Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-23, 14:37   #4381
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
na dzień dzisiejszy biorę ją bo przechodzi do kolekcji 2010, ale może właśnie coś falbaniastego będzie z nowej kolekcji dlatego czekam ale prawdopodobnie w październiuku już kupię
bardzo ładna ta carrera, szczególnie góra mi się podoba, pewnie dlatego, że jakoś nie przepadam za falbankami, nie pasują do mnie ale ogolnie suknia cudna
Stary 2009-06-23, 14:42   #4382
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
na dzień dzisiejszy biorę ją bo przechodzi do kolekcji 2010, ale może właśnie coś falbaniastego będzie z nowej kolekcji dlatego czekam ale prawdopodobnie w październiuku już kupię
Kasia mi się tak spodobała, że przymierzę, bo jest bardzo ładna, właśnie biała jest ślicznaA mi się podobają falbankiGalante tez ma falbanki i ona mi się chyba najbardziej podoba na tą chwilę i jeszcze Enfansis mi się podoba, ale nie ma falbanek Zobaczymy po wakacjach jak zacznę mierzyć. Jak dobrze w niej wygladasz to się nie zastanawiaj tylko bierz
Stary 2009-06-23, 14:45   #4383
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Kasia mi się tak spodobała, że przymierzę, bo jest bardzo ładna, właśnie biała jest ślicznaA mi się podobają falbankiGalante tez ma falbanki i ona mi się chyba najbardziej podoba na tą chwilę i jeszcze Enfansis mi się podoba, ale nie ma falbanek Zobaczymy po wakacjach jak zacznę mierzyć. Jak dobrze w niej wygladasz to się nie zastanawiaj tylko bierz
i w sumie nie jest aż taka droga 2900zł+welon 350 ale jak się kupuje w styczniu to ma się 15% zniżki i dlatego chciałam czekać do stycznia, ale nie wiem czy wytrzymam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 14:51   #4384
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
i w sumie nie jest aż taka droga 2900zł+welon 350 ale jak się kupuje w styczniu to ma się 15% zniżki i dlatego chciałam czekać do stycznia, ale nie wiem czy wytrzymam
kurde jak bym kupiła suknię za 3 tys to bym była mega szczęśliwa Ciekawe czy u mnie też jest 15% zniżki, bo jakby sie okazało, że bym się na nią zdecydowała to lepiej ze zniżką niż bezAle to się wszystko okaże, z reszta Helice tez kosztuje troche ponad 3, więc tez nie jest powiedziane, że kupie jakąs kosmicnzie droga suknię. Galante 5 tys a ciekawe ile Enfansis i czy w ogóle kupię którąś z sukien, które mi sie w necie podobają. Jeju chciałabym juz pomierzyc i miec jasność, ale nie umiem iść do salonu i kłamać
Stary 2009-06-23, 14:54   #4385
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
kurde jak bym kupiła suknię za 3 tys to bym była mega szczęśliwa Ciekawe czy u mnie też jest 15% zniżki, bo jakby sie okazało, że bym się na nią zdecydowała to lepiej ze zniżką niż bezAle to się wszystko okaże, z reszta Helice tez kosztuje troche ponad 3, więc tez nie jest powiedziane, że kupie jakąs kosmicnzie droga suknię. Galante 5 tys a ciekawe ile Enfansis i czy w ogóle kupię którąś z sukien, które mi sie w necie podobają. Jeju chciałabym juz pomierzyc i miec jasność, ale nie umiem iść do salonu i kłamać
pokaż te swoje suknie no we wrocku jest na stronie napisane, że dają 15% zniżki więc gitara zresztą jak ostatnio byłam mierzyć to babka mi dała 15% zniżki na nią do końca maja więc poczekam i szarpnę ją za 2.450

biała jest cudna ale chyba weźmę z trenem (+200zł)? jak myślicie?

ale muszę ją mieć bo jak oglądam te foty to mi się gęba cieszy

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-06-23 o 15:07
Stary 2009-06-23, 15:16   #4386
Samoa
Zakorzenienie

Załącznik 2328111
Cytat:
pokaż te swoje suknie no we wrocku jest na stronie napisane, że dają 15% zniżki więc gitara zresztą jak ostatnio byłam mierzyć to babka mi dała 15% zniżki na nią do końca maja więc poczekam i szarpnę ją za 2.450

biała jest cudna ale chyba weźmę z trenem (+200zł)? jak myślicie?

ale muszę ją mieć bo jak oglądam te foty to mi się gęba cieszy
weź z trenem
Zdjęcia sa podpisane, dwei pierwsze sa z kolekcji 2010 pierwsza Enfansis San Patrick, druga Galante Pronovias, trzecia 2009 Hawai Pronovias i Helice Pronovias. Tylko Helice i Hawai nie mają w Krakowie Jak będziemy jechac nad morze we wrześniu to poprosze tż, żeby wziął urlop i żebyśmy pojechali w piątek zmierzyć do Trójmiasta, o ile oczywiście będą mieli te suknie. Jak nie bedzie a bedzie w Katowicach, we Wrocku albo w Wawie to chyba podjedziemy zmierzyć a do Wrocka i tak chcielismy sie wybrac na weekend, wiec najbardziej by mi pasowalo, żeby tam były.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Enfansis.jpg (57,6 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Enfansis1.jpg (56,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Enfansis2.jpg (55,8 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Galante.jpg (47,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Galante1.jpg (44,2 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Galante2.jpg (43,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cała.jpg (39,7 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z bliska.jpg (46,2 KB, 21 załadowań)

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-06-23 o 15:19
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 15:22   #4387
kaska87
Zakorzenienie

Samoa ta Glante jest ładna na pierwszy rzut oka ale ta góra blech

a ta 1 ładna, ale mi by nie pasowała bo ja mam szersze biodra ale Ty możesz sobie ją kupić

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-06-23 o 15:24
Stary 2009-06-23, 15:32   #4388
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa ta Glante jest ładna na pierwszy rzut oka ale ta góra blech
nie jest taka typowo ślubna przez ta górę i jak ja zobaczyłam na żywo to jest z takiego materiału jak apaszki, pewnie to jedwab skoro 5 koła kosztuje. Rozczarowałam się, że jest z takiego materiału, ale jeszcze jej nie skreślam dopóki nie zobaczę jak w niej wyglądam, jest strasznie sexi i to mi sie w niej podoba

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Cytat:
a ta 1 ładna, ale mi by nie pasowała bo ja mam szersze biodra ale Ty możesz sobie ją kupić
ta pierwsza jest strasznie elegancka i chyba najbardziej mi się podoba. I tak kupie taką w jakiej będę najlepiej wyglądać nawet jak będzie taka byle jaka na zdjęciu, bo na mnie może okazać sie śliczna a te zdjęć na mnie mogą wyglądać jak z bazaru Nie wiem czy mam szerokie biodra, wiem, że mam
Stary 2009-06-23, 15:33   #4389
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
nie jest taka typowo ślubna przez ta górę i jak ja zobaczyłam na żywo to jest z takiego materiału jak apaszki, pewnie to jedwab skoro 5 koła kosztuje. Rozczarowałam się, że jest z takiego materiału, ale jeszcze jej nie skreślam dopóki nie zobaczę jak w niej wyglądam, jest strasznie sexi i to mi sie w niej podoba
gdyby nie ta góra byłaby mega sexi ale wiesz czasem na normalnej dziewczynie wygląda inaczej niż na krzywej modelce

w ogóle jakaś moda na te krzywo stojące modelki jest-nie podoba mi się to

Stary 2009-06-23, 15:39   #4390
lain
Zakorzenienie

z tych co wkleilas podoba mi sie ta Hawai
Galante zawodowo powieksza tylek w ogole cos mi sie z tylu w ogole nie podoba z przodu mi sie podoba, ale kwiatka bym wywalila
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 15:41   #4391
centipede
Zadomowienie

Nie mogłam się wcześniej zalogować też się uczę ale jeszcze tylko dzisiaj i jutro, mam nadzieję tylko trzeba zdać jeszcze tego gada

Kasia koleżanka to ładna panikara musi być pomyśl, że jeszcze tydzień masz a nauka Ci dobrze idzie także nie ma innej opcji, wyrobisz się, obronisz na 5 i swoje urodzinki połączysz ze świętowaniem obrony Carrera jest śliczna! rzuca się w oczy! i nie jest przesadzona.Ty ją wtedy mierzyłaś bez trenu prawda? Ciekawe jak wygląda z podpiętym trenem coś mi się wydaje, że w niej wystąpisz i już nie zmienisz zdania

Ten tytuł z rumakiem jest super ale u mnie zamiast rumaka jest amorek, ale też będzie

Jazz za to Ty masz więcej czasu na dopracowanie wszystkiego do października szybciutko czas zleci i będziesz już po obronie

Samoa ta pierwsza suknia ma bardzo ciekawą górę! Nie widziałam w żadnej innej sukni, żeby było tak zrobione dalej ciężko mi uwierzyć, że w Krakowie nie ma tych Twoich sukien jeszcze żeby jednej nie było a tu 3

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
a ja zaraz idę na zakupy z mamcią, i cos mi się wydaje że musimy zabrać wielki parasol natchnęłyście mnie i kupię hascovir, ponieważ już żadnej maści w domu nie mam to spróbuję, a nuż zadziała a wieczorem kolejne zakupy, tym razem z TŻtem, jutro jego mama ma imieniny i musimy kupić prezent (zostawiliśmy na ostatnią chwilę tym razem). 3majcie się kotki, do wieczora. papa
Co kupujecie?

Lain te kociaki są przesłodkie!
Stary 2009-06-23, 15:44   #4392
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Carrera jest śliczna! rzuca się w oczy! i nie jest przesadzona.Ty ją wtedy mierzyłaś bez trenu prawda? Ciekawe jak wygląda z podpiętym trenem coś mi się wydaje, że w niej wystąpisz i już nie zmienisz zdania
też mam taką nadzieję

a why się nie mogłaś zalogować

Stary 2009-06-23, 15:54   #4393
centipede
Zadomowienie

Cytat:
też mam taką nadzieję

a why się nie mogłaś zalogować
Logowałam się trzy razy i za każdym razem już mi wyskakiwało, że loguje i później strona wizażu się otwierała i ja niezalogowana ale już jest ok coś mnie komputerowy pech prześladuje, wczoraj akcja z pocztą, dzisiaj to

Widać jak o niej piszesz, widać że Cię powaliła także nie wiem co by musiało się stać żebyś zmieniła zdanie
Stary 2009-06-23, 16:04   #4394
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
gdyby nie ta góra byłaby mega sexi ale wiesz czasem na normalnej dziewczynie wygląda inaczej niż na krzywej modelce

w ogóle jakaś moda na te krzywo stojące modelki jest-nie podoba mi się to
niektóre tak krzywo stoją, że wyglada to komicznie, ale musza sobie jakoś dorobic biodra

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
z tych co wkleilas podoba mi sie ta Hawai
Galante zawodowo powieksza tylek w ogole cos mi sie z tylu w ogole nie podoba z przodu mi sie podoba, ale kwiatka bym wywalila
wszyscy by wywalili kwiatka, komu nie pokażę to im kwiatek nie pasuje dyktatorzy mody kurde
Jak byłam w Madonnie to tenkwiatek byl jeszcze głupkowato spłaszczony, bo pewnie na pace je wieźli a baba mi, że za transport sukni 200 zł

Cytat:
Samoa ta pierwsza suknia ma bardzo ciekawą górę! Nie widziałam w żadnej innej sukni, żeby było tak zrobione dalej ciężko mi uwierzyć, że w Krakowie nie ma tych Twoich sukien jeszcze żeby jednej nie było a tu 3
mi sie ona cała podobaBardzo bym chciala, żebym w niej dobrze wygladała, ale własnie bardziej mnie martwi to czy Madonna w ogóle bedzie ja miała w ofercie
Stary 2009-06-23, 16:08   #4395
asiulek1705
Wtajemniczenie

centipede mamy zamiar kupić książkę z przepisami, z tej serii teściowa ma już dwie i bardzo jest z nich zadowolona, więc powiększymy jej ten zbiór, do tego jakaś naleweczka (bo jest ich fanką ) a jutro jeszcze dokupimy bukiecik
kupiłam ten hascovir ale nie wiem czy cokolwiek pomoże, już mi dosyć spuchła warga będę marudzić że wyglądam jakbym zderzyła się z pięścią Tigera a TŻcik powie, że przesadzam i jemu i tak się podobam
Stary 2009-06-23, 16:09   #4396
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
bardziej mnie martwi to czy Madonna w ogóle bedzie ja miała w ofercie
nawet mi nic nie mów na stronie mają wszystkie suknie, a jak przyjdzie co do czego to tej nie ma, tamtej nie ma....i jeszcze super tekst, że mogą zamówić, ale już trzba ją kupić nawet jak się będzie w niej jak debil wyglądać

Stary 2009-06-23, 16:09   #4397
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Mi się podoba Helice (chyba)...ta przedostatnia Fajny ma ten gorset
W pierwszej nie podoba mi się góra, w drugiej dół (takie pióra )
Stary 2009-06-23, 16:16   #4398
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
strasznie mi się ta carrera podoba- chyba jak będę miała okazję to sama jeszcze zmierzę coś z falbankami a najlepiej samą carrerę bo jest śliczna

Cytat:
Załącznik 2328111

weź z trenem
Zdjęcia sa podpisane, dwei pierwsze sa z kolekcji 2010 pierwsza Enfansis San Patrick, druga Galante Pronovias, trzecia 2009 Hawai Pronovias i Helice Pronovias. Tylko Helice i Hawai nie mają w Krakowie Jak będziemy jechac nad morze we wrześniu to poprosze tż, żeby wziął urlop i żebyśmy pojechali w piątek zmierzyć do Trójmiasta, o ile oczywiście będą mieli te suknie. Jak nie bedzie a bedzie w Katowicach, we Wrocku albo w Wawie to chyba podjedziemy zmierzyć a do Wrocka i tak chcielismy sie wybrac na weekend, wiec najbardziej by mi pasowalo, żeby tam były.
ta pierwsza mi się najbardziej podoba bo jest taka elegancka i dostojna i taki wygląd mi pasuje do Ciebie Samoa cuuuudo!!!
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 16:20   #4399
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
nawet mi nic nie mów na stronie mają wszystkie suknie, a jak przyjdzie co do czego to tej nie ma, tamtej nie ma....i jeszcze super tekst, że mogą zamówić, ale już trzba ją kupić nawet jak się będzie w niej jak debil wyglądać
albo te 200 zł za przywiezienie jej do Krk, to ja wole na weekend pojechac do jakiegos miasta za te dwie stówy.

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
Mi się podoba Helice (chyba)...ta przedostatnia Fajny ma ten gorset
W pierwszej nie podoba mi się góra, w drugiej dół (takie pióra )
nie wiem ktora Ci sie w końcu podoba, zdjęcia sa opisaneMi się te dwie sotatnie podobaja od rokuChyba Helice jest przedostatnia mi się ona strasznie podoba, bo jest taka prosta i delikatna.

Ale jestem śpiąca.
Ale będzie fajnie jak juz będziemy miały suknie
Stary 2009-06-23, 16:21   #4400
centipede
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
strasznie mi się ta carrera podoba- chyba jak będę miała okazję to sama jeszcze zmierzę coś z falbankami a najlepiej samą carrerę bo jest śliczna

ta pierwsza mi się najbardziej podoba bo jest taka elegancka i dostojna i taki wygląd mi pasuje do Ciebie Samoa cuuuudo!!!
Tylko żebyście później całą trójką nie poszły w carrerze(?) do ślubu
Ciekawe jak te suknie wyglądają nie na modelkach. Samoa nie masz gdzieś zdjęcia z internetu na normalnej kobiecie? Cofam pytanie jednak, przecież to kolekcja 2010

EDIT: http://images.google.pl/imgres?imgur...LYSv_AbBh-2bCQ

Tutaj jest helice z różnymi bukietami

Edytowane przez centipede
Czas edycji: 2009-06-23 o 16:25
centipede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 16:24   #4401
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe jak te suknie wyglądają nie na modelkach. Samoa nie masz gdzieś zdjęcia z internetu na normalnej kobiecie?
no własnie Ale ja nie wykluczam Carrery, dla świetego spokoju ja przymierzę
Nie mam zdjęć własnie e dwie piersze są z 2010 a dwóch ostatnich nikt nie chce wystawić na allegro, żebym oblukala.
Stary 2009-06-23, 16:25   #4402
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
nawet gdyby to by fajnie było suknia jest śliczna i na pewno żadna z nas by jej się nie wstydziła ale mi raczej nie grozi zakup Carrery bo z tego co mi doradzała pani ( i sama widziałam w lustrze) to lepiej wyglądam w cięższych grubszych i sztywniejszych taftach niż w mieciutkich i lejących się zwiewnych tkaninach.. ale falban nie mierzyłam więc na pewno coś postaram się takiego przymierzyć
Stary 2009-06-23, 16:31   #4403
centipede
Zadomowienie

Cytat:
nawet gdyby to by fajnie było suknia jest śliczna i na pewno żadna z nas by jej się nie wstydziła ale mi raczej nie grozi zakup Carrery bo z tego co mi doradzała pani ( i sama widziałam w lustrze) to lepiej wyglądam w cięższych grubszych i sztywniejszych taftach niż w mieciutkich i lejących się zwiewnych tkaninach.. ale falban nie mierzyłam więc na pewno coś postaram się takiego przymierzyć
Samoa sprawdź sobie tą stronę, którą wkleiłam wyżej, bo chyba na 4 stronie jest zdjęcie kobiety w helice, a na stronie 1 i 3 jest suknia w zestawieniu z różnymi bukietami
Tancerka fajnie że już wiesz w czym Ci dobrze, bo wiesz już za czym się rozglądać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-23, 16:35   #4404
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa sprawdź sobie tą stronę, którą wkleiłam wyżej, bo chyba na 4 stronie jest zdjęcie kobiety w helice, a na stronie 1 i 3 jest suknia w zestawieniu z różnymi bukietami
Tancerka fajnie że już wiesz w czym Ci dobrze, bo wiesz już za czym się rozglądać
wklejcie tą fotkę w helice jak znajdziecie ok?
Centi to wieeeeelkie ułatwienie wiedzieć jak się wygląda w poszczególnych fasonach- nie zawracam sobie głowy aż 90% istniejących sukni ślubnych kamień z serca normalnie!
Stary 2009-06-23, 16:38   #4405
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki To jest hawai

Cytat:
wklejcie tą fotkę w helice jak znajdziecie ok?
Centi to wieeeeelkie ułatwienie wiedzieć jak się wygląda w poszczególnych fasonach- nie zawracam sobie głowy aż 90% istniejących sukni ślubnych kamień z serca normalnie!
wklejam i jak ja zobaczyłam na babce to juz mi sie nie podoba, jest byle jaka i ma za długi tren.
Zaraz poszukam helice na żywej babce i oby mnie nie rozczarowala

edit chociaz jednak mi sie podoba i na pewno będzie mi w niej dobrze, bo z tego co widzę ma asekuracyjny krój na każdą figurę. Na mnie na pewno wygladałaby lepiej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg babka.jpg (141,3 KB, 28 załadowań)

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-06-23 o 16:40
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 16:44   #4406
Samoa
Zakorzenienie

jest helice!!!!
http://allegro.pl/item651295652_sukn...lice_2009.html

Śliczna jestTaka białaaaaJuz wiem, że jest w Trójmieście, bo laska jest z Gdanska a to znaczy, że ją zmierzę we wrześniu
Stary 2009-06-23, 16:48   #4407
lain
Zakorzenienie

czyli mi sie jednak Helice podoba a nie Hawai a podpisalas wczesniej, ze trzecia to Hawai a czwarta Helice. a jest na odwrot
lain jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-23, 16:49   #4408
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Jazi ile płacisz u siebie w szkole miesicznie? bo ja chyba pójdę na Polibudę, ale jeszcze się waham wiem, że na polibudzie 380zł a u Was?
A u nas to Ja nie wiem nigdy nie płaciłam miesięcznie Ja zawsze płacę z góry za cały semestr czyli 2550. Ale znajomi z grupy, to wiem że płacili w 3 ratach po 850. Chyba nie było opcji rat miesięcznych. Ale Ja byłam na jednolitych 5-letnich. Może na uzupełniających można miesięcznie ale nie wiem ile. Dowiem się i dam Ci znać, ok?

A biała Carrera wygląda bosko
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 16:51   #4409
tancerka212
Zakorzenienie

Hawai jest śliczna ale ma stanowczo za długi tren.. jak się go podepnie to pewnie kilometrowy kuper się ma...
a Helice ładna ale taka zwykła ot suknia jak każda inna.. ale to bolerko jest świetne
Stary 2009-06-23, 16:51   #4410
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
czyli mi sie jednak Helice podoba a nie Hawai a podpisalas wczesniej, ze trzecia to Hawai a czwarta Helice. a jest na odwrot
a bo wymieniłam zdjęcie, bo dalam wczesniej hawai z bliska zamiast calej, ale pliki sa podpisane Śliczna jest taka skromna i taka biała, zobaczymy tylko czy mi bedzie pasować, bo jak mam wyglądać jak jakaś tam dziewczyneczka to jej nie chce

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości