Odchudzanie po 30 i później 7 - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-24, 08:58   #4951
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 7

Och Chorwacja
A do jakiej miejscowości się wybierasz ?

Beata. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 09:03   #4952
marioladabr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beata. Pokaż wiadomość
Och Chorwacja
A do jakiej miejscowości się wybierasz ?
Jakaś woska niedaleko Sibenika (nazwa podobna do żaby.. Zaboric... czy jakos tak) No chyba, że cos innego tym azem zaliczymy, bo jediemy pod namioty więc możemy zmieniać miejsca pobytu
marioladabr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 09:03   #4953
Monique :)
Wtajemniczenie

Cześć Ślicznotki!

Cytat:
Napisane przez milgryf Pokaż wiadomość
ja to najchętniej założyłabym strój taki od kosek po szyję. Kostki mam ładne
To ja bym musiała jeszcze dłuższy bo kostki też nie teges....

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
Dzis się dowiedziałam, że zmarła żona mojego kolegi z podstawówki on jest w moim wieku ona rok młodsza, oni mają dzieci 2 i 5 lat straszne od roku chorowala na raka

Monika - czy mieszkam sama, ale ciężko powiedzieć tak do końca, rodzice moi krążą między swoim, moim i domem na wsi. A że wiedzą, że sama być nie lubię to więcej sa u mnie niz u siebie poza tym u mnie wiecej miejsca w nocy sama to być nie lubię
Tak zwiedzałam na obcasach ku zdziwieniu moich koleżanek. Niestety to było tylko pierwszego dnia, bo zaczęło lać i szkoda mi było butów na błoto, za to od tenisówek rozbolały mnie piety. Jak widać jestem stworzona do butów na obcasie
Zołza ta z dłuższymi
Kurtka z ub.sezonu z Tatuum do kompletu jest torba czerwona, która gdzies tam sie pałęta na zdjęciu, tez lubię te kurtkę.

Ja się burzy nie boję, jak w domu jestem i lubię jak jest w nocy
Iwonko

Myślałam że Ty taka Zosia samosia jesteś i tylko ja się niepewnie czuję sama w nocy. No ale ja prawie nigdy sama nie byłam/jestem.

Podziwiam za te obcasy. A ja wreszcie kupiłam idealne klapki do spacerów z Podrzutkiem. Na koturnie a wygodne jak kapcie.

O zołzowatość podejrzewałam tę z krótkimi prędzej.

A torebkę też zauważyłam. Wszystko co czerwone przyciąga mój wzrok. Chyba powinnam bykiem być.

Ja się generalnie burzy nie boję ale jak tam blisko wali że aż blok drży to jednak nieprzyjemnie jest.

Cytat:
Napisane przez marioladabr Pokaż wiadomość
Kryolan kupuję w W-wie w sklepie firmowym. Ale bywaą na allegro i na różnych targach kosmetycznych.
A ile kosztuje to cudo?

Cytat:
Napisane przez gadmarka Pokaż wiadomość
Ech, pocieszam się że jeszcze rok i będzie sie mozna z babą dogadać
Nie byłabym tego taka pewna.
Stary 2009-06-24, 09:24   #4954
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cześć

U mnie zimno, szaro, ale chwilowo zapewne, nie pada

Cytat:
Iwonko a czemu na ślepo te bibułki chcesz przykładać ?
Byłam sobie te jeansy pomierzyć, ale niestety nie było mojego rozmiaru ani z jasnych ani z ciemnych. Ale chyba dla mnie i tak są za długie
No, bo jak zamknę oczy to na ślepo będzie

Oj Beatko szkoda spodnie to zawsze można ciut skrócić, a te nie straciłyby fasonu, bo są długasne bardzo

Cytat:
Napisane przez gadmarka Pokaż wiadomość
dobrze, ze człowiek idzie do pracy, bo mała tak mi dziś ciśnienie podniosła, ze jeszcze trochę to pogryzłabym ją po tej małej upartej
Za cholerę nie chce przyjmować leków, wywaliła dziś mi całą miarkę na siebie i otaczajace środowisko. A wiadomo jak to jest rano każda minuta na wagę złota. Ech, pocieszam się że jeszcze rok i będzie sie mozna z babą dogadać

Cytat:
Iwonko, wysyłam na PW swój adres @. Ten antishine jest sypki i zupełnie biały ale w jakiś sposób dopasowuje się do podkładu. Jak chcesz to Ci odsypę i wślę na spróbowanie. Mam te sypkie z Kryolanu ale takie zwykłe z serii kamuflującej, które sa niby utrwalające, jak chcesz to też wyślę.

Mam nadzieje, że w Chorwacji bedzie ładnie i bez deszczu.....
Mariola wysłałam foty.
Mariolu jak byś mogła w wolnej chwili, nic pilnego to byłabym wdzięczna. Może to jest coś, co mnie zmatuje idealnie pudrujesz się pędzlem czy puszkiem?

Ale fajnie, wakacje w Chorwacji!!!

Cytat:
Napisane przez annLee Pokaż wiadomość
Iwonko-to sypkie pudry transparentny=przezroczys ty czyli nie nadaje koloru,ale też matuje
bibułki sa małe przytykasz je to twarzy jak chusteczkę higieniczną,chwilę przytrzymujesz,żeby tłuszczyk się w nie wchłonął i już
nigdy nie robiłaś tego chusteczką?
Ann- czy Ciebie też mogę prosic o ten puder, bo od Marioli miałabym antishine, a od Ciebie transparentny i bym sobie porównała w wolnej chwiwli i oczywiście, jakby to nie był kłopot za duży to będę wdzięczna

Husteczki przytykam przed malowaniem się. Potem już nie

Cytat:
02.07
Piękna data

Cytat:
Napisane przez Monique :) Pokaż wiadomość
Myślałam że Ty taka Zosia samosia jesteś i tylko ja się niepewnie czuję sama w nocy. No ale ja prawie nigdy sama nie byłam/jestem.

Podziwiam za te obcasy. A ja wreszcie kupiłam idealne klapki do spacerów z Podrzutkiem. Na koturnie a wygodne jak kapcie.

O zołzowatość podejrzewałam tę z krótkimi prędzej.

A torebkę też zauważyłam. Wszystko co czerwone przyciąga mój wzrok. Chyba powinnam bykiem być.

Ja się generalnie burzy nie boję ale jak tam blisko wali że aż blok drży to jednak nieprzyjemnie jest.
Jestem Zosia-samosia, ale ile można?

Zakupów gratuluję, pokaż ale ciekawe, czy będziesz miała okazję w nich chodzić ja sie rozglądam teraz za zabawnymi kaloszami

Ja bardzo lubię czerwony kolor, co widać i czarny co tez widać

Wczoraj u mnie była mała burza i szybka tylko grzmiało, nie było błysków.
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 09:24   #4955
Dominkab
skacze bryka i wiruje ...

Kryolan ma fajny liner do oczu, taki w kamieniu i się przejeżdża po nim wilgotnym pędzelkiem i maluje. Jak farbki akwarelowe. I podejrzewam że nigdy przenigdy go nie zużyję. Duży jest A kupowałam TUTAJ
A burzę też lubię, zawsze z ciekawością oglądam, nawet kiedyś kilka fotek strzeliłam ale nie udało mi się tak efektownych to dałam spokój. Ale kiedyś tak blisko mnie walnęło, że zanim był huk i wstrząs to najpierw słyszałam mega świst lecącego pioruna to był jedyny raz kiedy się naprawdę wystraszyłam

elska

flickr

Moment Uchwycony
Dominkab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 09:56   #4956
annLee
Zakorzenienie

Iwonko-chętnie Ci odsypię tylko adres poproszę,bo chyba nie mam

fakt-Kryolan jest szalenie wydajny,ja mam wrażenie,że w ogóle mi nie ubywa,a maluję się codziennie i innych też od czasu do czasu.Magiczne jakieś.Dlatego chętnie odsypię .Może któraś jeszcze chce?

No2

"tylko nudne kobiety mają
nieskazitelnie czyste domy
"
annLee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 10:00   #4957
Iwonalodz
Zakorzenienie

Dziewczynki, a czy oprócz tego pudru i eye linera w kamieniu uzywałyście ich innych kosmetyków? przejrzałam sobie linki od Was i wyglądaja interesująco te kosmetyki to sa jakieś profesjonalne?
Stary 2009-06-24, 10:03   #4958
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Czesc Sloneczka
Peliczaple stały smutcholijne
I zbłąkinie rykoświstąkały.
10 PŻ
Rzabba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 10:06   #4959
Dominkab

Cytat:
Dziewczynki, a czy oprócz tego pudru i eye linera w kamieniu uzywałyście ich innych kosmetyków? przejrzałam sobie linki od Was i wyglądaja interesująco te kosmetyki to sa jakieś profesjonalne?
ja nic więcej nie próbowałam, ale oni chyba kosmetyki sceniczne robią głównie.

elska

flickr

Moment Uchwycony
Stary 2009-06-24, 10:07   #4960
Iwonalodz
Zakorzenienie

Dzięki Dominko rozumiem
Stary 2009-06-24, 10:14   #4961
marioladabr
Zakorzenienie

ten puder Kryolanu kosztuje około 40 zł, ale na długo wystarczy, ja swojego antu shine mam juz kilka miesięcy i jakoś niewiele go ubyło a codzinnie używam. Puder nakładam pędzlem.

Iwonko, napawde szczuplak jeteś. I myślę, że ten olej do włosów fajnie by odkreślił skręt twoich włosów. Dzisiaj robię zamowienie z BU jak chcesz to Ci zamówię i wyśle razem z pudrem.

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Ja widziałam ich wszystkie kosmetyki. Fajne sa kamuflaże, ale trzeba umieć sie nimi posługiwać . Super maskują wszystko, nawet tatuaże, duże blizny, przebarwienia.. ale zabawy z tym ze ho ho.
Cienie też maja fajne, ale drogie. Bazę dpo d cienie wolę art deco, tuszy nie znam, szminki fajne, podkłady ciężkie.... nie wiem co moge jeszcze napisać.
Stary 2009-06-24, 10:30   #4962
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
ten puder Kryolanu kosztuje około 40 zł, ale na długo wystarczy, ja swojego antu shine mam juz kilka miesięcy i jakoś niewiele go ubyło a codzinnie używam. Puder nakładam pędzlem.

Iwonko, napawde szczuplak jeteś. I myślę, że ten olej do włosów fajnie by odkreślił skręt twoich włosów. Dzisiaj robię zamowienie z BU jak chcesz to Ci zamówię i wyśle razem z pudrem.

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Ja widziałam ich wszystkie kosmetyki. Fajne sa kamuflaże, ale trzeba umieć sie nimi posługiwać . Super maskują wszystko, nawet tatuaże, duże blizny, przebarwienia.. ale zabawy z tym ze ho ho.
Cienie też maja fajne, ale drogie. Bazę dpo d cienie wolę art deco, tuszy nie znam, szminki fajne, podkłady ciężkie.... nie wiem co moge jeszcze napisać.
Oj to ten puder nie jest drogi. Myślałam, że on powyżej 100zł kosztuje fajnie wypróbuję sobie i zobaczę, czy lepszy antishine czy transparentny i zakupię, bo na pudrach to ja sie wcale nie znam i te bibułki jeszcze muszę zakupić i będzie super dziekuję

Mariola dziękuję za BU, ale w sierpniu będę składała swoje zamówienie, bo mi się serum kończy to może się wtedy skuszę na ten olej teraz włosy sa w fazie zapuszczania i wyglądaja nieciekawie ale co zrobić, jak wolno rosną a chcę mieć dłuższą fryzurę.

Dziękuję za info odnośnie tych kosmetyków bo mnie właśnie zafrapowały ich cienie
Stary 2009-06-24, 10:32   #4963
gadmarka
Zakorzenienie

GG do gadmarka

Powiem Wam w sekrecie, że wolę jak o kosmetykach mówicie, niż o diecie
ale i dietowe tez w głowie koduję

Dominiko a watro mi łączyć taki puder z minerałami?

i wzięłam od razu 3 paczki tych bibułek, na wieki mi wystarczą (nienawidzę kosztów przesyłki , choć te były wyjatkowo niskie)

Edytowane przez gadmarka
Czas edycji: 2009-06-24 o 10:34
gadmarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 10:59   #4964
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Wyslalam Wam fotki w kostiumie kapielowym
Peliczaple stały smutcholijne
I zbłąkinie rykoświstąkały.
10 PŻ
Rzabba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 11:10   #4965
Dominkab

Gadmarko nie wiem czy warto, ale spoko można moim zdaniem. Ja sama używam sobie niemineralnych meteorytków czy Benefitowego Dandeliona
I też zawsze od razu 3 paczki bibułek biorę
Rzabbko no to dałaś teraz

elska

flickr

Moment Uchwycony
Stary 2009-06-24, 11:18   #4966
gadmarka
Zakorzenienie

GG do gadmarka

Rzabbko coś tak przeczuwałam, że piankę nam wstawisz niedobra Ty
Stary 2009-06-24, 11:21   #4967
Iwonalodz
Zakorzenienie

Rzabko zgrabniutka jesteś

Zazdraszczam nurkowania

Zmykam na razie nie pada
Stary 2009-06-24, 12:11   #4968
Brewka :)
sophisticated

Rzabbko tak seksualnie obojętnego kostiumu to dawno nie widziałam

ale po odgarnięciu tych pianek widok całkiem całkiem
Stary 2009-06-24, 15:23   #4969
annLee
Zakorzenienie

Cytat:
tak to firma,którą często wybierają wizażyści,charakteryzator zy etc. są trwalsze od komercyjnych firm.ja mam korektory,pomadki,podkład y(te są z tych cięższych,ale dzięki temu świetnie kryją),fiksatory,cienie,b azę.
wszystko super.kolory cieni piękne,super się nakłada,nie osypują się i długo trzymają,dość duże pojemnościowo-wystarczą mi chyba na wieki wieków
nei wiem co jeszcze Cię interesuje
próbkę wożę w torebce,ale na pewno dzisiaj zostanie wysłana

idę zobaczyć piankową Rzabbkę

u Was też leje?

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Rzabbko-śliczna pianka to będziecie teraz razem nurkować?

No2

"tylko nudne kobiety mają
nieskazitelnie czyste domy
"
annLee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 17:15   #4970
marioladabr
Zakorzenienie

Rzabbko! całkiem nieźle wyglądasz! Ja myślę, że przesadzasz z tym swoim brzuchem i tym, że musisz się zakrywać na plażę.

Iwonko! adres mi swój podaj, to jutro pojedzie do Ciebie odsypka pudru.
Stary 2009-06-24, 17:48   #4971
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

A mi się pianka podoba, ale Rzabbke zdecydowanie wolę bez

Aniu u mnie chwilowo przestało, ale skoro chyba nie na długo

O jejku , na TVN style Pani Kwasniewska radzi jak urządzać kuchnię
Właśnie mówi, że przyprawy układa alfabetycznie
Oooo a teraz uczą jak zrobic sobie suknie z obrusu

Edytowane przez Beata.
Czas edycji: 2009-06-24 o 17:52
Stary 2009-06-24, 18:02   #4972
Dominkab

Suknię z obrusu ???

elska

flickr

Moment Uchwycony
Stary 2009-06-24, 18:11   #4973
marioladabr
Zakorzenienie

to słuchaj słuchaj.... któregoś dnia w jakimś programie podawali, że była imprezka dla celebrytów i pokazywali jak z szala czy chusty zrobić bluzkę... ale kurczę nie pokazali tego a bardzo mnie to zainteresowało...

Edit... jakoś mało po Polsku to napisałam.... podawali w TV, że była taka imprezka ale w TV nie pokazali jak wiązać te szale żeby wyszła bluzka...

Edytowane przez marioladabr
Czas edycji: 2009-06-24 o 18:13
Stary 2009-06-24, 18:18   #4974
Dominkab

Cytat:
to słuchaj słuchaj.... któregoś dnia w jakimś programie podawali, że była imprezka dla celebrytów i pokazywali jak z szala czy chusty zrobić bluzkę... ale kurczę nie pokazali tego a bardzo mnie to zainteresowało...

Edit... jakoś mało po Polsku to napisałam.... podawali w TV, że była taka imprezka ale w TV nie pokazali jak wiązać te szale żeby wyszła bluzka...
i tak zrozumiałam Ciekawe czy celebrytki noszą bluzki własnoręcznie wykonane z szalów Ja nie mam prawie wcale zdolności manualnych a już szczególnie jeśli chodzi o szycie Poza tym np nie umiem robić zakupów w lumpeksie, bo kompletnie nic tam znaleźć nie umiem. Jeszcze w internecie to może czasem coś się uda, ale w takim stacjonarnym koszu to za cholerę

elska

flickr

Moment Uchwycony
Stary 2009-06-24, 18:21   #4975
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

Słuchałam i patrzyłam
O ile się nie mylę to ta tancerka Szabatin te kieckę wiązała z takiego babcinego obrusu I na koniec stwierdziła ze niewielkim nakładem mamy suknie jak z wybiegu

Stary 2009-06-24, 18:29   #4976
Dominkab

nie zdążyłam obejrzeć, ale coś podejrzewam że nie wyglądało to na sukienkę z wybiegów. No chyba że od Arkadiusa

elska

flickr

Moment Uchwycony
Stary 2009-06-24, 18:34   #4977
marioladabr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dominkab Pokaż wiadomość
nie zdążyłam obejrzeć, ale coś podejrzewam że nie wyglądało to na sukienkę z wybiegów. No chyba że od Arkadiusa
dobre...

Ale te bluzki z szali były fajne... takie zamotane - ja lubię takie rzeczy, szczególnie w wakacje.
Stary 2009-06-24, 18:39   #4978
Dominkab

Cytat:
dobre...

Ale te bluzki z szali były fajne... takie zamotane - ja lubię takie rzeczy, szczególnie w wakacje.
no właśnie ja lubię na kimś, ale jak sama mam coś takiego zrobić, to mi kompletnie nic nie wychodzi i potem się wkurzam i zaczynam bluzgać itd

elska

flickr

Moment Uchwycony
Stary 2009-06-24, 19:12   #4979
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annLee Pokaż wiadomość
tak to firma,którą często wybierają wizażyści,charakteryzator zy etc. są trwalsze od komercyjnych firm.ja mam korektory,pomadki,podkład y(te są z tych cięższych,ale dzięki temu świetnie kryją),fiksatory,cienie,b azę.
wszystko super.kolory cieni piękne,super się nakłada,nie osypują się i długo trzymają,dość duże pojemnościowo-wystarczą mi chyba na wieki wieków
nei wiem co jeszcze Cię interesuje
próbkę wożę w torebce,ale na pewno dzisiaj zostanie wysłana

u Was też leje?
Dziękuję Ann a powiedz jakie masz cienie ? numery jak bys mogla to bym sprawdzila i może bym zakupiła coś z nich sobie. A Ann gdzie kupujesz te kosmetyki? i o pomadki jeszcze jak bys mogła to poprosze jakie masz i jaki efekt dają. I po co sa te fixatory? i jak sie je stosuje
Dziekuję za wszystko

U mnie dziś ciepło, pochmurnie, czasem kropi, ale nie pada

Cytat:
Iwonko! adres mi swój podaj, to jutro pojedzie do Ciebie odsypka pudru.
Już podałam

Dziewczynki ślicznie i gorąco Wam dziękuje za oferte i pomoc i zawracanie głowy

Cytat:
O jejku , na TVN style Pani Kwasniewska radzi jak urządzać kuchnię
Właśnie mówi, że przyprawy układa alfabetycznie
O mamo! ja mam w szafie kolorami ciuchy ułozone i ponoć to przegięcie, ale mam na to wytłumaczenie ale alfabetycznie? musiałabym się zawsze zastanowić, czy pieprz jest przed sola, czy nie chyba, że przyprawy byłyby tylko na a i z
Stary 2009-06-24, 19:52   #4980
E
Zakorzenienie

Iwonkę dzisiaj w Galerii widziałam ale była zapatrzona w inną stronę

Rzabbek, pieniążki doleciały?
E jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości