|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z sagi Zmierzchu
Hah ciekawe czy Edzio i reszta Cullenów także popijała takowe herbatki ^^
|
|
|
|
#3572 |
|
Raczkowanie
|
nie było mnie jeden dzień a wy już tutaj tyle popisałyście
![]() DsC będziemy tęskniły ![]() a tak wogóle to stęskniłam się za wami przez ten jeden dzień xD
"Bylam niczym osamotniony księżyc - satelita, którego planeta wyparowala w wyniku jakiegos kataklizmu. Mimo jej braku, ignorując prawo grawitacji, uparcie krążylam wokół pustki po swojej dawnej orbicie"
|
|
|
|
#3573 |
|
Raczkowanie
|
DsC smutaśŚśno Będzie bez Ciebie ;(
Też za wami tęskniłam ! Bo troszke mnie nie było ;d Cały czas doskonale pamiętałem uczucie jej ciała pod moim w momencie, kiedy ratowałem ją przed pędzącym vanem. Zapamiętałem to nawet lepiej niż emocje tamtej chwili. Była taka miękka i ciepła, idealnie pasowała do mojego kamiennego ciała... ![]() Ciekawa jestem czy na KwN będe bardziej płakała niż na Szkole Uczuć ![]()
|
|
#3574 |
|
Raczkowanie
|
DsC miłego wypoczynku
![]() ![]() "- Naprawdę jesteś gotowa? - spytał po dłuższej chwili. - Hm. - Przełknęłam głośno ślinę. - Tak. Z uśmiechem wolno przybliżył twarz do mojej szyi, by w końcu musnąć chłodnymi wargami skórę policzka koło ucha."
|
|
#3575 |
|
Raczkowanie
|
oo szkoła uczuć
świetny film! ale chyba bardziej z serii filmów na podstawie powieści Sparksa podobał mi się PAMIĘTNIK. a NOCE W RODANTHE takie średnie.. ;p"Otworzone energicznie drzwi uderzyły o ścianę. Zadrżałam, jakby ktoś potraktował mnie paralizatorem." "– Witaj, Charlie! – zawołał Edward. Nie był ani trochę spięty. – Jeszcze nie! – syknęłam. – Czemu? – Poczekaj, aż odwiesi kaburę!" skończyłam 2 księgę ;D biorę się za trzecią ;D ![]()
|
#3576 |
|
|
Szkoła uczuć .. jejuu pamiętam jak kiedyś w szkole oglądaliśy i z koleżanka ryczałyśmy jak głupie ... a chłopacy nie wiedzieli o co nam chodzi ;D
Mam nadzieje że KwN bedzie też tak ściskał za serce .. a nawet bardziej ;D `I znów zmierzch -To dla nas najbezpieczniejsza pora dnia - odpowiedział na malujące się w moich oczach pytanie - Najłatwiejsza. Ale poniekąd i najsmutniejsza... Kolejny dzień dobiega końca, nastaje noc. Mrok jest tak przewidywalny, prawda? - Uśmiechną się smutno. - Lubię noc. Gdyby nie ciemność, nigdy nie zobaczylibyśmy gwiazd.` |
|
|
|
#3577 |
|
Raczkowanie
|
szkoda, że w trailerze KwN nie pokazali tych najlepszych momentów np. jak Bella skacze z klifu
"Bylam niczym osamotniony księżyc - satelita, którego planeta wyparowala w wyniku jakiegos kataklizmu. Mimo jej braku, ignorując prawo grawitacji, uparcie krążylam wokół pustki po swojej dawnej orbicie"
|
|
|
|
#3578 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja na Szkole Uczuć okropnie ryczałam ale przy Kwn to było nic ![]() bo na SK płakałam tylko na końcówce, jak już się dowiedział, że jest chora, a jak czytałam Księżyc to praktycznie cały czas xd
|
|
#3579 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#3580 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, wrzucicie ten cytat, jak Bella tłumaczyła Jake'owi dlaczego kocha Edwarda?
ten z Zaćmienia.. bo nie mam go zapisanego, a nie chce mi się szukać :/
|
#3581 |
|
Raczkowanie
|
Ale kawał niezły, co?
Poszukajcie też jakiś o wampirach. ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- W starej wieży na pustkowiu siedzą sobie nocą trzy wampiry i grają w karty. Grają grają, noc mija i zrobili się głodni. Jeden mówi: -Grajcie we dwóch, ja idę coś wrzucić na ruszt. Długo nie trwało i wrócił. Usta umazane krwią... -Znacie tę wioskę na południe stąd? -Mhm - No to już jej nie ma. Wyssałem ich co do jednego... Drugi wampir wstaje: - Dobra, teraz wy grajcie a ja napełnię żołądek. Długo nie trwało i wrócił. Usta umazane krwią... - Znacie to miasteczko na zachód stąd? - No... - Nikt już tam nie mieszka, he,he..., be-ek! Trzeci wampir wychodzi, rzucając w drzwiach: -Teraz ja, niedługo wracam. Wraca jeszcze szybciej niż tamci. Ociężale wchodzi do komnaty. Twarz cała we krwi. - A ty gdzie byłeś? - Nigdzie. Wyje****m się na schodach.
|
|
#3582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja słyszałam gdzieś podobny, ale na końcu było " widzieliscie ten słup na ulicy? - no, widzieliśmy. - a ja nie. " xd ale to chyba o nietoperzach było.
|
|
#3583 |
|
Raczkowanie
|
– Mamo, a dzieci się ze mnie śmieją i mówią, że jestem wampir, buu...
– Nie synku, nie przejmuj się. I jedz już, bo ci barszczyk skrzepnie... Kto prowadzi nocny tryb życia i jada tylko czerwoną kapustę, buraki, marchew i popija sokiem pomidorowym? — Wampir wegetarianin. Ile wampirów potrzeba, żeby wymienić żarówkę? — Żadnego, bo boją się światła. Przychodzi baba do lekarza i skarży się, że jej mąż ubzdurał sobie, że jest wampirem. – Próbowała pani z mężem porozmawiać, przytulić wieczorem? – pyta się lekarz. – Nie, bo śpimy w oddzielnych trumnach.
|
|
#3584 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
DsC będziemy tęsknić. '- Pokazałbym Ci , jak przemieszczam się po lesie, kiedy jestem sam - Zauwazył , że zrzedła mi mina - Nie martw się, włos Ci z głowy nie spadnie, a zaoszczędzimy sporo czasu. - Obdarował mnie jednym ze swoich łobuzerskich uśmiechów, po których zawsze była bliska omdlenia. - Zamierzasz zamienić się w nietoperza? - spytałam podejrzliwie. Zaśmiał się głośniej niż kiedykolwiek. - I co jeszcze? Może w Batmana.?'
|
|
|
|
|
#3585 |
|
Raczkowanie
|
Ej, a macie może pomysł, co zrobić jutro na obiad?
Ale wykluczam lazanię, fasolę bretońską i schabowe tudzież kotlety.
|
|
#3586 |
|
Raczkowanie
|
cermenka dla Ciebie:
- Po prostu go kocham! - krzyknęłam. - I nie dlatego, że jest przystojny albo że jest bogaty. Tak szczerze, to wolałabym, żeby był zupełnie normalnym chłopakiem, wtedy kontrast pomiędzy nami nie byłby tak duży i nikt nie mógłby się mnie czepiać. Kocham go, bo jest najbystrzejszym, najofiarniejszym i najbardziej przyzwoitym człowiekiem, z jakim w życiu miałam do czynienia. Kocham go nawet i bez tych cech. Czy to tak trudno pojąć? dobra dziewczyny, ja lece na jakieś pogaduchy ;d będę jutro ;D nie szalejcie za bardzo, żeby za dużo nie musiała nadrabiać ;p kawaaały przeeświetne! – Nie denerwuj się, tato – powiedziałam, przerywając pełną napięcia ciszę. – Nie ma czym. Edward się skrzywił. Domyśliłam się, e wolałby usłyszeć coś w rodzaju: „Och, tato, taka jestem szczęśliwa!”. – Jasne, Bella, już ci wierzę. Jeśli nie ma czym, to czemu tak się tu przede mną pocisz? – Wcale się nie pocę – skłamałam. Z zapartym tchem śledziłam, jak jego skóra zmienia kolor – z różowego na czerwony, z czerwonego na fioletowy, z fioletowego na granatowy.
|
#3587 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"- Po prostu go kocham! - krzyknęłam. - I nie dlatego, że jest przystojny albo że jest bogaty. Tak szczerze, to wolałabym, żeby był zupełnie normalnym chłopakiem, wtedy kontrast pomiędzy nami nie byłby tak duży i nikt nie mógłby się mnie czepiać. Kocham go, bo jest najbystrzejszym, najofiarniejszym i najbardziej przyzwoitym człowiekiem, z jakim w życiu miałam do czynienia. Kocham go nawet i bez tych cech. Czy to tak trudno pojąć?" - uwielbiam ten cytat
|
|
|
|
|
#3588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spaghetti ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
a no faktycznie hahaha ; D wez wejdz sobie na moj lastfm http://www.lastfm.pl/user/xTALKSHITx znajdziesz sobie napewno cos ; D
|
|
#3589 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lecę na grilla [ już nie ] klasowego.
|
|
#3590 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja chwilowo tez zrobilam sobie mała przerwe w czytaniu bo niedawno czytalam aa i jeszcze: dziewczyny cud: moja mama stwierdzila ze musi przeczytac Sage! i nawet powiedziala ze sama mi kupi KwN bo jeszcze nie kupilam xd jestem w glebokim szoku.. chyba musze do psychologa ![]() ![]()
|
|
|
#3591 |
|
Raczkowanie
|
QUOTE=pajuska25;12886012]proszee ciurlikowa wyslij mi! na maila: pa.ja@vp.pl
a ja chwilowo tez zrobilam sobie mała przerwe w czytaniu bo niedawno czytalam aa i jeszcze: dziewczyny cud: moja mama stwierdzila ze musi przeczytac Sage! i nawet powiedziala ze sama mi kupi KwN bo jeszcze nie kupilam xd jestem w glebokim szoku.. chyba musze do psychologa ![]() ![]() [/QUOTE]moja mama ostatnio do mnie, że chciałaby film obejrzeć ![]() i też byłam na maxa zdziwiona i się jej pytam dlaczego akurat zmierzch, bo jak się pytala wcześniej o czym jest ta książka i jej powiedziałam że o wampirach to zrobiła wielkie oczy. A moja mama mi powiedziała, że skoro się tak tym ekscytuję to chciałaby chociaż film obejrzeć xD
|
|
|
|
#3592 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tych "zapożyczonych" od Ciebie to The red Jumpsuit apparatus i Mindless self indulgence ![]() Metro Station nie lubię ze wzgl, że to brat tej barbie Miley. Paramore też nie lubię, ale oni to już mi nie podchodzą. ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- "W drugiej części umysłu przeszukiwałem ranking wszelkich tortur, jakie kiedykolwiek widziałem, decydując się na te, która z nich będzie bardziej bolesna. On musi ponieść konsekwencje swojego zachowania. Powinien wić się w agonii."
|
|
|
#3593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- [QUOTE=NightButterfly;1288 8304]Dziękuję. Z tych "zapożyczonych" od Ciebie to The red Jumpsuit apparatus i Mindless self indulgence ![]() Metro Station nie lubię ze wzgl, że to brat tej barbie Miley. Paramore też nie lubię, ale oni to już mi nie podchodzą. QUOTE] wlasnie brata ma cuuuuudownego xD
|
|
#3594 |
|
Raczkowanie
|
cześć, laski
![]() kawały o wampirach boskie, ja znalazłam jeszcze jeden: Trzy wampiry wchodzą do baru i siadają przy stole. Kelner podchodzi do nich i pyta pierwszego wampira, co zamawia. Ten mówi: - Chciałbym trochę krwi. Kelner zwraca się z tym samym pytaniem do drugiego wampira. Wampir mówi: - Chciałbym trochę krwi. Kelner pyta trzeciego wampira, co zamawia, ten na to: - Chciałbym trochę osocza. Kelner spogląda na kartkę i mówi: - Niech sprawdzę, czy dobrze zrozumiałem. Zamawiacie dwa razy krew i raz krew light, tak? ![]() obrobiłam już parę zdjęć z tłajlajtowej sesji ^^ wstawić? ![]() "Poza tym tęskniłam za misiowatym osiłkiem Emmettem. Pod wieloma względami był dokładnie taki jak idealny starszy brat, którego nigdy nie było mi dane mieć - tyle, że brat z moich dziecięcych snów nie polował gołymi rękami na niedźwiedzie." "Tak, to byłoby do mnie podobne - własną niezdarnoscią doprowadzić do katastrofy." Butterfly, mówiłam Ci już, że normalnie ubóstwiam Twój avatar?
"Sexuality is universal. If something's attractive to you, it's attractive. Sexy is sexy." ~AL Adam & Kris & Robbie Edytowane przez Rogogon Czas edycji: 2009-06-22 o 21:15 |
|
|
|
#3595 |
|
Konto usunięte
|
jeszcze się pytasz? jaasne!
![]() "Trafiłam do nieba - w samym środku piekła" ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- ciurlikowa mogłabyś mi przesłać jeszcze raz zmierzch po angielsku,bo zamiast niego wysłałaś PŚ po polsku. ;*lopezxx@poczta.fm |
|
|
|
#3596 |
|
Raczkowanie
|
no to wstawiam
![]() uprzedzam osoby o słabych nerwach, nie wszystko nadaje się do oglądania ![]() może na początek pierwowzory sesji: http://www.stepheniemeyer.com/img/movie_instyle2.jpg magazyn In Style (bez "Victorii", za to z "Alice" )http://images2.fanpop.com/images/pho...23-844-500.jpg też In Style. ale jak będzie widać, nie dość, ze podrobione gwiazdy sesji, to jeszcze u nas są nawet plastikowe krzesła ![]() ![]() no to zdjęcia (mam nadzieję, że udało sie je załadować )http://s718.photobucket.com/albums/w...rrent=ses4.jpg (od lewej "Nikki", Kristen", "Ashley" :P) http://s718.photobucket.com/albums/w...rrent=ses3.jpg http://s718.photobucket.com/albums/w...rrent=ses2.jpg http://s718.photobucket.com/albums/w...urrent=ses.jpg (ja NIBY że jako Kristen )enjoy ![]() tylko się za mocno nie śmiejcie, już i tak podenerwowana jestem ![]() EDIT.: kurczę, nikt nic nie mówi, aż tak źle...?
"Sexuality is universal. If something's attractive to you, it's attractive. Sexy is sexy." ~AL Adam & Kris & Robbie Edytowane przez Rogogon Czas edycji: 2009-06-23 o 00:06 |
|
|
|
#3597 |
|
|
Łooo widze że sesja jak najbardziej udana...
![]() http://s718.photobucket.com/albums/w...rrent=ses3.jpg na tym zdjęciu wyszłaś tak blado jakby doktor Cullen Cię zaadoptował;P |
|
|
|
#3598 | |
|
Raczkowanie
|
Cóż.. Tak!
Ale nie zaszkodzi jak napiszesz jeszcze raz. Ja też go kocham. Rob jest taki sexy! ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
przynajmniej spróbuję.Ach, Talkshit, śniłaś mi się. Szłaś po Los Angeles z Lautnerem za rękę! A tę głupią krowę Gomez kopnęłaś w brzuch i nakrzyczałaś na nią, że ma się odp*****lić od Twojego chłopaka! Talkshit, czemu skasowałaś photobloga?Wiesz co! Jak możesz?! Już Cię nie kocham. Zrywam z Tobą!
Edytowane przez NightButterfly Czas edycji: 2009-06-23 o 08:36 |
|
|
|
|
#3599 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na tym zdjęciu rzeczywiście jestem biała jak śnieg, ale ja ogólnie wyglądam tak blado, jakbym na Alasce mieszkała ![]() "Sądziłam, że ze wszystkich rzeczy na świecie tylko tego jednego w stu procentach mogę być pewna - nieskazitelności jego boskiej twarzy. Okazało się, że równie dobrze mogłam być ślepa." "Nie byłam w stanie odpowiedzieć mu tak szybko, jak bym chciała, odurzona aksamitnym tembrem jego barytonu. Był jak symfonia na jeden instrument, instrument doskonalszy od każdego stworzonego przez człowieka..."
|
|
#3600 |
|
Raczkowanie
|
Roguś, z jakiego sklepu jest ta różowa kiecka?
http://s718.photobucket.com/albums/w...rrent=ses3.jpg
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.