|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
Ale Wam fajnie. Ja też już bym chciała kupować wyposażenie mieszkanka
aż się rozmarzyłamo jaaaaa http://www.tvn24.pl/0,1603977,0,1,da...wiadomosc.html amerykanie! Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-06-19 o 23:22 |
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
podziwiam
ja bym nie wydolila na tym maratonie. jestem w stanie usiedziec jeden film i mam juz dosc, nawet jesli film jest super a wysiedziec 3 filmy pod rzad to dla mnie kompletnie niewykonalne my sobie spedzilismy milo czas u TZa... a teraz wrocilismy wlasnie z Kazimierza, bo stwierdzilismy, ze nam sie chce zapiekanek ![]() ale sobie sasiad TZa kupil super fure o taka http://pictures.topspeed.com/IMG/cro...f-8_460x0w.jpg (tylko on ma czarnego) Jaguar XF... i pomyslec, ze mozna sie tak dorobic na uslugach pogrzebowych
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-06-19 o 23:56 |
|
|
|
#3963 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
...jednocześnie wykazująć stratę w deklaracjach podatkowych, ale to już nie mój problem ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ---------- Ale śpiochy. A Ja już się zdążyłam wykąpać i spakować. Jedziemy z TŻ do Kubusewy tzn. TŻ musi pojechać służbowo do miasta Ewci, a Ja jadę z nim, żeby mu nie było smutno Wracamy dopiero jutro, więc trzymajcie się przez weekend |
|
|
|
|
#3964 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Miłego dnia wszystkim życzę Co do hajtania się wśród znajomych i rodziny To w mojej cudownej rodzinie od X lat żadnego wesela nie było na 2010 też się nie zapowiada, u TŻta tez póki co nic nie słychać, chyba że któryś kuzyn albo kuzynka wpadnie to wtedy może wyskoczą ze ślubem. Bo póki co na ilu byłam weselach u niego w rodzinie to na wszystkich laska w ciąży i wesele na szybko..![]() Poza tym moja przyjaciółka przede mną wyjdzie za mąż (21 sierpnia). Co prawda później się zaręczyli i w ogóle ale ja to się ucieszyłam jak szalona z tego ich wesela planowanego Zresztą jeśli chodzi o wspólnych gości na tym weselu to ja będę miała ją a ona mnie, i tyle ![]() CO do mojej sesji to mi został już tylko 1 exam w środę, pewnie nie wyrobię na stypendium naukowe bo żeby się na najniższe załapać to bym musiała w środe 4 dostać a to mało prawdopodobn.. No ale co tam, będę zakuwać i zobaczymy co będzie...
|
|
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() temu TZowemu sasiadowi to chyba jednak patrza na rece, bo juz byla raz o nim glosna sprawa w Krk i siedzial w wiezieniu ale to akurat nie za oszustwa podatkowe![]() no to uroczyscie zaczynam dzien naukowy mam nadzieje, ze mi szybko pojdzie.choc chyba i tak sprobuje TZa namowic zeby nie isc dzis na te wianki i Kravitza. w sumie nie jestem jego oddana fanka, a stanie w blocie, z parasolem w jednej rece, piwem drugiej, wsrod tlumow, jakos mnie nie bawi... ![]() chyba sie zestarzalam... ![]() kiedys na Kulcie to potrafilam radosnie w blocie brodzic
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-06-20 o 08:33 |
|
|
|
|
#3966 |
|
Wtajemniczenie
|
No my tez z TŻtem się dziś wybieraliśmy na koncerty bo są u nas w mieścinie Dni Jasła ale nie wiem co z tego wyjdzie.. Jak mu będzie zależało to pójdziemy a jak nie to nie bo mi nie zależy wcale
|
|
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale leje dzis rowno. moze sie rozmysli a jak cos to sobie sami z kolega pojda ![]() no chyba, ze zdaze sie nauczyc do wieczora i mnie wyciagnie jakims sposobem
|
|
|
|
|
#3968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TAk mi siedzi ten brak kamerzysty w głowie, że widzisz co wypisuję![]() A ostatnio nawet czytałam tekst Dahrendorfa i pomyślałam, że to fajny gość, bo fajnie pisze... Cytat:
Boję się co to będzie...Musz sobie luknąć co się dzieje na suwaczku, bo juz mniej niż rok ![]() Edit - nic sie nie jedzie, rumak stoi
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-06-20 o 09:39 |
||
|
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gosica to uważaj, bo U TŻ w rodzinie i u mnie już dawno było wesele i nasze będzie pierwsze od dawien dawna Noo i kuzynka TŻ wyskoczyła wczoraj![]() Zadzwonię do domku spytać o pogodę
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
Na allegro sa juz suknie z 2009, wiec sobie oglądam jak wyglądają na prawdziwych kobietach i na zdjęciach i mi się podoba póki co
![]() Żeby wygladac jak modelka trzeba miec taki wzrost jak ta pani i takie wymiary...szkoda, że ja mam takie, ale przy wzroście 163 ![]() Super wyglądała w tej sukni http://www.allegro.pl/item661242525_...bron_2009.html
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty chciałas Nalon zamiast Mecenasa jakby cos? Pełno ich jest.
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za ile Ty chcesz?
|
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jeszcze najlepiej ja potem odsprzedac za tysiaka chociaz po moich harcach na lace i w jeziorze nie wiadomo czy bedzie co odsprzedawac
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-06-20 o 11:21 |
|
|
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja przyjaciółka chyba będzie miała nasz zespół Ale i tak ja pierwsza go przetestuję
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
no prosze, to juz by miala dwukrotnie (przez Ciebie i przeze mnie
) przetestowany zespol i fotografa ![]() a jak tam wam idzie zalatwianie kamerzysty? ![]() macie cos nowego na oku?
|
|
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale razem z zespołem podrzuciłam jej linka do fotografa, bo może jej sie spodoba![]() wiesz co nie idzie nam, nic nowego nie znalazłam, chyba weźmiemy ten pakiet za 3,5 tam wiesz gdzie. To jest chyba najlepsza oferta. Bardzo mi sie podobała ta firma co znalazlaś za 4.5 i bylabym skłonna tyle zapłacić, ale nie mieli wolnego terminu naszego. Powiem Ci, ze nic mi sie już nie podoba, nie chce mi sie nic zalatwiac i mam przeczucie, ze stanie na tym, że na listopadpwych targach podpiszemy umowe z kimśtam, bo jak my sie tak zbieramy to własnie zanosi się, że tak się skończy. Mam nadzieję, że tż sie tym zajmie, z resztą dzis będziemy gadać o naukach, to moze od razu rozkminimy kamerzystę. On się chyba teraz wczuje, bo mówił, ze wczoraj w pracy co wpisywał gdzies datę to myslał o tym naszym ślubie Tylko znowu on nie ma czasu a mi sie nie chce Ciężka sprawa
|
|
#3981 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to chyba dobrze że stoi ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale to jak juz bede po sesji, bo teraz nie mam czasu latac wiec mysle, ze w lipcu jakby co podpiszemy umowe (jak jeszcze nasz termin bedzie wolny )musze jeszcze laske do spiewania wykombinowac... ciekawe ile sobie zazyczy ![]() czytalam na jednym forum, ze w Tyncu jednak nie jest tak rygorystycznie i ostatnio jakas panna mloda miala calkowicie gole ramiona i nie wywalili jej z kosciola a slub odprawial (jesli kojarzycie z tv ) o. Leon Knabit on madrze mowi... fajnie byloby go miec u siebie na slubie... z drugiej strony, ciekawe czy tak udziela slubow kazdemu kto sie zglosi czy to trzeba miec jakies chody
|
|
|
|
|
#3983 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
Ja się szykuję na wesele U fryzjera już byłam Mówiła mi, że dzisiaj czesała pannę młodą o 5.30 Więc u nas takie godziny to normalka Jaks ię zapiszę na 6 nie będzie źle I zresztą to jest zona mojego kuzyna top tym bardziej): No i moje szczęście będę miałą fryzjera na weselu swoim Nawet 2![]() A dzisiaj z moich którkich włosków wyczarowała fajną fryzurkę. Pospinała mi włoski wsuwakami i mam mini koczka Lecę do kąpieli i make-up zrobić. Ehhh tylko nie wiem jak wyjdzie bo ja nie umiem się malować.
|
#3984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mi sie wlasnie dekolt podoba, jakby sie z niego wylewaly cycki to by mi sie nie podobał ![]() Cytat:
Może z twarzy kojarzę. Ja chcę welon dlugaśny i on mi przykryje ramiona, bo u mnie tez są te wytyczne o zasłoniętych ramionach, cytuję:"Prosimy, aby strój weselny narzeczonej i druhen był skromny (zakryte plecy i ramiona, niewielki dekolt)."Widzę, że w moim kościele sa wolne terminy na dwudniowe w lipcu, chyba na takie pójdziemy, moze nawet dziś się zapiszemy ![]() Ja nie chce śpiewaczki, ale chyba będzie trzeba ja wykombinować, bo ponoc organista nie bardzo wymiata wokalnie... ![]() ale jak pomyślę, że cały dzień od 9-16.30 to o maj gad. Strasznie długo, ja tam umre z głodu...
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-06-20 o 12:08 |
||
|
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
nana mamy juz zrobione nauki teraz nam zostałay tylko 3 spotkania w poradni i wsio ![]() wymysliłam sobie fryzure na slub i mam nowa wizje mnie na ten dzień
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-06-20 o 12:11 |
|
|
|
#3986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cos malo uwaznie ogladasz ogolnie TVN bardzo go lubi i czesto sie wypowiada. jak bylo glosno o 'rekolekcjach' PO w Tyncu to tez go pokazywali ogolnie jest dosc medialny![]() tak wyglada: http://merlin.pl/Tajemnice-zakonu-Ro...08-04001-0.jpg ja jak nie znajde ani pieknego hiszpanskiego welonu ani koronkowego bolerka pasujacego do sukni to oleje jesli inni moga to i ja moge ![]() oj mnie nikt do 2-dniowych nauk nie przekona.. chyba bym tam zeszla ![]() ja wlasnie spiewaczki nie chcialam, ale jak sobie pomysle, ze mi pewne partie mszy zacznie zawodzic organista to juz wole spiewaczke ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
a w sumie wporzo
taka chcę fryzurę i szukam jakieś delikatnej eleganckiej sukni
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pasuje taki fryz do carrery w sumie nie wiem sama juz co chcę wiem tylko, że chce wyglądać elegancko a nie jak choinka
|
|
#3990 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My sobie pójdziemy na warsztaty komunikacji małżeńskiej i wtedy tylko raz do poradni A może można tylko na warszaty a do poradni juz nie?Cytat:
![]() Mi tam w sumie zwisa czy edzie zawodzil czy nie, ale jak ostatnio na jakims spotkaniu rodzinnym wyraziłam mój pogląd, że jak dla mnie moze wyć to mnie rodzina prawie zlinczowała Cytat:
Ja też chce kucyka, ale coraz bardziej sklaniam się ku temu, zeby to jednak był jakis prosty kok![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
![]() Ja na kucyka mam zamiar iśc do fryzjera ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
Lepiej by wygladaly te Twoje wloski co masz teraz rozpuszczone po prostu. Ja mam teraz trzy koncepcje fryzury i się strasznie cieszę, bo niedawno nie miałam zadnej Tylko ten nieśmiertelny kucyk.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

aż się rozmarzyłam

na 23 
ja bym nie wydolila na tym maratonie. jestem w stanie usiedziec jeden film i mam juz dosc, nawet jesli film jest super

w sumie nie wiem sama juz co chcę wiem tylko, że chce wyglądać elegancko a nie jak choinka