|
|
#2881 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
hejo
![]() pogoda fatalna, ja znów w pracy, znów poniedziałek,mąz w lesie, w ogóle bleeeee Mooniku dzięki za Lennego![]() Monai Kinuś Martuś ![]() Malutka Daguś ![]() Izuś jak po egz? ![]() Kasieńko jak tam wodny weekendoś? ![]() ja mialam pracowity weekend także marze o piątku... męzowi zmienili plan urlopowy mieliśmy mieć oboje w sieprniu, tymczasem on ma w lipcu a ja w sierpniu do dupymiłego dzionka |
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
czesc zoneczki
melduje ze powoli wyszlismy na prosta...malz sie stara, a ja nie dogaduje mozna powiedziec sukces ![]() poza tym humor mam lekko skopany, a wszystko przez wczorajsze zakupy.Tak sie zastanawiam co ze mna nie tak nie potrafie kupic czegokolwiek, albo nie ma rozmiaru albo nic mi sie nie podoba i najczesciej "focham" sie na malza ze on cos kupi a ja nie |
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Liluś mam nadzieję, że jednak z tymi Waszymi urlopami się ułoży |
|
|
|
|
#2884 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mozesz miec racje... kropelki niezbyt pomogly.... czuje sie bleeeeee
Cytat:
Fajnie ze koncert sie udal Cytat:
Cytat:
Kinia wracaj do zdrowka |
|||
|
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2886 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka po weekendzie
Na razie jestem u mamy, więc potem zdam relacyjkę z imprezki, ale powiem, że było extra Daget mam nadzieję, że kropelki Ci pomogą Kinia Tobie też zdrówka życzę Cytat:
typowe rozterki kobiety przed porodem Cytat:
ad. 2 Dawid jak był jeszcze w brzuszku to też brykał jak oszalały jak byliśmy w kościele Cytat:
ad. 2 Cytat:
ad. 2 oj to lipa z urlopami Cytat:
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, że imprezka się udała |
|
|
|
|
#2888 |
|
Wtajemniczenie
|
Kinuś
Malutka
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-10-19 o 16:17 |
|
|
|
#2889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tez mam taka nadzieje....
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2890 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Kochane
![]() Melduje sie i ja w dzien z beznadziejna pogoda i ma byc tak caly tydzien nie dosc ze zimno to deszcz non stop..... Kotek dobre wiesci malzenskie Zakupai sie nei martw, ja gdy ide gdzies z mezem rzadko cos kupie ale gdy sama to ledwo sie powstrzymuje zeby nie kupic wszystko co mierze ![]() Lilka nieciekawie z tym urlopem.... ale sprobuj moze sie ktos z toba zamieni urlopem... Malutka cudna fotka ![]() Mili trzymam za Was kciuki ![]() Monai zazdroszcze Kravitza! Kina na lepsze zdrowie Wlasnie dostalam info ze zdalam sobotni egz! Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuraa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa ![]() P.S W koncu nadrobilam forumowe zaleglosci, dzieki za Wasze kciuki
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-06-22 o 15:58 |
|
|
|
#2892 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
To ja dawno tu nie pisałam (bo zaglądać zaglądałam). Egzaminy miałam 3 (3x5 , dziesięć zaliczeń-jeszcze projekt zawioze i po sesji ![]() Jednym słowem-im więcej mam na głowie tym lepsze efekty (uczyłam się jadąc pociągiem do roboty, w autobusie, w tramwaju itp) Praca Kamila napisana i oddana Broni się mąż w piatek więc 26 czerwca poprosiłabym o trzymanie kciuków. Z tej okazji "lecim na Szczecin" i to oboje bo dostałam dwa dni urlopiku
|
#2893 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Daget, Kinia dużo zdrówka dziewczyny,niech te bóle brzuszków idą sio!!
Cytat:
Cytat:
czekamy na coś więcej Cytat:
![]() gratulacje zdanego egzaminu Cytat:
moja siostra też ma obronę w piątek ![]() Iza a jak Twój egzamin??
|
|
#2894 |
|
Zadomowienie
|
Koteczku Ty jak zwykle wylewna
![]() Izus Twoje wyniki mnie porazaja! Gratulacje ![]() Mooonik Skarbie wybacz mi, pisalam o Kravitzu z mysla o Tobie i jednoczesnie myslalam co tam u Monai Sle zeby naprawic swoj bladGdzie jest Kacha?!?! Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-06-22 o 18:05 |
|
|
|
#2895 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ SŁONKA
Egzaminy zdane ![]() Cytat:
Dziękuję za kciukaski. Mam kolejne zdjątka chmureczek, ale wstawię wieczorkiem może. Cytat:
![]() mooonik super, że koncert udany. Cytat:
Cytat:
trzymam kciuki. Cytat:
Cytat:
Egzaminy do przodu...A z tym zgraniem urlopowym, to Co oni sobie myślą...!!Cytat:
Nie foszkuj sie na męża Kotuś, no coś Ty. Cytat:
Cytat:
Idę się powygłupiać z bratankiem, bo niedługo spadam do domciu. ![]() ALe szaro-bury dzionek....bleee. |
|||||||||
|
|
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
hejka zonki
a u mnie goraco i dusznoaz nie ma czym oddychac... ale slonka nie ma i niebo zachmurzone pewnie bedzie padac... Agunia trzymam zeby ta rozmowa pozytywnie wplynela na mezaKotek super ze malzem juz lepiej Moonik super ze koncercik fajowy tylko szkoda ze tak daleko staliscie i nie widzialas go ![]() Izazusia, Izka i Sofciu Lil a ja kurde ciagle jestem zasmarkaniec ![]() jutro wkoncu przyjezdzaja do mnie babcia i siostra strasznie sie ciesze i jutro z kolezanka jade po nie na lotnisko do takiego miasta gdzie jeszcze nie bylam i wyjedziemy wczesniej zeby sobie po nim polazic i moze jakis maly shopping zaliczyc ![]() chyba do babci jeszcze dzis zadzwonie zeby mi na ten katar cos przywiozla bo juz nie wyrabiam... przychodza ludziska sie opalac a ja smarcze i smarcze |
|
|
|
#2897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ale mamy piękny drugi dzień lata, normalnie wystąpiłam dzisiaj na dworze z parasolką, płaszczu jesiennym, z obwiązaną apaszką szyją .Cytat:
Mnie też dzisiaj ćmiło, raz głowa raz łamanie w kościach-dziwny dzień, w pracy dużo roboty, dopiero teraz czuje że się relaksuje, a pomyśleć, że za kilka godzin trzeba iść lulu. Dziewczyny pamiętajcie, że jutro dzień Taty! (ech a mi pozostaje modlitwa, bukiecik i znicz jako "prezent" )
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-06-22 o 19:59 |
|
|
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj tatko tez spoczywa w pokoju juz prawie 6 lat i nawet nie moge osobiscie na cmentarz sie wybrac...dobrze ze tesciu fajny jest
|
|
|
|
|
#2899 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a że są dwie Monie to się mogła zdarzyć pomyłka ![]() Cytat:
fajnie że mogłaś porobić zdjęcia bo u mnie to niebo zasnute jedną wielką chmurą deszczową czekam ![]() Cytat:
![]() fajnie że przyjeżdża rodzinka do Ciebie a z tym katarem to zrób coś, no ileż można smarkać
|
|
#2900 |
|
Rozeznanie
|
bry wieczor
![]() ja na ulamek sekundki sie przywitac... @ zawitala...spozniona o ladnych kilka dni a teraz mam czerwony wodospad i zdycham!!!
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#2901 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorkiem
A więc relacja: imprezka była świetna, dawno się tak nie bawiłam i nie miałam na sobie butów na obcasie jedzenia jak dla pułku wojska, muzyka extra, nawet było "Jesteś szalona" i "Facet to świnia" - prawie jak na weselu no i były pokazy: połykacza ognia i magika nogi mi w Soffera Izazusia Izka gratuluję Wam zdanych egzaminów Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-06-22 o 22:05 |
|||
|
|
|
#2902 |
|
Rozeznanie
|
Cześć, gratulacje za zdane egzaminy
doskonałe żonki to nie mogło byc inaczej ![]() Malutka śliczne zdjęcia z synkiem i z mężem, wszędzie widać wiele miłości... No i byłoby na tyle, mam doła mąż mnie wkurza - ostatnio pare razy zachował się nie tak jak bym chciała, pewnie jestem przewrażliwiona i pewnie powinnam o tym z nim porozmawiać, zamiast się fochać i być złośliwcemuszczypliwcem bo wychodzi wszystko na takie błache wtedy... ech, ale nie myślę normalnie, przytyłam dotego i jestem zazdrosna wszystko na raz... no nie smęcę więcej bo i tak nie chcę się wdawać w szczegóły, ale nawet tak ogólnie mi trochę ulżyło dobrze, że was mam |
|
|
|
#2903 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
daj znac jak sie czujesz Cytat:
ale czy ty dasz rade tak trzymac kciuki te miesiac?? chyba ci opadna Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2904 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za gratki. I ślę wielgachnego Cytat:
Dziekuję za gratki Słonko. I chciałam zaznaczyć, że ślicznego "chrupacza mamusi" wychowujecie. Cytat:
Cytat:
A fotki robiłam jak wracałam w niedzielę z uczelni i koło domku. op.jpg op[.jpg opp.jpg oppp.jpg opppp.jpg Cytat:
Ja wręczyłam dziś prezencior i złożyłam życzonka, bo byłam w odwiedzinach, ale może jak mąż nie będzie jechał w trasę, to tez pojedziemy, ewentualnie zadzwoni. ![]() Cytat:
I wracaj do zdrówka smarkatku. czekoladko oczywiście, że będę... nie ma innej opcji. katarzinko zapomniałabym...fajowy diablo. Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-06-22 o 23:28 Powód: bo czeko i katarzinka mi się przypomniały |
||||||
|
|
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Paulinka jestem dokladnie w tej samej sytuacji co ty ![]() ehhh zasmucilam sie troche
|
|
|
|
|
#2906 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad. 2 to ja Cię bardzo mocno ![]() tylko dziwnie się poczułam jak wróciliśmy w nocy, bo spojrzałam odruchowo do łóżeczka, a tam pustka ![]() Cytat:
![]() ad. 2 śliczne fotki Zmykam spać. Dobranoc i do juterka. Młej nocki
|
|
#2907 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzia. Mi tez własnie się kojarzą te chwile. Jak młodym sie było.. ![]() ![]() Cytat:
dobranoc Myszki. |
||
|
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
Witam porannie z kawką
I lecę nadrabiać Weekend był ok pod względem pogodowym, jeziorko piękne Średnie towarzystwo - przez co niezbyt było ciekawie... Wąż wyprowadzał mnie z równowagi co 5 minut. ![]() No było tak se ![]() To lecę
|
#2909 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() z góry przepraszam, że się nie odzywam, ale jakoś brak mi weny do czytania i do pisania... w ogóle jakoś tak bleee się czuję od jakiegoś czasu... chyba jakieś letnie przesilenie mnie dopadło (oczywiście kalendarzowe i jeśli w ogóle takie coś istnieje ).u mnie dziś słoneczko nawet świeci gratuluję studentkom zdanych egzaminów!!!! ja też już mam wakacje no dobra... spadam do pracy... mam tylko nadzieję, że mój kiepawy humor szybko sobie pójdzie ogromne buziole dla wszystkich
|
|
#2910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Heloł laseczki
U mnie humorek już nieco lepszy (ale dołuje mnie trochę wizja przeprowadzki już w ten weekend do teściów). Wczoraj w końcu zdarzył jakiś pozytywny akcent w tym całym niewesołym zamieszaniu i nam w duuuuuużym stopniu jeden kłopot rozwiązał. Mam nadzieję, że dzięki temu będziemy z mężem trochę spokojniejsi.Ale pogoda nadal do Dla wszystkich co juz egzaminy pozdawały wielkie ![]() Cytat:
Cytat:
Trzeba by się chyba umówić ![]() No to buziaki i miłego dzionka
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

mieliśmy mieć oboje w sieprniu, tymczasem on ma w lipcu a ja w sierpniu
mozna powiedziec sukces 

hand-made: urodzinowo na 40tkę

. Doszliśmy do wniosku, że to może być wirus (kilka dni nie miałam żadnego antywira, bo zapomniałam, że kadencja się skończyła i właśnie w tym okresie jakiś intruz musiał się u nas zadomowić). No i wczoraj szwagier miał możliwość zrobienia mi formata i na reszcie wszystko hula jak dawniej.
zeby ta rozmowa pozytywnie wplynela na meza
jedzenia jak dla pułku wojska, muzyka extra, nawet było "Jesteś szalona" i "Facet to świnia" - prawie jak na weselu