|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Modlitwa o 100% czyli 30 czerwca tuż tuż! Maturzystki 2009, odsłona X
Obejrzałam Hałsa, a teraz idę obierać ziemniaki.
Jak ja lubię obierać te młode ziemniaki, tak szybko, sprawnie. A nie jak męczenie się ze starymi, gąbczastymi, z których polowe trzeba wyciąć. Wczoraj sobie posprzątałam więc dziś się byczę. Cytat:
Czy któraś wie, po ile skupują stare książki w takich ''skupach'' używanych podręczników? Ktoś ostatnio pisała, że 4/5 zł, na prawdę tak mało?? Myślałam, że jak sprzedam to sobie coś kupię...
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Vinka, wybacz ja na razie nie patrze na alkohol
![]() ale do wieczora musi mi przejść sosik, już widzisz ?
|
|
|
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
no a jak
![]() ![]() Cytat:
agusia wybaczam
|
|
|
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biore tabletki, powinno powoli przechodzic. ![]() iii |
|
|
|
|
#3605 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3606 |
|
Rozeznanie
|
Mucha, powrotu do zdrowia
![]() Hmm dzisiaj tak się zastanawiałam nad tą etnolingwistyką, na którą się zarejestrowalam, ale jeszcze wplacone nie mam, hmm co o tym sądzicie? Warto to studiowac? W sumie to dowiedzialam, ze w Poznaniu mozna sobie wybrac jezyki i ja wzielabym hiszpański i angielski ![]() A tak w ogole: wybiera się ktoras z Was na jakaś filologię? ![]() Dziś musze zacząć się uczyć phrasal verbs, nie cierpię tego
|
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
Niekoniecznie. Zależy od antykwariatu. U mnie w jednym więcej za nic nie dadzą, w drugim tyle dają raczej za jakieś ćwiczenia albo coś cienkiego, albo w złym stanie. Za podręczniki 8-12zł. Ja jednak wolę teraz sprzedawać na All, bo ile sobie ustalę, tyle dostaję
|
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Znowu długo spałam. Ale za to od razu po przebudzeniu poszłam sprzątać i dopiero teraz komputer włączyłam, ha Anlejka przez Ciebie Paździoch mnie prześladuje Oglądałam wczoraj film i on tam kilka razy się pojawiał.
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
hej ;*
ale mam zły humor, a raczej smutno mi jakoś ![]() nie mam na nic ochoty, nic mi się nie chce, jeszcze ta pogoda ![]() idę posprzątać łazienkę, klatkę schodową i korytarz.. wrócę dopiero wieczorem bo brat sie rzuca ;/ bo biedak cały tydzień na komputerze nie był, to dzisiaj cały dzień musi siedzieć. |
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
Vinka no to pijemy za 1500 post
Cherry phrasale to zuuoo ![]() Renia ![]() Coś nie mogę się jednak za to sprzątanie zabrać
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wszełka pijemy pijemy |
|
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja w statystyce jestem na szarym końcu - 22 miejsce Ostatnio głównie tylko Was czytam, bo tak jakoś nie mam humoru i nie wiem co pisać ![]() Nikki 509 wiadomości - szacun! Kasiencja i Sydunia też mam podobny charakter Mimo że nie jestem duszą towarzystwa i jestem skryta to znajomi Tż mnie zaakceptowali i Sydunia jakoś tak nie rozumiem podejścia Twojego Tż i jego znajomych... Mój Tż nigdy nie robił mi wyrzutów z tego powodu, że mało się odzywam.. Każdy ma inny charakter przecież..Uchh.... Jestem na takim kacu, że szok. Pisałam tego posta chyba z 10 min bo mi się ręcę trzęsą i nie mogę zebrać myśli No ale wczoraj u mnie w mieście co druga osoba była w podobnym stanie
|
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
Flames, jak to nie wiesz co pisać ?
masz tu się odzywać ale ja się kiepsko czuje, co chwila piję miętę jakbym teraz miała wypić piwo...
|
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Eh, oni sobie żyją w innym świecie, gdzie jak widać ktoś, kto nie potrafi przełamać się od razu jest niedobry. TŻ mnie wczoraj wieczorem przeprosił, temat czy idę nie był póki co poruszony. Ja sama nie wiem ciągle, co zrobię. Nie mam ochoty tam pójść, to na pewno, ale zobaczę. Jeśli wyczuję, że on chce, żebym była, to pewnie pójdę. Odsiedzę 2-3h i wrócę, dam im więcej czasu na obgadanie mnie
|
|
|
|
#3615 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny tez mam taki problem z nawiązywaniem wiadomości
Szczególnie gdy mam poczucie, że osoba, którą poznaje jest 'super fajna' i wszyscy ją lubią. Gdy ktoś nie zalicza się do "elity" to jakoś łatwiej to mi przychodzi, ale gdy znowu ktoś jest bardzo nieśmiały jak ja to dramat. Dlatego sydunia, ja bym sobie odposcila ta impreze. Tymbardziej, że twojem TŻ twoja obecnosc wydaje sie byc obojetna ![]() ksh, ciebie pewnie ludzie odbierają za pozytywnie zakręcona Fajnie gdy ktoś potrafi mowic tak bez przerwy o roznych rzeczach Mi zawsze brakuje jezyka w gebie przy nowych.Obejrzałam Cikawy przypadek Benjamina Buttona. Świetny film!
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękówa! ![]() no tak 1500 xD pomylka sry ;* |
|
|
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Aaa.. no to w taką zamkniętą "elitę" faktycznie ciężko się wbić.. Ja kilka razy poszłam gdzieś tylko ze względu na Tż no i różnie to bywało.. Czasem super się bawiłam no a czasem było tak jak przewidywałam wcześniej
![]() Cytat:
Uchh nic mi nie mów o piwie.. U mnie na biurku stoją 2 całe pilsy Tż + jedno otwarte niedopite, nie mieliśmy już siły wczoraj |
|
|
|
|
#3618 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3619 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry! Ja dzis po imprezie, niewyspana. I zmeczona bo godzinke stepowałam.
![]() W ogóle miałam wczoraj wielkie szczzescie wracajac z imprezy ale stwierdzam ze głupia jestem. ![]() Cytat:
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
Mama robiła porządki w szafie, no i dostała mi się spódnica nowa. Kupiła ją za jakieś grosze rok temu, ale nie nosiła, jest na nią niedobra, na mnie też, tylko że na mnie jest za długa i za duża. No ale mamy zanieść ją do krawcowej żeby przerobiła ją na mnie i będzie można nosić
|
|
|
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
ojtam 500 w te czy wewte xD nie ma różnicy ^^
Cytat:
|
|
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczęłam rejestrować się na uczelniach i tak się zastanawiam jak to jest z tymi zdjęciami do legitymacji tej elektronicznej. Bo muszę załadować zdjęcie i co dzieje się z nim gdy nie dostane się na dany uniwerek? Usuwają je?
![]() Eh zaraz muszę jechać z psiakiem do weterynarza na zastrzyk, a tak mi się nie chce
|
#3623 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popatrzcie na Paulę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 509 ? ![]() Cytat:
?---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Flames ahaa w wątku
|
|
|
#3624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jednak idę tam dziś TŻ powiedział, że chce, żebym poszła. I że mnie odwiezie do domu sam, o której będę chciała. Mam nadzieję, że nie będzie aż tak tragicznie
|
|
|
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro powiedział, że Cię odwiezie o której będziesz chciała to jak Ci się tam nie spodoba to wrócisz
|
|
|
#3626 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hm pojechalam z kolezanka na impreze. Ona prowadziła wiec nie mogła pić
no i pewnie bawiła sie srednio dobrze ja na poczatku zreszta również. No ale w koncu przyszli znajomi, kolezanki chcialy juz jechac wiec wyszly a ja powiedzialm im ze do nich dołacze tylko sie pożegnam.No i dosłownie po 5 minutach wychodze. Szukam samochodu... nie ma Odjechały mnie. A sytuacja głupia bo w ten właśnie dzien zablokowali mi komorke, kasy przy sobie tez nie mialam bo jestem na diecie i wzielam tyle zeby jak najmniej wydac ( na jeden soczek ) no to taxowka odpada. Myśle, zostało mi tylko wracac na nogach 7 km w deszczu byłam tylko w sweterku bo w ogole jak mogłam sie spodziewac ze kolezanka mnie odjedzie. W samochodzie zostawilam parasol.No to ruszam.. juz po kilku metrach byłam mokra. Ide raźnie i po drugiej stronie zatrzymuje sie taxowkarz. Cos krzyczy czy mnie podwieść a ja mowie ze nie mam kasy przy sobie, on mowi ze konczy wlansie prace to mnie kawalek podrzuci. No to wsiadłam. Facet niestety nie był do konca normalny, dziwnie sie na mnie patrzył i bełkotał jakieś głupoty. Wiecie!:roll eyes:Kazałam sie wysadzic wczesniej i dalej na nogach doszłam do domu. Rozryczałam sie.Dom był zamkniety, dzwonilam,pukałam, siedzialam przed domem 1,5 godziny. W końcu zaczęłam rzucac kamieniami w okno. ...Nie było na mnie nic suchego.A okazało sie ze kolezanka pojechała gdzies i pozniej wrociła po mnie tylko troche za późno. Swoja droga to było głupie, moja duma nie pozwolila mi wrocic na impreze i poprosic znajomych nie wiem o wyslanie smsa bo nie mowie o transporcie.
Edytowane przez xCarmen Czas edycji: 2009-06-20 o 14:03 |
||
|
|
|
#3627 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jednak kompromitacje to moja specjalność Cytat:
|
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za nic w świecie nie wsiadłabym do taksówki z jakimś facetem a koleżanka nie zachowała się moim zdaniem w porządku, skąd miałaś wiedzieć, że za chwilę wróci
|
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej by było, jakby już był dzień jutrzejszy. Miałabym to za sobą i miała spokój. No ale pójdę, posiedzę trochę, pić nie będę na pewno, wrócę i pójdę spać
|
|
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

nie o procenty, bo tych będzie dużo tylko dokładnie co i jak 

Ale za to od razu po przebudzeniu poszłam sprzątać i dopiero teraz komputer włączyłam, ha