Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-22, 14:26   #4171
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Kochanieeeee wróciłemmmmmm

tęskniłyście?
Pewnie, że tęskniłyśmy Gdzie byłaś jak cie nie było
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 14:27   #4172
tancerka212
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=fbU3v...eature=related
wygrałam kiedyś w takiej zabawie flaszeczkę z tżtem poryczałam się ze smiechu jak szwagier zaczął zakładać majtki i je tak naciągnął aż na ramiona i się podarły i z takim strzępkiem walczył potem ale my z tżtem wygraliśmy a potem tż palnął do kamery "praktyka czyni mistrza"- mina moich rodziców podczas oglądania kasety- bezcenna
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 14:27   #4173
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
no własnie dziś Kasia nwert mówiła gdzie ty się podziałas??? witamy z powrotem
a ja się miałam uczyć kurdę na ostatni egzamin ale mi się już leń włączył i youtuba okupuję
ijeeee Kasia za mną tęskniła
już tłumaczę: byłam na śląsku(mówiłam Wam ,że jadę) wróciliśmy teraz w czwartek to od razu do książek(chociaż pierw przespałam parę godzin bo jechaliśmy 7,5 godziny w nocy do domku) a w piątek,sobotę i niedziele w szkole egzaminy ...
Jak ja za Wami tęskniłam!!!
załatwiliśmy już z orkiestrą umowę też i zaliczka wpłacona więc znowu do przodu

Tancerko youtube to fajna sprawa-filmiki ślubne i heja
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 14:28   #4174
madmuazelle
BAN stały

Kubusewa,też założyłaś tan stonke.To fajnie.

Ja się obawiam,że się porycze przed ołtarzem,albo głupawka mnie weźmie i zaczne się nerwowo śmiać.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 14:31   #4175
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Pewnie, że tęskniłyśmy Gdzie byłaś jak cie nie było
ciesze się,że mnie nie zapomniałyście
napisałam już wyżej gdzie byłam ale fajnie było,szkoda,że szybko minęło... no i wróciłam do Was
Cytat:
wygrałam kiedyś w takiej zabawie flaszeczkę z tżtem poryczałam się ze smiechu jak szwagier zaczął zakładać majtki i je tak naciągnął aż na ramiona i się podarły i z takim strzępkiem walczył potem ale my z tżtem wygraliśmy a potem tż palnął do kamery "praktyka czyni mistrza"- mina moich rodziców podczas oglądania kasety- bezcenna
chciała bym zobaczyć minę Twoich rodziców a powiedzieli coś?
Stary 2009-06-22, 14:37   #4176
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
a skąd wytrzasnęłas nastoletnich znajomych?
czułam, że ktoś o to zapyta to jest taka rodzinna impreza, mojego chrzestnego córka, ale powiem więcej nawet mnie zaprosiła na impreze, któą robi z koleżankami, ale grzecznie podziękuję bo jednak się chyba tam nie odnajdziemy z TZ
no chyba ze litr wódki wypijemy to wtedy główną atrakcją będziemy no chyba, że na erce wyladuję bo z moja głową do picia to drugie raczej bardziej prawdopodone

Cytat:

tęskniłyście?
no ba wiadomo, wiesz jaki spokój miałam jak Cię w domu nie było... nikt mi nie marudził mamo to mamo tamto

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 14:43   #4177
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
O rajciu pierwszy raz widzę taką zabawę hehehe Chciiałabym zobaczyć minę Twoich rodziców Na pewno im do smiechu nie było
Stary 2009-06-22, 14:44   #4178
tancerka212
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=RwpnH...eature=related dziewczyny co to za piosenka jest?? wyleciało mi kompletnie z głowy!!!
Stary 2009-06-22, 14:50   #4179
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=RwpnH...eature=related dziewczyny co to za piosenka jest?? wyleciało mi kompletnie z głowy!!!
Niestety nie znam Ale młodzi ładnie się bawili
Stary 2009-06-22, 14:53   #4180
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
chciała bym zobaczyć minę Twoich rodziców a powiedzieli coś?
nic nie powiedzieli hehehe ale na pewno coś sobie pomysleli myślałam że się wtedy zapadnę w fotelu ale teraz to mi się śmiać z tego chce- a na żywo to ryczałam ze śmiechu jak głupek, w ogóle jakoś smiesznie ta zabawa wyszła że goście to po prostu szaleli ze śmiechu tym bardziej że takie wielkie babcine majty mieliśmy i chłopaki sobie naciągali je tak wysoko że jak w pampersach wyglądali, a mój chudy tżcik to już w ogóle... zdjęcia nawet siostra nam umieściła w naszym albumie co będzie prezentem ślubnym

a tak w ogóle to wam powiem że ten album to będzie tylko do własnego wglądu mojego i tżta bo zdjęcia sa tak osobiste, a rysunki siostry jeszcze bardziej także tylko wtajemniczeni coś z niego zrozumieją i się uśmieją a reszta nie będzie wiedziała o co chodzi i będzie sie dziwnie patrzec więc nie będę się nim publicznie chwalic

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
czułam, że ktoś o to zapyta to jest taka rodzinna impreza, mojego chrzestnego córka, ale powiem więcej nawet mnie zaprosiła na impreze, któą robi z koleżankami, ale grzecznie podziękuję bo jednak się chyba tam nie odnajdziemy z TZ
no chyba ze litr wódki wypijemy to wtedy główną atrakcją będziemy no chyba, że na erce wyladuję bo z moja głową do picia to drugie raczej bardziej prawdopodone

byłam jakiś rok temu na takiej imprezie i nigdy więcej- do łazienki nawet pójść nie mogłam bo nastolatki zajęły muszle klozetowe swoimi głowami wymiotującymi od nadmiaru alkoholu.. organizator też się narąbał więc nawet nie musieliśmy przepraszać ze już się zmywamy bo nawet by nas nie rozpoznał jakbyśmy podeszli się pożegnac
Stary 2009-06-22, 15:01   #4181
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
nic nie powiedzieli hehehe ale na pewno coś sobie pomysleli myślałam że się wtedy zapadnę w fotelu ale teraz to mi się śmiać z tego chce- a na żywo to ryczałam ze śmiechu jak głupek, w ogóle jakoś smiesznie ta zabawa wyszła że goście to po prostu szaleli ze śmiechu tym bardziej że takie wielkie babcine majty mieliśmy i chłopaki sobie naciągali je tak wysoko że jak w pampersach wyglądali, a mój chudy tżcik to już w ogóle... zdjęcia nawet siostra nam umieściła w naszym albumie co będzie prezentem ślubnym

a tak w ogóle to wam powiem że ten album to będzie tylko do własnego wglądu mojego i tżta bo zdjęcia sa tak osobiste, a rysunki siostry jeszcze bardziej także tylko wtajemniczeni coś z niego zrozumieją i się uśmieją a reszta nie będzie wiedziała o co chodzi i będzie sie dziwnie patrzec więc nie będę się nim publicznie chwalic
Chyba tez zrobię taki album w prezencie ślubnym dla mojego tżta Własnie taki szalony, osobisty co tylko my będziemy wiedzieli o co chodzi Bo taki "zwykly" ze zdjęciami ma a może zrobię jeszcze z historią naszej znajomości i miłości: Super pomysł
Stary 2009-06-22, 15:05   #4182
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
"Moja dumka" (albo coś podobnego) Marek Tranda
Stary 2009-06-22, 15:06   #4183
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
byłam jakiś rok temu na takiej imprezie i nigdy więcej- do łazienki nawet pójść nie mogłam bo nastolatki zajęły muszle klozetowe swoimi głowami wymiotującymi od nadmiaru alkoholu.. organizator też się narąbał więc nawet nie musieliśmy przepraszać ze już się zmywamy bo nawet by nas nie rozpoznał jakbyśmy podeszli się pożegnac
na szczęście ta moja kuzynka raczej czegoś takiego nie zrobi, bo alkohol ją w ogóle nie bawi i póki co moze dla niej nie istnieć, ale za jej znajomych to nie ręczy

oczywiscie zartuje bo nie pójdziemy z TZ tam na pewno, wybieramy sie za to na poważny film, w ramach poszerzania umiejętności intelektualnych jak na ludzi dorosłych przystało
a mianowicie Epoke lodowcową 3

tak dokładnie Tancerko to jest tak jak Kubusewa napisała na pewno Marek Tranda

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2009-06-22 o 15:08
Stary 2009-06-22, 15:08   #4184
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
oczywiscie zartuje bo nie pójdziemy z TZ tam na pewno, wybieramy sie za to na poważny film, w ramach poszerzania umiejętności intelektualnych jak na ludzi dorosłych przystało
a mianowicie Epoke lodowcową 3
My też
Stary 2009-06-22, 15:19   #4185
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Chyba tez zrobię taki album w prezencie ślubnym dla mojego tżta Własnie taki szalony, osobisty co tylko my będziemy wiedzieli o co chodzi Bo taki "zwykly" ze zdjęciami ma a może zrobię jeszcze z historią naszej znajomości i miłości: Super pomysł
no właśnie taki "zwykły" album to zawsze można zrobić z byle jakiej okazji a ten jest po prostu rewelacyjny- jak go otwieramy z siostrą żeby coś w nim zrobić to lejemy w gacie ze smiechu dlatego nam tak wolno idzie bo nas poprostu roznosi ze śmiechu jak zaczynamy w ogóle cokolwiek dłubać przy tych zdjęciach za jakieś 10 - 20 lat właśnie takie pamiątki będą najlepsze bo nie dość że zdjęcia będą śmieszne to i cała historia albumu do tego będzie w naszych głowach. a że przez 7 lat nazbierało się trochę tych fotek to mamy co robić- ok 200 zdjęć na 70 kartach albumu więc mamy co robić i oglądać i wspominać no aż się zaczęłam smiać na samą myśl o tym albumie a nawet go nie mam tu na stancji
Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
"Moja dumka" (albo coś podobnego) Marek Tranda
dzięki, też już sama znalazłam co to za pieśń
Stary 2009-06-22, 15:22   #4186
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Tak masz rację, po to są ustawy i kodeksy, żeby z nich korzystać. Moje całe studia to była pamięciówka. Ponad połowę kodeksu pracy umiałam na pamięć
wkuwaliscie na pamiec?
ja niedawno mialam egzamin z prawa pracy, ale u nas na szczescie chodzilo poprostu o znajomosc przepisow, a nie recytowanie z pamieci paragrafow

Cytat:
mozna miec ladowarki i telefony i aparaty i kompa. Tylko kompa i aparat rzeba wyjąć z torby i on musi osobno przejechać. Tzn. taki kompakt mały moze zostać, ale lustrzankę wyjmowalismy.
ja w ogole niczego nie wyciagam z bagazu podrecznego. w koncu maja tego rentgena to sobie ogladna lapka w plecaku

Cytat:
ja już tej pogody mam dość... jak w ten weekend nie będzie ładnie to zabieramy z tżtem grilla do jego pokoju i tam będziemy grillować tzn grilla wystawimy sobie na nasz balkonik i będziemy siedzieć pod kocykiem czekając na kiełbaski
zebyscie sie przypadkiem nie zadymili jak wam wiatr zawieje w strone okien

umieeeram. alez mi sie chce spac
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 15:22   #4187
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:

tęskniłyście?
właśnie dzisiaj pytałam gdzie jesteś piczko

TZ mnie wkurza...
aha! byłam obczaić po ile są plastry w aptekach i byłam chyba w 4(?) i ceny był: 55zł, 52zł, 47zł i 42zł koło mnie na osiedlu także super przebitka, nie?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 15:32   #4188
szana
Zadomowienie

Cytat:
no ba wiadomo, wiesz jaki spokój miałam jak Cię w domu nie było... nikt mi nie marudził mamo to mamo tamto
dałam Ci trochę odpocząć ale już wróciłam mamusiu kochana i znowu się zacznie jesteś nie zastąpiona jak dla mnie niestety

Kasieńko moja piczuniu czułaś,że się zbliżam już i Ci w głowie siedziałam dziś
Stary 2009-06-22, 15:33   #4189
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

zebyscie sie przypadkiem nie zadymili jak wam wiatr zawieje w strone okien

umieeeram. alez mi sie chce spac
spoko system mamy już obczajony bo nie pierwszy raz taki grill na balkonie mamy jak jest cieplutko to zasłaniamy sobie balustradę od balkonu, wynosimy wygodny fotel na ten balkonik, do tego winko jak wszyscy pójdą już spać to my grillujemy pod niebem z gwiazdami na ostatnim takim grillowaniu tż mi winko już zabrał bo bym kiełbasek nie doczekała tak mi w główce zaszumiało ale taaaaakie pyszne było że nie wiem
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
TZ mnie wkurza...
aha! byłam obczaić po ile są plastry w aptekach i byłam chyba w 4(?) i ceny był: 55zł, 52zł, 47zł i 42zł koło mnie na osiedlu także super przebitka, nie?
czemu znowu tż cię wkurza??
chyba nie tak bardzo cię wkurza skoro polujesz nieustannie na plastry a co do cen to rzeczywiście są straszne różnice między aptekami- nawet po drugiej stronie ulicy mam 2 apteki a ceny o 10zł potrafią się różnić jednego leku!!!
Stary 2009-06-22, 15:33   #4190
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
ponad 10 zł to strasznie dużo, no ale zobacz jak Ci sie trafiło, nie będziesz musiała daleko chodzić

Stary 2009-06-22, 15:37   #4191
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
czemu znowu tż cię wkurza??
zabrał mi lapa dodam, że lap jest jego
Cytat:
ponad 10 zł to strasznie dużo, no ale zobacz jak Ci sie trafiło, nie będziesz musiała daleko chodzić
no straszna różnica i się bardzo cieszę, że mam do tej apteki gdzie jest najtaniej 100 metrów i widzę ją z okna w kuchni super! tylko jutro idę do gina nie lubię, ale muszę

Stary 2009-06-22, 15:42   #4192
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja w ogole niczego nie wyciagam z bagazu podrecznego. w koncu maja tego rentgena to sobie ogladna lapka w plecaku
my za kazdym razem mamy lapka i z różnych miejsc w Europie latalismy i za każdym razem mówią, żeby wyjąć lapka i osobno ma przejść.

Cytat:
właśnie dzisiaj pytałam gdzie jesteś piczko

TZ mnie wkurza...
a co on znowu zrobił, że Cię wkurza? Drogie sa plastry. Za moje piguki płacę ok. 30 zł a za plastry płaciłam jakos 50 zł a bardzo chciałam ich używać, bo że niby omijają wątrobę i zdrowsze, ale strasznie mi nie spasowały. Zobaczymy jak Tobie się to będzie podobało, weź tylko jedno opakowanie na pierwszy raz, bo bez sensu, żebyś kupiła więcej.
Idę robić moja rybkęMniamOd wczoraj strasznie boli mnie głowa Chyba ta pogoda tak kijowo działa

A wiecie co zauważyłam w tym say yes to the dress - że te laski w ogóle się nie przyjmuja czy mają figure do rybek a i tak je kupują. A jak sobie przypomnę ta laskę z wylewającym się z jeansów brzuchem w rybce w madonnie to sobie myślę, że az tak źle ze mna nie jest
Stary 2009-06-22, 15:46   #4193
szana
Zadomowienie

http://www.youtube.com/watch?v=RwpnH...eature=related podoba mi się sukienka tej PM,to jest ten filmik co Tancerka zapodała

Samciu masz rację,te laski z SAY YES TO THE DRESS się w ogóle nie przejmują czy jakiś krój im pasuje do figury tylko mierzą swoją wymarzoną i kupują jak im się podoba a Ty dziewczyno nie masz się czym martwić w ogóle! mierzyłaś już coś ?
Stary 2009-06-22, 15:56   #4194
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
zabrał mi lapa dodam, że lap jest jego
nie no to jak tak to powinien taki łomot dostać że nie wiem
Cytat:

A wiecie co zauważyłam w tym say yes to the dress - że te laski w ogóle się nie przyjmuja czy mają figure do rybek a i tak je kupują. A jak sobie przypomnę ta laskę z wylewającym się z jeansów brzuchem w rybce w madonnie to sobie myślę, że az tak źle ze mna nie jest
najlepsze jest to że puszystsze dziewczyny mogą ładną suknię sobie kupić bo już nie raz widziałam fotkę panny młodej która grubsza ale w dobranej sukni wyglądała sto razy lepiej w niż chudsza a w kompletnie nietrafionej kiecy... tak to jest ślepo podążać za modą... rybki modne więc mam mieć rybkę choćby nie wiem co!!!

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=RwpnH...eature=related podoba mi się sukienka tej PM,to jest ten filmik co Tancerka zapodała
a mi się przez ten filmik zachciało wesela- tu i teraz chcę wesele!!!!

a i powiem jeszcze że za 2 tygodnie idę na ślub takiej mojej "przyszywanej" cioci- normalnie kobitka już prawie emerytka a tu łup wczoraj mi siostra mówi ze dostaliśmy zaproszenie na ślub!!! pani mimo wieku to niezła laska więc może być fajnie ale tylko na slub mamy zaproszenia bo nie będzie weseliska tylko obiad dla najbliższych ale i tak wam opowiem jak było a co
Stary 2009-06-22, 15:59   #4195
lain
Zakorzenienie

Cytat:
my za kazdym razem mamy lapka i z różnych miejsc w Europie latalismy i za każdym razem mówią, żeby wyjąć lapka i osobno ma przejść.
widocznie podejrzanie wygladacie
mi nikt nie kazal niczego wyciagac. z reszta niespecjalnie sie chwalilam co mam w plecaku. poprostu stawialam na tasmie plecak i juz a tam lapek, tona kabli, aparat, kamera itp

nam w Sharm nawet piciu pozwolili wziac w dwoch politrowych butelkach wzbudzamy zaufanie

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-06-22 o 16:00
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 16:00   #4196
szana
Zadomowienie

Cytat:
a mi się przez ten filmik zachciało wesela- tu i teraz chcę wesele!!!!

a i powiem jeszcze że za 2 tygodnie idę na ślub takiej mojej "przyszywanej" cioci- normalnie kobitka już prawie emerytka a tu łup wczoraj mi siostra mówi ze dostaliśmy zaproszenie na ślub!!! pani mimo wieku to niezła laska więc może być fajnie ale tylko na slub mamy zaproszenia bo nie będzie weseliska tylko obiad dla najbliższych ale i tak wam opowiem jak było a co
ja też już chcę wesele! a tydzień temu byliśmy z TŻ u jego mamy na urodzinach i nawet potańczyliśmy super było i jak tańczyłam z przyszłym teściem to mi mówi: " a za roczek będziemy się bawić u Was na weselu" i tak mi się cieplutko na sercu zrobiło bo przecież to prawda i kurcze będę już żoną TŻ!!!

potem opisz jak było a to ślub w kościele?
Stary 2009-06-22, 16:09   #4197
kaska87
Zakorzenienie

ale pogoda moja mam piecze właśnie ciasto i jak ja mam schudnąć jak wczoraj u teściowej były 3 ciasta dzisiaj u mnie ciasto ehh

Stary 2009-06-22, 16:12   #4198
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
ale pogoda moja mam piecze właśnie ciasto i jak ja mam schudnąć jak wczoraj u teściowej były 3 ciasta dzisiaj u mnie ciasto ehh
Ty i chudnąć.. no wiesz co opowiadanie takie...
Stary 2009-06-22, 16:14   #4199
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

Samciu masz rację,te laski z SAY YES TO THE DRESS się w ogóle nie przejmują czy jakiś krój im pasuje do figury tylko mierzą swoją wymarzoną i kupują jak im się podoba a Ty dziewczyno nie masz się czym martwić w ogóle! mierzyłaś już coś ?
nie mierzyłam, jestem na diecie Właśnie wcinam rybke duszoną z jabłkamiPycha

Cytat:
widocznie podejrzanie wygladacie
mi nikt nie kazal niczego wyciagac. z reszta niespecjalnie sie chwalilam co mam w plecaku. poprostu stawialam na tasmie plecak i juz a tam lapek, tona kabli, aparat, kamera itp

nam w Sharm nawet piciu pozwolili wziac w dwoch politrowych butelkach wzbudzamy zaufanie
to ja nie wiem na jakich lotniskach byłaś, chyba dla terrorystów Nie tylko nam każą wyciągać lapa tylko każdemu
W Egipcie może taki luzik dlatego, że bez sensu, żeby biala kobieta i bialy mężczyzna wylatując czarterem do swojego kraju chcieli coś wysadzić

Skończyłam wczoraj czytac Grę anioła i nie mam co czytać Tzn u tz sa dwie książki, których nie przeczytałam, ale ja teraz jestem w domuuuu. Co ja mam robić

Jeju ale jestem najedzona jak pasibrzuch, ale za to zdrowo i niskokalorycznie
Stary 2009-06-22, 16:15   #4200
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ja też już chcę wesele! a tydzień temu byliśmy z TŻ u jego mamy na urodzinach i nawet potańczyliśmy super było i jak tańczyłam z przyszłym teściem to mi mówi: " a za roczek będziemy się bawić u Was na weselu" i tak mi się cieplutko na sercu zrobiło bo przecież to prawda i kurcze będę już żoną TŻ!!!

potem opisz jak było a to ślub w kościele?
tak to ślub kościelny i na pewno powiem wam jak to jest być na ślubie znajomych... emerytów

dziewczyny powiem wam że nasze śluby zblizają się w szaleńczym tempie u mnie na suwaczku dziś 1 rok 1 miesiąc i 30 dni o żesz kurdę!!! to się dzieje naprawdę!!!

Cytat:
a to ty się odchudzasz jeszcze? myślałam że już zaprzestałaś odchudzanka bo codziennie piszesz że jesz ciasto albo ze z tzcikiem coś pichcicie albo że marzy ci się pizzunia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości