|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jak to jest zrobione? POMOCY
Dziewczyny ja wiem, że najlepiej doradziłby mi fryzjer, ale chcę także zapytać Was. Dam tutaj foteczki koloru wlosow o jakim marzę. Ja mam ciemny brąz, bardzo długie.... nie wiem co trzeba zrobić by z mojego koloru dojść do tego co jest na zdjęciach.
dziewczyna na zdjęciach to jessica burciaga
![]() |
#2 |
Moderator
|
Dot.: jak to jest zrobione? POMOCY
Na zdjeciach widac,ze dziewczyna ma rozjasnione pasma na bräzowym odcieniu wlosöw.I chyba przedluzane ostatnia fotka.
![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na pewno. Widać na ostatnim zdjęciu jak zauważyłaś, na dodatek te doczepione włosy mają inny odcień brązu niż "naturalne" ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
piekny ten kolor szczególnie na pierwszym zdjeciu ja tez jestem ciekawa jak uzyskac taki efekt , jaka to farba i wogole ?? ja mam włosy ciemny blond i nigdy nie farbowałam włosów i tak nie wiem czy zaczynac
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
faktycznie są przedłużane...nie zwróciłam uwagi... teraz jak się zastanawim to jak widziałam jessice w tv to miala nienaturalnie tych wlosow duzo :P ale i tak wyglada super
ja sobie zrobilam wymarzone ciemne wlosy.. jednak teraz widzę, że nie jest to kolor dla mnie. ten na zdjęciach jest idealny do mojej urody....
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Na zdjęciach zawsze wygląda ładniej, odpowiednie światło i jeszcze może przeróbka w fotoshopie....
Radziłabym najpierw zrobć szamponetką, bo w razie czego się zmyje a farba to już do ścięcia niestety. Dobre farby sa z L'oreala, ale niektóre ciemniej łapią niż na obrazku. Wszystko zależy od naturalnego koloru włosów...bo te na obrazkach z kartoników farb są robione na włosach blond bądź rozjaśnionych. Zazwyczaj jak się kupuje farbę trzeba brac poprawkę, że wyjdzie dwa tony ciemniejsza niż podaje producent na kartoniku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.