|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
Cytat:
trzymamy
|
|
|
|
|
#4652 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na tym weselu co byłam w sobote tańczyli do "zabiorę Cię właśnie tam" ![]() A kciuki będę trzymać na pewno ![]() ![]() Jak boli z prawej strony to świnka może być Albo i nie Zawiało Cię pewnie i dlatego boli.A moja mama znowu sie rozchorowała. biedna. Od 2 miesięcy różne choroby ją dopadają, a teraz musi iść do szpitala. Jeszcze nie wiem kiedy, ale wesoło nie jest.
|
|
#4653 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry
dobrze, że mi wczoraj elektrownia światło wyłączyła bo bym się ja słodka, niewinna, grzeczna, miła, cnotliwa dziewczynka zgorszyła tutaj z Wami w sprawie tytułu głosuję na rumaki... chociaż wszystkie tytuły mnie powaliły ![]() aaaa i witam nowe Panny Młode... jednak jeszcze ktoś nas lubi i chce z nami być
|
#4654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mialo byc jedno wyszlo drugie.. skutek jest taki że brak słów.. Najgorszy tydzien w moim życiu Nie polecam nikomu dlatego Kasia tam niech się Tadzisław trzyma. Weź go za łapkę przytul do serducha i niech się trzyma chłopak obca musisz wierzyć ze mama wyzdrowieje i nie przepowiadaj świnki bo to nic dobrego ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- ale że niby dlaczemu ??? |
|
|
|
|
#4655 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A świnki nikomu nie zyczę, tylko piszę jakie są jej objawy. M.in. właśnie ból buzi
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry!
wstałam na wyniki krowiego egzaminu więc trzymać kciuki tu piczony jedne bo jak wrócę i nie zdam to tu taką rozróbę zrobię jak nie wiem
|
#4657 | |
|
Wtajemniczenie
|
dalczego mi świtało wyłączyli (chociaż wiem, że nie o to pytałaś
![]() Cytat:
prawie jak mobbing
|
|
#4658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze "boże matka znów mi łeb suszy, czy to moja wina, że nie mam czasu na jedzenie, bo muszę wam napisać, jak mnie wsuwka uwiera, a Pan Młody przecież zaczeka..." ![]() Cytat:
mobilny internet robi swoje Już widzę, jak latamy z laptopami po parkietach łapiąc zasięg a Pan Młody stoi w kącie
|
|
#4659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie chodziło mi o to drugie... dlaczemu taka zgorszona---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
pewno jej 5 postawi a ona nas tu tak kokietuje ze wiecie tak sie boje.. udziela jej sie panikarstwo od Kasi Kasia wyłącz nadajjnik bo tancerka zdurniała i krowie placki rozsadza pod pokojami profesorów na uczelni |
||
|
|
|
#4660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4661 |
|
Wtajemniczenie
|
Kubusewo dziecko moje drogie, to był żart
zajęło mi dziś prawie godzine czasu przeczytanie tego co naskrobałyście wczoraj, ale przynajmniej się mi buzia cieszyła a jak tam Twoja praca i promotor, juz wszystko zaakceptowane??? Bo ja dzis mam ostatni wynik i zobaczymy co dalej
|
#4662 | |
|
Zadomowienie
|
jestem Twój rocznik ale obronę mam za 2 lata
Cytat:
musicie mieć z nimi niezły ubaw od rana a co do tego spania w kanapie: mój się chowa do kanapy jak tylko usłyszy odkurzacz hehehei już niedługo kończycie nauki?
|
|
|
|
|
#4663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
panna sie pyta wizazu (jak kurna szklanej kuli) czy wychodzic za maz zachlopa ktory jej arbitralnie postawil ze on sie nie chce wyprowazac ze swojej miejscowosci.. mieszkaja 80 km od siebie on ma prace i ona ma prace.. oboje maja dom (ona dom on dzialke) ale on sie do niej nie chce wyprowadzic.. bo nie bo ma rzyjaciol prace. itd.. ona ma wszystko rzucic bo on tak chce chyby bym chlopa kopła po jajach przy wszystkich przed ołtarzem.. a potem napięcie odwróciła sie i wyszła z kosciola co za durny samiec bo nie - co to za argument.. baby lepszych używają moja praca juz od poniedzialku w dziekanacie lezy i czeka na mnie ![]() musze jeszcze stos rzezy pozalatwiac i te pytania na examin dyplomowy 105 pytań z 3 różnych dziedzin wiedzy.. a wszystko a jakże z toku studiów najpierw z tego mnie odpytaja a dopiero potem bede mogła przedstawić prezentacje dot. pracy mgr rozwala mnie to 105 pytań ![]() duuuuużo Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-06-24 o 09:42 |
|
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
a masz już termin obrony??
muszę już spadać na uczelnię papapapapa
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mi sie strasznie nie podoba słowo bridezilla, bo brzmi jak godzilla a godzilla to potwór a ja wcale nie jestem potworną narzeczoną tylko kochaną ![]() chyba mi sie reszta niezacytowała Cz eść Wam, pewnie mnie nie będzie na otwarciu nowej części, ale możę do was coś ponadaje od tż, bo dziś spędzamy razem calutki dzień Idę na śniadanko papa do wieczorka
|
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4667 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Na pewno 5 bedzie Jestem tego pewna![]() ![]() Cytat:
![]() Zobaczyc jego minę bezcenne![]() Cytat:
O wiele więcej trzeba było się do sesji uczyc, więc te 105 pytań to pikuś
|
|
#4668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałaś program tam te panny młode to prawdziwe france ja raz widziałam odcinek o takiej wielkiej grubej murzynce która kazała wszystkim do siebie mowic per królowa i w ogole jakas porzadnie nawiedzona na wlasnym punkcie byla Darla sie na druhny, meza .. wszystkich a wygladala obrzydliwie |
|
|
|
|
#4669 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4670 |
|
Wtajemniczenie
|
Kubusewa to zmiataj stad uczyć sie w takim razie
ale dasz radę, bo nie może być przecież inaczej ![]() czytałam ten wątek o którym mówisz, dziwny facet, czuję ze mamisynek starszny
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
uwaga wyłączam wizaż na swoim lapku :pstryk:
|
|
|
|
#4672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napiszę Wam cos na PW
|
|
#4673 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie to zawsze jakies urozmaicenie ![]() co do tytulu to jestem za tym: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszajęce rumaki-PM 2010 ![]() Cytat:
ale wcale sie nie zdziwie jak nie bedzie na nich robil wrazenia one niczego sie na razie nie boja w ogole tak sie rozbestwily, ze nie idzie ich upilnowac - jak wchodze do domu to jeszcze nie zdaze klucza z zamka wyciagnac, a ktorys juz zadowolony po klatce schodowej biega ![]() a w wersalce spia tylko w nocy. nie wiem czemu taki rytual maja. zasypiaja na fotelach, a potem jak juz sa takie mocno zaspane przenosza sie do wersalki a w dzien spia normalnie na fotelach ![]() do fotek mam na razie kiepskie swiatlo, bo przyszlo nam mieszkac w krainie deszczowocow i ciemno jest do tego tak szybko biegaja, ze ciezko uwchywcic je w biegu![]() Cytat:
wydzwiek ma taki dziwny w moich uszach a i skojarzenia takie se ![]() ![]() Cytat:
nie utozsamiam sie ze slowem bridezilla ![]() a ja dzis caly dzien bede robic zalegle zadania domowe z doboru proby, bo jutro ustny egzamin i niestety kobieta kazala je przyniesc co za upierdliwosc
|
||||
|
|
|
#4674 |
|
Zadomowienie
|
A Ja siedzę w domu jak głupek i nie wiem za co się brać, bo miało być dzisiaj w pracy szkolenie tak więc rano żadnych książek nie otwierałam skoro i tak zaraz muszę się zbierać z domu, a tu mi koleżanka pisze, że nie wiadomo czy to szkolenie się dzisiaj odbędzie
i co ja mam jak głupia siedzieć w domu i czekać Mam urlop naukowy na pisanie pracy mgr, a jak szkolenie zostanie przełożone na jutro to jutro znowu dzień zmarnowany bo nie wiadomo o której szef się zjawi ![]() Edit: a piszę, że dzień zmarnowany, bo w poniedziałek też miało być szkolenie o 11:00 i pojechałam do pracy, a się okazało, że szef ze spotkania jeszcze nie wrócił i w sumie zaczęło się o 14:30 i Ja tam tyle czasu siedziałam
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-06-24 o 10:58 |
|
|
|
#4675 |
|
Wtajemniczenie
|
hellloooo
No ładnie wczoraj posiedzenie potrwało dłuuugo przepipy z Was ![]() U mnie w nocy była mega burza tak się bałam W sobotę idziemy z TŻtem na chrzciny jego bratanka i się przyznajemy z ręką na sercu, że się nam nie chce Wczoraj się dopiero dowiedzieliśmy. Jeszcze nie widzieliśmy tego bejbika, imię wybrane - Wiktor. Wogóle to urodzaj u TŻta w rodzinie, ponieważ siostra również miesiąc temu urodziła - Zuzię - więc kolejne chrzciny w lipcu.
|
#4676 |
|
Zadomowienie
|
A u nas tyle wody, że tato ją teraz pompką wypompowuje z ogródka, bo jak tak dalej będzie padać, to ogórków małosolnych w tym roku nie zobaczymy
|
|
|
|
#4677 |
|
Wtajemniczenie
|
Jazzmanko mozesz coś wiecej napisać o tym urlopie naukowym na pisanie pracy mgr??? Bo mnie to zaciekawiło
|
#4678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam koleżankę,która gra na klarnecie i bardzo mi się podoba ten dźwięk ,ona to już po szkole muzycznej i studia w tym kierunku więc taki fachowiechehe jakie słodziasy pewnie musicie mieć oczy na około głowy jak mój Łatek był mały to też tak latał jak strzała i nie można go było okiełznać,a najśmieszniejsze było jak się wdrapywał na kolana to tak jakby pod nie wiadomo jaką górę musiał wejść(to z początku) a jak już się nauczył to taki zadowolony z siebie wskakiwał ![]() a jak wyskakują na klatkę to po schodkach szybko mkną tak? hehe musisz je gonić? w wersalce im chyba dobrze,może czują się tam bezpiecznie czy coś,mają cicho,ciepło i ciemno ![]() jak tylko będziesz mogła zrobić foty fajne to rób i czekam ![]() ja jak narazie za oknem widzę słońce,chcemy z TŻ się dziś wybrać nad jezioro ,zobaczymy jak z pogodą będzie
|
|
|
|
|
#4679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4680 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na szczęście codziennie nie pada i wody w ogródku nie ma.Ale nic nie rośnie bo za zimno. Ogórki to juuż w ogóle masakra. Ale koperek wyjątkowo w tym roku jest piękny-przez 2 lata w ogóle3 nie było. Ale jak jest koper nie ma ogórków i odwrotnie ![]() Ja najbardziej czekam na fasolkę szparagową i bób. Mniam mniam ![]() A ogórki mama kupuje na targu i kisi w duzych butelkach po wodzie mineralnej ![]() Pyszne ogórki są Codziennie wcinam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

Albo i nie

właśnie chodziło mi o to drugie... dlaczemu taka zgorszona

durne picze!

Mam urlop naukowy na pisanie pracy mgr, a jak szkolenie zostanie przełożone na jutro to jutro znowu dzień zmarnowany
tak się bałam