|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Witam... od 5 miesięcy jestem mamą ślicznej istotki... Nie ukrywam, że córeczka przewróciła cały mój świat do góry nogami i przez te pierwsze miesiące nie miałam czasu żeby zająć się sobą
....teraz już muszę coś ze sobą zrobić hehe do swojej wagi już doszłam ... teraz czas na fryzurę, no i przede wszystkim chciałabym zmienić swój kolor. Od dawna farbuję włosy na wszelkiego rodzaju brązy i szczerze mówiąc mam ich już powyżej uszu ))) ....nie wiem tylko dlaczego nie mogę załadować zdjęcia??? kurcze wszystkiego próbowałam, ale chyba nadal robię coś źle!!!!ufff... udało się po prostu były zbyt duże ))Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-06-19 o 21:38 Powód: post pod postem |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: metamorfoza młodej mamy:) proszę o rady:)
fryzurke masz dobrze dobrana
na moj gusta z wlosami mam tak samo, ze mam ciemne i nie bardzo wiem co by zmienic. a poza tym to nie wygladasz jakbys nie miala dla siebie czasu, wygladasz baaardzo korzystnie
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Jak dla mnie to wygladasz, jakbys byla juz PO metamorfozie
Bardzo fajna i korzystna dla Ciebie fryzura. Kolor zmienilabym na jakis lagodniejszy braz. Jesli jednak masz ich dosc, to moze jakis dobrze dobrany blond? Chociaz tutaj akurat nic nie doradze, bo ani programu d symulacji nie mam, ani doswiadczenia za duzo. Pewnie zaraz jednak ktos z odpowiednim sprzetem tu zajrzy Przygotuj zdjecia fryzur/kolorow, ktore Ci sie podobaja to bedziesz mogla zobaczyc, jak to na Tobie wyglada.Zdaje mi sie, ze przez grzywke przeswituja zbyt wyskubane rzesy. Jesli mam racje, to zapusc je troche -- swietnie beda wygladac przy Twojej wyrazistej urodzie. Pokreslilabym tez mocniej oczy. Swietne paznokcie i fajny ubior! Wygladasz bardzo ladnie, rowniez jak na stosunkowo swiezo upieczona mame :brawo:
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Ładna fryzurka, ładna cera
Myślę że w rudym było by Ci ślicznie |
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Jeśli chodzi o kolor to mogłabyś zafarbować na trochę jaśniejszy brąz o ciepłym odcieniu( może wpadać w rudy). Pewnie już taki też miałaś na głowie
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
kolorki
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
oj te kolorki mi sie nie widzą...
lepiej w ciemnym czasami chcemy zmiany, ale taka okazuje sie niekorzystna i lepiej zostać przy dawnym
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie podobasz w pierwszym kolorku z symulacji zamieszczonej przez ktosie
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny dzięki za wszystkie rady...
nawet nie wiecie ile satysfakcji sprawiło mi czytanie waszych wypowiedzi Od razu poczułam się dobrze w swojej skórze hehehe ) mnie się podoba 3 kolor... fajny jeszcze do tego opalenizna, a już niedługo będzie bo wkońcu wybieramy się na naszą wymarzoną Chorwację )) .... dołączam kilka fotek z kolorkami, które mi się marzą .... KOLOR OCZU MAM IDENTYCZNY JAK BAYONCE ALBO VIKT BEC....i co ???? myslicie, że było by mi dobrze??? :confu sed: myślę, że jeśli chodzi o fryzurę to tylko cieniowanie ... Bardzo Was proszę dziewczyny piszczcie wszystkie wasze spostrzeżenia, bo muszę wkońcu do fryzjera!!! kolor mam już nieźle sprany... upsssssssss sss.....
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.

....teraz już muszę coś ze sobą zrobić hehe
do swojej wagi już doszłam ... teraz czas na fryzurę, no i przede wszystkim chciałabym zmienić swój kolor. Od dawna farbuję włosy na wszelkiego rodzaju brązy i szczerze mówiąc mam ich już powyżej uszu 

nawet nie wiecie ile satysfakcji sprawiło mi czytanie waszych wypowiedzi
.... dołączam kilka fotek z kolorkami, które mi się marzą
:confu sed:
upsssssssss sss.....