|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
| Pokaż wyniki sondy: Co myślisz o przedłużeniu włosów [?] | |||
| super . ! |
|
475 | 61,29% |
| nie mam na ten temat zdania. |
|
40 | 5,16% |
| wolę zapuścić swoje. |
|
160 | 20,65% |
| wygląda to nienaturalnie. [!] |
|
100 | 12,90% |
| Głosujący: 775. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przedluzanie wlosöw-czescIII wätek zbiorczy
Cytat:
jeśli masz 120cm taśmy mozesz zszyć podwójnie z tyłu.i tak nie wykozystasz całej długości ,bo 120 cm to sporo,a włosów mniej |
|
|
|
|
#3002 |
|
Rozeznanie
|
Ktoras z Was, dziewczyny, miała wlepac fotke przed zalozeniem klipow i po (chyba allegro tak pisala,przepraszam, nie pamietam
) wlasnie w ten weekend ![]() Wiecie co.. kupilam dzis farbe do wlosow gorzki braz czy cos takiego i normalnie teraz mam IDEALNIE ten sam kolorek wlosow jak moje klipy Jestem zachwycona, choc dawno nie mialam tak ciemnego wpadajacy w czarny koloru wlosow i dziwnie mi sie patrzy na siebie :P
|
|
|
|
#3003 |
|
Rozeznanie
|
a to zdjecie przed i po przedluzaniu :
niech ktos znajdzie czym sie roznia te dwa zdjecia, bo jak dla mnie to sa te same wlosy tylko jedne sa wyprostowane a drugie nie :P |
|
|
|
#3004 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Intryguje mnie przedluzanie clipami na naprawde krotkich wlosach... Jakby to tak wygladalo jak ktos ma boba mocno wycieniowanego z tylu i nagle 60cm wlosow doczepianych
|
|
|
|
|
#3005 |
|
Raczkowanie
|
Tak jak obiecałam, moje włoski przed przedłużeniem i po
|
|
|
|
#3006 |
|
Przyczajenie
|
przedłuzanie wlosow
witam. chcialabym wiedziec z czym sie wiaze przedluzanie wlosow i jakie sa tego mniej wiecej koszty. czy wtedy wlasy sa ładniejsze i gladsze? widac ze byly przedluzane? i czy dlugo sie to trzyma?
prosze o odpowiedzi;* |
|
|
|
#3007 |
|
Rozeznanie
|
O wlasnie naszlo mnie jeszcze jedno pytanie odnosnie Clipow.
Sztuczne wloski czesto myjecie? No i czym z reguly? Bo chyba bez roznicy czy to bedzie szampon czy jakis zel do kapieli? No i pytanie 2. Mam te naturalne klipy i nie wiem czy myc je tak jak swoje wlosy co pare dni? Czy np. raz na tydzien/ raz na 2 tyg? Jak Wy to robicie? |
|
|
|
#3008 |
|
BAN stały
|
Dot.: przedłuzanie wlosow
kici bum masz o tym cale 3 watki , wystarczy przeczytac a znajdziesz odpowiedzi na WSZYSTKIE pytania , nie mozna w kolko pisac tych samych rzeczy !!!!!
la bomba ty tez jesli dokladnie poczytasz pare stron wstecz znajdziesz odpowiedzi Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-06-21 o 21:46 |
|
|
|
#3009 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja w porownaniu do wiekszosci uzywam przeszukiwania watku
|
|
|
|
|
#3010 |
|
BAN stały
|
myjesz clipy kiedy czujesz taka potrzebe , to samo jak z naszymi naturalnymi wlosami , jedni myja raz na tydzien a inni codzien , ja nosze clipy (sytn) od miesiaca i dzis je umylam po raz 1 (szamponem ) bo mialam wrazenie ze sie juz zrobily mhmm .. sztywne . dziewczyna ktora tez ma je miesiac umyla je juz 3 razy jak wiec widzisz nie ma konkretnej odpowiedzi , a swoja droga juz pisalysmy ile razy byly myte ,
myccie polega na nalaniu do miski cieplej wody zmieszanej z szmponem i delikatnym myciu tasm , bez szarpania , czochrania i wyrzymania , nalezy je wysuszyc (nie suszarka !! ) ja moje wysuszylam dzis w 20 min na tarasie na sloncu , przed myciem nalezy dokladnie rozczesac pasma i nie szczotkowac mokrych wlosow , kobieta od ktorej kupilam clipy napisala ze nie uzywamy plynow do plukania . tyle na temat mycia . |
|
|
|
#3011 |
|
Rozeznanie
|
Wielkie dzieki, az skopiuje cala wypowiedz do notatnika, coby jej nie zgubic
![]() Wlasnie czytalam ze w misce oraz Twoja wczsniejsza wypowiedz ze dzis je 1 raz umylas hehe Tak wiec narazie nie czuje potrzeby mycia. Bede uzywac jakichs delikatnych szamponow do syntetycznych jak juz bede je miec.. Jutro dopinam, wiaze kitke i normalne wkleje Wam zdjecia jak mi sie kolorek zgrał (ale jestem podniecona )
|
|
|
|
#3012 |
|
BAN stały
|
w zyciu nie slyszalam o szamponach do syntetycznych , a i jak juz kupisz synt nie nakladaj odzywki bo jej nie wchlaniaja wiec to zbedne .. i ta kobitka pisala mi ze na koncowki uzywamy jedwabiu lub jakiegos serum , i najlepiej nie uzywac kosmetykow ktore moga sklejac pasemka , za to mozesz je spokojnie prostowac i krecic (sama sprawdzilam )
|
|
|
|
#3013 |
|
Zakorzenienie
|
musze stwierdzic z lepiej Ci bylo w krotszych wloskach ale to pewnie ze przez to ze doczepione mi sie nie podobaja, przede wszystkim maja inny kolor, jak Ci ktos mogl tak dobrac? moze to wina flesha ale mimo wszystko kolor powinien byc dobrany lepiej...a przez to odnzaczaja Ci sie wlosy, ze sztuczne to widac przez skret i swiecenie sie...
|
#3014 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co do skrętu to taki sam uzyskiwałam jak miałam swoje dłuższe włoski, więc jak dla mnie nie jest sztuczny. Zawsze chciałam mieć długie i kręcone, więc jak dla mnie jest super poza tym wcale się tak nie świecą, to wina flesza, no i są szorstkie tak jak moje, więc w dotyku identyczne Mi się podoba, mężowi też, a to najważniejsze.
|
|
|
|
|
#3015 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale to kwestia przyzwyczajenia,,, |
|
|
|
|
#3016 |
|
Rozeznanie
|
a mi za to sie bardzo bardzo podobaja wloski onlymee
![]() nie dosc, ze dlugie, krecone to w dodatku czarne, moje marzenie!! ![]() ja tam nic nie widze zeby sie odznaczaly... a swiecenie sie to pewnie przez lampe. |
|
|
|
#3017 |
|
BAN stały
|
o tutaj kupiłam http://allegro.pl/item664975634_okaz...na_tasmie.html, okazały się , że są długosci moich włosków!
i Pani wymieniła mi na dłuższe za dopłatą zdjęc jeszcze nie mam
|
|
|
|
#3018 |
|
BAN stały
|
mi tez sie podobaja mimo tego blysku i mocnego skretu , za pare dni troszke sie rozprostuja i bedzie gites ,.. ja bardzo chce zobaczyc wlosy kiciiiii o ile w ogole je kupi , bo poki co poprzestaje na krytyce innych
|
|
|
|
#3019 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a moich nie chcesz zobaczyc? bylam zalamana bo stwierdzilam ze gdzie ta zółć do clipow a tu sie okazalo ze moze by ale i tak musze je troszke w popiel przefarbowac. a ty oooodeta czym farbujesz? w domu czy u fryzjera?
|
|
|
|
|
#3020 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie mam prawa wyrazic że cos mi sie nie podoba? |
|
|
|
|
#3021 |
|
BAN stały
|
nie przypominam sobie zeby kiedykolwiek ci sie cos podobalo , a swoja osoba nie wnosisz tu nic oprocz wlasnie krytyki , zrob sobie wlosy to obiektywnie ocenimy i stawiam stowee juz teraz ze onlyyME sa ladniejsze , no chhyba ze swoje sprzedalas jeszcze przed zakupem ,
nie bede tu z toba dyskutowac , zanim zaczniesz oceniac innych spojrz we wlsane lustereczko , bo z tego co pamietam to nie masz cudownych wlosow . i nie chodzi ze drazni mnie konkretnie twoje zachowanie tylko ogolnie wszystkich osob ktore tak robia , ja ciagle slysze od bawolow 100kg (nie przesadzam !! ) z wielkiimi duuupskami ze jestem za chuda .. dlategon KRYTYKE zaczynajmy od nas samych . |
|
|
|
#3022 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ooodeta sie zdenerwowala... a ty kiciaa jakie masz wlosy nie masz clipow tak?? no wlasnie bo nie kojarze jakie masz wloski??
|
|
|
|
|
#3023 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
.Chcę sobie przedłużyć włosy metodą clip-in (naturalne). Możecie mi doradzić którego sprzedającego na allegro wybrać? Bo kompletnie się na tym nie znam .
|
|
|
|
#3024 |
|
Rozeznanie
|
Poszlam dzis do pracy na zebranie z doczepionymi klipami, spietymi w kitke i kazdy do mnie: "wow! myslalam/em ze to naturalne Ci tak urosly przez noc
"Kolorek identyko, ladnie spiete i nic nie widac Cieszy mnie to. Wiec jednak ponosze te liche klipy.
|
|
|
|
#3025 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
swoich nie kupilam jeszcze bo mam nijaki kolor włosow i trudno znalesc kolor idelany do moich. zawsze pofarbowac mozna. ale znowu z moich wosow farba szybko schodzi no i narazie to kasy na takie duperele nie mam. clipy to taki dodatek tylko, swoje włosy mam za łopatki , a chce miec tak z 55 cm bo wysoka jestem
Edytowane przez kiciaaa Czas edycji: 2009-06-22 o 15:14 |
|
|
|
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
no ja mam to samo.. nie wiem jak z kolorem.. niby pofarbowałam ale yy nie wiadomo co sie stanie pózniej czy nie wypllucze sie..
aa tak w ogóle to hamujcie sie.. kicia jesli masz kogos w d** to nie musisz wypowiadac tego na forum
|
#3027 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
to jest syntetyczna żyłka,ktora potrzebuje nie nawilżenia,ale zmiany pola magnetycznego,czyt.włosy się nie elektryzują przez co lepiej się rozczesują i mniej plączą. rób,jak chcesz.skoro nie słuchasz się obiektywnych rad to trudno. Cytat:
a myslisz,że jedwab na co działa? na nic,ułatwia rozczesanie,bo pokrywa żyłkę slizgą substancją |
|||
|
|
|
#3028 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3029 |
|
BAN stały
|
TmargoT ja nie wiem z tym plynem o co cho .. mi kobita od wlosow napisala ze ktos psychicznie chory uzywa plynu do plukania ..
a ja jedwabiu nie uzywam bo mi sie wlasnie konczy i szkoda mi go na te sztuczne wlosy .. ja nie mam raczej problemow z tymi pasmami jedyne co to sie plataja ale nie ma tragedii . a czy to prawda ze zniszczone sfilcowane konce moczy sie we wrzacej wodzie ??kiciiaaa chamstwo i kompleksy (bo to chyba jasne ze tak owe masz , jadac po wszystkich po kolei ) idz leczyc do pana doktora |
|
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
wiadomo ze kazdy moze wyrazic swoje zdanie bo od tego jest forum ale dziewczyny troche powagi..
http://www.allegro.pl/item665522581_...c.html#gallery te sa kiepskie?
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/kalinowskaiza/ Edytowane przez Mini1991 Czas edycji: 2009-06-22 o 15:33 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.

. 

Jestem zachwycona, choc dawno nie mialam tak ciemnego wpadajacy w czarny koloru wlosow i dziwnie mi sie patrzy na siebie :P

i Pani wymieniła mi na dłuższe za dopłatą