|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
U mnie znow zmiany na liscie, zreazlizowalam marzenie jaka byla 5 alejka
A oto aktualna lista:Hypnose Senses (jeszcze nie wachalam) Euphoria Kenzo D'Ete Fendi Palazzo Poeme Lancome Lolita Lempicka |
|
|
|
|
#272 |
|
Szef ds. Wymianek
|
|
|
|
|
|
#273 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
1. Joop - jest! co prawda używka z małym ubytkiem ale cena była dobra 2. JS No. 4 - jest zgrabniutkie 30ml! 3. KENZO JUNGLE ELEPHANT - jest! 4. Dior Addict - zmieniam na Dior Dune do nabycia 5. SHISEIDO ZEN białe - jest 100ml! 6. CK EUPHORIA - do nabycia tak w sumie to chwilowo jestem zaspokojona, jak skończę fakiś flakonik to coś uzupełnię może ale nie prędko, chcę trochę poodwykać, choć ja nie nałogowa, ale trochę się rozpasałam
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2009-06-19 o 17:31 |
|
|
|
|
|
#274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A do listy dopisuję (ponownie )Jatamansi - do spełnienia w sierpniu![]() Wątku działaj!!!!!!Niech się spełnia ![]()
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Obecnie na mojej wishliscie znajdują się:
-Amor Amor- 30 by mi wystarczyła. -Euphoria- również 30 -Flowerbomb edp- chciałabym je bardzo od dawien dawna posiadać, 100 by wystarczyla ![]() -Alien -MUST HAVE -Dolce Vita- również MUST HAVE -Cat deluxe- najłatwiejsze do spelnienia ![]() -Currara touch and die- tansza flowerbombka
|
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Lista z marca wyglądała tak:
- Dianthus (mam) - Heliotrope Etro (mam) - Bois Farine - Fou d'Absinthe (mam) - Dzongkha - Safrant Troublant - Tea for Two (być może) - Ouarzazate (mam) - Wild Lavender Villoressi (być może) - Cedre (mam) - Premier Figuier (mam) - Santal Blanc (mialam i wymieniłam) - Iris Taizo (być może) - Feuilles du Tabac (być może) - Chergui - Daim Blond (byc może) W miarę dobrze idzie, systematycznie i planowo (a po drodze jeszcze o coś tam się wzbogaciłam)
Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655 Edytowane przez Aggie125 Czas edycji: 2009-06-20 o 21:09 |
|
|
|
|
#277 |
|
Guerlain Lover
|
Kolejne marzenie częsciowo spełnione - Chanel no 5 Eau Premiere 10 ml bedzie moje
powinno wystarczyć. Pięknie się zaczyna lato : watek zaczął działać ![]() Kolejny flakonik kupię sobie za jakieś 2 tygodznie, na wakacjach w Niemczech Jak na razie na mojej liście są: Euphoria blossom Eau des Merveilles Elixir des Merveilles Young sezy lovely YSL Elle edt i edp Flowerbomb edt i edp Princess Vera Wang Dolce vita Hypnotic Poison Midnight Poison TEndre Poison Black XS Lolita Lempicka edt L'or de Torrente Sun Moon Stars Stella Sheer 2008 Stella edp Angel violette i pełno tego mam (pewnie o wielu zapomniałam, ale mam je napisane )
|
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Ahhh i ja sprawdzę działanie kuli
![]() Marzy mi się odlewka ok Avignion i Molecule01. Z flakonów: - Habanita choćby 10ml, ale we flakonie - Alien TM, flakon - Addict, Dior - Diamonds edp - MaxMara Kashmina Touch |
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Na wishlistę wskoczyło jeszcze Kenzo Air, zadowoli mnie flakon 20 ml lub używka.
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chwilowo powyższe marzenia zaszły mgłą zapomnienia, a pierwsze miejsce szturmem zdobyła - Patchouly Villoresi. Czysta, piękna ziemisto-wilgotna paczula, z lekką nutą chłodu i pleśni w tle. Trwała okrutnie, niezmiennie zachwycająca. Testowana na równoległym nadgarstku paczula Micallef okazała się niestety mocno ambrowa, słodka i z nieapetycznie pudrową bazą. Ale ten Villoresi, o bogowie!
|
|
|
#281 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a ja właśnie takiej szukam- słodkiej i ambrowej paczuli...
|
|
|
|
#282 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#283 |
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() tzreba było mówić ![]() ![]() no cóż... a jakieś inne są też takie?
|
|
|
#284 |
|
BAN stały
|
Polliku, toż to ja cały czas trąbiłam, żeby mi pomóc rozebrac paczulkę bo to cudeńko! gdzieś była jak niosłam dobra nowinę?
![]() ja sie na paczulach w ogóle nie znam no i moja ulubiona paczula w coconie
|
|
|
|
|
#285 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
zanosi się na powroty...
![]() chcę: Euphorię Blossom Ralph Lauren Wild Flowerbomb EDP
|
|
|
#286 |
|
BAN stały
|
ale moja lista malutka się zrobiła!
-Etra -Eau Lente -Let mi play the lion -Zagorsk -Jaisamer -Gucci PH -Cinnamon bun -Black Tourmaline -French Lover -Ambre Russe -Idole de Lubin -Ambre extreme -Messe de minuit -Tumulte ph -Gucci ph -Theorema leggero - Ginestet Le Boise -L'eau Trois -Elixir penhaligons - Serge Lutens Bois Oriental - Heeley Cardinal No to teraz pójdzie już jak z płatka Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-07-15 o 00:27 |
|
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dochodzi flakon Night Aoud M.Micallef, na pierwsze miejsce. ![]() Pozniej: addict, habanita diamonds i kashmina
|
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ze swojej listy skreślam Pure Wish (w sumie Wish tam był, ale wyszło tak jakoś...), a dopisuję Florę...
Za niedługo pewnie jeszcze kilka propozycji dojdzie
|
|
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
W tej chwili mam tylko trzy marzenia, ale za to nieco większego kalibru
:Armani Prive Bois d'Encens Micallef Black Sea Olivier Durbano Turquoise Jedno niestety nierealne
|
|
|
|
|
#291 |
|
Rozeznanie
|
Voile de Violette Sonomy
![]() Wątku, działaj |
|
|
|
|
#292 |
|
Zadomowienie
|
Tumulte już mam, HP wspólnozakupuję, reszta nadal aktualna. Chcę jeszcze Incredible Me i The One.
|
|
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po ostatnich testach znów małe zmiany ![]() Idole (będzie do połowy lipca) Safran (następny w kolejce) Bois Farine Figi mi się odwidziały Reszta z powyższego postu w dalszej kolejności
|
|
|
|
|
|
#294 |
|
Zadomowienie
|
moja przerośnięta łiszlista:
NR FOR HER! FLOWERBOMB EDP! BC Ogródek Nilowy Ogródek Śródziemnomorski Sephora Brown Ouarzazate Kyoto Innocent i może: Crystal Noir Cinema Inside Kenzo d'ete KM Sexi darling jedynym marzeniem z wish listy, które spełnię to wspólnozakupowy Midnight Poison, z resztą jakoś pod górkę, bo wciąż jakieś okazje, albo kuszą na wspólnozakupowym...
|
|
#295 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Uznalam to za znak od Boga...Reszta nadal aktualna...
|
|
|
#296 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Może da radę skręcić jakąś wymiankę próbkową? Bo New Harleem baaardzo chciałabym poznać
|
|
|
|
|
|
#297 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Podobno wręcz kopia Coco Mademoiselle
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#298 |
|
Zadomowienie
|
Note Vanille Micallef
Tobacco Vanille Tom Ford Tea for Two L'Artisan Musc Maori PG będą w tym miesiącu!! ![]() Edytowane przez agusskaa2 Czas edycji: 2009-07-08 o 11:40 |
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
moje aktualne must have:
- Black Kenneth Cole (ach, te lilie...) - Innocent Angel (a z mniej prawdopodobnych (ceny i ograniczone możliwości ) nadal Angel (mam próbki, to jakoś na razire przezyję... :P) , Alien, Insolence, Black XS, Shalimar, Red Delicious, Poison, Le Baiser du Dragon...)
Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-07-08 o 10:29 |
|
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prowadząca trójka zostaje ![]() A dochodzi: Heeley - Cuir Pleine Fleur i Cedre Blanc orazJohn Varvatos najlepiej 125ml I muszę jeszcze napisać, że Wątek ten naprawdę działa Zamarzyła mi się Ambra w wydaniu Balmain'a - nie zdążyłam wpisać się tu, a już butelka kupiona I męskie Nature Millenaire - też od jakiegoś czasu chodziło mi po stęsknionej głowie... Okazja sama mnie znalazła ![]() Idolka klikam jutro, więc dopisać nowe pozycje mogłam |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

A oto aktualna lista:

)Jatamansi - do spełnienia w sierpniu