![]() |
#2221 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II
[QUOTE=Antii89;12843809]Dobra jesteś! Ja w starych biustonoszach ma o wiele za szeroki obwód i za małe miski. Nosiłam 80D. Tak więc z moimi biustonoszami sie nic nie da zrobić. Ale nie narzekam. Wole kupić nowe, bo wybór jest spory i sa takie piękne!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, co mi polecacie z Mileny?
![]() ![]() (69/93) |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A tak przy okazji, jakiego effuniaka byście proponowały? W komentarzach dostałam odpowiedź, że 70B lub 70C. Jak myślicie? Bo mam zamiar uzbierać i kupić! <jestem-zdeterminowana-a-to-jedyne-staniki-bez-negatywnych-komentarzy> ! ![]()
Zawsze się o coś martwię. Taka już moja natura. Gdybym się nie martwiła, bardzo by mnie to martwiło. ![]() Pisz do mnie Ante, będzie krócej ![]() Nick przypadkowy - nawet nie pytaj, dlaczego taki - czarna magia
![]() Edytowane przez Antentenne Czas edycji: 2009-06-19 o 23:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zamówiłam Magnolię Soft, luizka chyba ma i wstawiała niedawno zdjęcia. Ale jakoś nie zwróciłam uwagi na to czy ramiączka odpinane. A ta romantica jest lekko usztywniana czy push up? Bo zawsze jak ją oglądam to mam wrażenie,że miski są napchane gąbką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Wtajemniczenie
|
Weź pod uwagę, że po samych zdjęciach ciężko porównać wielkość, bo na to jak postrzegamy wielkość ma też wpływ sporo elementów otaczających.
To tak jakby porównywać 10-piętrowy blok, raz z domkiem jednorodzinnym, a raz z Pałacem Kultury. Mimo, że wielkość bloku się nie zmienia, to raz wydaje się on duży, a raz mały. Podobnie w zależności od kształtu klatki piersiowej, talii, szerokości ramion, itp. biust 28DD może wydawać się raz większy, raz mniejszy, a jego wielkość będzie nadal taka sama. Effuniaki bez negatywnych komentarzy? Raczej nie... Owszem negatywnych komentarzy jest stosunkowo niewiele, ale jednak bywają. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I czy są miękkie effuniaki dostrępne? Bo widziałam jeden taki na balkonetce i się zakochałam...
![]() |
#2227 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do effuniaków, to wiem, że idealne dla wszystkich nie będą (bo jakie są? ![]() ![]() ![]()
Zawsze się o coś martwię. Taka już moja natura. Gdybym się nie martwiła, bardzo by mnie to martwiło. ![]() Pisz do mnie Ante, będzie krócej ![]() Nick przypadkowy - nawet nie pytaj, dlaczego taki - czarna magia
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Wtajemniczenie
|
Effuniaki dostępne są tu: http://ewamichalak.blogspot.com/
Miękkich na razie nie będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
Co do Efuniakow i wpijajacych sie mostkow Ewa ponoc to naprawia. Wiec tyle dobrze, ze mozna liczyc na fachowa pomoc.
Te nowe plungi ponoc lekko odstaja przy zgarbieniu. Wina materialu. Aja czeam na swojego Effuniaka ![]()
#2230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm.. straplessów tez niet, wiec chyba nie mam co tak szukać w takim tazie ![]() Ale dziekuje za linka ![]()
![]() |
#2231 |
Raczkowanie
|
to teraz mogę się pochwalić
![]() simeri- mogę Ci go polecić ale na 82/68 myślę, że lepsze będzie 60e bo 60d jest na mnie w sam raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2232 |
Zakorzenienie
|
mam wiadomość do dziewczyn, które się zastanawiały nad bardotką roses mileny, otóż wydaje mi się że ścisłość tego stanika jest podobna do romantici, bo pytając o rozmiar 70C otrzymałam takie wymiary: obwód bez rozciągania 63cm, po rozciągnięciu ok.77cm, 2 haftki w 3 rzędach
(bo pytałam się też jak jest z haftkami bo wolałabym żeby obwód był stabilny) odpowiedź mam z allegro bo milena mi łaskawie odpowiedzieć nie chce ![]() w sumie się zastanawiam czy nie wziąć obwodu 70 przy 75/92 bo w 65 chyba się nie dopnę ![]()
#2233 |
Zakorzenienie
|
Podzielę się moim "doświadczeniem" odnośnie szukania kostiumów kąpielowych dla rozmiaru 65g. Szukałam po sklepach, ale jak juz coś było to cena ... raczej nie na 2 tygodnie wakacji nad polskim morzem, gdzie nie wiadomo ile razy się go założy ...
Wczoraj poszłam do auchana i kupiłam sobie kostium za 17 zł. Majtki ma idealne, a góra miała dużą miskę ale i duży obwód. Przymierzyłam miskę, że będzie ok, kupiłam i w domu sama zwęziłam obwód. Jak będę u siebie to zrobię fotki, ale ten "myk" zadziałał, bo po 1 cena warta zaryzykowania własnoręcznego przeszycia a staniczek pasuje o niebo lepiej niż zeszłoroczny z którego mi wszystko teraz wychodzi nawet przed wygarnięciem. Nie jest to ideał, ale jest mało zabudowany i się trzyma i nic nie wychodzi, a o to właśnie mi chodziło. Polecam własną inwencję twórczą ![]()
#2234 |
Raczkowanie
|
Antii- to 75A to było dawno jak byłam yyy chudsza
![]() ![]() ![]() Jednak nie wstawię tych zdjęć- zbyt drastyczne zdecydowanie. Brrr... moooniaaaa- ja mam magnolię. Ramiączka są odpinane. Dostałam odpowiedź w sprawie Effuniaka- czeka już na mnie łaaa... ![]()
![]() |
#2235 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=agta85;12848747]Weź pod uwagę, że po samych zdjęciach ciężko porównać wielkość, bo na to jak postrzegamy wielkość ma też wpływ sporo elementów otaczających.
To tak jakby porównywać 10-piętrowy blok, raz z domkiem jednorodzinnym, a raz z Pałacem Kultury. Mimo, że wielkość bloku się nie zmienia, to raz wydaje się on duży, a raz mały. Podobnie w zależności od kształtu klatki piersiowej, talii, szerokości ramion, itp. biust 28DD może wydawać się raz większy, raz mniejszy, a jego wielkość będzie nadal taka sama. Pięknie powiedziane ![]() Podziwiam Was za własnoręczne przerabianie biustonoszy, szacunek ![]() Ja przemęczę się w zeszłorocznym bikini, miska duuużo za mała, sama gąbka, ale na razie nie mam kasy na nowy stroj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio oglądałam Trimphowe 75A!!!! ![]() Je będziesz miała Effuniaka, fajnie, fajnie. ![]()
![]() |
#2237 |
Raczkowanie
|
Hihi podniecam się tym Effuniakiem, że szok
![]() Teraz się modlę, żeby nie był za mały. Czuję, że nie będzie, ale obawa drobna jest. Szczerze, to nawet nie wiem który to model. Ważne, że czarny ![]() Mamę musiałam poprosić o kasę. Przyznała się, że znalazła mój dowód wpłaty za ostatni i miała trochę krzywą minę; ale zapytała tylko, czy mi nie szkoda kasy, ja stwierdziłam, że nie. Podkreśliła, że to jest mój wcześniejszy prezent na imieniny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to będziesz miała prześliczny prezent imieninowy. Ah szkoda, że moje urodziny dopiero w przyszłym roku. ![]()
![]() |
#2239 |
Rozeznanie
|
Przez głupi mbank moja koleżanka nie będzie miała stroju kąpielowego z bravissimo, a ja nie mogę zamawiać z zagranicy
![]() Wpadli na genialny pomysł, żebym na swoim koncie internetowym nie mogła zobaczyć numeru swojej ekarty... ze względów bezpieczeństwa. Tylko, żeby wejść na swoje konto muszę znać hasło, identyfikator, jeśli już na nim jestem, to mogę zrobić wszystko, przelać pieniądze, zamówić nową kartę, ale numeru starej zobaczyć nie mogę ![]() Edytowane przez luizka__ Czas edycji: 2009-06-20 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2240 |
Zakorzenienie
|
Po pierwszym dniu Curvy Kate Criss Cross byłam troche obolała, ale już lepiej. Czuję, że jeszcze ramiączka przy pachach podrażniają mi skórę, ale mam nadzieje ze to kwestia czasu
![]() Teraz muszę sobie kupić jakiś bardziej odkryty model, może typu plunge, najlepiej czarny. Tylko nie bardzo wiem w jaki rozmiar celować. Wcześniej wyszło mi 34H, więc zamówiłam CK Emily w tym rozmiarze, ale okazała się za duża Teraz 34GG CK Criss Cross jest ok. Podobno CK są rozciągliwe, więc nie wiem czy mam brać w obwodzie 34 czy 36. Zawsze można kupić przedłużke, więc troche boje sie ryzykować z 36. Natomiast z kolei rozmiarów 34GG jest bardzo mały wybór, a w 36FF/G większy. Który rozmiar proponowałybyście? 34GG, 36FF czy może 36G? |
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Arabelka i Zeta są niestety od 28DD ![]() ![]() Cytat:
![]() no to teraz nie wiem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Zakorzenienie
|
Luizka niewiem tak dokładnie o jaki numer ekaty chodzi, ale numer do przelewów zagranicznych jest z tyłu karty. Chyba że masz karte maestro to ona nie umożliwia elektonicznych płatności.
#2243 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Najlepiej jakbyś zmierzyła się bardzo ściśle na wydechu i wybrała model plunga, wtedy byłoby łatwiej doradzić. Najlepiej pozostać przy tym samym rozmiarze (niedługo pewnie obwód Ci spadnie), ale jeśli spodoba Ci się coś w obwodzie 36 i stanik będzie ścisły, to ja bym pewnie brała miskę G (plunge mają tendencję do wbijania się, no i będzie zapas na migrację). Cytat:
![]() Cytat:
Dla mnie to jest jakiś absurd. Zawsze z niej korzystałam wchodząc na swoje konto i kopiując jej numer, a dzisiaj się okazało, że numer mam zagwiazdkowany i mi go nie mogą powiedzieć. A jeśli chodzi o kartę debetową, to ta mbanku niby nadaje się do elektronicznych płatności, tylko trzeba limity poustawiać. Koleżanka chciała nią zapłacić za zakupy, dzwoniła do banku i miało być wszystko ok, ale bravissimo nie może ściągnąć kasy z jej karty. Sklep próbował już z niej ściągać trzy razy, po każdej nieudanej próbie koleżanka dzwoniła do banku upewniać się, czy jest wszystko w porządku i nic to nie dało. Edytowane przez luizka__ Czas edycji: 2009-06-20 o 17:43 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
Aha to faktycznie beznadzieja. A myślałam że mbank będzie fajny
![]()
#2245 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy myslicie , że dobrym pomysłem będzie zakup tego kostiumu:
http://www.panache-lingerie.com/swim...=WYMUTREE_0_1| w rozmiarze 30g, bo to max jaki szyją, czyli na 65/96 przy moim 64/96 (czyli powinnam mieć 28h)? ![]() boję się, że moze byc za małe-to w końcu panache a one trochę rozpłaszczaja... Podoba mi się to, że nie jest mieczakiem i może nawet dawać jakies podtrzymanie ![]() ![]() Pomóżcie omg..doczytałam, że on chyba nie ma fiszbin, czyli o podtrzymaniu można zapomnieć Edytowane przez transcendence Czas edycji: 2009-06-20 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2246 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() simeri, ta Twoja Zeta 28DD jest prześliczna i tak optycznie powiększa krągłości ![]() A co do darmowej wysyłki na Milenie, to tez tak kombinowałam, ale potem w regulaminie wyczytałam, że przy zwrocie, to oni odliczają sobie koszt wysyłki i odsyłają pieniądze pomniejszone o te koszty, więc uważajcie z kombinowaniem, by nie przekombinować. A co do mojej mamy, to ona wszystkie bije na głowę. Obwód ma nieznacznie większy od mojego (czyli ok 70), kiedyś dałam jej w prezęcie stanik (tez nie dopasowany, bo taki wymiar mi podała) o wymiarach 75B. Niedawno rzucił mi się w oczy, bo jakiś dziwny był, a tam doszyta na stałe przedłużka o jakieś 5-8cm ![]() ![]() Ja jestem przed pierwszym zamówieniem, ale na razie w ramach testu zamówiłam sobie na Allegro 3 staniki 65C. Mam 67/79 więc ten byłby takim rozmiarem pomiędzy ideałem dla mnie 60D, a tym co mam teraz 70B. Jest okazja poeksperymentować, bo wyjdzie taniej niż za przesyłkę odsyłanych staników (14,50 za wszystko) ![]()
![]() |
#2247 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zastanawiam się czy nie sprzedać tej Zety, nie odcięłam jeszcze metki, na all taka poszła ostatnio za 120 a ja ją kupiłam w przeliczeniu taniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Zakorzenienie
|
czy ktoras wyrosla moze z 65D
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, nie wiecie, czy da się coś zrobić z fiszbinami plastikowymi? Chodzi mi o zwężenie ich jakimś cudem. Dzisiaj wyjmę i obejrzę. Można w ogóle gdzieś kupić fiszbiny? Może gdybym zwęziła te gossardowskie to od biedy dałoby się nosić ![]() Antii- fotki będą, a jakże. Jutro prawdopodobnie dowiem się który to konkretnie xD Mamie już zapowiedziałam, że na wszelkie okazje proszę stanik ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
super pomysł
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.