|
|
#691 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. VIII
Widziałam ładną białą torebkę Atmo, ale po dłuższym zastanowieniu jednak jej nie wzięłam, bo bałam się, że się nie doczyści (bo trochę brudna była).
W każdym razie wyszłam bez 11 zł, za to zaopatrzona w granatową koszulkę atmosphere, pomarańczową ze złotymi paseczkami George i żółtą sukienkę Tammy, wg rozmiarówki 152-158, ale wg mnie to bzdura :P
|
#692 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#693 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, nie macie pojęcia jak Wam zazdroszcze umiejętności kupowania w lumpeksach!
Sama nie potrafie i już- stara baba ze mnie i przez tyle lat się nie moge nauczyć Nie mam pojęcia zresztą jak trafić na dobry second-hand, przy moich kilku podejściach zawsze albo trafiałam na rzeczy absolutnie nie do założenia, albo ilość ciuchów i brak jakiegoś logicznego posegregowania (jak np. w sklepach sieciowych) tak mnie przytłaczały, że ratowałam się ucieczką ![]() Wszystkim gratuluje nabytków- macie talent dziewczyny
|
|
|
|
#694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#696 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#698 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja miałam raz taką sytuację, że przymierzałam jakąś bluzkę... Zdjęłam swoją, położyłam na boczku z innymi znaleziskami i jakies babsko podeszło i mi zwinęło moją bluzkę! (choć tez byla z lumpa :P) Szczęście, że byłam z mamą, bo inaczej bym już nago do kasy szła |
|
|
|
|
#699 |
|
Raczkowanie
|
dzisiejsze łupy:
1. bluzka- new look 4,5zł 2. bluzka- Elle 2,5zł 3. różowa bluzka- atmosphere 2,5zł 4. szara bluzka- top shop 5zł 5. brązowa bluzka- atmosphere 2,5zł 6. chusty- w panterkę 1zł kolorowa- St. michael 1,5zł 7. chusta - 1,5zł 8. sukienka- forever 21 2,5zł 9. tuniczka pomarańczowa- atmosphere 10zł 10. żółta bluzka h&m- z allegro używana więc prawie jak lump 9,90zł plus przesyłka niestety zdjęcia słabej jakości ;/ co by było gdyby nie sh?
Edytowane przez peee Czas edycji: 2009-06-23 o 22:34 |
|
|
|
#700 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#702 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję
|
|
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziz co się dzieje ;/ ja ostatnio na swoim lumpie oglądałam buty i jedne stały jakoś z boku, totalnie zniszczone, brudne obdarte ( a tam nigdy takich nie było, czasem jakieś starsze mdoele ale zawsze poziom czystości jak na "dwa wyjścia" albo nowe) - podchodzi właściciel i mówi, że ktoś zwinął jego buty loumpkowe i zostawił te brudasy w których przszedł ;/ normalnie zgon
|
|
|
#704 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#705 |
|
Szara Eminencja
|
|
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Moje z dzisiaj:
1. Topshop - kardigan z kieszonkami ![]() 2. Jane Norman - kieca 3. New Look - kiecka z cekinami, nówka sztuka 4. Jakiś taki kostium kąpielowy - ma idealną na mnie górę i totalnie beznadziejny dół - będę kombinować ![]() Jeszcze kupiłam bluzeczkę dla mamy, ale się wściekłam, bo ciemno w tym lumpku było i nie zauważyłam plam Nie wiem czy się spiorą...narazie leży posmarowana odplamiaczem
|
#707 |
|
Szara Eminencja
|
Kocurko kiecke skądś poznaje
![]() http://www.janenorman.co.uk/fcp/prod...0?colour=black Podkradłabym Ci kardigan |
|
|
|
#708 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale co do tego odkładania dla handlar, to u mnie w tych większych lumpkach chyba coś takiego panuje...ale w jednym mniejszym też jedna wielka kobieta po 10 minutach miała już wybrane ze dwa worki super ciuchów No sorry, ale nie wierzę, że sama to sobie wygrzebała tak szybko ![]() Wolę chodzić do tych miejsc, które są sprawiedliwsze - kto sobie upoluje ten ma, a nie jakieś odkładanie ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
Myślałam, że ona to już dawno nie w sprzedaży Swoją drogą, ale okropnego manekina dali do zdjęcia, brr...na mnie ta kiecka wygląda lepiej
|
|
#709 |
|
Raczkowanie
|
a wy jak zwykle mnie zaskakujecie ; OOO
|
|
|
|
#710 |
|
Raczkowanie
|
Moje pierwsze, z zeszłego miesiąca:
1. Sweterk Atmosphere - 8 zł 2. Kamizelka New Look - 15 zł 3. Tunika Oasis - 3 zł (wg mnie wygląda jak piżama )4. T-shirt Atmosphere - 3zł 5. Prześwitująca bluzka River Island - 10 zł (jest cudna) 6. T-shirt Geogre - 6 zł 7. Luźna bluzka jakaś dziwna marka, nie pamiętam nawet - 3 zł 8. Lużny T-shirt Whipping Sloyd (??) - 10 zł 9. Dżinsy H&M - 20 zł 10. Szorty Levi's - 3 zł (były długie, ale musiałam coś zmienić xD)
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#712 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
1. koszulka do spania - La Petite Francaise 2. stanik top shop, przekłamany kolor, jest w kolorze pudrowego różu, nie wiem czy nie oddam w dobre ręce, bo troche ma za duży obwód pod biustem ![]() 3. koszulka secret possesions 4. zwykła biała no name, fajny materiał i ładnie leży, mam zamiar zrobić na niej nadruk - dużą kotwicę ![]() 5. no name, w rzeczywistośći bardziej zielona niż turkusowa ;p 6. sweter no name, wahałam się czy go wziąć, ale z racji tego, że nie mam ani jednego bardzo ciepłego swetra to wzielam 7. kotwice <3 musze ramiączka przedłużyć, chyba wykorzystam w tym celu czerwoną wstążke ;p 8. sweter gap, ma jakies plamy pod pacha, mam nadzieje, ze zejda, a jak nie to i tak sa w miejscu w ktorym ich nie widac ;p bardzo fajnie lezy, rekawy ma u gory zapinane na guziki 9. zwykla h&m ( to nie plama, siatka mi przemokła ;p) 10. koszulka dla TŻ, h&m cdn |
|||
|
|
|
#713 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze kilka starych, ktorych nie pokazywalam wczesniej
1. torba, mama mi kupila i jest swietna <3 3,80 2. zara 5 zl 3. no name 4 zl
|
|
|
|
#714 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja też byłam dzisiaj, kupiłam bokserkę, torbę, 2pary rurek ( w zawrotnej cenie po 5,5zł) i czarną zwykłą koszulke też do zrobienia nadruku Zdjęcia potem ;-) A powiedz mi gdzie będziesz robiła nadruk? Bo ponoć fajnie i tanio robią na Marszałkowskiej , koło KRYSZTAŁOWEJ
|
|
|
|
|
#715 |
|
Wtajemniczenie
|
Dawno mnie tutaj nie było, a Wy takie super łowy zaprezentowałyście, że głowa mała
![]() to moje skromne: bluzeczka wiązana 3zł bluzeczka Atmo 3zł bluzka Atmo 5zł buty dla mamy 8zł spódnica 2zł bluzka 3/4 2.50zł
|
#716 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#717 |
|
Raczkowanie
|
hmmm a to moje ciuszki dziś kupiłam
![]() 1 apaszka 8 zł 2 sukienka/ tunika 12 zł Next 3 bluzka Cherokee 2.5 zł 4 apaszka 7 zł 5 sweter Ben Sherman8 zł 6 kurtka River Island 49 zł 7 sweter bonmarche 6 zł 8 bluzka GAP 5 zł 9 spodenki Evie 10 zł ( kolor przekłamany na zdjęciu normalnie jest intensywniejszy) 10 białe spodenki Generation 12 zł Co sądzicie??? ![]()
Edytowane przez magdaaaaaaaaa Czas edycji: 2009-06-24 o 21:10 |
|
|
|
#718 |
|
Raczkowanie
|
i c.d
bluzka 2 w 1 Next 5 zł |
|
|
|
#719 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dobra koneic offtopa
|
|
|
|
|
#720 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

Sama nie potrafie i już- stara baba ze mnie i przez tyle lat się nie moge nauczyć 

Nie wiem czy się spiorą...narazie leży posmarowana odplamiaczem