|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
Kobiety pozmieniałyście te avatary i dziwnie mi się patrzy na Was
Kasia nie marudź,jedz ![]() Kochane jak już pisałam zaklepaliśmy oficjalnie orkiestrę no i powiedzieli,że jak chcemy jakieś specjalnie życzenia co do piosenek to mamy dzwonić czy coś i teraz się zastanawiam nad jakimiś piosenkami Wy macie jakieś takie co chcecie żeby u Was były w ciągu wesela?
|
|
|
|
#4202 | |
|
Zakorzenienie
|
tak bo prosiak ze mnie, brzuch mi przytył
ale co się dziwić jak sesja jest to się opycham słodyczamiCytat:
mamo!
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-06-22 o 16:20 |
|
|
|
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to tżtowi zlecę bo on ma fajne pomysły a moim pomysłem może być jedynie walc wiedeński a w ogóle to tż wczoraj ubzdyrzył sobie że chce mieć muchę na ślubie a nie ten debilny fular proponowałam chociaż jakiś krawacik śledzik albo coś niekoniecznie z kamizelką nawet ale powiedział że jak mu nie pozwolę mieć muchy to idzie bez niczego myślałam że się posikam jakie argumenty mi dawał hahaha np ja zawsze jak mówię o weselu to używam często słowa "cudownie" i tż stwierdził że jak wszystko ma być tego dnia cudowne to dla niego cudowna jest mucha Cytat:
|
|
#4206 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a my chcemy parę podać a resztę niech sami kombinują ja chcę już chcę żeby zapodali "chcę tu zostać" wiem,że ta piosenka może być dla kogoś już przeżytkiem ale ja ją ostatnio śpiewałam TŻ na ucho w czasie tańca i oboje się tak wzruszyliśmy,TŻ się bardzo podobało i chyba zrobię tak,że ją jemu specjalnie zadedykuję tylko się nie śmiejcieTancerko Twój TŻ to ma pomysły :P mnie się tam mucha średnio podoba,ale może akurat Twojemu będzie ok i Tobie się będzie podobało hehe a co do 1 tańca to kurcze ostatnio jakoś cały czas w głowie mam "zabiorę Cie właśnie tam" KANCELARII i kurcze nie wiem :P Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-06-22 o 16:31 |
||
|
|
|
#4207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tak czyutam komentarze osób takich jak Ty czy tancerka tomam ochotę Was wytrzaskać po buzi Jesteście jakieś nienormalne Szczuplutkie, długonogie, z extra figurą Gdzie ja z tą zasraną oponką pod mostkiem moge się z Wami równać a te wypisują, że spodnie im na tyłki nie wchodzą, że muszą się odchudzać CO wy rozmiar zero promujecie czy co ?? I tylko mi nie mowić ze ło bo ja to Was na żywo nie widziałam... mnie wystarczy to co ja codziennie w lustrze musze oglądać A jak wejde na wizaż i te chudziny mi tu wypisują że ło jezu bo odchudzamy sie to dopiero wtedynabieram kompleksów ze tego brzucha sięw życiu nie pozbędę ![]() mój TŻ i mucha never
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-06-22 o 16:35 |
|
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
Kubusewa a ile Ty ważysz chyba nicaeł 50 a ja................:hahaha :
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile masz wzrostu bo ja mam 156 cm uważaj poszłam się zważyć po obiedzie |
|
|
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
ja teraz nawet nie wiem ile ważę ale domyślam się że pewnie z 57kg !!! przy 167 cm wzrostu.. albo już teraz nawet więcej mogę ważyć nawet jak się nie w spodnie nie zmieściłam
ale ja i tak się nie odchudzam bo mi się nie chce...to nie dla mnie liczenie kalorii itp.... lepiej wyciągnąć tżta na rower jak już będą wakacje to i ruchu będzie wiecej a nie siedzenie w książkach i opychanie się czekoladą![]() Cytat:
![]() a co do muchy to mi się to nie podoba chociaż nie powiem przeglądałam neta i kilku facetów bardzo ładnie w tym wyglądało... mam jednak cicha nadzieję ze tż nie będzie w tym ładnie wyglądał i kupimy mu coś normalnego
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
156 cm i 49,4 kg po obiedzie i marnym karmieniu przez ostatni nerwowy tydzień.. wczoraj byłam na basenie(dodatkowy spadek wagi)
|
|
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
o kurde wysoka z ciebie laska
my powiedzialysmy ile ważymy więc i ty gadaj!!
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo nie bo wstyd
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-06-22 o 16:44 |
|
|
|
|
#4215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzeczywiscie.. wklej na pw w takim razie ciagle tylko obiecuje i nie wkleja.. bo sie wstydzi.. to po co piszesz ze wkleisz.... |
|
|
|
|
#4216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to doskonale rozumiem Twojego TZa, ze nie chce miec swiecacej kamizelki. mi sie nie podoba nawet nieswiecaca
|
|
|
|
|
#4217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() facet w sukni |
|
|
|
|
#4218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w każdym razie myślę że wyperswaduję mu to jego "marzenie"tylko co ja mu zaproponuję do tego ubrania się na ślub jak nie chce głupkowatej jasnej świecącej kamizelki to może jakąś ciemniejszą mu znajdziemy.. widziałam takie fajne kamizelki ślubne na wystawie w sklepie z garniturami- coś takiego grafitowego to było ale jakoś tak zdobionego że to ślubne na bank było ale nie obleśne chyba mi łatwiej z kupowaniem sukni pójdzie niż z ubraniem tżta żeby wyglądał jak pan młody a nie jak sierota
|
|
#4220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A rybę smaże na oleju, ale ona nim nie nasiąka, zostaje go na patelni tyle ile wlałam, a daje jakos 2-3 łyżki.Tez bym chciala Kancelarię, ale trwa az 5 minut, Karolak jest krótszy. W ogóle to problem jest z piosenka, bo ja nie chce się kręcić w kółko z tż za długo, żeby sie wszyscy gapili. Najlepiej byłoby dwie minutki i koniec.
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do kamizelki no to ja wychodze z zalozenia ze to w sumie zalecy od faceta jednemu pasuje innemu nie |
|
|
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech ubierze ladny krawat i bedzie git![]() powiedz mu, ze jak chce muche to chyba musi sobie sprawic do niej smoking, bo muchy sie nosi do smokingow a smokingi troche sobie kosztuja
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-06-22 o 17:02 |
|
|
|
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
ide zobaczyć która wchodzę na obronę
boję się, ale wiem, że nie będę ostatnia ani przedosatania
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli to ma być sadło to ja mam chyba chroniczną otyłość
|
|
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba zrobię sobie,jak nie jutro to pojutrze na obiadek dzięki Samciu pyszne musi być a zjadłaś to z czymś czy tak tylko ? jak rybka nie nasiąka olejem to tym lepiej![]() hmm aż tyle trwa piosenka Kancelarii? wooo zaraz oblukam i jak coś to przerzucę się na Karolaka bo też nie chcę żeby tyle czasu się na nas patrzeli chyba,że orkiestra mi skróci to![]() zobaczcie to http://www.youtube.com/watch?v=pGhmi...eature=related czy ona nie ma za krótkiej suknii? |
|
|
|
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nikt nie zdazy zasnac w miedzyczasie |
|
|
|
|
#4228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja go tylko na zdjęciu widziałam. A o muchach mam takie zdanie, że w muszce dobrze tylko facetowi, który wyglada jak James Bond![]() chyba też mam takie zdanie. Dlatego chyba, bo nawet nie widzialam mojego tz w kamizelce, jak pójdzemy mierzyć garniaki na ślub to oczywiście zmeirzymy tez ten klasyczny ślubny stórj z kamizelką, ale watpię, że tz skończy jako typowy pan mlody. Jak kupowaliśmy ostatnio garniak to widzielismy bardzo ładny z kolekcji ślubnej bez kamizelki i było ok, myslę, ze my pójdzmey w klasyczny krój z cięciem angielskim(bo takie wyglądają nowoczesnie i elegancko). ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
Jadłam to z surówką z kiszonej kapusty i jabłka
|
|
#4229 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pójdę z nim, przymierzymy wszystkie opcje ślubnej garderoby i coś wybierzemy![]() Cytat:
|
|
#4230 |
|
Zadomowienie
|
a my chyba wybraliśmy obrączki
tzn On wybrał Oglądaliśmy tak sobie i jak zobaczył te to aż mu się oczy zaświeciły http://www.jubiler-jubiler.pl/sklep/...leZl=0&lang=pl Tylko że my nigdy nie braliśmy pod uwagę białego złota! I on się szczerzył do tego modelu a ja mówiłam, że nie ma szans Mogłyby być takie całe żółte złoto ale nigdy nie widzieliśmy takich na żywo. Ale pani mi powiedziała, że tak wygląda model metalowy a prawdziwe złote są zupełnie inne i pokazała nam takie z białym złotem i po raz pierwszy zobaczyłam, że to białe złoto to nie jest takie ohydne białe tylko takie ładne takiego słomkowego koloru i prawie wyglądają jak całe z żółtego na żywo są piękne Mój Przyszły Mąż ani myśli słyszeć o innych, choć mi się marzą żółte złoto i jeden cieniutki pasek po jednej stronie,bo nie lubię symetrycznych
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2009-06-22 o 17:49 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

i teraz się zastanawiam nad jakimiś piosenkami
Wy macie jakieś takie co chcecie żeby u Was były w ciągu wesela?

ale co się dziwić jak sesja jest to się opycham słodyczami
mamo! 
proponowałam chociaż jakiś krawacik śledzik albo coś niekoniecznie z kamizelką nawet ale powiedział że jak mu nie pozwolę mieć muchy to idzie bez niczego
myślałam że się posikam jakie argumenty mi dawał hahaha np ja zawsze jak mówię o weselu to używam często słowa "cudownie" i tż stwierdził że jak wszystko ma być tego dnia cudowne to dla niego cudowna jest mucha
a my chcemy parę podać a resztę niech sami kombinują

never

jak nie chce głupkowatej jasnej świecącej kamizelki to może jakąś ciemniejszą mu znajdziemy.. widziałam takie fajne kamizelki ślubne na wystawie w sklepie z garniturami- coś takiego grafitowego to było ale jakoś tak zdobionego że to ślubne na bank było ale nie obleśne