|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Winterko-
ja kcem kawalek tego ciacha ![]() Tako- sandaly ecco smierdolily "na prawdziwo" , czuli to wszyscy w promieniu 2 metrow Jednak zaznaczylam, ze to bylo przynajmniej 2 lata temu, wiec od tamtej pory na pewno zmienili gume W koncu za taka cene, to normalnie wstyd![]() A na tym jedwabiu stopa nie wyplywa z sandalkow? |
|
|
|
#2102 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Częstujcie się,ma mniej kalorii niż ustawa przewiduje,bo dodałam brązowy cukier
![]() Katt-to idealne buty na jazdę zatłoczonym środkiem komunikacji miejskiej Luz i miejsce w promieniu 2 metrów mamy zapewnione
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
Kattarino, nie wypływają
przynajmniej moje, czuję się trochę tak, jakbym miała cienkie skarpetki na stopach |
|
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
A i jeszcze chcialam zapewnic ciocie Kijanke, ze nie powinna moich slow dot. recenzji brac do siebie. Nie mam w zwyczaju czepiac sie niewinnych ludzi
![]() , tylko takich, ktorzy sami pchaja sie na afisz, badz piedestal
|
|
|
|
#2105 |
|
czyli Endżi
|
Piękna Myszeńko! Najlepsiejszego!
Ciociu Kijanko, piszesz o anuszkowych recenzjach, prawda ? Wspaniałe są, zgadzam się po stokroć ![]() Anuschko, co do tych pustek w sklepach to zgadzam się zdecydowanie. Półki i wieszaki sie uginają a kiedy już po ostrej selekcji zdecydujesz się w końcu dotknąć jednej z miliona szmatek okazuje się, że jest badziewnej jakości i skandalicznej ceny... Jakie jest wyjście? Może same będziemy sobie szyć ?
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-06-20 o 21:58 |
|
|
|
#2106 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- A! dopiero po poscie Endżi zakumalam, o jakie recki chodzilo Kijance. No, ale przeciez to, co pisze Anuszka ma rece i nogi, i wcale nie jest wodolejstwem czy ilustracja przerostu formy nad trescia. Dlatego nawet nie przyszlo mi do glowy zaliczyc ich do "za dlugich" ![]() A tak w ogole, to myslalam, ze napisalam dosc jasno i nikt z Wymiataczy nie odbierze tego do siebie .....
Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-06-20 o 22:00 |
|||
|
|
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dotarlam do domu. troche zmeczona. ale tak przyjemnie zmeczona ![]() rowniez dziekuje za spotkanie. bylo super, bo nie trzeba bylo sie nigdzie spieszyc. no i w koncu mialam okazje lepiej poznac Taka jedna. i bardzo mnie to cieszy, bo jest superfajna i wesola )Zaraz biore sie za nadrabianie watku. a poki co wszystkiego najlepszego Mycho! |
|
|
|
|
#2108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kattarino, ja nie widzę, żeby ktoś sobie coś brał , chyba Ci się zdaje
|
|
|
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
Witojcie.
W sklepach nic nie ma? Coś w tym jest. Pełno, a jakoby niczego nie było... Ale nie jest tak do końca. Jak ktoś ma ochotę i odpowiednie fundusze, może się wybrać do nowej części Klifu . Nowe sklepy, znane marki, i wnętrza typu muzeum. ![]() Ale z Occitane naprawdę się cieszę. Oglądam sobie z doskoku Pod słocem Toskanii na Polsacie. Które już zresztą raz widziałam. Film jest jak pocztówka, wiadomo, ale... Diane Lane i Toskania. Najlepsze, że w tej krainie nie trzeba szukać odpowiedniego, malowniczego ujęcia, domu, miasteczka. Tam po prostu wszystko jest takie, w obojętnie jaka stronę się zwrócisz. Znowu tesknię... może w przyszłym roku...
|
#2110 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Uciekam do łóżeczka
![]() Słodkich snów
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
Anuschko
![]() Dobrej nocy Dobre Duszki ![]() |
|
|
|
#2112 |
|
Wtajemniczenie
|
Kattko - nie sądzę, aby ktoś brał cokolwiek do siebie tutaj. Ponieważ mój nick się przewinął "w sprawie" to ze swej strony mogę zapewnić, że ja na pewno nie biorę. Jakiś tam dystans do siebie posiadam, i naprawdę mało co mnie rusza jeśli chodzi o moją skromną osobę
![]() --- Obejrzałam Obiecaj mi Kusturicy. I tak jak lubię bardzo ten klimat, by nie powiedzieć - kocham, tak dzieło to wyraźnie odstaje od poprzednich. Aż by się chciało powiedzieć - lepiej usiądź sobie pod jabłonką Emir i napij się rakiji
Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-06-20 o 23:27 |
|
|
|
#2113 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;12852151]Czasami, to warto by skopiować taki tekst i czytać, czytać, jak człowieka najdzie ochota na nornikowanie.
Takie słowa to tylko Ctrl+A a potem Ctrl+C, wydrukować i oprawić w ramki, koniecznie złote. [/QUOTE] Ciociu, na norkę to już nie ma większych szans, jak tylko któraś (piszę któraś, bo Tygrys to chyba - o ile dobrze pamiętam - do nory nie właził ![]() ) próbuje wejść, to już ją dynamitem straszą, szpadelkiem wymachują i odgrażają się, że przyjadą i będą bić ...kogo trzeba.![]() Cytat:
![]() A baranek jeszcze jadalny był? No nic, zjadłeś na własne ryzyko, najwyżej zaprzyjaźnisz się z pewną muszlą .Cytat:
.Myszko - spełnienia marzeń i wyprodukowania następnych! Kom Ewo - O, Wieka Mamo - dzięki za kursik obrazkowo-słowny. Uczyniłam dziś pierwszy krok do popełnienia Twojego ciasta. Zrobiłam samą galaretkę z truskawkami , posuwam się małymi kroczkami do przodu... ![]() Melduję uprzejmie, że od jutra nie zakrapiam oczu 8 x dziennie, a tylko 6!
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam powitać Wszystkich Wymiataczy
Dawno mnie tu nie było Tz. bywam,czytam,nie zawsze,ale się staramSama nie piszę,bo i chyba nie bardzo mam o czym ![]() A czasem głupio wpaść napisać coś od rzeczy i sobie pójść ![]() Uwielbiam ten wątek i osoby,które tu przebywają,sprawiają również,że atmosfera tu panująca jest naprawę niepowtarzalna Mariolu, Antonia pogratulować z osobna wypada ![]() Niech się zdrowo chowa Pozdrawiam Wszystkich i każdego z osobna Edit: Pierwsza?
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-06-21 o 08:56 Powód: LITERÓWKA |
|
|
|
#2115 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Druga
Powitać z rana,słońce coś się niesmiało przebija przez chmury,ja chcę lato!!! ![]() Figarro-
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I witam Was jako trzecia w niedzielny ranek. Też nie mam za bardzo o czym pisać- bo oprócz tego, że za oknem w końcu słoneczniej i milej, że zrobiłam sobie miłą kawę, pięknie i fizjologicznie pachnę Mitsouko i uśmiecham się od ucha do ucha do postów i Waszych wypieków- oprócz tego to nie mam nic więcej ciekawego do napisania. Irenko- zdjęcia spódnicy niestety nie zrobię- nie mam teraz aparatu. Taka zwyczajna, najzwyczajniejsza. Sasiu- (dobrze, że już z Twoim okiem lekko lepiej) wracając jeszcze do filmu- strasznie wysłodzony. Ksiażkę też zdaje się czytałam- wpasowuje się centralnie w nurt "galanteryjnych" jak u nas w domu się określa książek o Toskanii i Włoszech pisanych przez osiadłych tam Amerykanów, Anglików itd. Takich wszystkich na jedno kopyto. Ale jak skupić się tylko na krajobrazach, to tęsknota doskwiera. Ale- u nas też jest dziś pięknie. Wklejam słoneczne zdjęcie z ogrodu pałacu Picollomini w Pienzy- widok na Monte Amiata i serki dla głodnych. Kozie!
Kot najgorszego sortu Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-06-21 o 09:19 |
|
|
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
Czwarta!
![]() a moglam byc pierwsza, bo bylam tu o 3 w nocy ![]() nadrabiam zaleglosci i usciskuje Mariole i cala jej powiekszona rodzinke! ![]() gratuluje tez Tymenie, Kasi sanowej, Dorocie-Coco i pozostalym mamom ich uzdolnionych pociech! ![]() aaa i Figarro! witaj! milej niedzieli EDIT: no i znalazlam zdjecia bigMaminego ptasiego mleczka! i po co mi to bylo
Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2009-06-21 o 09:31 Powód: siem obslinila do ptasiego |
|
|
|
#2118 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja nie mogę zaglądać na blogi kulinarne
edit-a następne będzie ptasie mleczko BigMamowe
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-06-21 o 09:31 |
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Witaj Dzielny Niedzielny Narodzie Wymiatający !
![]() Cziżbym piąta była?
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() , a za życzenia przyjaźni dziękuję ![]() ![]() ![]() Witajcie z rana Miłej niedzieli. |
|
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Tharoonie, już sobie wyobraziłam Wenus wychodząca z muszli w toalecie
, nawet gdyby była najpiękniejsza, to jednak chyba sytuacja nieseksowna.
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
Mirro, Ty starucho
ja też się cieszę, że mogłyśmy trochę pogadać ![]() Figarro Dziewczyny ![]() miłego dnia Kochani edit: gdzie jest Joasiak ? Joasiaku, gdzieśty ? Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-06-21 o 10:10 |
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Ptasie mleczko przepada w czeluściach potomstwa i małża,
dzięki czemu mogę nadrobić wątek wstecznie Kasiu-san, to i ja Ci dziękuję za zakup Meteorków ![]() i Irence dziękuję za przygarnięcie ![]() a Guerlainowi za wersję mini meteo dziękuję, co za ulga dla miotającej się w rozterce, która wersję zanabyć, BigMamy Myszce Hiszpańskiej ślę spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe - oby Ci nie zabrakło OI, dopóki jej będziesz chciała ![]() Miałam niegdyś buty firmy Ecco - były pod każdym względem rewelacyjne : ten fason ta mięciutka skórka to staranne wykonanie ta wygoda noszenia ten kolor koralowej czerwieni to barwienie rajstop i stóp Figarro - się nie przejmuj i pisz nawet gupotki, jako i ja czynię ![]() gdzieś bowiem człek musi życie odreagować, by czemuż nie tutaj właśnie ![]() Dlaczegóż , o Koto, wkleiłaś "słoneczne zdjęcie z ogrodu pałacu Picollomini w Pienzy- widok na Monte Amiata" ? Teraz mnie się marzy tam być ... Mam wizję Tharoona patrzącego o tak na Wenus wyłaniającą się z muszli.Dla pełni obrazu dodam, że panu owemu sterczą z ust resztki barankowego futra, którego nie zdążył przełknąć ... Wenus pachnie zapewne Cubą C&S ![]() Taka pyta o Joasiaka a ja pytam o Zuziaka "Teresso moja wdzięczna, gdzieś mi się podziała? W którą stronę, w którąś się krainę udała?"
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
Irko kochana dziękuję
Kochana Katt dziękuję Winterko Dziękuję ślicznie ![]() Takuśna Dziękuję Daguś kochanie Dziękuję pięknie Sasiu Dziękuję Witoj
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myszko, moje życzenia dla Ciebie zamieściłam z kolei na Pefumach. Skaczę tak z wątku na wątek. Czasami mnie to zakręca- gdzie już w końcu jestem? A gdzie mnie nie było? Gubię się
|
|
#2126 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za piękne życzenia Cytat:
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, Figarro, Figarro
![]() Witajcie w tan pierwszy dzień lata Cieszę się z odzyskanej niedzieli, mimo poniurastej pogody. Koto, mnie tez sie marza takie widoki, na razie zadawalam sie tym co mam pod nosem.. a te sery kozie w smaku podobne są do bryndzy? Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-06-21 o 12:39 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
dzis bende zwienzla
|
|
|
|
#2129 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No i zwięzłość Nasturcji zahamowała nam wątek
![]() Czyli nie możesz być zwienzła
|
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
Winterze, muszem
mam zakaz rozwiezlosci narzucony domowo ![]() Przezywam wlasnie katusze penetrujac szafe ( wciaz nie zapakowana w calosc dobrobytu zbieranego, a jakze, latami )Wyprzedaje sie niebawem, choc nie wiem czy ma to sens jaki po takiej akcji, przybywa bowiem wiecej nizli ubylo Desperacko przebieram wsrod szmat, przy okazji przebierejac i siebie wmawiajac sobie, ze to i tamto juz mi niepotrzebne. Malowniczy widok, jednak dla mezczyny udomowionego ( z charakterem narowistym ) wielce stresujacy.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

ja kcem kawalek tego ciacha

, czuli to wszyscy w promieniu 2 metrow
W koncu za taka cene, to normalnie wstyd

? Wspaniałe są, zgadzam się po stokroć 
Jakie jest wyjście? Może same będziemy sobie szyć 
.....

. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
na Wenus wyłaniającą się z muszli.