Matura 2010 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-22, 20:55   #2011
blue_apple
Zakorzenienie

Dot.: Matura 2010

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12889123]mi tylko wystarczy nk

u mnie przed poludniem bylo nawet ladnie , swiecilo slonce nawet, a teraz co chwile kropi deszcz ... jej nie chce marudzic ale w koncu sa wakacje i fajnie by bylo jakby Slonce wyszlo za chmur

u mnie mozna miec w tym samym dniu egzamin teorytyczny i praktyczny , no ale mozna tez zrobic ze masz w inne dni.
swoja droga to chcialabym miec wszystko w jednym dniu , bo tak sie stresowac i przed testami i przed jazda w innym dniach to nieeeee
[/QUOTE]

u mnie też, i też tak sądzę

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
a wy nie macie jednocześnie egz. teoretyczny z jazdami? bo u mnie tak jest.

blue_apple dałabyś radę

taak u mnie też taka pogoda depresyjna :/
no nie wieeem :/ może spróbuję dziś.

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
ja posiadam grono i nk :P dzisiaj zalozylam fejsbuka ale normalnie to nienormalne jest i sobie narazie dezktywowalam konto :P

u Was tez taka depresyjna pogoda? ;/
grono teraz jest praktycznie identyczne jak facebook
jakoś z tego wszystkiego najmniej lubie nk...

a o pogodę się nie martwcie, jeszcze zrobi się ładna i pocieczę was, że ja chodzę tu ubrana codziennie w sweterek i na niego wiosenny płaszczyk, a moim podstawowym ekwipunkiem jest parasolka
ale... podoba mi się tu to.
o dziwo, mi, maniaczce +50 stopni
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 21:19   #2012
BeaS
Zakorzenienie

Przylazłam jeszcze na chwilę, bo już nie chce mi się nic robić

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 21:25   #2013
parodia
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12885204]no wg mnie a to ze jest slisko to swoja droga ;p a zimno tak nie jest , tylko na poczatku .zawsze tak srednio biegalam ok 7 km czasem 8 , no i teraz chce do tego powrocic , tylko jakos zebrac sie nie moge ;<[/QUOTE]
Ja się ze swoimi 4 km nie odzywam Ale jak jutro nie będzie padać, to na wieczór idę biegać
Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
dostane Twoje nk ^^ ?
w ogóle, macie jakieś grona, facebooki etc.?
Ja też chcem
Eee, mam fotkę, ale nieużywaną
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12889123] u mnie mozna miec w tym samym dniu egzamin teorytyczny i praktyczny , no ale mozna tez zrobic ze masz w inne dni.
swoja droga to chcialabym miec wszystko w jednym dniu , bo tak sie stresowac i przed testami i przed jazda w innym dniach to nieeeee [/QUOTE]
Niektórzy biorą osobno, bo wtedy jak się nie zda teorii, to i tak się jeszcze nie było zapisanym na praktykę i kasa nie przepada
Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Przylazłam jeszcze na chwilę, bo już nie chce mi się nic robić
Zrelaksuj się, będzie dobrze
I wyśpij się dobrze

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 21:27   #2014
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
grono teraz jest praktycznie identyczne jak facebook
jakoś z tego wszystkiego najmniej lubie nk...
moze i identyczne ;D ale pierwsze wrazenie bylo okropne i chcialam byc jak najdalej tego wynalazku
a grono zostawilam (tez chcialam skasowaC) tylko dlatego ze mamy grono klasowe zamkniete i tam sie duzo spraw rozstrzyga jak w szkole sie nie bylo to mozna o skany poprosic, etc takze tylko ze wzgledu na grono klasowe:P
a nk... juz przekombinowali... ale powylaczalam sobie te dodatkowe super opcje i jakos daje rade
Stary 2009-06-22, 21:40   #2015
BeaS
Zakorzenienie

Idę już spać
Dobranoc, Dziunie

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-06-22, 21:41   #2016
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
moze i identyczne ;D ale pierwsze wrazenie bylo okropne i chcialam byc jak najdalej tego wynalazku
a grono zostawilam (tez chcialam skasowaC) tylko dlatego ze mamy grono klasowe zamkniete i tam sie duzo spraw rozstrzyga jak w szkole sie nie bylo to mozna o skany poprosic, etc takze tylko ze wzgledu na grono klasowe:P
a nk... juz przekombinowali... ale powylaczalam sobie te dodatkowe super opcje i jakos daje rade
też właśnie mamy zamkięte grono klasowe ;D hehe, myślałam, że tylko my jesteśmy tacy błyskotliwi
wszystkie te strony są siebie warte :p

Dobranoc Beas

Edytowane przez blue_apple
Czas edycji: 2009-06-22 o 21:43
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 21:51   #2017
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madzioonia18w Pokaż wiadomość
BeaS kochana z taką grupą wsparcia pięknie zrobisz łuk i nie będziesz musiała się zatrzymywać.

Ale mam nuda.. nawet wstawiłam zdjęcie na nk
też właśnie próbowałam przerobić zdjęcie, ale tak średni mi wyszło i nie wiem czy wstawie

Cytat:
Rano pewnie się jeszcze tu pokażę na chwilę koło 8

Ach, fajne jesteście
pokazuj się pokazuj damy Ci wirtualnego kopniaka na szczęście
miło Ty też

Cytat:
dostane Twoje nk ^^ ?

BeaS haha, TŻ'owi instruktor poradził, żeby nie brał włosów na żel i nie stawiał kołnierza w polo na egzaminie
nk mam i nic więcej
nie no przydatne porady, lepiej nie podpaść na początku

Cytat:

Magda , Ty to potrafisz tak motywować, że och
Dziękuję, że cierpliwie znosisz moją gadaninę o egzaminie
A ja dostanę Twoje nk?

EDIT: Ej, ja stąd idę, bo się zasiedzę jak zwykle xD
Dobranoc
dobranoc

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12889123]mi tylko wystarczy nk

u mnie mozna miec w tym samym dniu egzamin teorytyczny i praktyczny , no ale mozna tez zrobic ze masz w inne dni.
swoja droga to chcialabym miec wszystko w jednym dniu , bo tak sie stresowac i przed testami i przed jazda w innym dniach to nieeeee [/QUOTE]

u mnie w jednym dniu ten i ten i dobrze

Cytat:
Idę już spać
Dobranoc, Dziunie
dobranoc po raz 2
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 21:56   #2018
inc0rrect
Zakorzenienie

BeaS - poprosze tez mnie tam skrobnąć jak mozesz

j.polski PP/PR
matematyka PP
j.angielski PP
biologia PR
geografia PR
plan: Wrocław UW

(widzę że biologia to wzięty przedmiot a myslalam że tak jest z geografia )

dziewczyny dziękuję za miłe powitanko

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12877644]
witaj nie wcinasz sie w watek
no ale musisz brac pod uwage ze czasem 4 miesiace nie wystarczaja.... bo mozesz zdac za np 3 razem ja zamierzam isc po wakacjach na prawko
[/QUOTE]

Cytat:
Wtam

jak to masz to możesz jechać

Hm, mogłabyś zapisać się na teorię weekendową I jeszcze spróbować zdać to prawko w te wakcje, jeśli mało wyjeżdżasz, albo na początku roku.
Lepiej zapisać się na weekendowy i pójść na zajęcia, niż zwykły i nie chodzić, bo te zajęcia są przydatne... Nie wszystko jest napisane w tych książeczkach a nauczenie się testów na pamięć to potem przy jeździe zupełnie nieprzydatna rzecz.
No, a jeśli w te wakacje nie masz czasu to zostaw wszystko na za rok
A na wątku witamy

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość

Hej kojarzę Cię chyba z jakiegoś wątku fitnessowego
TU masz naszą listę, dopisz się w ten sam sposób
A prawko, jeśli chodzi o mnie, to jak tylko się da Teoria, jeśli dobrze się zakręcisz, to dwa spotkania
tak! Też pamietam z fitnessowych

(fitness u mnie ten dzial to chyba przeszlosc ale zaczelam a6w nie wiem juz ktory raz, ale niech bedzie, do chorwacji porzyda sie jak znalazl

Cytat:
Dzień dobry
musiałam ten róż walnąć

Witam

Co do matury to zapraszam na stronę 31. Jest tam nasza lista. Zobacz jak powinno to wyglądać i podaj swoje dane

Co do prawka. Również zastanawiałam się czy by nie zrobić go właśnie przez te 4 miesiące po maturze, ale stwierdziłam, że potrzebny jest mi zapas czasu jak nie zdam, bo jakoś nie bardzo na studiach będzie mi się chciało ten egzamin przechodzić Więc zapisałam się od razu jak postanowiłam - 3 miesiące temu
Nie bralam pod uwage że to moze trwac dluzej niz 4 miesiace w moim przypadku by pewnie trwało w takim razie już ustalone, zrobie po maturce, teraz bede miala za to luzik, aa i pojde rzeczywiscie na te weekendowe bo praca mam nadzieje tez bedzie na te 4 miesiace troche hardworking (bo znalesc czas na odpoczynek tez trzeba bedzie ) ale jakos sie da rade

powodzenia na egzaminach !

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 21:59   #2019
effciaa16
Zakorzenienie

BeaS powodzenia ;*

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 22:15   #2020
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Cytat:
dostane Twoje nk ^^ ?

BeaS haha, TŻ'owi instruktor poradził, żeby nie brał włosów na żel i nie stawiał kołnierza w polo na egzaminie
Wyśle ci później na pw, ok?
Cytat:
Ale wygląd serio dużo daje Nie mówię, że oceniają po twarzy ale jeśli osoba egzaminowana przyjdzie ubrana schludnie, to myślę, że egzaminator będzie poważniej traktował taką osobę Przygotowałam sobie na jutro elegancki, ale nie przesadnie, strój.

Magda , Ty to potrafisz tak motywować, że och
Dziękuję, że cierpliwie znosisz moją gadaninę o egzaminie
A ja dostanę Twoje nk?

EDIT: Ej, ja stąd idę, bo się zasiedzę jak zwykle xD
Dobranoc
Pewnie że potrafie Uśmiechnij się tylko ładnie do egzaminatora ja tak zrobiłam i już jak wróciłam pod WORD egzaminator coś tam mówi i powidział że bardzo dobre wrażenie zrobiłam na początku bo tak się ładnie uśmiechnełam, może bym się nie uśmiechneła ale on taki nawet usmiechnięty był to myśle co mi szkodzi

Cytat:
Ja się ze swoimi 4 km nie odzywam Ale jak jutro nie będzie padać, to na wieczór idę biegać

Ja też chcem

Niektórzy biorą osobno, bo wtedy jak się nie zda teorii, to i tak się jeszcze nie było zapisanym na praktykę i kasa nie przepada

I wyśpij się dobrze
Wyśle i ci A co do tych kont czy tam profili to mam jeszcze na fotce, ale nie używam jej, żadnych zdjęć tam nie mam, mam bo mam i tak chyba zostanie

Ja nie miałam łączonego egzaminu, ponieważ u mnie w OSK wydają wcześniej papiery żeby się można iść na egzamin zapisać
[QUOTE=BeaS;12890320]Przylazłam jeszcze na chwilę, bo już nie chce mi się nic robić [/QUOTE]

BeaS pokaż egz. że umiesz jeździć
madzioonia18w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 22:18   #2021
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:

Ja też chcem

I wyśpij się dobrze
dobre i 4 km

Beata ,powodzenia jutro ;*
nie chcial m isie wizaz otworzyc 10 min temu ,i gralam sobie w chinczyka z Czechami ^^ ide pod prysznic i pojde spac
dobranoc;*
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 22:18   #2022
Alejka
Rozeznanie

Kurczę dziewczynki ja się tu udzielałam na początku a teraz taki duży wątek się rozrusł Mam nadzieję ,ze dacie mi szansę na reaktywację?Poprawie się i będę się udzielać częściej
Alejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 22:21   #2023
201605040950
Konto usunięte

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12891574]dobre i 4 km

nie chcial m isie wizaz otworzyc 10 min temu ,i gralam sobie w chinczyka z Czechami ^^ ide pod prysznic i pojde spac
dobranoc;*[/QUOTE]

dobranoc

Cytat:
Napisane przez Alejka Pokaż wiadomość
Kurczę dziewczynki ja się tu udzielałam na początku a teraz taki duży wątek się rozrusł Mam nadzieję ,ze dacie mi szansę na reaktywację?Poprawie się i będę się udzielać częściej
hej

jak już się zdecydowałam dodać to zdjęcie na nk to się okazało, że ma za duży rozmiar i muszę kombinować teraz ech...
Stary 2009-06-22, 22:23   #2024
KaasiaaK
Zakorzenienie

im nas wiecej tym lepiej wiecej rak do spamowania
wiec Alejka witamy ponownie ;D
Stary 2009-06-22, 22:27   #2025
Alejka
Rozeznanie

Dziękuję
Coś z tą naszą-klasą nie tak chciałam zdjęcie wstawić a tu jakiś błąd mi wyskakuję...To chyba znak
To mówicie ,że posiadacie konta?Oj chętnie bym ujrzała wasze twarzyczki Mogę i ja też poprosić?Właśnie mama mi przypomniała ,że mam maturę już niedługo...Tak...Jakie to budujące na sam początek wakacji
Stary 2009-06-22, 22:31   #2026
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Wyśle i ci A co do tych kont czy tam profili to mam jeszcze na fotce, ale nie używam jej, żadnych zdjęć tam nie mam, mam bo mam i tak chyba zostanie
Ja właśnie zobaczyłam, że się logowałam 2 lutego i mam jedno zdjęcie, na którym i tak mnie Tż zastawia
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12891574]dobre i 4 km

dobranoc;*[/QUOTE]
Tylko motywacja by się przydała...
Ja po południu ograłam 5latka
Cytat:
Jak mówi Kasia, im więcej do spamowania, tym lepiej
Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
tak! Też pamietam z fitnessowych

(fitness u mnie ten dzial to chyba przeszlosc ale zaczelam a6w nie wiem juz ktory raz, ale niech bedzie, do chorwacji porzyda sie jak znalazl
Ja tam ostatnio tylko podczytuj, ale w wakacje biorę się za siebie

Stary 2009-06-22, 22:33   #2027
KaasiaaK
Zakorzenienie

ja juz chyba pojde spac :P jakos tak wczesnie jeszcze, ale nudzi mi sie strasznie ;D
baj baj!! : *

BeaS powodzenia! ;-)
Stary 2009-06-22, 22:52   #2028
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam ponownie
Cytat:
Dziękuję
Coś z tą naszą-klasą nie tak chciałam zdjęcie wstawić a tu jakiś błąd mi wyskakuję...To chyba znak
To mówicie ,że posiadacie konta?Oj chętnie bym ujrzała wasze twarzyczki Mogę i ja też poprosić?Właśnie mama mi przypomniała ,że mam maturę już niedługo...Tak...Jakie to budujące na sam początek wakacji
Mi się pokazywało że zaduży obrazek więc musiałam uciąć go.

Mi na szczęście mama nic nie mówi na temat matury, ale babcio ostatnio do mnie to ty już jesteś maturzystką
Cytat:
Ja właśnie zobaczyłam, że się logowałam 2 lutego i mam jedno zdjęcie, na którym i tak mnie Tż zastawia
Ja jakoś ostatnio, po tym jak dostałam wiadmość na poczcie o treści "***** czekamy na Ciebie!"

KaasiaaK dobranoc

Ide już spać ale wcześniej musze dokończyć oglądanie programu "Pierwszy przeszczep serca"

Miłych snów
madzioonia18w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 23:09   #2029
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
Dziękuję
moja na szczęście nic nie mówi na ten temat

aha i pod Twoją nieobecność robiłyśmy listę (strona 31) więc jeśli Cię tam nie ma to podaj potrezbne rzeczy a ktoś Cię dopisze

Cytat:
ja juz chyba pojde spac :P jakos tak wczesnie jeszcze, ale nudzi mi sie strasznie ;D
baj baj!! : *

BeaS powodzenia! ;-)
Dobranoc

Cytat:

KaasiaaK dobranoc

Ide już spać ale wcześniej musze dokończyć oglądanie programu "Pierwszy przeszczep serca"

Miłych snów
łeeeee to musi być ohydne
dobranoc

i ja się żegnam też, bo coś mi się błyska i chyba będzie burza, a ja się boję więc idę spać dobranoc
Stary 2009-06-22, 23:28   #2030
mariolka16
Rozeznanie

GG do mariolka16

chcialam powitac wszystkie maturzystki 2010..., ufff..... jak to szybko zleciało., teraz wakacje ale przed nami ciężki rok
Stary 2009-06-22, 23:36   #2031
parodia
Zakorzenienie

Witamy
Dopisz się jak inc0rrect parę postów wyżej

Ale wymiatałam w chińczyka Jest ktoś jeszcze?

Stary 2009-06-22, 23:41   #2032
Alejka
Rozeznanie

A więc podaję :

Woj.Wlkp
j.polski PP
matematyka PP
j.angielski PR/PP
geografia PR
Plan: Poznań UAM TiR/Geografia

To są moje plany...Choć zmieniam je z minuty na minutę do geografi pałam nieskończoną miłością

Edytowane przez Alejka
Czas edycji: 2009-06-23 o 12:02
Stary 2009-06-22, 23:48   #2033
shanta
Wtajemniczenie

Cytat:
do geografi pałam nieskończoną miłością
o tak

witam wszystkie przyszłoroczne maturzystki ^^ jak to strasznie brzmi ale damy rade, za rok czekają nas dluuuuuuugie piękne wakacje
shanta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 23:54   #2034
123asia
Rozeznanie

Cytat:
A więc podaję :

Woj.Wielkopolskie
j.polski PP
matematyka PP
j.angielski PR
geografia PR

Ha podbijam! Tylko że u mnie planów brak
123asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 00:00   #2035
parodia
Zakorzenienie

Tutaj: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=930 jest cała lista My jeszcze dopisywałyśmy imię i województwo Beata ma całą listę, jak się upora wiadomo z czym... () na pewno Was dopisze, a listę wrzucimy do pierwszego postu następnej części (mogę ja założyć?)
shanta, te wakacje to najprzyjemniejszy akcent matur chyba mamy avy z jednej sesji

Idę spać, bo znowu będę chodziła nieprzytomna... papa

Stary 2009-06-23, 00:15   #2036
shanta
Wtajemniczenie

Cytat:
chyba mamy avy z jednej sesji
no faktycznie dodaje moje plany ^^ dopiszcie
shanta - Anka
woj. kujawsko-pomorskie
polski PP
angielski PP
matematyka PP
geografia PR
Plan: Wrocław / Gdańsk
shanta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 00:16   #2037
miskaa5
Rozeznanie

No ja sie dzisiaj zapisałam na kurs zaczynam 10 lipca
miskaa5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 00:17   #2038
Alejka
Rozeznanie

Już edytowałam
Geografia górą...!
Z matematyką gorzej
Stary 2009-06-23, 00:22   #2039
123asia
Rozeznanie

A znacie jakieś strony na których można sprawdzić progi punktowe na UW i UWr;]?
123asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 07:27   #2040
BeaS
Zakorzenienie

Dzień dobry Jestem
Dziewczyny, dopiszę Was jak wrócę, ok?
Idę się umyć itp.
Do później

~ Thomas Fuller ~
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości