![]() |
#4591 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
za takimi głupkami się najbardziej tęskni
nie krępuj się. rób mi burdel we łbie. bo po ch.uj to się przejmować? na każdy dzień nowy smak ust - to się nazywa życie o konsekwencjach dobrej zabawy pomyślę potem
![]() |
#4592 |
Raczkowanie
|
mam sto pomysłów na wnętrze mojego umysłu.
słowa więzną gdzieś w gardle bo wydają się głupie. mam tysiąc rzeczy, których wcale nie potrzebuję. w natłoku rzeczy gubię coś co od dawna czuję. pytam się siebie czego naprawdę mi brakuje. uczę się ciebie jak w szkole prymuska. jak alicja zabiorę na drugą stronę lustra. stój. teraz idź. nie patrz tam. popatrz tu.
#4593 |
Raczkowanie
|
festwial nieszczerych twarzy, otwarty
'..i nie ukrywam, że ulegnę jeszcze raz i popełnię setny raz to samo.' wiem, że nigdy nie będę szczęśliwa, ale mogę być radosna. Jeśli będziesz przemawiał w gniewie, będą to słowa, których zawsze będziesz żałował.
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
chyba nie potrafie panować nad uczuciami.. do ciebie.
nie ganiaj za mną więcej, chyba, że jesteś gotowy mnie złapać. lubi pani, gdy on szuka jej dłoni, aby zamknąć delikatnie w swojej, czy po prostu podaje mu ją, aby nie ryzykować rozczarowania, że on mógłby wcale jej nie szukać? teraz już wiem, że nie był mnie wart. ale wtedy chciałam to wytatuować na ręce, bo wmawianie sobie nie działało. ja ci mówię, że czytam w twoich myślach, a ty się martwisz, że z tobą coś nie tak. strasznie mi smutno. nigdy nie uda mi się tego zamalować. może ty wiesz, jaki kolor zakrywa miłość? |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Raczkowanie
|
i cała drżę, łkam na wspomnienie jego kiedy mnie kochał, zanim stałam się jego prześladowcą, zanim zabrakło w nim miejsca dla mnie, zanim przestaliśmy się rozumieć..
chcę prawdy, kilku nawet słów, które złamią mi serce, odetną dopływ powietrza i ockną wreszcie. spadnę komuś pod stopy, ktoś popatrzy na moje umierające oczy. jeśli chodzi o Ciebie to uśmiech na całym ciele. nauczycielu, mistrzu, przyjacielu, przyszły mężu w planach z mojej głowy... wiesz... krótkie nawiasy czasu, wiedziałam, że nie poczujesz się zobowiązany. beztęsknie. bezmyślnie. bezciebie. jedno wielkie nieporozumienie, zaraz rzucę się w przepaść pomiędzy łóżkiem a podłogą szczęśliwa a może pół szczęśliwa z wczorajszym uśmiechem.
![]() |
#4596 |
Raczkowanie
|
i mam czas na wszystko, na co tylko pragnę mieć czas.
jestem dziś osobą kompletnie bez planu i pomysłu na dalsze życie. podśpiewuję. piję. śmieję sie do łez. Jesli zachowacie to w tajemnicy..truskawka bedzie wasza
![]() |
#4597 |
Raczkowanie
|
Moja największa obawa w życiu to zostać zapomnianą.
Wiem, że jak każda kobieta, mam więcej siły niż na to wygląda. Wrócę i będę milionami. Nie mogę żyć z dala od Ciebie . Tak bardzo Cię kocham, że to co czuję to rodzaj bałwochwalstwa On wiedział, czego chcę - ja tylko czułam. On z inteligencją - ja z sercem, on przygotowany do walki - ja gotowa na wszystko nie wiedząc nic, on wykształcony - ja prosta, on ogromny - ja malutka, on mistrz - ja uczennica, on osobowość - ja jego cień, on pewny swoich racji - ja pewna tylko jego! Lecz ja nie zapominam ani nie zapomnę nigdy, że byłam wróblem ani, że ciągle czuję, że nim jestem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Raczkowanie
|
sheisunusual ... ty wiesz <3333
________________________ Idziesz grać Debila?! Ej , to Poczekaj na mnie ! Bo powietrze mi pachnie Tobą, a co! weź, jaj sobie nie rób.! Kochanie, na mnie możesz liczyć. a jak tak sie chce z nim spotkac do cholery jak małe dziecko oczarowane sztuczką iluzjonisty.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Kochane.
![]() `On jest taki wspaniały, że słowami opisać się go nie da . Bo nie ma takich cudownych słów... `to nie może się skończyć. Nie teraz, nie w tej chwili. Nie, nie może … `Opowiem Ci swoimi słowami, jak to między nami było, kiedy ‘byliśmy’ ... `Powiedziałeś, abym znalazła innego… Ale przecież ja Ciebie szukałam.. `I uśmiechnąłeś się. Najsłodszym uśmiechem, jaki widziałam. `Nie wiesz, jaka byłam dzięki Tobie szczęśliwa, pomimo że nie byłeś mój… Wszystkie jesteście na mojej TOP liście. ![]()
#4600 |
Zadomowienie
|
hotiie - Bardzo dziękuję. <3 Może ktoś jeszcze? Zaczęłam od zdjęć na komputerze. Następnie wykasowałam wszystkie smsy i podpisałam inaczej w telefonie.. Wykasowałam z gg po czym znowu zapisałam żeby utwierdzić się przekonaniu, że jest beznadziejny.. Jego chorą psychikę udało mi się potwierdzić, ale nie udało mi się go wykasować z życia ani podpisać inaczej w moich uczuciach.. "Ja pie**olę, jest nowa opcja na naszej-klasie.. 'Osoby, które możesz znać.' Czekam z niecierpliwością, aż szanowna n-k zaproponuje mi z kim mogę mieć dziecko." ![]() ________________________ styrana, letes, nydee, Little Ballerina, NieZTejBajki, kee, kamisha, 12 Stonka, kirkeblack, dontlookdown, carmnkaa, Plotkaraaa, KaMa2704, papergirl, Paajka , powinnam, defacto. <3
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-06-23 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Wtajemniczenie
|
NieMyslPoczuj - jestes niezastapiona ;D
Kama2704 - kradnij kotek ;*** ii ah. chyba mamy podobne zdanie, przynaajmniej w niektorych sprawach :P ;* Nastychick- < 33 Kissabble - okradam, normalne (: ;** ---------------------- obudziłam sie, z Jego słowami wirującymi w głowie. cholera jasna!. moje oczy spoglądają z nadzieją i odrobiną powątpiewania za okno. przejadł mi się już nawet deszcz,który zwykle sprawia mi przyjemność. przyszło nam szumieć na s****iałym bruku miasta królów. tesknie za tym Jego ' niemniej dobrze mi wiedzieć, że jesteś.' okolicznościowy półuśmieszek. jestem za trudna ktoś widocznie zmienił mnie. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim Księżniczkom które pomogły. Mówiłam, że jestem wymagająca ;p
ale opisy cudowne. ;** *** Za mocno zaciągnęła zasłonę. Zbyt mocno tupnęła. Za mocno trzasnęła drzwiami. Za szybko zasnęła.. Gdyby Ziemia choć raz zakręciła się drugą stronę. Gdyby choć raz po nocy znów była noc. Może wtedy byłabym w stanie coś naprawić.. To ja zawsze chciałam wszystko naprawiać. To ja grałam dobrego Samarytanina, bo Tobie nie chciało ruszyć się tyłka żeby cokolwiek zrobić. I jak zwykle głupszy wychodzi na tym lepiej... ze zdenerwowania zaczęła pisać do Ciebie esemesa wiecznym piórem.. Czasami jest tak, że przy niektórych piosenkach trzeba trochę podkręcić głos żeby zrozumieć słowa.. Z nami też tak jest. Kolejna dziwka do Twojej kolekcji. Wiesz co, nie bądź taki hop do przodu bo Ci jeszcze ta Koleżanka sprzeda coś w wakacyjnej promocji tak jak kilku innym Donżuanom. ;D ________ przepraszam, nie potrafię wymyślać już nic krótszego ;P
#4603 |
Raczkowanie
|
Szyby spływały krwią, a ciało dziewczyny porąbane było siekierą na kawałki... Czy tak właśnie wygląda Twoja "miłość" ?
W domu nie było nic prócz jedynego, pustego obrazu. a naszą rozmowe zapisałam krwią na białej ścianie. Mucha odleciała i przysiadła na krawędzi ekranu. Wpartuje się we mnie jakby chciała zgłębić mój umysł i niczym lekarz stwierdzic co mi dolega. I odelciała. Widocznie nie jestem na tyle ciekawa aby tracic tak krotki czas. Kolejna nieprzespana noc. Nieznajome twarze we śnie. I te wszystkie cienie, które szkicuje noc na ścianie i w mojej głowie.Czasem sie boje, że stane się takim cieniem w czyjejś pamieci. _ papergirl ; * boskaa jesteś < 3
#4604 |
Wtajemniczenie
|
dzięki myszko ;** trochę mnie tu nie było
![]() We scream, we fight, saying things that we both regret./ Krzyczymy, walczymy, wypowiadamy słowa których oboje żałujemy. Like a faded picture, where you can't see my face./ Niczym wypłowiałe zdjęcie na którym nie dostrzegasz mojej twarzy. Często przebywam sama ze sobą. Lubię towarzystwo ludzi inteligentnych. Powoli wchodź po swej drabinie i konsekwentnie rób to, co sobie założyłeś. Wiem, że jest trudno, lecz jeśli nie złamiesz schematów, tylko przez lornetkę zobaczysz drogę do lepszych czasów. Mam wrażenie, że miłość ode mnie ucieka. Jakby nie czuła się mile widziana. no i opis który mnie rozwalił : If you think I'm bitch wait until you meet my mother./ Jeśli uważasz że jestem dzi.wką, zaczekaj aż poznasz moją matkę.
#4605 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bezczelnie cię okradłam ![]() _________________________ ___ bez ciebie tracę siebie, którą z dróg mam wybrać by iść dalej obok Ciebie ? martwe oczy. boisz się tej miłości, a może uciekasz przed nią? Ty odmieniłeś mój świat, nawet nie zapytałeś mnie czy się zgadzam. - Będzie lepiej jeśli się nie będziemy spotykać, to dłużej nie ma sensu. Ta miłość od zawsze skazana była na niepowodzenie, przecież wiesz... spotykamy się ukradkiem, przed całym światem, nikt nie wie o naszym uczuciu. Taki układ nie ma sensu. - Czy ktoś ci zabronił? - Nikt nie wie, że się spotykamy. To są tylko i wyłącznie moje przemyślenia. - Ale ja chcę się z tobą spotykać. - A ja chcę gwiazdkę z nieba, to jest tak samo nierealne marzenie... (rozmowa z moim) |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
And I think of you whenever life gets me down
I myślę o Tobie ilekroć życie mnie przygnębia. I think of you whenever you're not around. Myślę o Tobie, ilekroć nie ma cię wokół. It's a bad night to be alone. To zła noc do bycia samą. |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim
![]() Od baaardzo dawna śledzę Wasze opisy i notorycznie je kradnę. Postanowiłam, że też się zarejestruję i dodam parę swoich tworów ![]() wszystkie jesteście wspaniałe ;*. niektóre słowa ranią bardziej niż najostrzejszy nóż. choć odszedłeś, to wszystko jak dawniej. nic się nie zmieniło. umaluję twarz obojętnością. mamisz mnie jak iluzjonista. zawsze będę ocierać Twoje łzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Raczkowanie
|
Musiałam krok po kroku przemyśleć swoje życie.
a teraz szybko zamknij za nim drzwi. płakać możesz, byleby on tego nie słyszał. Są granice , któych nie można przekraczać . Ja mam wrażenie , że przekroczyłam juz wszystkie. lepiej będę udawać szczęśliwą. nie będę tłumaczyć każdemu co mi jest.
![]() |
#4609 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cieńka nic miłości, ktora ich plątała, pękła. Wygladała jak buntowniczka. Miala czarne tipsy, oczy pomalowane czarna kredka, czarne natapirowane włosy. Jednak w srodku była bardzo delikatna, kryła w sobie strach. Czarna barwa probowała zasłonic milosc do niego. Byla tak jego spragniona. Choc, powiedz jak bardzo tesknisz. Kochała kiedy ciagnał ją za włosy i sciskał jej nadgarstki. Niekoniecznie ze złosci. Dwa ciala, jedna dusza. Stała na deszczu. Nie martwila sie o to ze buty jej przemokna, włosy pokrecą a makijaz spłynie. Martwiłą sie o to czemu go jeszcze nie ma. Poczuła sie wtedy tak, jakby ktos podarł jej ulubioną sukienke. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4610 | |||||
Raczkowanie
|
NieMyslPoczuj - po prostu Cię uwielbiam. kuuuupa śmiechu.!
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za długi ten dzień. bez Ciebie. 23.06.08r. - ostatni dzień Taty przepełniony radością. bezużyteczne święto. a co z tymi, którzy nie mają czego świętować.? mają stać w boku i umierać z tęsknotą w sercu.? Tato, pamiętasz jak robiłam Ci laurki kiedy byłam mała.? właśnie dziś zrobiłam kolejną, mimo, że jestem już duża. chcę byś wiedział, że pamiętam. podaj mi swój niebiański adres, wiem, że się ucieszysz. opłakując każdą minutę bez Ciebie. wybacz, że tylko tyle... może coś wybierzesz. trzymaj się kochana. <3333333333333 _______ już prawie dotknęłam mego marzenia... jednak w tedy musiałeś mnie obudzić, głupi budziku .
zapisane kartki miłością mojego życia. bo z Tobą tak szybko mija czas. zdecydowanie ZA SZYBKO. znów dostałam zaproszenie na plac zabaw złamanych serc. bez możliwości odmówienia. zapłakany obraz świata.
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Raczkowanie
|
burza, ulewa. W takie dni najłatwiej odwiedzać zapomniane miejsca. Nikt nie widzi, że płaczesz. Nikt nie pyta dlaczego. A Tobie obraz wspomnień zamazuje się przed oczami. Bo wtedy też była burza. A Ty płakałaś, ze szczęścia.
z życiem jak na lodowisku - jedziesz. byle do przodu. jak się wywrócisz to wstaniesz. a jeśli masz partnera on nigdy nie pozwoli ci upaść. a jeśli tak się stanie to oboje się wywrócicie. i oboje wstaniecie. i zawsze będzie wam ciepło. bo razem. Telefon leży pod łóżkiem - już nawet on nie ma nadziei, że kiedyś zadzwonisz. obudzisz się kiedyś, siedząc w biurze, przy nudnym stanowisku z wyblakłym cieniem marzeń. obudzisz się w anglii, daleko od domu, lub w innym kraju. ja już dziękuję. kończę to.
![]() |
#4612 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
Jeszcze raz dziękuję. ;* Cytat:
cudowne. również bardzo mi pomogłaś. ;* Cytat:
bez off`a: ` Dość o mnie.. Powiedz coś o sobie - Podobam Ci się? ` Kłamca ma zaletę - wyobraźnię. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Nikt nie pomoże z tym dłuższym tekstem na urodziny dla kolegi ? ![]() Proszę ! ![]() _____ jeśli z mojego serca wyrzucisz tę miłość, która zdążyła się już narodzić to możemy się przyjaźnić. obiecam otrzeć swe łzy. ile można czekać na coś co nie nadchodzi . Już nie czekam na telefon który przestał dzwonić zepsuty od ciszy,nadmiaru Twych słów. Kompletnie, niekompletnie nie wiem dokąd pójść. Chcesz to za wszystko teraz przeproszę, tylko zabierz mnie stad. |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Raczkowanie
|
a może ty boisz się flirtować?
Ej, powiedz mi w końcu jak się sprawy mają. Raz mówisz że ci zależy, innym razem w ogóle nie dajesz znaku życia. Koleś co jest?! Tak szybko zwątpiłeś w nas? Bawiłeś się mną jak zabawką i pewnie zaś powiesz "maleńka to nie tak jak myślisz" |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Rozeznanie
|
deszcz scałował z moich warg wspomnień słony smak.
nauczyłam się żyć z sobą sam na sam. pod opieką swoich rąk, w trosce czterech ścian. oswoiłam myśli swe, przestały boleć mnie. dobrze jest jak jest. coraz dalszy jesteś mi. znów nie znam cię. więc kim był ten człowiek z którym dzieliłam swój sen? tak właśnie jest z nami...czuję to w kościach, w zwykłym spojrzeniu, braku zazdrości. skończyło się love story.
#4616 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystko, co było Twoim marzeniem.. co jest i będzie w przyszłości, niech nie mija z cichym westchnieniem lecz się spełni w całości. Wszystko, co piękne i upragnione niech będzie w Twoim życiu spełnione! Jest w roku taki dzień, W którym smutki idą w cień, Więc z okazji tego dnia Posłuchaj co Ci życzę ja: Dużo zdrowia i radości, Szczęścia w życiu i miłości, Moc najpiękniejszych wrażeń I spełnienia wszystkich marzeń. Mało zmartwień i agresji, żadnych stresów i depresji, dużo śmiechu i radości, wiele szczęścia i miłości. nic innego mi do głowy nie przychodzi. ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Raczkowanie
|
nie ukryjesz się przed wzrokiem Boga. Dziś każe złych
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
Piękny.
![]() . Ona nie widziała siebie w Jego pięknych oczach... .I tak naprawdę to nie mam czego żałować w swoim życiu.. .Unikała jego wzroku, odchodziła, gdy się zbliżał... . Patrzyłeś mi w oczy, ale nie widziałeś w nich łez! Nie widziałeś żalu, który się tam mieścił... . Wierzyłam Tobie. Wierzyłam w Ciebie... . Nadzieją pokolorowany obraz naszych chwil... . Ja wiem, że lepiej byłoby nic nie czuć. Zniszczyć w sobie miłość, tęsknotę i cierpienie. Ale to, co jest najlepsze, jest również najtrudniejsze do osiągnięcia.... . Dzisiaj nawet nie pamiętam już, że byłeś... . Uśmiechałeś się, a ja śmiałam się z Twojego śmiesznego uśmiechu, jakby faktycznie było w nim coś śmiesznego. . ![]()
#4619 |
Rozeznanie
|
allmylifeismusic a kradnij mała na zdrowie
![]() ![]() ![]() Gdy wszystkie gwiazdy zgasną, my zapalimy Kiężyc.. Bała się tego, że on w każdej chwili mógł odejść.. Mimo zapewnień nie ufała mu.. Miała rację.. A gdy szczęście zapuka do mych drzwi poczekam aż sobie samo je otworzy.. Pokazał mi jak bardzo tęskni.. "Piep.rzony cham - pomyślałam.. - zebrało mu się na tęsknoty teraz, kiedy całe moje życie było poukładane.." |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Wtajemniczenie
|
naprawiłeś moje serce.<3 *- Po prostu go kocham! - krzyknęłam. - I nie dlatego, że jest przystojny albo że jest bogaty. Tak szczerze, to wolałabym, żeby był zupełnie normalnym chłopakiem, wtedy kontrast pomiędzy nami nie byłby tak duży i nikt nie mógłby się mnie czepiać. Kocham go, bo jest najbystrzejszym, najofiarniejszym i najbardziej przyzwoitym człowiekiem, z jakim w życiu miałam do czynienia. Kocham go nawet i bez tych cech. Czy to tak trudno pojąć? [ jeśli było, to przepraszam ![]() nie potrafię nacieszyć się Twoją miłością. mam motylki w brzuchu za każdym razem gdy On jest niedaleko. Będę twoją miłością. Będę Twoim światłem. Pozwól mi zobaczyć Twój uśmiech. Łamał mu się głos i uśmiechał się niepewnie. Moje zimne dłonie potrzebowały ciepłego, ciepłego dotyku. Pomyślałam o Tobie. Mógłbyś uśmiechnąć się troszeczkę dla mnie?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.