikłyście
![]() te pytania o studia, wyniki matur itd są straszne. straaaszne Malwinka - dlatego ja, jesli w ogóle ćwicze, to wtedy gdy już wszyscy śpią bo reakcja byłaby identyczna ![]() Sydka, nie wiem, ciężko coś jednoznacznie stwierdzić po opisie jednej sytuacji - oczywiście to zrozumiałe, że skoro TŻ jest starszy (jak sie domyslam), ma inny krąg znajomych, z którymi niekoniecznie musisz się dogadywać. i to działa w drugą stronę. powinniscie jednak brać pod uwagę swoje zdanie, a nie tak 'jak chcesz to pójdziesz, a jak nie to nic się nie stanie'... my też mieliśmy z tym problem, ale np są tacy znajomi mojego TŻ-ta, z którymi wolałabym nie mieć do czynienia, i on też pewnie nie za wszystkimi moimi super przepada. cóż no.
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2009-06-19 o 22:01 |
|
|
|
#3474 |
|
Konto usunięte
|
ide stad juz narq nie naspamujcie za wiele bo nadrabiac mi sie nie chce
pa
|
|
|
|
#3475 |
|
Raczkowanie
|
sydunia chcesz na dzienne? jesteś z warszawy czy będziesz szukała stancji/akademika itp? ja jestem z okolic lublina wiec mam dylemat
|
|
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę się topić do wanny i spać, więc chyba branoc. Chyba, że coś mi odwali i w przelocie z łazienki do łóżka jeszcze tu zaglądnę
|
|
|
|
|
#3477 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kasiencja ale ja bym pewnie po jakimś czasie się oswoiła z jego znajomymi. Szkoda tylko, że nikt nie potrafi zrozumieć, że na to potrzeba mi czasu. I że to ja się czuję nieswojo, kiedy przebywam z ludźmi w jednym wieku, którzy mają ze sobą styczność na codzień. A jeśli ja wiem, że jestem przez nich uważana za beznadziejną, to tym ciężej mi się jakoś przełamać... |
|
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
Sydunia, a ja bym tam poszła. Ale nie po to, żeby dobrze się bawić, tylko żeby TŻ nie miał później jakiś wyimaginowanych pretensji. Jeśli tylko rzeczywiście będziesz miała to auto. Później odbierzesz mu możliwość do mówienia, że znów był sam, a i Ty będziesz mogła mu powiedzieć, że nie mają sensu dla Ciebie takie wymyślone przez niego "imprezy", gdzie (prawdopodobnie) inni tylko patrzą na Ciebie wilkiem
|
#3480 |
|
Wtajemniczenie
|
Evi_motylek cześć
![]() Syduś a szczera rozmowa coś zdziałałaby?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

Ja już bym tam poszła, ja bym wzięła ten samochód, wróciła sobie sama, ale żeby on miał do tego wszystkiego normalne nastawienie, a nie od samego początku się złościł. Poszłabym ze względu na niego, bo ja wiem, że nie będę się tam dobrze czuła. Z tymi ludźmi miałam styczność kilkukrotnie, są ode mnie starsi, mają swoje tematy, na które ja często po prostu nie mam co powiedzieć. Nie jestem osobą, która z 'nieznajomymi' sobie swobodnie nawija od początku. Taki mam charakter. A oni już mnie wszyscy skreślili, sami nie próbując tak naprawdę mnie poznać. Jeśli pójdę, to i tak nikt nie będzie zadowolony, a jak wrócę, to mnie zjadą równo. Jeśli nie pójdę, to też mnie zjadą. Nie wiem, po prostu nie wiem, co mam robić
nadrobie w poniedziałek...
ale jutro też tu zajze wiec pamietajcie

ja nawet przed maturą, jak mówił, żebyśmy poszli na spacer ubierałam się i szłam, byle go widzieć.. Trudno - idealna dziewczyna musi wszystko rozumieć , ja nią nie jestem i mam dość udawania, że to rozumiem, że rozumiem iż na czas sesji moje problemy i ja muszą czekać ponad miesiąc.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)