Matura 2010 - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-20, 21:28   #1831
BeaS
Zakorzenienie

Dot.: Matura 2010

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
to zdrowiej szybko

czyli sporo Ci to zajmie ale jak zdasz to możesz to uroczyście spalić
Zamierzam porządnie wypocząć

No sporo W drodze do WORDu może zdąże chociaż raz przeczytać A mam do niego ok.30 km Ale jak zdam to nie spalę A może którejś z Was się przyda to posłużę moimi notatkami? Przewertowałam cały internet, żeby znaleźć wszystko i zrozumieć

Ola, grasz w literaki ze mna?

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
Czeeść Wam. przyłączam się do maturzystek 2010. Trudno uwierzyć, że już III kl.
Witaj
Przedstaw Nam się i opowiedz parę słów o sobie
Na 31. stronie jest lista. Zobacz sobie i podaj dane w ten sam sposób to dopiszemy Cię

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 21:33   #1832
201605040950
Konto usunięte

[QUOTE=BeaS;12857734]Zamierzam porządnie wypocząć

No sporo W drodze do WORDu może zdąże chociaż raz przeczytać A mam do niego ok.30 km Ale jak zdam to nie spalę A może którejś z Was się przyda to posłużę moimi notatkami? Przewertowałam cały internet, żeby znaleźć wszystko i zrozumieć

Ola, grasz w literaki ze mna? [QUOTE]

w sumie to nie pal tego może ja skorzystam
a mogę zagrać tylko najpierw muszę wiedzieć jak w to się gra

edit: już wiem chyba więc podaj gdzie ;P

Effcia witaj

Edytowane przez 201605040950
Czas edycji: 2009-06-20 o 21:36
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 21:39   #1833
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
edit: już wiem chyba więc podaj gdzie ;P
runowo

Jak zdam to włożę do jakiejś specjalnej teczki i będą czekać na Twój egzamin
A jak nie zdam to za karę będą leżały zgniecione w szufladzie

~ Thomas Fuller ~

Edytowane przez BeaS
Czas edycji: 2009-06-20 o 21:41
Stary 2009-06-20, 21:43   #1834
mtynai
Zakorzenienie

wybaczcie poskracanie waszych postów ;*

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość

Dotyczące jazdy (mówiłam, że będę ględzić)
Wiecie co? Wczoraj 2 dziewczyny z mojej szkoły jazdy miały egz. Jedna zdała, druga nie. Oblała na placu. Dziś instruktor mi o tym powiedział, ale takim tonem to mówił... To był ton typu "Boże, jak można nie zdać na placu?! Co ona wyczyniła. Jeździć nie potrafi".
W ogóle jakiś dziwny ostatnio jest. Jak wychodziłam z samochodu z łaski powiedział mi "powodzenia" i to też takim tonem "I tak nie zdasz" A ja sobie myślę Pokażę, że umiem. Na spokojnie sobie wszystko przemyślę, nabiorę dystansu i we wtorek pojadę na egzamin.

parodia Nie bój się. Idź na kurs najszybciej jak możesz. Prawko Ci się prędzej czy później przyda. A to moje ględzenie traktuj z przymrużeniem oka Prawdopodobnie jestem przewrażliwiona, bo egzamin tuż, tuż i trochę się stresuję szczerze mówiąc. Może nie tyle stresuję, co myślę, żeby go zdać. Mój instruktor jest bardzo wymagający, ale nauczyć potrafi. Wytyka mi każdy błąd, ale dobrze, że o tym mówi, a nie udaje, że wszystko jest w porządku
Także, nie panikuj Tylko się zapisuj

EDIT: Idę sprzątać
u mojej wczoraj i w czwartek wszyscy którzy pojechali to zdali i każdy jeździł po 25minut, ale np. w środę babka zdawała i ją ciągał 50minut po mieście (w tym pięć razy jej zgasł samochód), ale zdała :P

BeaS, próbowałaś mojego myku na łuku?

i na pewno dasz radę i we wtorek zdasz za pierwszym razem ;* (chociaż ja uważam, że trzeba mieć naprawdę wielkie szczęście, żeby zdać za pierwszym, ale życzę Ci tego ;*)

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość

Ej, bo tu są niektórzy na diecie

Powiedzieć Wam coś? 1,5 h temu coś mi się stało, jak przejechałam się kawałek rowerem, nie wiedziałam, co się wokół mnie dzieje, trzęsły mi się nogi i ręce mama mi zmierzyłą ciśnienie - 118/58, ale temp 33,8 wypiłam kawę, odpoczęłam - 34,9 Mama twierdzi, że to przez moje odchudzanie i wmusiła we mnie cały talerz warzyw na obiad. A Tż już chce mnie wziąć, żeby Jego mama (pielęgniarka) mi pobrała krew do badania.
Ale ja się boję....
ojej, no to rzeczywiście chyba masz jakąś drastyczną dietę.. lepiej zrobić te badania krwi, Tż ma rację

a co normalnie jesz, że dla Ciebie talerz warzyw to jakaś masakra?:P

Cytat:
cześć Effciaa16 ;*

ufff, no nadrobiłam was ;*
dobry wieczor dziewczyny ;**

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 21:54   #1835
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
O nie, kochana. Koniec odchudzania Widzisz w co się wpędziłaś? Nie za ostro się wzięłaś za siebie? Ciśnienie jeszcze zrozumiem, bo sama mam coś koło tego normalnie, ale temp. 33,8? Marsz do kuchni po coś do jedzenia!

I krew pobrać trzeba Nie bój się To tylko mała igiełka
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12856338]koniecznie idz do lekarza ! widzilam Twoje zdjecia i przeciez szczupla jestes jak bylam na diecie to czesto mi krew z nosa leciala, gdy moja bratowa sie o tym dowiedzila to dala mi niezle kazanie;p , dlatego na chwile przystopowlam [/QUOTE]
Jeszcze tylko 5kg Właśnie nie wiem, co się stało z tą temperaturą... Na początku myślałam, że może % mi wczoraj zaszkodziły, jakiś metanol czy coś ale to bym przecież wymiotowała... Teraz już jest lepiej, tylko jestem cały dzień osłabiona.
Tż kazał mi iść po skierowanie. Tylko, że mój lekarz pewnie za chętnie go nie da (to z tatą pójdę ). Później zawiezie mnie do siebie i będzie trzymał za rękę, jak jego mama mi będzie pobierała krew
Cytat:
Chyba po wczorajszej 18 Nie wiem dlaczego. Może się czymś zatrułam, bo cały dzień boli mnie brzuch i do kibelka latam Później zaczęła mnie boleć głowa i miałam podwyższoną temperaturę Postanowiłam pójść dziś wcześniej spać. Może do jutra przejdzie

Lista się nie zmieniła jeszcze Doszły tylko rzeczy pod maską i światła, ale zaczęłam pisać mniejszymi literami, a są 3 strony tego
Wyśpisz się i na pewno będzie lepiej
Cytat:
runowo

Jak zdam to włożę do jakiejś specjalnej teczki i będą czekać na Twój egzamin
A jak nie zdam to za karę będą leżały zgniecione w szufladzie
I mój, i mój!
Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
wybaczcie poskracanie waszych postów ;*

i na pewno dasz radę i we wtorek zdasz za pierwszym razem ;* (chociaż ja uważam, że trzeba mieć naprawdę wielkie szczęście, żeby zdać za pierwszym, ale życzę Ci tego ;*)

ojej, no to rzeczywiście chyba masz jakąś drastyczną dietę.. lepiej zrobić te badania krwi, Tż ma rację

a co normalnie jesz, że dla Ciebie talerz warzyw to jakaś masakra?:P
Cicho, ja zawsze skracam
będziemy wszystkie trzymały kciuki -->
Właśnie jem bardzo dużo warzyw, owoców, gorzej z mięsem. Tylko nie w ilościach i o częstotliwości, jakie by zadowoliły moją mamę a tata dzisiaj stwierdził, że robię się brzydka, bo "bo przecież kobieta musi mieć trochę ciałka"

Ewa, witamy na maturalnym

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 21:55   #1836
effciaa16
Zakorzenienie

effciaa16- Ewka-kujawsko-pomorskie-polski PP,angielski PP,matematyka PP,biologia PP, chemia PP, WOS PP- Olsztyn bądź Bydgoszcz

cześć Martyna, Justyna ;*

Edytowane przez effciaa16
Czas edycji: 2009-06-20 o 21:56
effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 22:35   #1837
BeaS
Zakorzenienie

Ja też poskracam

Cytat:
BeaS, próbowałaś mojego myku na łuku?

Od początku jeździłam tym sposobem Tylko, że ja trzymam się bliżej prawej, więc skręcam dopiero przy lustreku, a nie w połowie szyby

Oj, chciałabym zdać, bo to droga impreza Tak sobie myślę "A niby dlaczego miałabym nie zdać? Jeździć przecież umiem (w końcu to 30 godzin było), parkować też w miarę (jak się skupię będzie lepiej), zawracanie też nie sprawia mi problemów, samochód mi raczej nie gaśnie, jak jest bardzo wąski pas do skrętu to skręcam powoli, żeby nie najechać na miejsce wyłączone z ruchu, pieszych widzę, skrzyżowań równorzędnych pilnuję. Niby dlaczego mam nie zdać?

Cytat:
Jeszcze tylko 5kg Właśnie nie wiem, co się stało z tą temperaturą... Na początku myślałam, że może % mi wczoraj zaszkodziły, jakiś metanol czy coś ale to bym przecież wymiotowała... Teraz już jest lepiej, tylko jestem cały dzień osłabiona.
Tż kazał mi iść po skierowanie. Tylko, że mój lekarz pewnie za chętnie go nie da (to z tatą pójdę ). Później zawiezie mnie do siebie i będzie trzymał za rękę, jak jego mama mi będzie pobierała krew

Wyśpisz się i na pewno będzie lepiej

I mój, i mój!

będziemy wszystkie trzymały kciuki -->

Właśnie jem bardzo dużo warzyw, owoców, gorzej z mięsem. Tylko nie w ilościach i o częstotliwości, jakie by zadowoliły moją mamę a tata dzisiaj stwierdził, że robię się brzydka, bo "bo przecież kobieta musi mieć trochę ciałka"
A dlaczego 5 kg?
Pójdź na to pobieranie krwi

Chyba jednak nie pójdę wcześniej spać, bo będę Jasia Fasolę oglądać Pozdrawiam Martynę i Olę
Ale będzie lepiej, będzie

Oczywiście

(Nie)dziękuję

No ciałka trochę musi być. Źle, że jesz mało mięska. Mięsko ma żelaza dużo. Zapewne wiesz czym grozi niedobór żelaza?

Cytat:
effciaa16- Ewka-kujawsko-pomorskie-polski PP,angielski PP,matematyka PP,biologia PP, chemia PP, WOS PP- Olsztyn bądź Bydgoszcz
Dopisuję

Idę oglądać tego Jasia Fasolę.
Dobranoc, Dziunie

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-06-20, 23:04   #1838
madzioonia18w
Wtajemniczenie

BeaS ja tam moge słuchać twojego ględzenia na temat prawka, też sama tak gadałam. A co do testów i placu, dla mnie to był wstyd oblać testy czy plac, testy zdałam pięknie 0 błędów ale plac totalna porażka, moja koleżanka nie zdała testów dla mnie to jest chore żeby się już tego nie nauczyć...

parodia ty biedulko twój tż ma racje, żeby zrobić badania
madzioonia18w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 23:09   #1839
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
A dlaczego 5 kg?
Pójdź na to pobieranie krwi

No ciałka trochę musi być. Źle, że jesz mało mięska. Mięsko ma żelaza dużo. Zapewne wiesz czym grozi niedobór żelaza?
Bo tyle mi brakuje do wagi, jaką sobie obrałam za cel
Nie, ja chcę mieć tylko delikatne mięśnie, a nie takie, nie wiem jak to wytłumaczyć, "żeby było za co złapać"
A z mięsa, to akceptuję tylko pierś z kurczaka
Cytat:
Napisane przez madzioonia18w Pokaż wiadomość
parodia ty biedulko twój tż ma racje, żeby zrobić badania
Już ze mną dobrze Ale te badania porobię

Też idę spać, pa

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2009-06-20 o 23:10
Stary 2009-06-20, 23:21   #1840
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:

Wyobrażam to sobie, ale najlepszym wyjściem z tej sytuacji byłoby olać. Dlaczego mam lizać komuś d**ę skoro ten ktoś mnie traktuje jak powietrze? Nie warto psuć sobie nerwów przez takie osoby

Dziewczyny, dziękuję za ciepłe słowa dotyczące jazdy
I tak się tym nie przejmuję Wiem, że on chce dobrze. Nie wiem dlaczego w ten sposób to okazuje, ale nie będę się nad tym zastanawiać. Dzisiaj mam ostatnią godzinkę. Myślę, że zacznę czytać podręcznik. Testy i tak robię w miarę regularnie już od miesiąca, ale zamierzam całe jeszcze raz przekopać.

Wiecie co? Słyszałam, że we wtorek będzie tam targ, więc mnóstwo ludzi. Trochę mnie to na początku przeraziło, ale potem pomyślałam, że jak mam zdać, to zdam i wtedy. A może dzięki temu będę bardziej zwracać uwagę na pieszych? Oj, do egzaminu coraz bliżej, a ja nadal mam tyle pytań i wątpliwości.

Oj tam, nastrajam się pozytywnie. Nie mogę się stresować, bo stres mnie zeżre
No wiem, że nie warto ale niestety jak nam na tych osobach zależy, i zdawało nam się, że tym osobom na nas też, to cóż...

ZDASZ!!! Ja słyszę marudzenie "nie zdam, nie zdam!" od miesiąca spokojnie, marudźcie sobie spokój, wiara w siebie, będzie dobrze! Wiesz doskonale, że umiesz!

I mam nadzieję, że lepiej się czujesz
a po metanolu to byś już dawno byłą ślepa albo i umarła! :p

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Hah, Boże, te urodziny były specyficzne...
On nie przyszedł Mogłam się spodziewać.
Generalnie, trochę za dużo wypiła, zaczęłam się zwierzać moim dziewczynom i ryczeć x|
Potem mi trochę przeszło i było nawet spoko.
Teraz jestem kompletnie wypruta z jakichkolwiek uczuć i idę kupić przyjaciółce prezent.

Aaaa, i dzięki za kciuki

Nie jest dobrze, ale jesteś silna, dasz radę
Już tu pisałamw czoraj, że jak mają sie komuś z kimś skrzyżować drogi, to się skrzyżują

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12847481]dzien dobry ;] juz troche w domu posprztalam i zrobilam sobie przerwe wieczorem idziemy ze znajomymi na impreze
i macie racje przyjazn jest bardzo wazna, a prawdziwych przyjaciol poznajesz w biedzie jak to sie mowi , sama mam przyjaciolke z ktora znam sie od dziecka , chodzilysmy razem do podstawowki , gimnazjum i teraz do liceum do tej samej klasy heh , na przelomnie podst- gim , nie rozmawilaysmy ze soba przez 1,5 roku ;p takie tam dziecinne zagrywki , o byle co obrazanie sie a teraz jestemy jak siostry i nie wyobrazam sobie zeby bylo inaczej , bywaly kryzysy , ale mimo wszystko byla zawsze przy mnie , taki przyjaciel to skarb
mialysmy jeszcze jedna przyjaciolke , tez z tej samej klasy , trzymalysmy sie zawsze w trojke , no ale po gim poszla do innej szkoly , wszystko bylo ok, potem znalazla sobie faceta , i wszystko sie posypalo, on za bardzo nie kazal jej spotykac sie z nami , a ona nie potrafila miec swojego zdania, probowalysmy to pogodzic jakos no ale nie wyszlo,,, a szkoda...
no to milego dnia zycze dziewczynki ;*[/QUOTE]

ja mam nadzieję, że to też taki chwilowy zastój, że może coś się polepszy jeszcze...
strasznie smutne jest, jak się przyjaciół traci przez chłopaka

Cytat:
Właśnie chodzi o to, że to nie kwestia szkoły... U nas też nie wystarczy się "pouczyć", bo wcale łatwo nie jest. Szczerze mówiąc, mi wystarczy, 95% reszcie - nie Na 300 osób z pierwszych i drugich klas było 21 pasków, a dwie średnie >5.0. Spokojnie, poziom mamy naprawdę dobry.
U nas babka od biologii dawała nam zawsze na klasówki same zadania maturalne. I później fajnie, jak ktoś na pytanie "pani profesor, czemu ja tutaj nie mam punktu? przecież to o to chodziło" dostawał np odpowiedź "bo podałeś bezpośrednią przyczynę, a nie pośrednią, precyzja odpowiedzi", oczywiście polecenie było "podaj przyczynę"
dla jednego tyle nauki to dużo, a dla drugiego tyle samo to mało :P
zależy też od szkoły, wiadomo...
a z moją biol było to samo teraz na szczęście mam inną nauczycielkę.

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Dzięki
Już jest lepiej. Na osłodę postanowiłam upiec sobie ciasto i teraz stygnie
Potem przełożę je kremówką i truskawkami
Cóż za cudowne ciastooooo
moje kochane truskaweczki

Cytat:
Powiedzieć Wam coś? 1,5 h temu coś mi się stało, jak przejechałam się kawałek rowerem, nie wiedziałam, co się wokół mnie dzieje, trzęsły mi się nogi i ręce mama mi zmierzyłą ciśnienie - 118/58, ale temp 33,8 wypiłam kawę, odpoczęłam - 34,9 Mama twierdzi, że to przez moje odchudzanie i wmusiła we mnie cały talerz warzyw na obiad. A Tż już chce mnie wziąć, żeby Jego mama (pielęgniarka) mi pobrała krew do badania.
Ale ja się boję....
marsz na pobranie krwi. może przesadzasz z tą dietą? mało mięsa? mam nadzieję, że uzupełniasz warzywami strączkowymi braki? może to niedobór żelaza. też jem mało mięsa...

Cytat:
Witamy
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 23:35   #1841
KaasiaaK
Zakorzenienie

Phoce jakies perypetie z płcią przeciwną? :P może się powspieramy nawzajem?
Stary 2009-06-20, 23:46   #1842
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:

cześć Martyna, Justyna ;*

a na co do Oln się wybierasz? weta czyżby?
ogólnie to Oln 100km ode mnie dzisiaj byłam właśnie nawet
fajne miasteczko studenckie mają - co roku Kortowiada (5 dni imprezy) - byłam w tym roku - akademiki.. ciągła impreza, ale za to pokoje dobrze wyciszone (choć małe).
To tak reklamując moje województwo

Cytat:

Oj, chciałabym zdać, bo to droga impreza Tak sobie myślę "A niby dlaczego miałabym nie zdać? Jeździć przecież umiem (w końcu to 30 godzin było), parkować też w miarę (jak się skupię będzie lepiej), zawracanie też nie sprawia mi problemów, samochód mi raczej nie gaśnie, jak jest bardzo wąski pas do skrętu to skręcam powoli, żeby nie najechać na miejsce wyłączone z ruchu, pieszych widzę, skrzyżowań równorzędnych pilnuję. Niby dlaczego mam nie zdać?

Chyba jednak nie pójdę wcześniej spać, bo będę Jasia Fasolę oglądać Pozdrawiam Martynę i Olę

już pisalam, że dużo zalezy od egzaminatora.. trzymam kciuki, żeby Ci się trafił łagodny co się o byle pierdołę nie przyczepi.. :/

haha, no ja Ciebie też pozdrawiam
naśmiałam się na tym Johnym Englishu fajna, lekka komedia

dobranoc Dziuniu ;**

Cytat:
Bo tyle mi brakuje do wagi, jaką sobie obrałam za cel
Nie, ja chcę mieć tylko delikatne mięśnie, a nie takie, nie wiem jak to wytłumaczyć, "żeby było za co złapać"
A z mięsa, to akceptuję tylko pierś z kurczaka

Już ze mną dobrze Ale te badania porobię

Też idę spać, pa
oj tam kobieta musi mieć kobiece kształty
widziałam Twoje zdj na nk (przykampiłam z konta mamy haha)
masz bardzo ładną figurę

dobranoc Justyno ;***

Warren Buffet
Stary 2009-06-20, 23:56   #1843
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
Ja też poskracam

Idę oglądać tego Jasia Fasolę.
Dobranoc, Dziunie
też skracam

fajnie się grało fajnie również pozdrowienia

dobranoc

Cytat:

haha, no ja Ciebie też pozdrawiam
naśmiałam się na tym Johnym Englishu fajna, lekka komedia

dobranoc Dziuniu ;**
też sie uśmiałam fajna komedia fajna

tak nawiązując do filmów to oglądałam dzisiaj jeszcze "Dom nad jeziorem" bardzo fajne w ogóle ostatnio mam jakiś schiz i ciągle filmy oglądam
Stary 2009-06-21, 00:01   #1844
KaasiaaK
Zakorzenienie

ja dzisiaj machnelam ta "mala wielka milosc", "Gol 1", dokonczyłam (wczoraj wytrwalam tylko 20min) "Save the last dance" chcialam jeszcze "Wyznania gejszy" ale kurcze pozyczylam kiedys plyte kolezance i mi zrysowala troche ;/ i sie zacinalo ;] i na tej plycie mialam jeszcze oba dirty dancingi ;] i tez sie tna ;] a jeszcze inna plyte jej dalam i tam to juz wszystkie filmy sie zacinaja ;]
i juz nie mam co ogladac :P same nudy zostaly ;D chociaz brat ma jeszcze "Slumdoga" to moze jutro objerze

a ja juz spac ide! branoc
Stary 2009-06-21, 00:05   #1845
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
ja dzisiaj machnelam ta "mala wielka milosc", "Gol 1", dokonczyłam (wczoraj wytrwalam tylko 20min) "Save the last dance" chcialam jeszcze "Wyznania gejszy" ale kurcze pozyczylam kiedys plyte kolezance i mi zrysowala troche ;/ i sie zacinalo ;] i na tej plycie mialam jeszcze oba dirty dancingi ;] i tez sie tna ;] a jeszcze inna plyte jej dalam i tam to juz wszystkie filmy sie zacinaja ;]
i juz nie mam co ogladac :P same nudy zostaly ;D chociaz brat ma jeszcze "Slumdoga" to moze jutro objerze

właśnie zamierzam obejrzeć tylko powiedz czy warto

nie wiedziałam nie słyszałam nic o nim fajny??

widziałam mnie się bardzo podobało więc możesz obejrzeć

dobranoc
Stary 2009-06-21, 00:11   #1846
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:

dobranoc
"małej wielkiej miłości" chyba też nie widziałam, Gol1 świetny, a Slumdoga chętnie obejrzę.

co do "wojny rusko-polskiej" ... tak jak myślalam.. przereklamowany, podobnie jak "Lejdis". Zmarnowałam w sumie 14zł na bilet, no trudno ale chociaż Szyca popodziwiałam :P

Warren Buffet
Stary 2009-06-21, 00:16   #1847
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
"małej wielkiej miłości" chyba też nie widziałam, Gol1 świetny, a Slumdoga chętnie obejrzę.

co do "wojny rusko-polskiej" ... tak jak myślalam.. przereklamowany, podobnie jak "Lejdis". Zmarnowałam w sumie 14zł na bilet, no trudno ale chociaż Szyca popodziwiałam :P
więc Gol1 chyba sie skuszę, a Mała wielka miłość chyba trochę poczeka
Slumdog mnie się podobał, ale to trzeba lubić takie filmy, bo nie wszystkim przypadł do gustu

łee to jak Wojna... nie fajna to nie idę

edit
wpisałam w google ten film ( "gol1" ) i oglądałam, ale 2 część i mi się podobała, więc na 1 też się skuszę już na pewno ;D

Edytowane przez 201605040950
Czas edycji: 2009-06-21 o 00:18
Stary 2009-06-21, 00:19   #1848
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
więc Gol1 chyba sie skuszę, a Mała wielka miłość chyba trochę poczeka
Slumdog mnie się podobał, ale to trzeba lubić takie filmy, bo nie wszystkim przypadł do gustu

łee to jak Wojna... nie fajna to nie idę
szkoda kasy, naprawdę..
już bardziej mi się testosteron podobał.. albo JOB.

idę spać ;*
dobranoc ;**

Warren Buffet
Stary 2009-06-21, 00:24   #1849
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:

dobranoc
pozwolenie jest to trzeba obejrzeć
też mam zamiar właśnie, tak się zbieram...

dobrej nocy girlsy nie śnić o egzaminach! ^^
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-21, 08:07   #1850
mtynai
Zakorzenienie

dzisiaj znowu zaszczyt witania Was mi przypadł

dzień dobry Śpiochy ! ;**

wstawać ! wakacje są ! szkoda dnia i pogody!
łeee, od poniedziałku mnie tu nie bęęęęędzie
dopiero w środę rano się pojawię, o ile Tż pozwoli mi posiedzieć przy kompie..
bo zaraz będzie ględzenie :"komputer to masz w domuuu, a mnie nie.. pogoda jest, chodź nad Morze..." ech.. ale obiecuję, że się przebiję ręcyma i nogyma i się odezwę

któraś z Was może wybiera się do Gdańska ?
można by było iść na jakieś piwo/sok/wodę mineralną

hmm.. na 10:00 poskoczę do Kościoła.. a później się chyba poopalam
bo chyba nie wypada nad Morze jechać w odcieniu lekkiego brązu?
nie lubię się opalać..

miłego dnia Dziewczynki ;**

Warren Buffet
Stary 2009-06-21, 09:05   #1851
BeaS
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
BeaS ja tam moge słuchać twojego ględzenia na temat prawka, też sama tak gadałam. A co do testów i placu, dla mnie to był wstyd oblać testy czy plac, testy zdałam pięknie 0 błędów ale plac totalna porażka, moja koleżanka nie zdała testów dla mnie to jest chore żeby się już tego nie nauczyć...
No chyba nie masz wyjścia, bo ględzić będę

Oblać testy to trochę przypał, ale zdarzyć się może. Możesz znać wszystkie odp. a 3 pytania Ci się mylą. Trafisz na wszystkie 3 naraz (wyjątkowy pech) i po Tobie Na czym oblałaś plac?

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
No wiem, że nie warto ale niestety jak nam na tych osobach zależy, i zdawało nam się, że tym osobom na nas też, to cóż...

ZDASZ!!! Ja słyszę marudzenie "nie zdam, nie zdam!" od miesiąca spokojnie, marudźcie sobie spokój, wiara w siebie, będzie dobrze! Wiesz doskonale, że umiesz!

Przykre, ale zdarza się. Sama byłam w takiej sytuacji. Dosyć szybko się pozbierałam Powiedzenie "Czas leczy rany" jest prawdziwe, działa. I Ty niedługo się pozbierasz i będzie dobrze

Można jeździć rewelacyjnie i nie zdać Dużo zależy od szczęścia i egzaminatora. Mam już strategię, żeby go nie wkurzać. Ja z natury gadatliwa jestem i lubię mieć ostatnie słowo. Egzaminatorowi zapewne się to nie spodoba, więc postanowiłam odzywać się tylko i wyłącznie wtedy, kiedy będę musiała

A to chyba do parodii miało być

Cytat:
już pisalam, że dużo zalezy od egzaminatora.. trzymam kciuki, żeby Ci się trafił łagodny co się o byle pierdołę nie przyczepi.. :/

masz bardzo ładną figurę
Ja tylko chcę mieć bezdeszczową pogodę i normalnego egzaminatora. Więcej do szczęścia mi nie potrzeba Miałam zaczynać ćwiczyć taniec słońca, co by deszczu nie było we wtorek

Masz nk Justyny? Pokaż

Cytat:

bo zaraz będzie ględzenie :"komputer to masz w domuuu, a mnie nie.. pogoda jest, chodź nad Morze..." ech.. ale obiecuję, że się przebiję ręcyma i nogyma i się odezwę

nie lubię się opalać..

Dzień dobry, Martyno

Nie śpię już od 7.30, ale czytałam książkę

Walcz o każdą minutę przy kompie, bo będziemy tęsknić

To u Ciebie jest słońce? Zabrałaś mi je U mnie brzydka pogoda No opalaj się, opalaj Wybaczam zagarnięcie słońca dla siebie, bo Ty go bardziej potrzebujesz, co by nie straszyć białością ludzi nad morzem Ja też nie lubię się opalać, bo za gorąco jest i nie chce mi się plackiem leżeć

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-06-21, 09:11   #1852
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Ja tylko chcę mieć bezdeszczową pogodę i normalnego egzaminatora. Więcej do szczęścia mi nie potrzeba Miałam zaczynać ćwiczyć taniec słońca, co by deszczu nie było we wtorek

Masz nk Justyny? Pokaż

Dzień dobry, Martyno

Nie śpię już od 7.30, ale czytałam książkę

Walcz o każdą minutę przy kompie, bo będziemy tęsknić

To u Ciebie jest słońce? Zabrałaś mi je U mnie brzydka pogoda No opalaj się, opalaj Wybaczam zagarnięcie słońca dla siebie, bo Ty go bardziej potrzebujesz, co by nie straszyć białością ludzi nad morzem Ja też nie lubię się opalać, bo za gorąco jest i nie chce mi się plackiem leżeć
nawet jakby padał deszcz to pewnie zdasz, jak trafisz na fajnego egzaminatora ! więc spokojnie, módl się o normalnego człowieka tylko ;*

też będę tęsknić, a o kompa to się będę z Tż biła

przeeeepraaaszam ;* u mnie już od 7:00 ładnie przyświeca

Warren Buffet
Stary 2009-06-21, 09:32   #1853
BeaS
Zakorzenienie

Idę się ubrać, a później do kościoła.
Miłego dnia, dziewczyny

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-06-21, 09:33   #1854
mtynai
Zakorzenienie

ja też się lecę ubrać i do Kościoła

miłego dnia ;**

Warren Buffet
Stary 2009-06-21, 09:47   #1855
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
pozwolenie jest to trzeba obejrzeć
też mam zamiar właśnie, tak się zbieram...

dobrej nocy girlsy nie śnić o egzaminach! ^^
tak skoro już ja pozwalam to nawet trzeba

Cytat:

nie lubię się opalać..

dzień dobry

odzywaj się odzywaj, tylko Tżta za bardzo nie zbij, bo jeszcze się obrazi, a co gorsza będzie miał do nas pretensje, że Cię kradniemy

jakoś się nie wybieram, chociaż jeśli chcesz to w sumie mogę to tylko 12h jazdy pociągiem, wypije tan sok i wracam kolejne 12h

też nie lubię, bo jest gorąco i mi się nudzi zawsze czytam wtedy

Cytat:
nawet jakby padał deszcz to pewnie zdasz, jak trafisz na fajnego egzaminatora ! więc spokojnie, módl się o normalnego człowieka tylko ;*

też będę tęsknić, a o kompa to się będę z Tż biła

przeeeepraaaszam ;* u mnie już od 7:00 ładnie przyświeca
właśnie jak człowiek będzie fajny i nie będzie się czepiał to zdasz w każdych warunkach

u mnie też słońce właśnie siedzę przy otwartym oknie

Dzień dobry
Wy to jesteście żeby tak wcześnie wstawać nieładnie, ja dopiero przed chwilą wstałam, w końcu weekend jest widzę, że ja przyszłam to wszyscy do kościoła idą
Stary 2009-06-21, 10:52   #1856
parodia
Zakorzenienie

No tak, wczoraj poszłam, to zaczęłyście gadać
Cytat:

marsz na pobranie krwi. może przesadzasz z tą dietą? mało mięsa? mam nadzieję, że uzupełniasz warzywami strączkowymi braki? może to niedobór żelaza. też jem mało mięsa...
Dzięki tylko takie moje małe przemyślenie, ale już lepiej
Ale ja naprawdę mam bardzo zdrową i zbilansowaną dietę
Cytat:
masz bardzo ładną figurę
Kobiece kształty to mi figura zapewnia
Ładnie tak? Właź ze swojego, też Cię pooglądam. W ogóle gdzie znalazłaś moje nk? Swoją drogą, to ja też jak podgapiać, to z mamy konta...
Cytat:
mi też
Cytat:

nie lubię się opalać..

Raczej nie będę... To wejdź tu do nas czasami, jak Tż będzie spał czy coś
Cytat:
Masz nk Justyny? Pokaż

O jaaa, tak za moimi plecami Jak ładnie poprosisz, to sama Ci dam
U mnie też słońce, zaraz idę na dwór, żeby chociaż trochę mnie złapało...

Od jakichś 6-7 lat koło mojego domu było gniazdo bocianie. I dzisiaj spadło dw małe bocianki się zabiły Jutro tata będzie próbował załatwić, żeby na słupie położyli taką specjalną platformę. A teraz stoi ten jeden bocian na słupie i tak smutno to wygląda

Stary 2009-06-21, 11:03   #1857
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Dzień dobry Ja już po kościele, zimnoooo i pada deszcz

Cytat:

No chyba nie masz wyjścia, bo ględzić będę

Oblać testy to trochę przypał, ale zdarzyć się może. Możesz znać wszystkie odp. a 3 pytania Ci się mylą. Trafisz na wszystkie 3 naraz (wyjątkowy pech) i po Tobie Na czym oblałaś plac?

Akurat test to umiałam już prawie na pamieć . Wiadomo na czym oblałam, bardzo dużo osób oblewa na ty, ten cholerny łuk!!! Ale pocieszam się tym że i tak bym nie zdała, miałam takiego egzaminatora. U mnie w OSK był inny, krótszy i szerszy
madzioonia18w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-21, 11:47   #1858
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
a na co do Oln się wybierasz? weta czyżby?
ogólnie to Oln 100km ode mnie dzisiaj byłam właśnie nawet
fajne miasteczko studenckie mają - co roku Kortowiada (5 dni imprezy) - byłam w tym roku - akademiki.. ciągła impreza, ale za to pokoje dobrze wyciszone (choć małe).
To tak reklamując moje województwo
chciałabym na weta, aczkolwiek marne szanse, że się dostanę

Cytat:
..
Od jakichś 6-7 lat koło mojego domu było gniazdo bocianie. I dzisiaj spadło dw małe bocianki się zabiły Jutro tata będzie próbował załatwić, żeby na słupie położyli taką specjalną platformę. A teraz stoi ten jeden bocian na słupie i tak smutno to wygląda
oou. smutne to jest.

Dzień dobry!
wczoraj zaczęłam sobie czytać książkę "Chodźmy razem" Josie Lloyd, Emlyn Rees i jeszcze tyle zbereźnych słów w 7 krótkich zdaniach nie widziałam.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-21, 12:04   #1859
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

tez poskracam triche Wasze posty z a co !
Cytat:
witamy, rowniez na tym watku ;*

Cytat:
Ja też poskracam

Od początku jeździłam tym sposobem Tylko, że ja trzymam się bliżej prawej, więc skręcam dopiero przy lustreku, a nie w połowie szyby

i bardzo dobre masz nastawienie ! wazne zeby podejsc na luzie, choc wiem ze stres jest ogromny, i latwo mozna zrobic glupie bledy, macie racje duzo zalezy od egzaminatora, bo np .w Wordzie tam u mnie ;] jest taki egazmiantor ktory byl kiedys w wojsku i lubi pokrzyczec na osoby ktore zdaja i wogole...

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość

polecam ten film , bardzo fajny jest

Cytat:
No tak, wczoraj poszłam, to zaczęłyście gadać

Dzięki tylko takie moje małe przemyślenie, ale już lepiej
Ale ja naprawdę mam bardzo zdrową i zbilansowaną dietę

Kobiece kształty to mi figura zapewnia
Ładnie tak? Właź ze swojego, też Cię pooglądam. W ogóle gdzie znalazłaś moje nk? Swoją drogą, to ja też jak podgapiać, to z mamy konta...

mi też

Raczej nie będę... To wejdź tu do nas czasami, jak Tż będzie spał czy coś

U mnie też słońce, zaraz idę na dwór, żeby chociaż trochę mnie złapało...

ojej , biedne bocianki .

a tak wogole to dzien dobryyy ;*
przyszlam juz z Kosciolka , pozniej wybieram sie na festyn wiejski, i zawody strazackie wczoraj na imprezie fajnie bylooo ;] , jak ja uwielbiam wakacje ,ahhhh ;d
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-21, 12:09   #1860
BeaS
Zakorzenienie

Wróciłam
Widziałam w kościele mojego instruktora, ale on mnie nie

Cytat:

To daj, prooooszę

Biedne bocianki

Cytat:
Dzień dobry Ja już po kościele, zimnoooo i pada deszcz

Akurat test to umiałam już prawie na pamieć . Wiadomo na czym oblałam, bardzo dużo osób oblewa na ty, ten cholerny łuk!!! Ale pocieszam się tym że i tak bym nie zdała, miałam takiego egzaminatora. U mnie w OSK był inny, krótszy i szerszy
U mnie też zimno, ale deszcz nie pada. Chociaż pewnie zaraz zacznie, skoro u Ciebie pada. W końcu to tylko 100 km ode mnie

Cały czas mnie zastanawia dlaczego osoby, którym łuk zawsze wychodzi, oblewają właśnie na tym? Tor powinien być taki sam. Ewentualnie może być dłuższa prosta, ale to już nie ma szczególnego znaczenia.

Cytat:
wczoraj zaczęłam sobie czytać książkę "Chodźmy razem" Josie Lloyd, Emlyn Rees i jeszcze tyle zbereźnych słów w 7 krótkich zdaniach nie widziałam.
No to mnie zaintrygowałaś

Dziewczyny, gramy w coś na kurniku?

Reg imprezowiczko Ty

~ Thomas Fuller ~

Edytowane przez BeaS
Czas edycji: 2009-06-21 o 12:13
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości