|
|
#2851 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
wcale Ci się nie dziwię żeś zła też bym pewnie szefa Cytat:
to ja poprosze, bo się chyba upije zaraz jak nie przestanie padać a i ja też nie słodzę ![]() Cytat:
|
|
#2852 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
pokażę nie pokażę jakbym zapomniała to mi przypomnijcie tak koło wtorku pewnie, że tak
|
|
#2853 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ja poprosze .. ze wszystkiego po trochu
![]() Cytat:
A bezrekawnik kosztowal cale 8 zl ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ktora ma ochote na nocna kawe i kanapki... Jestem tak zla ze musialam isc do kuchni.... Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-06-19 o 23:18 |
||||
|
|
|
#2854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() czyli co mezus wroci dopiero jutro?? a ja sobie kupilam taka miske do stop Schoola i masuje obie stopki wlasnie bosko mi... |
||
|
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano wroci dopiero jutro... mam nadzieje . Oooo super, tez kiedys chcialam mamie takie cudo kupic ale wyczytalismy ze przy zylakach i krwinkach jest to nie wskazane wiec nie kupilismy
|
|
|
|
|
#2856 | ||
|
Zadomowienie
|
No to troughtfjfjfkd(sru)
Cytat:
![]() ( Nie zdążyłam swojej wypowiedzi dać, a tu widze odpowiedz jest). Chole.ra 5:35 wstaję, chyba się pochlastam. Cytat:
Dzięki Słonko za zainteresowanie...ale słabo się przykładałam coś...ojjj słabo! ![]() A wstaw jakąś focię przystojniaka co?? Bo Go nie było u ciocików dawno. Dziś do moich rodziców przyjechał bratanek na wakacje... aaaa szkoda! A u nas dziś wakacje rozpoczął Krzyśka siostrzeniec...no to zapowiada się ciekawie.. On bardzo przypomina wygladem Krzyśka, więc uwielbiam gdy nas odwiedza. Droczę się(z mężem) że sa tacy podobni...to naprawdę bywa zabawne. ![]() Trzymajcie Słonka kciuki za mnie w niedzielę, zebym przeżyła jakoś te egzaminy.
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-06-19 o 23:41 |
||
|
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to wieczorami prawie codziennie sama mezus pracuje na popoludnia i wraca tak okolo polnocy... ale juz sie przyzwyczailam... kiedys pracowal na nocki i 5 dni w tyg sama spalam... wiec te popoludnia juz lepsze bo ja pozno spac chodze to wieczorkiem chociaz troche czasu spedzamy razem, rozmawiamy jak minal dzien itp.no a nozki juz wysmarowane kremikiem zrelaksowane super polecam
|
|
|
|
|
#2858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jeszcze pomidorem niech dostanie ![]() Cytat:
![]() nie za dobrze Ci z tym masażem?? ![]() jak mi nie polałaś to idem po breezerka o! i se wypiję ktoś ma ochotę?? mam jeszcze parę
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Moonik
![]() a brezerka wypijem a co podeslij no tu ![]() Izus za egz zdasz na pewno bos zdolna bestia
|
|
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
brdrzdrzrdzr brzdęk wpadł drin w okno, ale na szczęście go zdołałam złapać całego
![]() odsyłam breezerka melonkowego Izusia no pewnie że będziem trzymać kciukoski, na pewno pójdzie dobrze ![]()
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana dzieki za drina
ale ja juz lecem bo mezus wrocil z pracy buziaki i upojnej nocki
|
|
|
|
#2862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
100 m od morza.Nie wspomne ze przez to nasz jutrzejszy plan poszedl sie.... za egzamin, dasz rade blysnieszoczkami i zdasz ![]() Cytat:
Wiesz Paulinko co innego jest jak wiesz ze maz pracuje a co innego kty ktos beszczelnie zapomina ze inni maja swoje zycie i rodzine do ktorej chca wrocic a nie siedziec na drugim koncu Polski i sluchac glupich opowiesci.
|
||
|
|
|
#2863 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
dziń dybry
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
, bo ośmielam się czegoś wymagać ;P ja też nie wiem Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
proszę bardzo i polecam się na zaś Cytat:
a ja Wam życzę udanego łykednu i wklejam moje ostatnie dzieło, żebyście wiedziały, że "nie taki diabeł straszny...."
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka zonki
Pusciutko dzisiaj wszystkie wyjechane albo szkola sie ![]() a ja jestem caly dzien... ![]() milego weekendu
|
|
|
|
#2865 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Daget czy mężulek już wrócił ![]() rozczochrana Cytat:
ad. 2 ![]() Cytat:
ad. 2 fajny kotecek
|
|
#2866 |
|
Rozeznanie
|
Cześć żonkom ;*
ja wieczorową porą po wielu dniach nieobecności dopiero się melduję - a bo tak wyszło ![]() trochę Was podczytywałam ale nie było czasu/weny/transferu (zwłaszcza ostatnio ) teraz siedzę u rodziców, jutro mąż dojedzie do mnie - mam nadzieję... i tak się już na niego gniewam, ciekawe czy już się domyśla ![]() a tak ogólnie to super poznać mi było Dagusię dzięki Słońce że o mnie pomyślałaś żeby się umówić ![]() i cieszę się bardzo z powrotu na łono wizażu Liloszka i Soferki tęskniłam za Wami ;*nie doczytałam ogolnie co się dzieje więc nie będę się wypowiadać... jakaś choroba mnie bierze (prawda Daguś? a ten szef Twojego męża to przegina...), i jakiś stolec jak to pisze zwykle Kasia ech... źle mi się śpi i przygnębiona jestem w ciągu dnia i na płakanie mi się zbiera... jakoś ja tak sezonowo miewam ![]() na szczęście jestem u rodziców a tu jest pluszowy świrek (czytaj Pati-sunia rodziców) który bezustanku usiłuje skupiać na sobie uwagę wszyyyystkich z dużym powodzeniem ![]() co do Wesela to się udało w miarę wrzucę zaraz jakąś fotkę na profil ![]() (Kasiu sukienka ze sklepu z końcówkami kolekcji - marka atmosphere, cena... 115 zł także taniocha polecam )to ja idę oglądać coś pozytywnego w tv może jeszcze zajrzę, bo rodzice wyszli na festyn z okazji nocy świętojańskiej - łzy są nie ubię i humor mam nie ten to zbojkotowałam ;] dzięki temu np przed chwilką na HBO obejrzałam "Małe dzieci" naprawdę ogólnie wydźwięk pozytywny i dobry film a we wtorek idziemy na epokę lodowcową w 3d do kina
|
|
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
dzien doberek w piekna i sloneczna niedziele
przylecialam sie przywitac bo po kawce lecimy na zakupy a potem na plaze ![]() milej niedzieli zycze i czestuje kawusia i babka piaskowa (wlasnorecznie upieczona) |
|
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć rybeczki
Malutka_24 ale masz słodkiego skarba .A ja właśnie wstałam jakiś czas temu, mężulek wybył na giełdę samochodową...Wczoraj mnie wzięła chętka na wysprzątanie chałupy, też miałam dużo wolnego czasu, bo F. był w pracy 8 h, więc szalałam z odkurzaczem, ścierką do kurzy. Zawsze po mega pucowaniu mam później satysfakcję z tego co zrobiłam .Ostatnio miałam problem z połączeniem się z netem (kilka dni walczyłam z neostradą), wchodziłam na kompa i po kilku minutach wyrzucało mnie z błędem krytycznym . Doszliśmy do wniosku, że to może być wirus (kilka dni nie miałam żadnego antywira, bo zapomniałam, że kadencja się skończyła i właśnie w tym okresie jakiś intruz musiał się u nas zadomowić). No i wczoraj szwagier miał możliwość zrobienia mi formata i na reszcie wszystko hula jak dawniej.Od jutra i tak żegnamy się z neo, bo zmieniamy łącze i spece mają przyjść nam zamontować internet (kończy nam się umowa z neo, więc rezygnujemy z niej i zamówiliśmy telewizje cyfrową+szybszy internet, choć zastanawiamy się nad przejściem na Tv HD). Miłej niedzieli
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
Hello doskonałe
Sorki ze sie nie odzywam ale jakos tak wyszlo ze nie mialam czasu ![]() Chcialam napisac wam ze bylam w piatek u gina na wizycie i po raz 4 potwierdzil mi Weroniczke najbardziej jestem przerazona ze czeka mnie jeszcze jedna wizyta 17 lipca i to ostatnia! i umawiamy sie na porod!! ![]() coraz czesciej mysle o porodzie i modle sie zeby tylko nic sie nie rozkrecilo bo moj gin jedzie na urlop! milej niedzieli!!
|
#2870 |
|
Rozeznanie
|
czesc niedzielnie...
u nas pogoda fa-taaaal-naaaaa!! leje i leje ![]() nadrobilam zaleglosci,ale podobnie jak co niektore mialam nastroj nijaki i nic nie pisalam... z malzem byla sprzeczka w piatek....na szczescie juz ok, ale poplakac sobie musialam! wybaczcie ze nie zacytuje wszystkiego, ale nazbieralo mi sie tych zaleglosci... buziam kazda z osobna
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#2871 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witam niedzielnie
Byliśmy sobie dzisiaj z synkiem w kościółku (spał smacznie i nawet organy go nie obudziły), potem pojechaliśmy z moimi rodzicami na cmentarz (też synek smacznie spał) i zaraz idę się szykować, bo jedziemy z mężem na imprezę firmową, a małego sru Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ad. 2 odwzajemniam Miłego dzionka
|
|
#2872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale się objadłam owocami, do miski wrzuciłam truskawki i jagody posypałam cukrem i polałam śmietaną, uszy do tej pory mi się trzęsą
|
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() a my z malzem dzis lenimy sie bylismy tylko na spacrku i malych zakupkach...teraz on kima a ja podczytuje co tu a tu nic - malo sie staracie kobitki...Czekus ![]() Malutka super focia Monai nie widze zdjec z weselicha na Twoim profilu ![]() Katey dobrze ze spiecie z malzem szybko sie skonczylo Marta ja mam bezprzewodowy net w pracy i tez ostatnio mi cos nawala Milego wieczorku |
|
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
Witam przy strasznie deszczowym poniedziałku
W taką pogodę to nawet się nosa na dwór nie chce wystawiać, cała przemokłam po drodze i nogawki mam mokre, brrrr Za sobą mam mega ciężki weekend- rany, kiedy ja sobie odpoczne. Weekend ciężkich rozmów z małżem, łatwo nie było, ile zrozumiał i na ile zmieni on teraz swoje zachowanie- nie wiem. Ale ja przynajmniej wyrzuciłam co we mnie siedzi. Ale lżej i tak mi nie jest Miłego dzionka mimo tej okropnej pogody
|
#2875 | ||
|
Zakorzenienie
|
z jednej strony nie moge sie juz doczekac, a z drugiej boje siee
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2876 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
cześć Cytat:
i dziękuję Cytat:
Cytat:
Cytat:
buziaki i dobrego dnia wszystkim
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczeta ja tylko na chwilke... zle sie czuje ... przed chwila wzielam krople na zoladek bo cocs mnie od wczoraj muli i przejsc nie moze. Czuje jakby mi cos na zoladku lezalo
. Widze ze nie tylko ja mialam sprzeczke z mezem... Wrocil.... W sobote po 15. Nie wspomne o tym ze pol weekendu stracilismy, no i mielismy to sobie odbic, ale moj slubny nawet nie byl w stanie obejrzec calego filmu ze mna tylko zajal sie swoimi sprawami wiec poczulam ze to nie fair .... Ech.... Beznadzieja... Dzisiejsza pogoda tez az muli czlowieka wiec na prawde nic mi sie nie chce. Czeko super ze bedzie jednak dziewczynka. Martus milo ze sie pokazalas lece szykowac sie do pracy.... ale w ogole nie mam weny na wyjscie z domu |
|
|
|
#2878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieje ze kropelki pomoga
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
ja na razie tylko zameldowuję się, że w pracy jestem, ale czuję się jeszcze niespecjalnie ![]() zaległości mam od groma, więc na razie czasu na wizażowanie niet ![]() miłego dnia babolki |
|
|
|
#2880 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Żoneczki
udało się i byliśmy na wiankach pogoda była okropna bo lało i było zimno ale o 21 zdecydowaliśmy że jednak pojedziemy, wzieliśmy parasol i sruuu a na miejscu ustawiliśmy się pod drzewem i nawet parasola nie otwieraliśmy bo nas liście chroniły ![]() koncert super, Lenny fantastyczny chociaż nie widziałam go wcale nawet na telebimie,tylko słyszałam ale było warto, wiem że jakbyśmy nie pojechali to bym żałowała...ludzi była masa nawet nie podejrzewałam że się tyle uzbiera, no ale jak widać deszcz nie straszny ![]() fajnie było jak Lenny zaczął coś mówić że żałuje że nie może być bliżej publiczności i że pogoda beznadziejna, krzyknął "bullshit" i dostał ogromne brawa za to ![]() ogólnie jestem bardzo happy i nawet nie zdenerwowałam się że całe trampki mam w błocie ![]() Malutka fajowe to zdjęcie, "a co tam będę mamie dawał buziaka, wolę ją ugryźć" ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oby to Twoje gadanie pomogło i mąż zrozumiał że robi źle Cytat:
a mąż, no trochę nie fair się zachował ![]() Cytat:
miłej pracki i szybkiego nadrobienia zaległości
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

. Dzieki za wisyte u mnie i elaborat
wreszcie tu dotarlam

a fe ja wogole nie slodze...

hand-made: urodzinowo na 40tkę

no jeszcze pomidorem niech dostanie

, bo ośmielam się czegoś wymagać ;P 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)