|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część II
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Organizatorka
|
To, że jesteś starsza akurat nic nie znaczy
![]() ![]() ![]() Ale tak serio jest już bliżej niż dalej, teraz kombinuję z dołączaniem twitterów, flickra, bloglovin eee troche tego jest Poza tym jestem laik z HTML-u może trzeba by się Cathy poradzić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Organizatorka
|
Winly mysle ze dojdzie, ale juz w zeszlym myslalam
![]() ![]() JMW solidarna badz i wklejaj linki ![]() Foxxxy no mnie to wpisywani robaczkow zniecheca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Zadomowienie
|
Pastereczko, jesli jestes to zapytam, psia kupka juz doszla? Przepraszam, ze mecze ale nie moge sie doczekac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Organizatorka
|
Ja tez, przeprowadzam sie w tym tyg. W srode wyszla z bytomiia i jeszcze jej nie ma:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1176 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez curry Czas edycji: 2009-06-21 o 18:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Organizatorka
|
pisalam ze wyszla juz z bytomia, no ale bez przesady z ta nasza poczta, chyba jutro bedzie w koncu
|
![]() ![]() |
![]() |
#1178 |
Organizatorka
|
Pastereczko nie piszę tego od A do Z, ale czasami trzeba coś poprzestawiać. Tak jak Cathy korzystam z blogspot -a. Poza tym cierpię na rozterki i wybieram między komercjalizmem a jakością.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1179 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() no bardzo chwalą fayreform za jakość na gazetowym forum...mnie sie najbardziej podoba model pt Auspice i High society + wiekszość nowych zwłaszcza Figurative Fayreform tu sa te nowe, a stare w lobby fayreform stare aha i jeszcze genteel ze starych przesliczny Cytat:
![]() ![]()
chwilowo się polubiłam z podkładami Meow ![]() Edytowane przez jmw Czas edycji: 2009-06-21 o 18:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
udało mi się kupić jednynie roztwór gencjany 1% zrobiłampłukankę 2 krople/1l wody.. i teraz mam łaciatą łepetynę.. gdzieniegdzie mam piękną platynę, gdzie indziej popielaty, jeszcze w innym miejscu JASNY FIOLET i delikatny RÓŻ (PLIZZZ, powiedzcie, że to zlizie ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A w temacie ksiazek - wlasnie skonczylam "Kaligule" Douglasa Jackson'a, polecam chociaz przyznaje, ze ksiazka bardzo brutalna, juz sam prolog skreca trzewia ale akcja wartka, a postaci intensywne. Jak ktos lubi historie z czasow imperium rzymskiego, to powinno sie podobac ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1182 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Strasznie mi się dziś komp tnie, nosz po prostu... MamoNiny zejdzie, tylko daj sobie na kilka dni spokój. Hmm, skoro Ci nierówno zafarbowało, to może spróbuj dodawać kroplę do szamponu? Ja tak robię, jak mi się nie chce robić płukanki. Jmw dostałaś ode mnie Wet Sand? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Zakorzenienie
|
tak zrobię
![]() ![]()
#1184 |
Wtajemniczenie
|
aaaaaaaa godzinę zaległości w tym wątku nadrabiałam...
![]() i dziękuję ![]() ![]() Pisanie egzaminów miałam niestety dość utrudnione- spałam tylko 1h i nie do końca dlatego, że sie uczyłam... A wczoraj poszłam na imprezę bo musiałam sie odstesować i zatopić smutki ![]() Agusia- koty masz rewelacyjne ![]() ![]() mamoNiny- pokazuj sie w blondzie- koniecznie ![]() Spotkanie w Warszawie trzeba zorganizować- KONIECZNIE ![]() Do kogoś jeszcze sie miałam odnieść ale zapomniałam ![]() Jednak sie rozmysliłam co do treści posta i mam nadzieję, że nikt go nie widział ![]() Edytowane przez WhiteInnocent Czas edycji: 2009-06-21 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 |
Organizatorka
|
Agabil1 widzisz jakie mam wlosy, myslisz ze jak dam naturalna farbę blond to chwyci mi siwe i ozywi kolor? Bo wiem ze naturalne nie rozjasniaja, a nie farbowalam wlosow kilka lat i poki siwych mniej niz 30% to nie chcę chemicznych..
http://www.allegro.pl/item661593078_...rywa_siwe.html Edytowane przez pastereczka Czas edycji: 2009-06-21 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Z jaką prędkością sie ten wątek rozwija - przez weekend mnie nie było i siedzę już od 2 godzin i czytam... Nie żeby mi ślabizowanie zle szło, tylko tyle naprodukowałyście ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1188 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
ad.2 pewnie tak, acz jest u mamy - jest intensywnie komputerowo szkolona i jak coś chce przekazac to musi na gg albo mailem, nie wolno telefonem - kontakt nam sie urwał ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1189 |
Organizatorka
|
White ja bym TŻ-ta rozstrzelała
![]() ![]() Ale jak już mówiłam, to ja u nas rządzę więc musiałby zrobić minerałową rekompensatę za szkody wyrządzone względem mojej psychiki ![]() ![]() ![]() ![]() Ooo jakie u mnie jest ładnie niebo takie różowo fioletowe ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1190 |
Zakorzenienie
|
rekompensata w minerałach
![]() foxxxy ruro kiedy dojdzie EGM bo bym sie już chciała pomalować ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
skacze bryka i wiruje ...
|
mój nie informatyk, ale mi wkółko uparcie aktualizuje co się tylko da
![]() Ale Total Commander to ja sama wszędzie instaluję bo mi się akurat przydaje
#1192 |
Wtajemniczenie
|
Foxxxy-
![]() ![]() Stwierdziłam, że jestem zbyt grzeczna i choć to lubię to po części chcę to zmienić. Głównie chodzi o moje ciuchy- zbyt grzeczne ![]() Gdybym zatem bredziła, że zamawiam coś zza granicy (boohoo, asos itp) w stylu grzecznej dziewczynki to bardzo proszę mnie okrzyczeć mocno i wskazać właściwy kierunek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1193 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mierzyłam się naprawdę ciasno, mam sporą warstwę tluszczyku, który do pomiaru daje się ugnieść :P dobrze, że przymiar krawiecki mam solidny... Więc myślę, że jednak wezmę 34 i najwyżej podszyję. . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Zakorzenienie
|
MamoNiny chciałam Ci polecić srebrzyk, do dostania w zwykłych drogeriach, ale widzę, że spóźniłam się, bo już poczyniłaś zakupy
![]() Na szczęście miałam buteleczkę z czasów kiedy byłam blond, na szczęście, bo ostatnio poszłam do fryca na farbowanie i jakieś tam refleksy (moja wina bo nie określiłam jakie) no i mam ciemy brąz z blond refleksami (które, nota bene, miały się rozsypywać, wśród całej reszty ciemych), a że mam fobię na tle żółtych pasemek i takie u siebie widzę, bo nici z "rozsypujących się refleksów" to rach ciach i płukanka na głowę. Daję włosom jeszcze szansę na jakieś ujednolicenie, może kolor trochę się zmyje i jakoś to się wyrówna, bo jak nie to sama se to wyrównam ![]() ![]() ![]() ale napościłam ![]() ![]() WI ja toże grzeczna dziewczynka i choć oglądam różne szalone ciuchy, to i tak grzecznitko ląduje, za to w ogólniaku była pełna ekspresja ![]() ![]() edit2 moj małż kompletnie nie zna się na kompach, więc ja metodą prób i błędów a czasem tylko błędów (a przecież na błędach się człowiek uczy, nieprawdaż? ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez gadmarka Czas edycji: 2009-06-21 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1195 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ad.2 To, dobrze, bo się trochę martwiłam. A tak w ogóle, to tam jest chyba SB, tak jak chciałaś, w każdym razie coś jest ![]() Ja to muszę wypraktykowac z moją, ona prawie wcale niekomputerowa jest, ale by było fajnie ![]() ![]() WI uwierzycie. Ja ma cztery spódnice z czego chodzę w jednej, tej najbardziej falbaniastej. Ech, trzeba przetrzepać szafę jak nic. Edytowane przez evelinek_r Czas edycji: 2009-06-21 o 20:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Organizatorka
|
znacie farby LOGONY ? bo podobno kolezanka znalazla fryzjera na boskie ciecie dla mnie a farbe bym strzelila naturalną do siwulcow..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Wtajemniczenie
|
Siostro
![]() ![]() ![]() Zaraz sobie pooglądam co tam niegrzecznego zza granicy mogę zamówić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1198 |
Zakorzenienie
|
pierwszy raz o nich słyszę, to coś na zasadzie henny do włosów?
![]() w składzie widać hennę
![]() ![]() Edytowane przez gadmarka Czas edycji: 2009-06-21 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1199 | |
Organizatorka
|
Cytat:
Skład: Algin, Hydrolyzed Wheat Protein, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Parfum (Essential Oils), [+/-Lawsonia Inermis (Henna)*, Cassia Auriculata (Cassia), Juglans Regia (Walnut Shell Powder), Indigofera Tinctoria (Indigo Leaves), Indigofera Argentea (Indigo Leaves), Hibiscus Sabdariffa (Sudanese Tea), Rheum Undulatum (Rhubarb Root), Krameria Triandra (Rhantany Root), Coffea Arabica (Coffee), Curcuma Longa (Curcuma Root), Beta Vulgaris (Beet Root,] http://www.allegro.pl/item661593078_...rywa_siwe.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1200 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() co do zadośćuczynienia minerałowego to u mnie działa ![]() ![]() ![]() ![]() To teraz przejdźmy do negocjacji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() White ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.asos.com/Firetrap/Firetra...t=-1&clr=Black aaa rozpisałam sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.