|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze Skarby Styczeń-Luty 08' sezon II
KasiaMaja, no ładnie, angina
Jak Majeczka wymiotowała, to naprawdę musi być ciężko. To teraz będziesz specjalistką od przyrządzania brei Dużo zdrówka dla Maleńkiej!Kasia1977, u nas tez dziś pogoda do kitu. I jaka zmienna! Jak wychodziłyśmy z Małą do lekarza, przy zachmurzonym niebie było 24 st. C. Tylko silny wiatr i dlatego nie wiedziałam, jak Małą ubrać. Dwie godziny później założyłam bluzkę z długim rękawem i cieplejszy płaszcz i jeszcze musiałam go zapiąć. Okropna pogoda, mam nadzieję, że wiatr nie zaszkodził Małej. Ale u nas już jutro słonko.
Edytowane przez elsi Czas edycji: 2009-06-16 o 23:48 |
|
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Kasieńka, ja właśnie dlatego swojej wypowiedzi nie rozpoczęłam od Twojego nicku/imienia, bo nie chciałam abyś wzięla to do siebie
Broń Boże o nic Cię nie posądzam I nic tu kochana nie bierz do siebie ![]() Kasiu, a jednak tak jak przypuszczałam? Elsi, wprawdzie nie wiele ich mam, ale chętnie bym pokazała poprzednie fotki Aduśka. Problem jednak w tym, że za chiny nie potrafię robić dobrych fotek fotkom, bo płytki z poprzedniej sesji nie mamy A z tymi spokojnymi dziećmi... hmmm a myślisz dlaczego mają tylko jedno wspólne zdjęcie ![]() Nic mi nie mów o gubieniu centymetrów bo ja mam wrażenie, ze moje jakieś zaklęte ciągle stoją w miejscu ![]() Uciekam do łóżeczka Choć noc ostatnią miałam nieprzespaną moze dzisiaj będzie lepiej...
|
|
|
#363 |
|
Raczkowanie
|
witajcie kobietki
nie odzywałam się bo dopiero wróciłam do domu po 1,5 miesiecznej nieobecnosci. Ostatnie 2 tygodnie byłam nad morzem, niestety końcówka kiepska ![]() pobyt nie bardzo nam się udał, bo pogoda była do kitu a na koniec Agatka nam się rozchorowała - nagle dostała wysokiej gorączki 39,4 nie miała żadnych objawów choroby. Pojechaliśmy na pogotowie w Gdańsku, osłuchowo czyta, gardło,nos też. Skierowali nas do laryngologa który najpierw spytał czy nie wsadziła sobie czegoś do ucha...potem zajrzała jeszcze raz i stwierdziła,że jest czerwone, więc to zapalenie... niunia dostała antybiotyk doustny. Pojechaliśmy do domu dałam jej leki a ona zaczęła nimi wymiotować-kilka razy próbowałam, ale nie dało rady, wiec pojechaliśmy znowu. Dostała inny antybiotyk, brała go 2 dni. W niedzielę rano wróciliśmy do domu a małej nic nie przechodziło, nadal miała bardzo wysoka gorączkę. Pojechaliśmy znowu na pogotowie tym razem u nas w miescie i znowu badania-osłuchowo czysta, gardło,nos też, laryngolog zajrzał do ucha i mówi,że faktycznie czerwone. Jak powiuedzielismy mu jaki dostała antybiotyk to sie zaczął smiac, bo jest to lek dobry na drogi oddechowe, gardło, ale NIE NA UCHO!!! więc dostała zastrzyki domięśniowe teraz jest juz poprawa, gorączki nie ma, ale strasznie xle znosi te zastrzyki, płacze tak,że aż się zanosi, a każde pukanie do drzwi wywołuje u niej płacz, każda osoba która wchodzi do domu kojarzy jej się z zastrzykiem i ucieka z płaczem - masakra. Jutro mamy kontrole u laryngologa, modlę się aby te zastrzyki wystarczyły aby już wszystko było ok.Nie wiadomo od czego jej się to zrobiło, zwykle katar idzie na uszy, ale ona go nie miała, kiedys zwymiotowała w pozycji leżącej i nie wiem czy nie od tego najważniejsze aby przeszło. Jestem w szoku bo ona NIGDY nam nie chorowała, nigdy nawet katarku nie miała, jak bylismy nad morezem przebywała wsród chorych dzieci-kipa po pas, kaszel i nic jej nie wzięło, wszyscy po kolei byliśmy chorzy i nic a tu nagle takie coś ![]() nie nadrabiałam, wybaczcie. postaram sie teraz być na bieżąco pozdrawiam |
|
|
|
|
#364 |
|
Zadomowienie
|
Kasia, zdrowka dlaMajeczki
) na to powie kiedy moge to sprzatam, kiedy nie moge to tez jest mi juz dobrze, wczesniej chcialam zeby bylo czysto, ugotowane, teraz wazniejsze jest dla mnie spedzic jak najwiecej czasu z Dawidkiem (bo i tak wieszał sie u nogi i wolal do zabawy ) w dobrym humorze a nie denerwowac sie ze nic w domu nie zrobione a Dawid ciagle przy nodze![]() Kociulku a czemu nie spalas ww nocy? cos z dziecmi czy nie moglas zasnac? Elkoza, zdrowka dla Agatki, szkoda ze Wam sie wyjaz nie udal ale teraz najwazniejsze jest zeby Malutka wyzdrowiala, ja osobiscie wole antybiotyki w zastzryku niz doustnie, bo zastrzyki nie dzialaja tak strasznie na brzuszek no i wiem ze dawka dojdzie do celu czyli do organizmu u nas Dawid tez panikowal, zanosil sie na widok pani pielegniarki, a dzwonek domofonu to juz placz i przerazenie wiec wiem co piszesz, trzeba przez to przejsc
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
Elkoza, zdrówka życzę dla Agatki
Midey, niestety powód ten pierwszy. Adrianuś całą noc zwijał mi się z bólu ząbka Ech, przekonałam się na własnej skórze, a raczej na skórze dziecka, że późne ząbki = dłużej zdrowe zabki - to mit!
|
|
|
#366 |
|
BAN stały
|
O matko same chorowitki na watku.
Buziaki i zyczenia szbkiego powrotu do zdrowia dla Maii, Emilki i Agatki oraz wspieralki dla Kociulka i Adrianka - biedaczek malutki |
|
|
|
|
#367 |
|
BAN stały
|
No i jak tam zdrowko chorowitkow?? Kasia odezwij sie co tam u was
Ja juz jajo niedlugo zniose bo sie doczekac nie moge az siostra B. przyjedzie bo nudze sie niemilosiernie. Z tych nudow filmuje moja Mlenke ![]() Tak jak i dzisiaj z przed godziny gdy mala zamist spac to np. zagladala do poszewki od puduszki lub klepala sie po brzuszku. No a najlepsze bylo wyrzucanie smoczka z lozeczka bo wtedy mama podejdzie do lozeczka i moze wyjmie z niego Milutka. I jeszcze kokietowanie zeby tylko nie spac, a na koniec juz zlosc ze nic nie pomoglo i kolejne prosby. A ja mam dylemat, zastanawiam sei czy zdjac rame lozeczka ze szcebelkami bo nie chce zeby wyskoczyla z niego kiedys. Jest juz duza i slyszlam ze w tym wieku dzieci wlasnie takie rzeczy robia zeby tylko wyjsc z lozeczka, a zobaczcie na koncu filmiku jak podnosi wyoko noge, niedlugo sie skapnie ze moze tak wyjsc. A z drugiej strony bedzie uciekac z lozka gdy bede ja klasc spac...Bo sciagniecie boku lozeczka to nie problem, bo sciaga sie to szybko i latwo, potem doczepiam ochronna "tabliczke" do lozeczka ze strony glowy, zeby nie spadla z lozka w nocy i juz. edit Tak mi przyszlo do glowy jeszcze - Lwico a co u Ciebie? Cos Lwica pisala ze sie nie bedzie odzywac ze przeoczylam? Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-06-17 o 23:18 |
|
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Aguś za wspierałki
Jutro jedziemy zapisać małego na usunięcie ząbka Słodkie te nasze Szkraby No właśnie zwróciłam uwagę na to jej zadzieranie nóżki. Hmmm... trudna sprawa, bo faktycznie będzie uciekać jak tej ramy nie będzie, a z drugiej strony, może lepiej ją zdjąć, niz ma sobie krzywdę zrobić, a np. pomyśleć nad jakimś "ogrodzeniem" drzwi do jej pokoju ![]() Nie pamiętam ile Adrian już miał, ale bardzo mu się podobało robienie fikołków z łóżeczka na nasze łóżko Kiedyś chciał zrobić w druga stronę, tam gdzie miekkiego lądowania już nie było, ale zdążyłam go złapać. Więcej tego nie powtórzył A o Lwicy też dzisiaj myślałam...
|
|
|
#369 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Aga, widzę, że obie się nieźle nudziłyście ![]() A z tą nogą to Stasiek też zadziera , a że ma dużo siły, to już oczyma wyobraźni widzę jak któregoś dnia wyskakuje. On na szczęście mało czasu w łóżeczku spedza, tylko sypia, więc mam go na oku, ale nie daj Boże jak rano taki numer by zrobił... kiedy wszyscy śpią. U mnie są wyjmowane szczebelki, ale nie chcę mu tego pokazywać, bo zacznie uciekać z łóżka.Też myślałam ostatnio o Lwicy
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2009-06-18 o 00:19 |
|
|
|
|
|
#370 |
|
BAN stały
|
kociulku plotek mamy zamontowany w przejsciu od salonu do kuchni bo tam sa schody. A sypialnie mamy wspolna z Milenka. Nie wiem co to bedzie gdy mala bedzie miala taka swobode w wychodzeniu z lozeczka
. Zaluje ze nie mam wyjmowanych szczebelkow w lozeczkuA i mam pytanie, moze mi pomozecie. Milenka ma adidaski, kore sa jeszcze na nia dobre i bardzo je lubie ale rzepy sie juz nie kleja w nich. Da sie cos z tym zrobic czy juz do kosza sie nadaja? Mialyscie taki problem? |
|
|
|
|
#371 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubię się w czymś taki dłubać
|
|
|
|
#373 |
|
BAN stały
|
Dzieki dziewczyny za rady, niestety bedziemy musieli kupic nowe, a tak mi sie tmte podobaja... Szewca nigdy w Anglii nie widzialam, pasmanterii tez
Glowa mnie cos boli dzisiaj i nic nie zrobilam, dobrze ze chociaz zupa jest z wczoraj, musze isc jeszcze makaron do niej ugotowac. Bylysmy dzis z mala na pikniku w parku . Wzielam koc i sie opalalam a Mila chodzila po trawie z wozeczkiem i lala, pozniej turlala sobie pilke, potem zbierala kwiatki, a na koncu lezala ze mna na kocu wiec poszlysmy do domu na drzemke. Polozylam ja i sama sie zdrzemnelam przed telewizorem z 10 minut i teraz mnie wlasnie glowa rozbolalaNo nic, moze przejdzie samo. Pije sobie kawke
|
|
|
|
|
#374 |
|
Rozeznanie
|
Aga, a może rzep się po prostu ubrudził i trzeba go wyczyścić? Najlepiej starą szczoteczką do zębów
![]() A ja mam dziś dzień Idealnej Pani Domu - Łukasz śpi jak zaczarowany, a ja postprzątałam pokoje i łazienkę Jakoś szybko mi zeszło i z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku piję teraz kawkę![]() Moja mama dała mi wełnianą pościel, którą kupiłą za ciężką kasę na jakiejś promocji - uważałam wtedy, że to naciąganie ludzi i zbędny wydatek, ale Łukasz położony w tej pościeli potrafi spać 3 godziny w ciągu dnia, co nie powiem jest całkiem fajne ![]() kociulku jak tam wizyta u dentysty? Taki mały chłopczyk i wyrywanie zęba? Szok
|
|
#375 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny! Ja tylko na chwilkę zaglądam. Poczytałam Was bardzo pobieżnie.
Zdrowka dla wszystkich chorowitkow i spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego dla Agi i Ocrushka Dziekuje Wam za zyczenia milej podrozy i wakacji. Podroz jakos minela choc z dzieckiem to strasznie meczace. Lot jeszcze nie byl najgorszy ale jazda samochodem z Berlina do Poznania byla owiele bardziej meczaca dla Ivusia - chyba przez to ze byl to juz wieczor i maly byl wykonczony. ( Aga na prawde nie dziwie sie Wam ze Milenke polozyliscie na tylnim siedzeniu jak jechaliscie do Polski. Nasza podroz byla nieporownywalnie krotsza a Ivo nie chcial siedziec w foteliku juz po godznie jazdy bo bylo mu nie wygodnie. Tata trzymal go przytulonego na tylnim siedzeniu i tylko w taki sposob Ivo zasnal) Gdyby była autostrada przez cala drogę dojechalibyśmy raz dwa ale niestety przekraczając granice bajka sie skończyła i dopiero krotko przed Poznaniem wjechaliśmy na A2. Ach kiedy te autostrady w Polsce wybudują ![]() I jeszcze o malo co nie wpadlam jak sliwka w kompot. Pytali mnie na lotnisku kilkakrotnie - bo przy odprawie, przy 'boarding' i juz na pokładzie ( bo oczywiscie od razu kazdy widzial ze jestem w ciazy moze przez to ze mialam na sobie ciazowe ogrodniczki ) w ktorym jestem tygodniu ciazy no i powiedzialam ze w 26 ( a w zasadzie juz bylam w 27 tylko cos mi sie pokrecilo) powiedzieli ze w porzadku i puszczali dalej. W koncu zapytalam z ciekawosci do ktorego tygodnia ciazy mozna podrozowac samolotem na co dostalam odpowiedz ze do 27 Kurcze bede musiala teraz sklamac albo ubrac sie jakos zeby nie bylo widac ze jestem ciazarna bo inaczej mnie nie wpuszcza.Edytowane przez pappaya Czas edycji: 2009-06-18 o 17:08 |
|
|
|
|
#376 | |||||
|
Zadomowienie
|
Kociulku, przykro mi ze Adrianek mial zabka do wyrwania: a jak ON to zniosl?
Cytat:
w ogole chyba spiaca nie byla sama nie wiem co bym zrobila w takiej sytuacji..... a do adidaskow dolaczam do dziewczyn albo wyczyscic rzepa albo przyszyc nowego (ale tu chyba by sie maszyna przydala? )Cytat:
skoro nie dzieje sie nic niepokojacego (znaczy nie wychodzi) to nie pokazuje![]() Cytat:
Maly bawil sie cale popoludnie w piaskownicy a ja blogo sobie lezalam.....![]() Cytat:
Dawid jak spi w lozeczku to tez w granicach 2,5-3 godzin![]() Cytat:
podroz z dzieckiem to jednak koszmar, pamietam jak jechalismy do zakopanego w zeszlym roku.....dlatego teraz nie bardzo mam ochote sie gdzies wybrac![]() a mysle ze jakbys sie nie ubrala to brzuszka nie ukryjesz, pozostaje Ci sklamac a jak sie doczepia to mowic ze masz blizniaki ![]() Pappaya a jak sparwdzaja sie te ekologiczne pieluszki wielorazowe? ja ogladalam takie ale wydaje mi sie ze dupina bedzie sie bardzo odparzac, nie przekonaly mnie Lwico, daj znac co u Ciebie
|
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
Poryczałam się przy tym potwornie
![]() http://www.papilot.pl/news/2009/06/4...-o-smierc.html napiszę jutro, tzn, rano...
|
|
|
#378 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny spozniono dziekuje za wasz zyczenia urodzinowe dla mnie
.Kociulku wspolczuje tego dentysty dla Adrianka, taki maly a juz musi to przezywac Ten list co wkleilas mnie dobil, tyle co ogladnelam "Karol - czlowiek ktory pozostal papierzem", na ktorym sie poplakalam. Dlaczego Polska byla kiedys tak poje***** krajem. No i to cierpienie papierza... A potem przeczytalam ten list. Straszne poprostu, ja bym sie nie zdecydowala na eutanazje, zawsze moze wydarzyc sie cud. Wiem, ze latwo sie mowi, ale co innego odlaczyc czlowieka"rosline" ktory yje tylko dzieki sprzetom medycznym, a co innego celowo zabic dziecko, nie wiem w jaki sposob, moze dajac smiertelny zastrzyk? To tak jak kara smierci dla wieznia. Pappaya to Ty juz 7. miesiac zaczelas? O matk kiedy to zlecialo. I pomyslec, ze tez juz bym byla w 7. miesiacu... Zazdroszcze Ci (pozytywie oczywiscie). Od tygodnia chodzi za mna druga ciaza. Jej strasznie jest tak miec metlik w glowie. Jestem taka zmienna, raz prage drugiej ciazy i wyobazam sobie jakby to bylo majac 2 dzieci, a innym razem ciesze sie ze jednak sie nie zdecydowalam Ale chyba w grudniu sie postaramy o nastepnego dzidziusia. Wtedy skoncze przynajmniej szkole. Widzialam nowe zdjecie brzuszka w galerii Mysle, ze jak odpowiednio sie ubierzesz w drodze powrotenej to bedziesz mogla sciemnic ze jestes np. w 26 tygodniu .Co do podrozy samochodem to u nas nie bylo tak zle. Mala ogladala bajki na DVD, duzo spala, miala raz taki okres ze nie chciala siedziec w foteliku ale jakos sie ja zabawiaja. Nie licze podrozy kiedy spala na siedzeniu. Wiem, ze was nie przekonam, ale ona lezala na prawde dobrze zaasekurowana, nic nie moglo na nia spasc, byla oblozona poduszkami, na podlozdze, miedzy siedzeniami byly torby i tez nie mogla spac z siedzenia. Trudno mi to opisac ale nawet w razie niewielkiej kolizji nic by sie jej nie stalo ( uzywajac wyobrazni tak to widze). jak bylismy z rodzenstwem mali to cale zycie tak jezdzilismy, nad morze tak spalam z siostra, a jechalismy 1,5 dnia. A fotelik samochodowy to mial tylko moj brat (ma 10 lat). |
|
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie przeżyłam szok jak dowiedziałam się, że trzeba dziecku usunąć ząbek, ale całe szczęście jesteśmy już po wszystkim i sytuacja potoczyła się w inną stronę
Wczoraj pół dnia jeździliśmy w poszukiwaniu dentysty który się tym zajmie. Wkurzałam się potwornie, bo wszyscy jak jeden mąż mówili, że mają już swoich pacjentów, nie mają czasu i wogóle się tego nie podejmują. Nie obchodziło ich, że dziecko z bólem Właśnie się przekonaliśmy jak laczą że usówa się tylko w wyjątkowych przypadkach, jak dziecko ma np. wadę serca, jak (nie daj Boże) ma nowotwór. To wiadomo likwiduje się wtedy potencjalne źródło zakażeń, ale nie u zdrowego dziecka. Ufff... nawet nie wiecie jaki kamień spadł mi z serca Teraz mały przylatuje do mnie ze szczoteczką po każdym jedzeniu Zpisałam go już na lapisowanie. Pierwszy raz idziemy 9 lipca.(Może mnie za to nie uduszą,bo to samo juz napisałam w innym wątku) Pappaya, to faktycznie Ci się upiekło Dobrze, ze już dojechaliście Midey, my parę dni temy tez byliśmy na działeczce ale na lezenie to tam nie ma miejsca a jak dzieci zaczęły babci kwiatki przesadzać, to trzeba było wracać Zdążyłam kilka fotek pyknąć, ale musze je najpierw przerzucić z aparatu.
|
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba było wracać do domku, zaczęło padać
a taki ładny dzień się zapowiadał.Ale widzę, że wszystkie pewnie na spacerkach? ![]() cisza tu...
|
|
|
#381 |
|
Rozeznanie
|
kociulku super, że się tak skończyło. Wyrwać to zawsze zęba zdążycie, a ja słyszałam, że małym dzieciom nie powinno się wyrywać mleczaków, bo wtedy szczęka się prawidłowo nie rozrasta i są kłopoty jak wychodzą stałe zęby, bo się krzywią.
U nas niestety szpital. Rano Łukasz załapał gorączkę, okazało się, ze ma zapalenie gardła, w aptece zostawiłam 170 złotych, bo oprócz leków na chorobę dostał lek na swoją astmę. Omal nie zemdlałam przy kasie w aptece. A teraz okazało się, że i Radek ma gorączkę. Na szczęście obaj usnęli i mam chwilę wolnego czasu dla siebie.
|
|
#382 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
bardzo trudna decyzja.Cytat:
![]() A wiecie, u mojej znajomej był taki przypadek: Mąż przypiął dziecko pasami, ale nie przypiął fotelika do siedzenia. I akurat pech chciał, że tego dnia mieli kolizję. Musiał ostro zahamować i dziecko poleciało do przodu. Nic mu się na szczęście nie stało, no ale już im wyobraźnia pracuje. Cytat:
tylko brat był bezpieczny, jakby co.Dobrze, że już mamy inne czasy. ![]() Kociulku, cieszę się, że udało się bez wyrywania
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2009-06-19 o 17:49 |
|||
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Kasieńka, Sheryl, ja też się bardzo cieszę, że tylko na tym się skończyło
Kasieńka, duzo zdrówka dla Twoich chłopaczków A u mnie sezon przetworów rozpoczęty Och, jak ja ich nie cierpię Padam już dzisiaj na pyszczek Dopijam już tylko moją red tea i wskakuję do łóżeczke. Choć i tak nie ma co siedzieć, bo coś zastuj tu mamy ![]() Dodam jeszcze tylko, że zdarzył się cud i w podpisie mam dojście do albumu a w nim troszkę nowości
|
|
|
#384 |
|
szeryfcio
|
Witam z rana dziewczynki
![]() Kociulku, zdjęcia szkrabów obejrzane
|
|
#385 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny ja tylko na moment... remont w trakcie... masakra napisze po wszystkim...
jade z Dawidem zaraz na pogotowie, ma czerwone oczko jakby mu coś tam siedziało... zdrówka dla chorowitków... |
|
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
A tu znowu zastój?
![]() W domu posprzątane, po obiedzie, dzieci śpią, wpadam aby Was poczytać i dalej będe rozmawiać sama ze sobą? ![]() Lwica, mam nadzieję, ze nic złego się nie dzieje
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja tez tylko na moment. U nas też choroba. Pozarażaliśmy się z Małżem od Emilki i tym razem ja najgorzej na tym wyszłam. Czuje się fatalne. I w ogóle nie opuszcza nas peszek (no bo jednak do dużego pecha - puk, puk - mu daleko). Trzy dni temu zgubiłam oczko w obrączce ślubnej
A przedwczoraj wpadł mi telefon do sedesu Wszystkiego dobrego dla Was, zwłaszcza zdrówka dla Maluszków! Edit Kociulku, zdjęcia urocze
Edytowane przez elsi Czas edycji: 2009-06-20 o 23:45 |
|
|
|
|
#388 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Kociulku, super ze udalo sie bez wyrywania
a jak Adrian zniosl wizyte? to byla Jego pierwsza? ![]() Cytat:
wierze ze cuda sie zdarzaja.....Cytat:
a w tenmacie jazdy bez fotelika to cos mi sie obilo o uszy ze są punkty karne i mandat? wiecie cos o tym? Cytat:
Mlody smiga po trawie, mama n ie biega za Nim i nie patrzy kiedy w co depnie (na dzialce czysto pod tym katem ), w pisku moze sobie siedziec i siedziec...a ja caly czas mam Go na oku![]() Cytat:
![]() duzo zdrowka dla chlopakow Cytat:
ja tylko mroze owoce i wtedy sezon przetworow zakonczony Kociulku a ja nie moge obejrzec z djec bo wyswietla mi ze uzytkowniczka ne ma nic do wyswietlenia...... Cytat:
Cytat:
oczywiscie przesylamy zyczenia zdrowka
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz Midey, prawdziwy pech to dla mnie np. takie problemy zdrowotne Maluchów, o jakich Dziewczyny tutaj ostatnio pisały.
W sumie i tak planowaliśmy wymienić oczko w mojej obrączce, na jakiś ładniejszy kamyk. Ja w ogóle wolałabym bez, ale nie było takiego modelu. Nie wyobrażam sobie tylko pozbycia się obrączki na jakiś czas ![]() Jak wymieniają kartę w pre paidach to fajnie. Dziś przesunęliśmy nawet kanapę by zobaczyć czy pod nią nie ma karty ale wsiąkła dokumentnie Ja mam wprawdzie jeszcze drugi "bardzo prywatny" numer (firmowy abonament), ale najbardziej opłaca mi się dzwonić z tego mojego Tak Taka bo z niego mam połączenia na stacjonarne za free, a ja dużo załatwiam w żłobkach, przychodniach itp ![]() Kurcze, Emilka już drugi dzień pod rząd nie chce spać w dzień. My Ją kładziemy do łóżeczka, a ta robi kupę. Potem, zanim zaśnie następną ![]() Miłej niedzieli! Edytowane przez elsi Czas edycji: 2009-06-21 o 20:18 |
|
|
|
|
#390 | |
|
szeryfcio
|
Elsi, no to się porobiło
![]() Lwico i co z tym oczkiem? Cytat:
Kasiu, jak Majeczka?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

Jak Majeczka wymiotowała, to naprawdę musi być ciężko. To teraz będziesz specjalistką od przyrządzania brei
Dużo zdrówka dla Maleńkiej!

Broń Boże o nic Cię nie posądzam
a myślisz dlaczego mają tylko jedno wspólne zdjęcie 

. Zaluje ze nie mam wyjmowanych szczebelkow w lozeczku

że usówa się tylko w wyjątkowych przypadkach, jak dziecko ma np. wadę serca, jak (nie daj Boże) ma nowotwór. To wiadomo likwiduje się wtedy potencjalne źródło zakażeń, ale nie u zdrowego dziecka. Ufff... nawet nie wiecie jaki kamień spadł mi z serca
Dopijam już tylko moją red tea