|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
teraz ponoć w niektórych miejscach jest tylko 2 zaPOWIEDZI....
JUPIK super relacja, a gdzie fotki? ![]() dziewczyny, miałyście lub będziecie mieć urozmaicenia typu dzik, fontanna czekolady, stół z piwem czy płonące lody? ostatnio czesto spotykam się z takimi bajerami, tylko kurczę strasznie to wszystko kosztowne...
|
#2882 |
|
Raczkowanie
|
Nie miałam okazji pochwalić się swoimi butami, co niniejszym czynię
![]() Podobno tylko dwa razy są ogłaszane (lub czytane w naszym przypadku) zapowiedzi, chociaż na kartce, którą dał nam ksiądz po spisaniu protokołu było miejsce na 3 zapowiedzi... diya1983 u nas nie będzie żadnych takich "bajerów". I tak nas sporo to nasze wesele wyjdzie i trochę nam szkoda kasy, zwłaszcza, że musimy jeszcze uzbierać na podróż poślubną. Mój TŻ strasznie się "napalił" na czekoladową fontannę, którą widzieliśmy na targach ślubnych, ale 800 zł to lekka przesada, W sumie bardziej jest to gadżet Ale gdybyśmy mieli nieograniczony budżet, to może byśmy się skusili
|
|
|
|
#2883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie PM2009! Z tej strony PM2010. Podczytuję Was od czasu do czasu
![]() Cytat:
![]() A powyższym tekstem rozwaliłaś mnie na łopatki Cytat:
Co do urozmaiceń, to my najprawdopodobniej będziemy mieli dzika. Bardzo lubię mięsko z dzika, zwłaszcza jak jest dobrze przyrządzone. Co do kasy, to wychodzi nie cały tysiak, z tego co się orientowałam
|
||
|
|
|
#2884 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2885 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczynki
![]() jupik świetna relacja Co do zapowiedzi to u nas są 3 czytane, a na przykład u mojego tżta można sobie wybrać dwie czy trzy, jak kto woli...ale jego ksiądz jest na tyle dziwny, że ma ustalony z góry cennik "świadczonych usług" , za wypisanie aktu chrztu 50 zł, za jedną (!!!!) zapowiedź 50 zł więc u niego wszyscy raczej biorą po dwie zapowiedzi zawsze to 50 zł w kieszeni (u mojego księdza co łaska więc za trzy daliśmy 50 zł) |
|
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim wczoraj ślubującym PM wszystkiego najlepszego
![]() Jupik piękna relacja! agulkaa nie jesteś jedyna, jest nas tu sporo z 2010 podglądamy, radzimy się i uczymy na błędach lub podpatrujemy koleżanki z 2009
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-06-21 o 17:22 |
|
|
|
#2888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poprostu sie zdziwałam, ze robic im zdjęcia, bo ja jakos nawet na to nie wpadłam by na pamiątke sobie zrobic
|
|
|
|
|
#2889 |
|
Zadomowienie
|
Cześc dziewczyny!
Musze Wam coś powiedziec - mój TZ się wciągnął w nasz wątek Gratuluje wszystkim nowym PMkom!!! |
|
|
|
#2890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe. ja swojemu czasami cos tam wspomne, ale tylko wtedy gdy wiąze sie jakims poruszanmy tematem, lub jako przykład. mam nadzieje, ze mój mi tutaj nie zagląda i nie widzial jaka bede miała suknię ślubną
|
|
|
|
|
#2891 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
my chcieliśmy miec taką fontanne dymną - nie wiem jak to nazwać, ale jak polewali szampan do kieliszków które stały jak piramida, to ze stolika wylewał się dym jakbyście wiedziały gdzie lub jak coś takiego zrobić, dajcie znać. my widzieliśmy to na weselu w zeszłym roku i też byśmy chcieli.
|
|
|
|
|
#2892 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podczytuje to chyba za dużo powiedziane, ale dzisiaj własnie ćwiczy sobie i zagląda mi do pokoju pytając czy są jakieś fotki może bardziej szuka dla siebie inspiracji na garnitur.... ja też mam nadzieje, że mojej kiecki nie widział!! ale nie podejrzewam mojego o dokłądne śledzenie wątku !
|
|
|
|
|
#2893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny jedziecie wczesniej do koscioła by zrobic sobie jakies zdjęcia?? czy po mszy jedziecie od razu na salę?? |
|
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() O widze ze jupik sie pojawila ![]() My wczoraj mielismy paniensko-kawalerski Dzis zmeczona jestem okropnie
|
|
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak było?? |
|
|
|
|
#2896 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny,
nenur super fotki, gratuluje Wam ![]() groszku odnosnie podziekowan dla rodzicow poza sala nie pomoge Ci, bo my robimy je na sali, ale jesli chodzi o Twoje ubieranie sie w hotelu to mysle, ze jest to dobry pomysl , nie bedziesz miec tlumu ludzi kolo siebie przynajmniej. madzia jesli chodzi o granie pod Twoim domem to skoro tak bardzo chcesz i o tym marzysz to ja bym sie nie zastanawiala... 200 zl przy innych weselnych kosztach to pikus. poza tym jak nie na na wlasnym slubie to kiedy Ci zagraja... to jedyna taka okazja w zyciu. strobiluska super, ze TZ juz ubrany swietnie wyglada![]() jupik super relacja, bardzo dokladna dzieki tort smakowicie wyglada i bardzo ladnyandzia zdjecia swietne. pieknie wygladaliscie ![]() katunia paznokcie bardzo mi sie podobaja, takie delikatne i tak naturalnie wyszly... jak polamia mi sie moje to takie wlasnie sobie zrobie... ewentualnie z frenchem
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
Złotko masz rację, jesli nie na slubie to kiedy? intensywnie sie nad tym jeszcze zastanawiam
![]() napisalam ci wiadomosc na PW
|
|
|
|
#2898 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2900 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny, wpadłam wam tylko powiedzieć że u mnie ok, dzisiaj nie mam czasu nadrabiać bo jutro mam ciężki egzamin ale jutro przeczytam wszystko co napisałyście przez weekend
Buziaki.
|
|
|
|
#2901 | ||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
ślicznie wyglądałaś, jak księżniczkaCytat:
długo mnie nie było, ale w miarę możliwości starałam się Was podczytywać Tobie Rybulko również gratuluję tytułu ![]() Rosette w takim razie dzięki za wywołanie Zdrówka Ci życzę chorowitku Dzięki Baju_86 Jupiku gratuluję!! i ja tez poproszę o link do zdjęć bo relacja przecudna ;-)
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2009-06-21 o 19:58 |
||
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
TAK WIEC mielsimy wspolny w polowie
Najpierw ja poszlam z kumpelami na kolacje a Tz z koelgami osobno i potem spotkalismy sie w klubie.Bylo milutko,nie spodziewalam sie ze dostaniemy tyle prezentow.Jedyne co to bylam zla na TZ bo wybral taki mega lanserski klub W sumie dlatego ze gral tam nasz znajomy dj .Muza i nasze towarzystwo super ale cala reszta do kitu.A dzis byly imieniy u mojej tesciowej
|
|
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka ale choc wybawiliscie sie, prawda??
My z TZ bedziemy mieli oddzielne wieczory |
|
|
|
#2904 |
|
Raczkowanie
|
o rany dziewczyny....ja tez nie jestem teraz w stanie nadrobic zaległości...a nie było mnie tu dosłownie chwilkę
obiecałam sobie, że do wtorku nie będę logowac się na wizażu bo mam obronę w środę i powinnam się w końcu skupic na nauce...ale tak mi ciężko wytrwac w swoim postanowieniu powiem tylko, że w końcu TŻ się poddał i poszliśmy dziś do 1 spowiedzi przedślubnej biedny a tak się stresował heh .. dobra uciekam do nauki...![]() ![]() . ..
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koledzy TZ byli (podobno)zachwyceni moja osoba hehe az mi sie milo zrobilo![]() Ja nie chcialam miec w ogole wieczoru panienskiego.Dla mnie to nie ma az takiego znaczenia.Ja juz sie wyszalam dosc w zyciu ![]() Dziewczyny tylko w restauracji zrobily jeden elemnet wieczoru panienskiego: mialy kartke z 15 pytaniami na temat Tz...Za kazda bledna odpowiedz mialam wypic jednego strzala wodki Ale nie zgodzilam sie bo ja w ogole nie pije.Wiec zgodzilam sie na 10 lykow piwa za kazda bledna odpowiedz na szczescie nie bylo ich wiele A tz wiedzial doskonale na jakie pytanie nie odpowiem.Egzamin zdany wiec moge spokojnie wyjsc za maz
|
|
|
|
|
#2906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez jak miałam egzaminy, obronę to nie potrafilam zrezygnowac z wizazu. czasami nawet rano, tuz przed zachodzilam do was ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2907 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj byłam z TŻem na nurkowaniu w Jaworznie (oczywiście on nurkował, ja nawet pływac nie umiem) i z powrotem postanowiliśmy wstąpic pierwszy raz w życiu do KFC na Trzech Stawach w Katowicach. Objechaliśmy z GPSem pół Katowic, żeby tam dojechać, ale udało się. Zjedliśmy i stwierdziliśmy, że KFC jest przereklamowane
Wolimy Mc'Donald's Katunia, przed Tobą dwa ważne wydarzenia i to w tak małym odstępie czasu- obrona i ślub Powodzenia Paznokcie piękne! Świetnie wyszły anjadko, powodzenia na jutrzejszym egzaminie ![]() Martuś, wiedziałam, że wymyślimy jakis pretekst, żeby sie spotkać: KSIĄŻKI! ![]() (a ja już prawie chodze po ścianach, bo jutro ma przyjść paczka z Empiku )Cytat:
![]() Dziękuję |
|
|
|
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja generalnie rzadko jadam w takich miejscach, ale chyba wole KFC od Mc'donalds ![]() a co tam zamawiliscie?? Bo ja zawsze zestaw hot wings
|
|
|
|
|
#2909 |
|
Zadomowienie
|
Nie no w sumie ja pewnie zareagowałabym tak samo
|
|
#2910 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.

Ale gdybyśmy mieli nieograniczony budżet, to może byśmy się skusili

więc u niego wszyscy raczej biorą po dwie zapowiedzi zawsze to 50 zł w kieszeni
podglądamy, radzimy się i uczymy na błędach lub podpatrujemy koleżanki z 2009