|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
Ale nie wiem czy potrafiłabym tak na noc wypić łyżkę, nie wiem nawet jaki on jest w smaku ![]() Chodzą mi po głowie od wczoraj te Jet Femme i kurczę nie mogę skojarzyć skąd ten zapach znam.
|
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam się poświęce
|
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba wolę łykać tabletki albo pić pu-erh niż olej.Przypomniało mi się jak koleżanka z pracy się odchudzała(ta, która wyszła za mąż w zeszłą sobotę) - zrobiła sobie słynną kapuścianą zupę, którą przyniosła do pracy. Jadła ją przez 2 dni po czym zupka wylądowała w koszu, bo taka niedobra była Śmiałyśmy się, że cały trik odchudzający w tej zupie polega na tym, że na samą myśl o jej jedzeniu i po powąchaniu jej zapachu ochota na jedzenie przechodzi od razu i człowiek przez to chudnie
|
|
#574 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tusz ma piękny kolor, ale nie jest rewelacyjny. Lakiery uwielbiam, mam poprzednią wersję - myślę, że w tej się dużo nie zmieniło ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
Pogadamy jak mi olej zeżre z 6 kg tłuszczu
Dawno sie jużtaknie rolniczyłam jak dzisiaj. Rano, cielsko od biustu do kolan wysmarowałam serum Eveline, a łydki balsamem Happy Time (nie udany produkt zupełnie ) a potem nałożyłam Hydrabio Riche ![]() W Naturze wypatrzyłam żele z oliwką Lirene - były 2 nowe wersje: z olejem z migdałów i z olejem ryżowym. Nakręciłam się na te żele (i na wcześniejsze wersje też ). Czy któraś z Was miała?? (czytałam recenzje na KWC ale bardziej wierze NK )EDYCJA: przeglądałam własnie recenzje balsamów z pompką Evelne i coś mi się przypomnialo: w Wiedniu weszłam do Marionaud i tam były balsamy w identycznych butelkach, takie same zapachy i też opisane były jako "jogurtowe" ... tylko etykiety i producent inny EDCYJA 2: gdy będe składała zamówienie na BU wezmę sobie pudełeczko na puder sypki: http://www.biochemiaurody.com/sklep/o-akcesoria.html
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-06-20 o 19:08 |
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko ja polecam ten podstawowy żel z oliwką - ten co był pierwszy w sprzedaży
lekko pachnie cytrusami i niewysusza skóry.
|
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, ja miałam ten chyba z olejkiem bawełnianym-taki niebieski. Ładnie pachł i fajniutka skóra po nim była, ogólnie mi się podobał, tylko troszkę niewydajny.
|
#578 | |
|
po prostu Em :)
|
One Tree Hill, Gossip Girl i Teraz albo Nigdy.
Cytat:
Po tych 4 dniach robi mi się niedobrze na widok gotowanej kapusty (a to było parę dobrych lat temu ).Zaraz zmykam na Wianki.
|
|
|
#579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
)Lenny
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nawet z wyprzedzeniem lekkim.Dziewczyny, ma któraś z Was porównanie oleju Nuxe i dr Hauschka? Z Hauschki jestem bardzo zadowolona, a jeszcze dumam nad Nuxe. Jeszcze z wymianki dostanę taki, ma dobre opinioe na KWChttp://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20251
|
|
#581 |
|
po prostu Em :)
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
W radiu mówili, ze juz od południa zjeżdżają się fani i zajmuja miejsca.
Szkoda, ze Lenny zmienil styl grania i to już nie ten sam Lenny co za czasów płyty Mama said czy Are you gonna go my way
|
#583 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Na pewno wszystko zdasz i niedługo będziesz mogła kupić sobie nagrodę za sesję![]() Cytat:
A ja wczoraj wykorzystałam smsa z sephory kupiłam błękitnego khola w końcu Jest przepiękny, uwielbiam go Niestety jest trochę delikatniejszy niż brązowy - tzn nie jest tak intensywny, ale jak nałożę dwie warstwy, to mam takie niebieskie kreski, że ach I jeszcze kupiłam błyszczyk Shiseido... ale to dla mamy, to się nie liczy Upiekłam dzisiaj zawijane drożdżówki z cynamonem i kardamonem i chyba umrę z przejedzenia A miałam się odchudzać
|
|
#584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja zrobiłam truskawkowy sernik na zimno no i przez noc ma stężeć..i gratuluję zdobycia khola ja znów kupiłam zestaw Galenic (tym razem do skóry mieszanej) i niebieski Etiaxil
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-06-20 o 22:21 |
||
|
|
|
#585 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Muszę zrzucić tłuszcz z ud, ja nie wiem, jak to zrobię, ale muszę, bo już patrzeć na siebie nie mogę, a tu przecież kiedyś trzeba będzie pójść na plażę czy coś... Dziękuję za gratulacje, mogłabym patrzeć na niego dzień i noc ![]()
|
|
#586 | |||
|
Zakorzenienie
|
Chyba się starzeję... Żeby w wolną niedzielę, z własnej, nieprzymuszonej woli wstawać o 8 rano?! Zaczynam się o siebie bać ![]() Cytat:
![]() Już go nie uświadamiałam, że to "tylko średnia półka" Faceci ![]() Muszę przy okazji obadać w takim razie ten odcień, ale podejrzewam, że jeśli jest jaśniejszy tylko o 1 ton to będzie i tak za ciemny ![]() Cytat:
Lało?My też byliśmy chwilę na Wiankach, ale wieczór i noc były piękne, ciepło, bez najmniejszej chmurki czy wiatru. Cytat:
![]() Ciekawe z czego Ty masz się odchudzać?Chcesz bacikiem?
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-06-21 o 08:52 |
|||
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Wróciłam z Krakowa właśnie. Pismo do dziekana pani promotor podpisała mi bez problemu. Za tydzień muszę je zawieść do dziekanatu i mam spokój ![]() Zahaczyłam też o Naturę i kupiłam: - żel do golenia Niva for Men (mój ulubiony) ![]() - żel pod prysznic Lirene Body adventure "aromatyczny zakątek Meksyku" (była jeszcze wersja brazylijska). Mój pachnie papają. - tusz Astor Diva (brązowy, bo czarnych już nie było) - 2 lakiery: Eveline Colour Show w odcieniu Lily(jasny, pastelowy fiolecik) i Pierre Rene Salon Use nr. 98 (ciemna czerwień bez drobinek) - tonik Garnier Podstawa Pielęgnacji zielony (bo nie było tych niebieskich dla wrażliwców, ale nie szkodzi, bo ten zielony jest równie fajny ).
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
Wypiłam wczoraj ten olej - w smaku podobny do pestek słonecznika. Tłusty strasznie ale i tak lepszy niz rycynowy Siostrzenica dała mi pamiętnik zebym sie wpisała
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a np. Senses z Avonu to mi schodzi jak woda... Aaa właśnei -wąchałam już nowe z tej serii Waterbabe- taki odświeżający i Beachparty w stylu Carnival ale jeszcze słodszy i bardziej owocowy- i tak kupię oba ![]() A ja sukcesywnie zmniejszam ilość chlebak pochłanianego na śniadanko- nie dawno jadłam po 5 kromek a dziś już 3 ![]() Idę malować pazurki, potem wybywam do galerii naciągnąć mamę na burzujkowy błyszczyk z okularkami- i tak mi chciała kupić okularki w HM więc cenowo na jedno wyjdzie ![]() A TŻ niech się wypcha, nie spotkał się ze mną wczoraj i jestem obrażona
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
Mam ochotę na nowy szampon Sephory
14 zapachów malina, monoi, creme brulee ale z drugiej strony 29zł za 200ml
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-06-21 o 16:49 |
|
|
|
#591 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mówisz, że fajne Senseski? Pewnie też się skuszę, bo limitowane zapachy prawie zawsze kupuję Cytat:
Ciekawe tylko jak na włosy działają, bo sam zapach to za mało.
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
w jakiejś gazecie (Joy?) czytałam, że zawierają kwas hialuronowy
![]() żele sephorowe są nawet fajne, może i te szampony będą w porządku
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
one juz u nas sa? jutro ide korzystac z sesemesa so... wzielabym ze dwa, trzy beda na gorsze wieczory lub poranki lub popoludnia, kiedy trzeba sie dopiescic bo wszystko inne jest do bani
|
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[QUOTE=isa666;12868288] Jeśli na Ciebie podziała to napisz koniecznie. Ja z kolei myślę nad wzięciem się za jakieś ćwiczenia, bo kompletnie sflaczała jestem, zwłaszcza na brzuchu. Może zacznę A6W albo chociaż zwykłe brzuszki robić... [/QUOTE] Jasne, że napisze ![]() Ja zaniechałam a6w za pierwszym razem bardziej wytrwała byłam niż teraz.EDYCJA: coś mi z cytatem porobiło
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-06-21 o 18:02 |
|
|
|
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat kończę 2 szampony. Będę w przyszłą sobotę jechać na uczelnię z moim podaniem to skoczę do Sephory ![]() Muszę jeszcze kupić coś do włosów z Mrs. Potters, bo balsam z melisą, który ostatnio kupiłam jest cudowny - po żadnym innym specyfiku nie miałam tak miękkich włosków
|
|
#597 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale najbardziej kuszą te trzy, które wymieniłam wyżej ![]() ten Joy chyba wyszedł jakiś czas temu, napisali, że nowość, więc albo już są, albo na dniach się pojawią Cytat:
mam nadzieję, że nie będą słabe..ja nie lubię tej firmy zraziłam się szamponem bursztynowym, w ogóle nie mogłam rozczesać włosów, był matowe, bez życia :/ jedynie w butelce wyglądał ślicznie
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-06-21 o 18:11 |
|||
|
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho, pozdrawiam znad książek
![]() Mam ostatnio mały maraton na uczelni, w tygodniu miałam egzaminy, wczoraj miałam 3 , dziś 2, a właśnie uczę się na jutrzejszą psychologię społeczną. Dziś były wyniki z jednego z wczorajszych egzaminów, Pani Doktor zrobiła niezłą selekcję i oblała kilka osób, mi się udało na 4 ![]() Wczoraj miałam też wstępną prezentację na seminarium mojej mgr, na szczęście promotorowi bardzo się spodobało ![]() Kosmetycznie trochę szaleje Iza ( wzięłam 4 róże : Delicate Pink, Fresh Roses, Poppy i Sweet Cherub 2 rozświetlacze : Bare Beauty i Bare Skin I błyszczyk Tahitian Coral Kuszą mnie jeszcze cienie i zastanawiam się, czy ich nie zamówić zamiast od Maca w nagrodę za sesję. Zamawiając sample jestem w stanie kiedyś je zużyć
Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. Edytowane przez madziarra Czas edycji: 2009-06-21 o 18:21 |
|
|
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
]? kupilam go wczoraj i zostawilam w samochodzie, musze sie po niego przejsc ![]() ja wezme pewnie truskawke, curacao i... porzeczke? czekolade? creme brulee? sama nie wiem
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-06-21 o 18:25 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

Buteleczka 250 ml za 11,90 

) i chcę błyszczyk 3dmax z okularkami 

Nie wiem czy to kwestia "samospełniającej się przepowiedni",ale fakt faktem, że coś w tym jest 
) a potem nałożyłam Hydrabio Riche 

już naprawdę nie mam siły...
Na pewno wszystko zdasz i niedługo będziesz mogła kupić sobie nagrodę za sesję