|
|
#631 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. VIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#632 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja może jutro z rano wybiorę się popatrzeć, może znajdę coś ciekawego
|
|
|
|
|
#633 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna ta kurtka sportowa wygląda jak nówka. no i świetne spódniczki
|
|
#635 |
|
Raczkowanie
|
a te spodenki dziś kupiłam za 7 zł nie wiem jakiej firmy vo metka jest odcięta;p
1 przód 2 tył co o nich sądzicie? Edytowane przez magdaaaaaaaaa Czas edycji: 2009-06-22 o 19:40 |
|
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki to rozmiar w ogole? Swietne lowy
|
|
|
|
|
#637 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bardzo ładne
|
|
#638 |
|
Raczkowanie
|
Byłam dzisiaj na dostawie w swoim ulubionym lumpku, ale chyba powoli coraz bardziej się do niego zniechęcam
Wiadomo,że w dzień dostawy z samego rana jest pełno przepychających sie bab, handlat etc ale zawsze tłumaczyłam to sobie tym,że na świecie ludzie i parapety i widocznie nie każdy potrafi się zachować kulturalnie w jakiej sytuacji jak dostawa Dzisiaj przyglądałąm się tym kobietom, które w każdy poniedziałek stoją w kolejce już o 8, chociaż lumpka otwierają dopiero o 9 . Jak tylko obsługa otworzyła drzwi tamte "przodowniczki" pędem po prostu pobiegły każda w jedno konkretne miejsce , chwytały po 10 wieszaków na których co dziwne - widziałam i spodnie i sukienke i bluzki mimo,że w tym lumpku rzeczy są posegregowane starannie - osobno swetry, osobno sukienki itd. Wychodzi na to,że one po prostu wiedzą,że w tym miejscu wiszą rzeczy odłożone dla nich Ciekawi mnie tylko, czy to są po prostu znajome dziewczyn które pracują w tym lumpku, czy może właścicieli
|
#639 | |||
|
Kokon pro
|
dzieki babeczki
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no dziwnie w sumie, ale u nas tez w jednym maja baby odlozone cale worki nawet do wieszakow isc nie musza
|
|||
|
|
|
#640 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
chyba ze jestes z krakowa
|
|
|
#641 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i paseczek fajnyCytat:
|
|
|
#642 |
|
Rozeznanie
|
łowy udane widze ze duzo perełek zdobyłyscie!! a ja kilka nowych par bucików przyniosłam i 2 torebki listonoszka ze skórki
|
#643 |
|
Rozeznanie
|
i jeszcze
|
#644 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
U mnie jest podobnie. Jesli są takie 2 dziewczyny na dostawie i czekają w kolejce na otwarcie to wiadomo, że bedzie dobry towar. Ale jak jest słaby to ich nie ma. Muszą mieć jakies wtyki u dziewczyn segregujących bo w takie szczęscie to nie wierze
|
|
|
|
|
#645 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Skad ty je bierzesz. Ja dzis probowalam znalesc jakies fajne i zadnych nie bylo jakie by mi sie podobaly a ty takie cudenka masz
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#647 |
|
Rozeznanie
|
chwile nie obserowałamm watku i juz takie zaleglosci
ehmmm ![]()
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem zadowolona
![]() Krawaty ![]() Kamizelka Atmosphere 8zł ![]() ![]() Koszula męska 4zł ![]() Piżama Monokuro no i moja przyjaciolka obkupila się w pluszaki, torebke i chusteczki
|
|
|
|
#649 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja tez czasem widze takie osoby, niestety latam powielu miejscach wiec na frekfencje odwiedzin nie zwracam uwagi. |
|
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
ja chodze do lumpeksu Twój Styl przy al. Krasińskiego i mnie szlag trafia, bo na dostawach wszystkie fajne ciuchy sa poodkladane na kupki dla handlar! i trzeba czekac na ich "odrzuty".
fakt faktem, zawsze sie tam oblowie, bo w tym lumpeksie maja swietne rzeczy na dostawach, ale tanio nie jest a tych "stalych bywalczyn" i odkladania dla nich rzeczy mam dosc. to naprawde zniechecajace
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
#651 | |||
|
Zakorzenienie
|
nawet ok
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() do mojego lumpka zawsze przychodze jakies 20min po otwarciu, oczywiscie juz sa dzikie tlumy i nawet dosc duza kolejka do kasy, ciekawe skad tak szybko ludzie maja ciuchy? przeciez tam trzeba troche pogrzebac, przejrzec itd. bardzo mozliwe, ze czesc rzeczy jest odlozona ![]() jesli chodzi o buty, to u mnie ciezko cos wychwycic, przy koszu z butami zawsze stoi kilka osob i jeden tzw. przeze mnie buciasz ci ludzie stoja tam caly czas, nic nie ogladaja tylko czekaja na nowy rzut i do dziela ![]() Cytat:
koturny super
|
|
#652 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6335951a6f2125013706eea 4dadcb7dfe0c9d63c_649cbb9 a0ad25;12894332]U mnie w mieście jest to samo.Chyba wszędzie są te dzikie baby... a to odkładanie to też mnie strasznie wkurza... :/
Przepiękne te brązowe butki a ja z koncem roku , bede musiała zaczać szukac nowej pracy, wiec przejde się po wszytslich lumpkach w okolicy i zapytam, czy nie chcą pracownika to teraz to ja bym odkładała i znałabym tajniki branzy hehe
|
#654 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Ja jeszcze nigdy nie kupiłam butów w lumpie - jakoś nie trafiłam nic ciekawego. Wczoraj mama znalazła dla mnie śliczną firankę z organtyny -nowe, końcówki serii - komplet do dużego za 24 zł. Ja kupiłam sobie białe bojówki za 16zł oraz śliczną sukienkę John Rocha: identyczna jak na tej aukcji, jak nowa za 19 zł: http://www.allegro.pl/item662622494_...zobacz_38.html Dziś przy okazji wizyty w przychodni też zajrzę
|
|
#655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jestem zawsze na dostawie i takie sprawy nie mają u nas miejsca. Jest kilka-kilkanaście takich dziewczyn z którymi co tydzień się spotykamy i później się wymieniamy, oddajemy sobie to czego nie bierzemy itp. I zawsze jest grzecznie, no bo wiadomo, że jak się postoi przed lumpem w kolejce to pogadamy, poznamy się lepiej. Panie z lumpa niczego nie odkładają. Znam je od dawna, bo jeszcze z poprzednich sklepów i nawet właściciela znam i żadnych korzyści z tego nie mam. I bardzo dobrze, bo co to za sprawiedliwość by była! Ale muszę się Wam poskarżyć, że jest u nas jedna taka babka, co wykrada innym rzeczy, jak sobie odłożą. Ona ma własny sklep, w którym później sprzedaje po drakońskich cenach te rzeczy które kupi w innych lumpkach. I ostatnio patrzę, a ona sobie chowa do reklamówki sukienki, które sobie odłożyłam za ladę! Pomyślałam, że pewnie były po dwa egzemplarze ( naiwna!), ale później zorientowałam się że to były moje. Niestety jej już nie było. Ale następnym razem pójdę i zastawię na nią pułapkę i będę zaglądać czy kradnie i słowo daję, że jej zrobię awanturę. Tylko muszę pójść z mamą, bo babsztyl gotów mnie samą zadusić, taki ma tupet. Ostatnio ukradła babce z reklamówki jakieś spódnice i babka ją nakryła,a to do niej w żywe oczy, że ona to wzięła z wieszaka i ją to nie obchodzi i nie odda tych rzeczy. I nie oddała. Ufff..... musiałam się wygadać
|
|
|
|
|
#656 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#657 |
|
Raczkowanie
|
ja zazwyczaj nie chodzę na nowy towar z samego rana, jedynie co to po poludniu, kiedy jest spokój ;p U mnie w mieście są 3 sieciówki lumpowe 'Aneta' ( mają sklepy na śląsku ), w jedym pracują młode dziewczyny i nie raz słyszałam jak dzwonią do koleżanek 'przyjdz bo ci coś tam odłożyłam'. Moja mam czasem chodzi z rana, to mówi, że zawsze spotyka taką wielką babę, w ciąży, która się tak pcha, że coś strasznego. Np. dwa poziomy wieszaków, na dole na górze, ktoś przegląda jeden to się wepcha, spycha osobę, jak coś zdejmie z wieszaka to nie założy rzeczy tak jak byla tylko rzuci na ten cały duży wieszak, wyrywa ludziom z rąk itp ;p U mnie na największym lumpie na dostawie podobno jest koszmar (boje się iść, a i ceny są wtedy nie z tej ziemii ;p). Babki podbierają sobie z koszyków, pchają się, po prostu istna dzicz ;p Ja wole sobie iść troche później a uniknąć tych wszystkich nieprzyjemności.
|
|
|
|
#659 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
, w najwiekszym lumpku, gdzie co 2tyg w sobotę jest dostawa i otwierają o 08:30 , to o 8:00 jest juz kolejka ciągnąca sie od drzwi na sam dół, jest jedna taka baba co po prostu wydziera rzeczy z rąk, pcha sie i w ogóle. Ost. chciała mi wyrwac torebkę (tą co pokazwyałam wcześniej)...![]()
|
|
|
|
|
#660 |
|
Raczkowanie
|
Hej! No niektore rzeczy bardzo fajne
![]() U mnie nie ma zabardzo lumpków, ale dużo rzeczy kupuje na allegro u Anity193, ma bardzo fajne firmowe ciuszki, prawie nowe i jest bardzo zaufaną osobą co żadko zdarza się na allegro ![]() Polecam dziewczynki napewno znajdziecie coś dla siebie i bedziecie zadowolone, a nowe aukcje są codziennie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

Bez sensu troche to, zabijac sie o ciuchy ktorych nawet dobrze sie nie ogladnelo

po wielkich zmaganiach sie dopne ale tylne kieszonki to gdzieś mi lądują na plecach nie malże

Dzisiaj przyglądałąm się tym kobietom, które w każdy poniedziałek stoją w kolejce już o 8, chociaż lumpka otwierają dopiero o 9
3/3/6-22/7/8