Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-20, 15:37   #571
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kupiłam tez olej lniany, bo przed wyjściem śluchałam programu Wachowicz i mówiła że jest dobry przy odchudzaniu - zawiera dużo kwasów tłuszczowych, które działają jak detergent - rozpuszczają tłuszcz Buteleczka 250 ml za 11,90

Jet Femme też mi się z czyms kojarzy
Haha, ja też oglądałam program Wachowicz i też słyszałam o tym oleju Ale nie wiem czy potrafiłabym tak na noc wypić łyżkę, nie wiem nawet jaki on jest w smaku

Chodzą mi po głowie od wczoraj te Jet Femme i kurczę nie mogę skojarzyć skąd ten zapach znam.
Stary 2009-06-20, 15:53   #572
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Haha, ja też oglądałam program Wachowicz i też słyszałam o tym oleju Ale nie wiem czy potrafiłabym tak na noc wypić łyżkę, nie wiem nawet jaki on jest w smaku

Chodzą mi po głowie od wczoraj te Jet Femme i kurczę nie mogę skojarzyć skąd ten zapach znam.
Smaku to sie żadnego nie spodziewam .. po prostu tłusty olej i tyle Ja tam się poświęce

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 16:36   #573
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Smaku to sie żadnego nie spodziewam .. po prostu tłusty olej i tyle Ja tam się poświęce
Mnie aż w gardle coś staje na samą myśl Chyba wolę łykać tabletki albo pić pu-erh niż olej.

Przypomniało mi się jak koleżanka z pracy się odchudzała(ta, która wyszła za mąż w zeszłą sobotę) - zrobiła sobie słynną kapuścianą zupę, którą przyniosła do pracy. Jadła ją przez 2 dni po czym zupka wylądowała w koszu, bo taka niedobra była
Śmiałyśmy się, że cały trik odchudzający w tej zupie polega na tym, że na samą myśl o jej jedzeniu i po powąchaniu jej zapachu ochota na jedzenie przechodzi od razu i człowiek przez to chudnie
Stary 2009-06-20, 17:43   #574
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
w rossmannie oglądałam Burżujki- tusze brązowe CdT są piękne (lańsko dla Estelli jeszcze raz ) i chcę błyszczyk 3dmax z okularkami http://www.bourjois.fr/home/what_s_h...2/offre_soleil bo dobrze na mnie leżą a od 2 lat ni emogę sobie znaleźć ładnych okularków i Są now elakiery SoLaque Ultra Shine w kolorach tak jak mówiłam- Cerise Noire, Rouge Escarpin, Rouge Diva, do tego jasniutki róż, jaśniutki beż i taki beżo-róż pośredni. Ten będzie mój i któryś z jasnych do frencza Tylko jeszcze nie wiem kiedy
Błyszczyki polecam, są baaaardzo fajne
Tusz ma piękny kolor, ale nie jest rewelacyjny. Lakiery uwielbiam, mam poprzednią wersję - myślę, że w tej się dużo nie zmieniło
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Zostawiłam wczoraj całą kosmetyczkę w pracy i musiałam dziś kupić sobie podkład,bo wszystkie pozostałe wyprzedałam a dziś szykuje się wyjście i nie bardzo widzę się w samym pudrze
A jaki kupiłaś? W Sephorze jest jaśniejszy Clinique niż ten mój - odcień nazywa się Cream.
Cytat:
A propo zmian to śmiać mi się chce, bo nie wiem czy pamiętacie jak wspominałam o wizycie u "wróżki"?Od jakiś 2 m-cy sprawdza się jedna rzecz za drugą z tych, o których mi mówiła Nie wiem czy to kwestia "samospełniającej się przepowiedni",ale fakt faktem, że coś w tym jest
Daj mi namiary na Alusię

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 18:53   #575
Hosenka*
Zakorzenienie

Pogadamy jak mi olej zeżre z 6 kg tłuszczu

Dawno sie jużtaknie rolniczyłam jak dzisiaj. Rano, cielsko od biustu do kolan wysmarowałam serum Eveline, a łydki balsamem Happy Time (nie udany produkt zupełnie ), niedawno zrobiłam sobie peeling, maskę Boots z błotkiem (jeszcze na 1 raz jej zotało ), algową maskę uspokajającą Ziaji Pro (rozrobiłam ją hydrolatem głogowym i tym samym go wykończyłam ) a potem nałożyłam Hydrabio Riche

W Naturze wypatrzyłam żele z oliwką Lirene - były 2 nowe wersje: z olejem z migdałów i z olejem ryżowym. Nakręciłam się na te żele (i na wcześniejsze wersje też ). Czy któraś z Was miała?? (czytałam recenzje na KWC ale bardziej wierze NK )

EDYCJA: przeglądałam własnie recenzje balsamów z pompką Evelne i coś mi się przypomnialo: w Wiedniu weszłam do Marionaud i tam były balsamy w identycznych butelkach, takie same zapachy i też opisane były jako "jogurtowe" ... tylko etykiety i producent inny

EDCYJA 2: gdy będe składała zamówienie na BU wezmę sobie pudełeczko na puder sypki: http://www.biochemiaurody.com/sklep/o-akcesoria.html

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-06-20 o 19:08
Stary 2009-06-20, 19:38   #576
Estella
Zakorzenienie

Hosenko ja polecam ten podstawowy żel z oliwką - ten co był pierwszy w sprzedaży lekko pachnie cytrusami i niewysusza skóry.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 19:41   #577
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Hosenko, ja miałam ten chyba z olejkiem bawełnianym-taki niebieski. Ładnie pachł i fajniutka skóra po nim była, ogólnie mi się podobał, tylko troszkę niewydajny.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 19:41   #578
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Znacie jakieś super seriale?
One Tree Hill, Gossip Girl i Teraz albo Nigdy.

Cytat:
Przypomniało mi się jak koleżanka z pracy się odchudzała(ta, która wyszła za mąż w zeszłą sobotę) - zrobiła sobie słynną kapuścianą zupę, którą przyniosła do pracy. Jadła ją przez 2 dni po czym zupka wylądowała w koszu, bo taka niedobra była
Śmiałyśmy się, że cały trik odchudzający w tej zupie polega na tym, że na samą myśl o jej jedzeniu i po powąchaniu jej zapachu ochota na jedzenie przechodzi od razu i człowiek przez to chudnie
Taak, też kiedyś byłam na diecie kapuścianej.. 4 dni. Po tych 4 dniach robi mi się niedobrze na widok gotowanej kapusty (a to było parę dobrych lat temu ).

Zaraz zmykam na Wianki.
Stary 2009-06-20, 19:43   #579
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Hosenko ja polecam ten podstawowy żel z oliwką - ten co był pierwszy w sprzedaży lekko pachnie cytrusami i niewysusza skóry.
Cytat:
Hosenko, ja miałam ten chyba z olejkiem bawełnianym-taki niebieski. Ładnie pachł i fajniutka skóra po nim była, ogólnie mi się podobał, tylko troszkę niewydajny.
Jak tylko zejdę trochę z żeli które mam to te będa następne (razem z Blubelkami )

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Zaraz zmykam na Wianki.
Lenny

Instagram

Stary 2009-06-20, 20:00   #580
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
One Tree Hill, Gossip Girl i Teraz albo Nigdy.
Zaraz zmykam na Wianki.
O, dziękuję Em, te dwa oblukam a z Teraz albo nigdy to jestem na bieżąco a nawet z wyprzedzeniem lekkim.

Dziewczyny, ma któraś z Was porównanie oleju Nuxe i dr Hauschka? Z Hauschki jestem bardzo zadowolona, a jeszcze dumam nad Nuxe. Jeszcze z wymianki dostanę taki, ma dobre opinioe na KWChttp://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20251
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 20:05   #581
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Lenny
No właśnie, szkoda tylko, że tak leje.
Stary 2009-06-20, 20:19   #582
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
W radiu mówili, ze juz od południa zjeżdżają się fani i zajmuja miejsca.

Szkoda, ze Lenny zmienil styl grania i to już nie ten sam Lenny co za czasów płyty Mama said czy Are you gonna go my way

Instagram

Stary 2009-06-20, 21:58   #583
kochanie
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
Niedawno wróciłam z pracy wiadomo z czym ... tym razem sztuk 2

Cytat:
Znacie jakieś super seriale? A w ogóle to nie mogę się doczekać Dextera na jesieni!
Ja znam Przyjaciół... Gotowe na wszystko... Twin Peaks... Monka... Nie ma to jak 5 lat studiów

Cytat:
A ja wczoraj mądrze zamiast wracać do domu to jeszcze wyciągnęłam TŻta na łażenie w deszczu po Wawie
Gratulacje Ale nie zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
miłego weekendu wszystkim ja oczywiście w książkach już naprawdę nie mam siły...
Na pewno wszystko zdasz i niedługo będziesz mogła kupić sobie nagrodę za sesję

Cytat:
Z tą praca to cud- już był bliski załamki, a poza tym to siedzenie w domu powodowało tylko wieksze zrzędzenie- wreszcie odetchniemy z ulgą w domu Ale za to teraz mama zaczęła wakacje
Rzyrafko, strasznie fajnie! Mój tata też przez jakiś czas siedział w domu, więc wiem, co mogłaś przeżywać.

A ja wczoraj wykorzystałam smsa z sephory kupiłam błękitnego khola w końcu Jest przepiękny, uwielbiam go Niestety jest trochę delikatniejszy niż brązowy - tzn nie jest tak intensywny, ale jak nałożę dwie warstwy, to mam takie niebieskie kreski, że ach I jeszcze kupiłam błyszczyk Shiseido... ale to dla mamy, to się nie liczy

Upiekłam dzisiaj zawijane drożdżówki z cynamonem i kardamonem i chyba umrę z przejedzenia A miałam się odchudzać
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 22:20   #584
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Ja znam Przyjaciół... Gotowe na wszystko... Twin Peaks... Monka... Nie ma to jak 5 lat studiów
ja jeszcze lubię How I met your mother i Seks w wielkim mieście
Cytat:
Upiekłam dzisiaj zawijane drożdżówki z cynamonem i kardamonem i chyba umrę z przejedzenia A miałam się odchudzać
z czego?!

ja zrobiłam truskawkowy sernik na zimno no i przez noc ma stężeć..

i gratuluję zdobycia khola ja znów kupiłam zestaw Galenic (tym razem do skóry mieszanej) i niebieski Etiaxil
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2009-06-20 o 22:21
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 22:38   #585
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ja jeszcze lubię How I met your mother i Seks w wielkim mieście

z czego?!

ja zrobiłam truskawkowy sernik na zimno no i przez noc ma stężeć..

i gratuluję zdobycia khola ja znów kupiłam zestaw Galenic (tym razem do skóry mieszanej) i niebieski Etiaxil
O, ja też lubię Seks w wielkim mieście, oglądałam dwa razy

Muszę zrzucić tłuszcz z ud, ja nie wiem, jak to zrobię, ale muszę, bo już patrzeć na siebie nie mogę, a tu przecież kiedyś trzeba będzie pójść na plażę czy coś...

Dziękuję za gratulacje, mogłabym patrzeć na niego dzień i noc
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-21, 08:51   #586
karolina1985
Zakorzenienie

Chyba się starzeję... Żeby w wolną niedzielę, z własnej, nieprzymuszonej woli wstawać o 8 rano?! Zaczynam się o siebie bać

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość

A jaki kupiłaś? W Sephorze jest jaśniejszy Clinique niż ten mój - odcień nazywa się Cream.
Znów burżuja 10 godz. Miałam ochotę na Isadorę, ale brat stał mi nad głową i jeszcze marudził "50 zł za taką buteleczkę?"
Już go nie uświadamiałam, że to "tylko średnia półka" Faceci
Muszę przy okazji obadać w takim razie ten odcień, ale podejrzewam, że jeśli jest jaśniejszy tylko o 1 ton to będzie i tak za ciemny

Cytat:

EDCYJA 2: gdy będe składała zamówienie na BU wezmę sobie pudełeczko na puder sypki: http://www.biochemiaurody.com/sklep/o-akcesoria.html
Fajne to pudełko, szkoda, że go nie było jak robiłam zamówienie, bo przydałoby mi się na puder bambusowy

Cytat:
Lało?My też byliśmy chwilę na Wiankach, ale wieczór i noc były piękne, ciepło, bez najmniejszej chmurki czy wiatru.

Cytat:
Gratulacje Ale nie zazdroszczę

Dziękuję, ja Tobie też nie
Ciekawe z czego Ty masz się odchudzać?Chcesz bacikiem?

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o

Edytowane przez karolina1985
Czas edycji: 2009-06-21 o 08:52
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-21, 11:05   #587
isa666
Zakorzenienie

Dobry
Wróciłam z Krakowa właśnie. Pismo do dziekana pani promotor podpisała mi bez problemu. Za tydzień muszę je zawieść do dziekanatu i mam spokój

Zahaczyłam też o Naturę i kupiłam:
- żel do golenia Niva for Men (mój ulubiony)
- żel pod prysznic Lirene Body adventure "aromatyczny zakątek Meksyku" (była jeszcze wersja brazylijska). Mój pachnie papają.
- tusz Astor Diva (brązowy, bo czarnych już nie było)
- 2 lakiery: Eveline Colour Show w odcieniu Lily(jasny, pastelowy fiolecik) i Pierre Rene Salon Use nr. 98 (ciemna czerwień bez drobinek)
- tonik Garnier Podstawa Pielęgnacji zielony (bo nie było tych niebieskich dla wrażliwców, ale nie szkodzi, bo ten zielony jest równie fajny ).
Stary 2009-06-21, 11:28   #588
Hosenka*
Zakorzenienie

Wypiłam wczoraj ten olej - w smaku podobny do pestek słonecznika. Tłusty strasznie ale i tak lepszy niz rycynowy

Siostrzenica dała mi pamiętnik zebym sie wpisała

Instagram

Stary 2009-06-21, 11:50   #589
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
- żel pod prysznic Lirene Body adventure "aromatyczny zakątek Meksyku" (była jeszcze wersja brazylijska). Mój pachnie papają.
- tusz Astor Diva (brązowy, bo czarnych już nie było)
ja mam wszystkie 4, na razie czekają w kolejce bo zużywam Dove nektarynkowy0 czy wszystkei Dove są tak wydajne? Starcza mi kropelk ana całe cielsko a np. Senses z Avonu to mi schodzi jak woda... Aaa właśnei -wąchałam już nowe z tej serii Waterbabe- taki odświeżający i Beachparty w stylu Carnival ale jeszcze słodszy i bardziej owocowy- i tak kupię oba
Cytat:
Wypiłam wczoraj ten olej - w smaku podobny do pestek słonecznika.
A ja sukcesywnie zmniejszam ilość chlebak pochłanianego na śniadanko- nie dawno jadłam po 5 kromek a dziś już 3

Idę malować pazurki, potem wybywam do galerii naciągnąć mamę na burzujkowy błyszczyk z okularkami- i tak mi chciała kupić okularki w HM więc cenowo na jedno wyjdzie
A TŻ niech się wypcha, nie spotkał się ze mną wczoraj i jestem obrażona
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-21, 16:47   #590
Organzza
Zakorzenienie

Mam ochotę na nowy szampon Sephory
14 zapachów malina, monoi, creme brulee
ale z drugiej strony 29zł za 200ml
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P85706_hero.jpg (11,0 KB, 9 załadowań)
Double with me?

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2009-06-21 o 16:49
Stary 2009-06-21, 17:21   #591
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Wypiłam wczoraj ten olej - w smaku podobny do pestek słonecznika. Tłusty strasznie ale i tak lepszy niz rycynowy
Jeśli na Ciebie podziała to napisz koniecznie. Ja z kolei myślę nad wzięciem się za jakieś ćwiczenia, bo kompletnie sflaczała jestem, zwłaszcza na brzuchu. Może zacznę A6W albo chociaż zwykłe brzuszki robić...

Cytat:
ja mam wszystkie 4, na razie czekają w kolejce bo zużywam Dove nektarynkowy0 czy wszystkei Dove są tak wydajne? Starcza mi kropelk ana całe cielsko a np. Senses z Avonu to mi schodzi jak woda... Aaa właśnei -wąchałam już nowe z tej serii Waterbabe- taki odświeżający i Beachparty w stylu Carnival ale jeszcze słodszy i bardziej owocowy- i tak kupię oba
Też mam Dove nektarynkowego, ale ten zapach jakiś gorzki mi się wydaje. Nie podoba mi się.
Mówisz, że fajne Senseski? Pewnie też się skuszę, bo limitowane zapachy prawie zawsze kupuję

Cytat:

Ciekawe tylko jak na włosy działają, bo sam zapach to za mało.
Stary 2009-06-21, 17:26   #592
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:

Ciekawe tylko jak na włosy działają, bo sam zapach to za mało.
w jakiejś gazecie (Joy?) czytałam, że zawierają kwas hialuronowy ogólnie nawilżają i wzmacniają włosy
żele sephorowe są nawet fajne, może i te szampony będą w porządku
Double with me?
Stary 2009-06-21, 17:48   #593
rzyrafka
Zakorzenienie

wróciłam z błyszczykiem, okularkami i spodenkami z Re niestety mama nie dała się naciągnąć na żaden zelik pod prysznic
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-21, 17:55   #594
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
chce wszystkie
one juz u nas sa? jutro ide korzystac z sesemesa so... wzielabym ze dwa, trzy beda na gorsze wieczory lub poranki lub popoludnia, kiedy trzeba sie dopiescic bo wszystko inne jest do bani
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-21, 17:59   #595
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
A ja sukcesywnie zmniejszam ilość chlebak pochłanianego na śniadanko- nie dawno jadłam po 5 kromek a dziś już 3
To dużo daje

[QUOTE=isa666;12868288] Jeśli na Ciebie podziała to napisz koniecznie. Ja z kolei myślę nad wzięciem się za jakieś ćwiczenia, bo kompletnie sflaczała jestem, zwłaszcza na brzuchu. Może zacznę A6W albo chociaż zwykłe brzuszki robić... [/QUOTE]
Jasne, że napisze
Ja zaniechałam a6w za pierwszym razem bardziej wytrwała byłam niż teraz.

EDYCJA: coś mi z cytatem porobiło

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-06-21 o 18:02
Stary 2009-06-21, 18:07   #596
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
w jakiejś gazecie (Joy?) czytałam, że zawierają kwas hialuronowy ogólnie nawilżają i wzmacniają włosy
żele sephorowe są nawet fajne, może i te szampony będą w porządku
To może bym się skusiła choć na jeden Akurat kończę 2 szampony. Będę w przyszłą sobotę jechać na uczelnię z moim podaniem to skoczę do Sephory
Muszę jeszcze kupić coś do włosów z Mrs. Potters, bo balsam z melisą, który ostatnio kupiłam jest cudowny - po żadnym innym specyfiku nie miałam tak miękkich włosków
Stary 2009-06-21, 18:08   #597
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
wróciłam z błyszczykiem, okularkami i spodenkami z Re niestety mama nie dała się naciągnąć na żaden zelik pod prysznic
fajne te okularki
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
chce wszystkie
one juz u nas sa? jutro ide korzystac z sesemesa so... wzielabym ze dwa, trzy beda na gorsze wieczory lub poranki lub popoludnia, kiedy trzeba sie dopiescic bo wszystko inne jest do bani
ja większość ale najbardziej kuszą te trzy, które wymieniłam wyżej

ten Joy chyba wyszedł jakiś czas temu, napisali, że nowość, więc albo już są, albo na dniach się pojawią
Cytat:
To może bym się skusiła choć na jeden Akurat kończę 2 szampony. Będę w przyszłą sobotę jechać na uczelnię z moim podaniem to skoczę do Sephory
Muszę jeszcze kupić coś do włosów z Mrs. Potters, bo balsam z melisą, który ostatnio kupiłam jest cudowny - po żadnym innym specyfiku nie miałam tak miękkich włosków
hehe mam nadzieję, że nie będą słabe..

ja nie lubię tej firmy zraziłam się szamponem bursztynowym, w ogóle nie mogłam rozczesać włosów, był matowe, bez życia :/ jedynie w butelce wyglądał ślicznie
Double with me?

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2009-06-21 o 18:11
Stary 2009-06-21, 18:16   #598
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Hej ho, pozdrawiam znad książek
Mam ostatnio mały maraton na uczelni, w tygodniu miałam egzaminy, wczoraj miałam 3 , dziś 2, a właśnie uczę się na jutrzejszą psychologię społeczną. Dziś były wyniki z jednego z wczorajszych egzaminów, Pani Doktor zrobiła niezłą selekcję i oblała kilka osób, mi się udało na 4

Wczoraj miałam też wstępną prezentację na seminarium mojej mgr, na szczęście promotorowi bardzo się spodobało Znalazłam też sporo artykułów w EBSCO na ten temat (ponad 30), więc mam nadzieję w wakacje już z tym ruszyć

Kosmetycznie trochę szaleje Iza ()kupiłam mi wczoraj 2 kredki Gosha z wyprzedaży, a ja w piątek w przerwie między nauką zaczęłam oglądać minerałki Lumiere o tym oto sposobem zamówiłam kilka sampli - odcienie wklejam poniżej
wzięłam 4 róże : Delicate Pink, Fresh Roses, Poppy i Sweet Cherub
2 rozświetlacze : Bare Beauty i Bare Skin
I błyszczyk Tahitian Coral
Kuszą mnie jeszcze cienie i zastanawiam się, czy ich nie zamówić zamiast od Maca w nagrodę za sesję. Zamawiając sample jestem w stanie kiedyś je zużyć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ctv-393.jpg (165,8 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mll10-401.jpg (89,0 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ctv-398.jpg (153,5 KB, 21 załadowań)

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.

Edytowane przez madziarra
Czas edycji: 2009-06-21 o 18:21
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-21, 18:16   #599
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
fajne te okularki

ten Joy chyba wyszedł jakiś czas temu, napisali, że nowość, więc albo już są, albo na dniach się pojawią

hehe mam nadzieję, że nie będą słabe..

ja nie lubię tej firmy zraziłam się szamponem bursztynowym, w ogóle nie mogłam rozczesać włosów, był matowe, bez życia :/ jedynie w butelce wyglądał ślicznie
Szampony Mrs. Potters ponoć są kiepskie, ale ten balsam mi podszedł jak mało co Nie dość, że taka wielka butla to jeszcze wystarczy, że nakładam go na 1-2 minutki co 2-3 dni rano(bez mycia wcześniej włosów szamponem) a fryzura układa się pięknie. U nasady włosy nie są tłuste jak po niektórych odżywkach czy maskach a na końcach są miękkie i gładkie.
Stary 2009-06-21, 18:24   #600
zizou
Zakorzenienie

Cytat:

ten Joy to ma na okladce Eve Mendes [swoja droga kocham te kobiete od chwili, w ktorej zobaczylam ja w reklamie SO CK matko, pure sex ]? kupilam go wczoraj i zostawilam w samochodzie, musze sie po niego przejsc

ja wezme pewnie truskawke, curacao i... porzeczke? czekolade? creme brulee? sama nie wiem
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei

Edytowane przez zizou
Czas edycji: 2009-06-21 o 18:25
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości