Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-24, 15:05   #4561
Nika1980
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II

reeeeety...ale się urobiłam, ale chyba skończyłam mniej więcej...cholerne chwasty!!!!!!!!!:rolleyes :

Cytat:
Napisane przez woman31 Pokaż wiadomość
kurcze ale jestem wsciekla otoz mimo tego ze maz ma swoja firme to az tak duzo czasu wolnego nie ma-a ostatnie tygodnie to bylo tyle pracy ze jak wychodzil ok 8 to wracal dopiero 17-18. no ale dzis mial zrobic sobie dzien wolniejszy, mial przyjechac wczesniej i mielismy pojezdzic po sklepach- popatrzec wozeczki, mebelki i inne rzeczy do domu. no ale oczywiscie klient z ktorym byl umowiony na rano jeszcze do tej pory nie dojechal ale mnie to wkurza!!!!!
no i oczywiscie mam dzien do d....y! oczywisce nie jestem zla na meza ale na sytuacje!!!!
mój mąż tak normalnie pracuje: wychodzi o 8 wraca o 18

Cytat:
Napisane przez kashin Pokaż wiadomość

Za to wróciłam ze sklepu z pączkiem z nadzieniem różanym, którego zdążyłam spałaszować po drodze, frytkami (się robią) i kopytkami na jutro, bo mam dzień w trasie od gina na angielski, więc mi zabraknie czasu na gotowanie. Piekarnik już pika więc zaraz będę się "rozkluszać" dalej
pączki......mniaaam, ja chcę do Polski!

Cytat:
Napisane przez sorejna Pokaż wiadomość

ja też mam na coś chrapkę ale w lodówce nic co by mnie interesowało nie ma. marzy mi się sucha kiełbaska myśliwska z dzika albo kabanosy też z dzika, takie co można na nich zęby połamać..i czereśnie i ogórki małosolne...i....ale pada i jakoś nie chce mi się wstawać.
ciekawe co zwycięży zachcianka czy leń

słuchamy Vivaldiego - jesień najbardziej mi się podoba, maluszkowi też bo kopie chyba, że to oznaka niezadowolenia...:confuse d:

a i ja dodam zdjęcie, rodzinki w komplecie (bez psinki)
23 tydz. brzuch rośnie jak na drożdżach
sliczny brzuszek, kabanoski, mniam mniam

moja Lenka jak słuchamy muzyki, albo jak ja śpiewam i gram to się właśnie uspokaja, walnie dwa kopniaczki a potem jak myszka pod miotłą- może słucha? sama nie wiem.

Cytat:
Napisane przez sweetpinky Pokaż wiadomość
To i ja się pochwalę moim wielkim, pięknym, wspaniaaaałym brzuchem ma już 104 cm w pępku
o matko Pinky! ale masz brzusio!
a to mój brzusio dla porównania- nie z dzisiaj ale sprzed tygodnia czyli 24 tyg
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg klerenjuni1 002.jpg (126,5 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg klerenjuni1 010.jpg (111,1 KB, 40 załadowań)

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 15:07   #4562
Biedroneczkaolga
Zadomowienie

Cytat:
Bo wiecie mój brzuszek to willa z basenem, limuzyną z szoferem
a co najśmieszniejsze, że do początku czerwca przytyłam tylko 5800 g
a to ja też dalej jestem i mam mniej cm w pępku a przytyłam 5300gr
Stary 2009-06-24, 15:18   #4563
Nika1980
Zakorzenienie

ja sięz ciekawości zmierzyłam w najszerszym punkcie brzuszka: 85 cm - 24 tygodnie i 4 dni ciąży ( na plusie mam chyba 7 kg, ale moja waga pokazuje jak chce więc nie wiem)
Lena rośnie hahaha

Stary 2009-06-24, 15:36   #4564
Fasoleczk4
Rozeznanie

GG do Fasoleczk4 Send a message via Skype™ to Fasoleczk4

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
ja sięz ciekawości zmierzyłam w najszerszym punkcie brzuszka: 85 cm - 24 tygodnie i 4 dni ciąży ( na plusie mam chyba 7 kg, ale moja waga pokazuje jak chce więc nie wiem)
Lena rośnie hahaha
Nikuś Ty chudzinko Brzusio śliczny i malusi. I nic dziwnego, że Ty nie wiesz co to cellulit

Pospałam 2 godzinki i lepiej się czuje. U nas taka duchota, że się wytrzymać nie da ... z tego gorąca nawet obiadu nie jadłam wyobrażacie sobie słoń, co codziennie dwa obiady zjada, nie jadł żadnego

SweetPinky ale masz ... arbuzika duży brzuszek naprawdę, myślałam, że mój przerósł rozmiary, ale Twój wygrał. Pokłony w Twoją stronę Nie pytam, jak tam sprawy lustrzycy i stóp

111 dni bez słodyczy
111 dni bez fastfoodów
111 dni systematycznych ćwiczeń
111 dni wytrwałej diety
111 dni i będzie OKEJ
Fasoleczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 15:47   #4565
Biedroneczkaolga
Zadomowienie

lece dziewczyny mój fotel bujany skręcić
Stary 2009-06-24, 15:58   #4566
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fasoleczk4 Pokaż wiadomość
Nikuś Ty chudzinko Brzusio śliczny i malusi. I nic dziwnego, że Ty nie wiesz co to cellulit
kochana, może i cellulit mam, ale się nie przejmuję no i chudzinką to już nie jestem- byłam chudzinką 7 kilogramów temu...

Słuchajcie.....
chciałam dziś wprowadzić kolejne nowe ćwiczenie pod kątem porodu, ale w książce piszą: zanim zaczniesz ćwiczyć zrób prosty test czy nie masz przypadłości zwanej rozwarstwianiem się mięśni pionowych brzucha...
zrobiłam i wiecie co...MAM TO
no i nie mogę tego ćwiczenia robić, bo może mi zaszkodzić, piszą,że mam się skonsultować z lekarzem- bardzo zabawne , lekarz w Holandii popatrzyłby na mnie jak na wariatkę...
no nic to...najwyżej jedno ćwiczonko mniej...

Stary 2009-06-24, 16:04   #4567
nimitz
Raczkowanie

dziewczyny macie sliczne brzuszki!!!!!
moj nie jest taki okraglutki, pewnie za duzo tluszczyku

Cytat:
kochana, może i cellulit mam, ale się nie przejmuję no i chudzinką to już nie jestem- byłam chudzinką 7 kilogramów temu...

Słuchajcie.....
chciałam dziś wprowadzić kolejne nowe ćwiczenie pod kątem porodu, ale w książce piszą: zanim zaczniesz ćwiczyć zrób prosty test czy nie masz przypadłości zwanej rozwarstwianiem się mięśni pionowych brzucha...
no i nie mogę tego ćwiczenia robić, bo może mi zaszkodzić, piszą,że mam się skonsultować z lekarzem- bardzo zabawne , lekarz w Holandii popatrzyłby na mnie jak na wariatkę...
o kurcze, a co to takiego?? i jak sie to sprawdza???

A ja wlasnie wrocilam ze spaceru i zakupow. Slonce u nas przypieka - conajmniej 25 stopni i to juz dla mnie za duzo! duszno i jakos tak ciezko. A ja tak lubilam lato!!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-24, 16:07   #4568
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez Foka29 Pokaż wiadomość
A teraz zamieszczę coś dla wątpiących.
Mężczyzna też człowiek i potrafi zrobic zakupy:
Zasługuje na pochwały za takie zakupy

Cytat:
Napisane przez sorejna Pokaż wiadomość
pewnie dlatego chciałabym aby czas przyśpieszył.
wiem, że jest zdrowy i teraz wszystko jest ok, ale mimo to gdzieś głęboko mam w sobie lęk i pewnie dlatego jestem taka niecierpliwa
Ja coraz częściej łapię się na tym, że już bym chciała, żeby synio był z nami, po drugiej stronie brzucha

Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga Pokaż wiadomość
mogę się podpisać pod twoimi słowami bo niby wszystko jest ok ale ja nie potrafie tego aż tak przeżywać
To jest nas już trzy kobitki

Cytat:
Napisane przez aniago25 Pokaż wiadomość
Miss.hot jak będziesz chciała to możemy pojechać do tego sklepu to pomożesz mi kolor wybrać, to jest dosłownie 5 min za Lublinem w stronę Łęcznej.
Aniago wiesz jak się ten sklep nazywa ?
I jeśli chcesz możemy się wybrać tam razem

Dziewczyny brzusie piękne
Mój też jest jakiś taki rozlewający, nie okrąglutki, jak u niektórych z Was, ale to w końcu indywidualna sprawa

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 16:08   #4569
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nimitz Pokaż wiadomość
dziewczyny macie sliczne brzuszki!!!!!
moj nie jest taki okraglutki, pewnie za duzo tluszczyku

o kurcze, a co to takiego?? i jak sie to sprawdza???

A ja wlasnie wrocilam ze spaceru i zakupow. Slonce u nas przypieka - conajmniej 25 stopni i to juz dla mnie za duzo! duszno i jakos tak ciezko. A ja tak lubilam lato!!!

słonko , nie wiem co to, ale nie mogę podobno z tym wykonywać ćwiczeń wzmacniających mięśnie podbrzusza bez konsultacji z lekarzem...
a sprawdza sie tak:
połóż się na boku, ugnij kolana, podciągnij do góry podbródek a potem palcami wyciągniętych rąk dotknij kolan.
jeśli wzdłuż brzucha ( tak jakby wzdłuż linea nigra) robi ci się wybrzuszenie to właśnie oznacza najprawdopodobniej że masz to rozwarstwianie się...
no i odradzają wykonywanie wtedy tego ćw na wzmacnianie mięsni podbrzusza.

u nas też gorąco i dla mnie też za duszno...

Stary 2009-06-24, 16:09   #4570
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
To i ja się pochwalę moim wielkim, pięknym, wspaniaaaałym brzuchem ma już 104 cm w pępku
Piękny i dorodny

Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga Pokaż wiadomość
Ja stosuje na przemiennie te kremy:
http://www.apo-discounter.pl/vichy-a...FcwUzAod22HYCQ
http://www.nokaut.pl/szukaj/mustela-rozst%EApom.html
+ oliwka dla dzieci Hipp

piękny brzusio bardzo podobny do mojego tyle że u mnie to dopiero 97cm w pępku który podobnie jak u Ciebie jest wystający
Ale widzisz jakieś postępy na +? Permamentnie mam uczulenie na Vichy, więc ten odpada dla mnie.

Cytat:
Zaczęłam od Pharmaceris M - ale drogawy był. Teraz kupuję Perfecta mama Dax Cosmetics.

Rety... To ja 3 tyg dalej i chyba jest ciut mniejszy.

Ale masz ładniutki, okrąglutki. Mój bardziej taki rozlany.
Nie wiedziałam, że Dax robi kosmetyki a`la Mama. Dzięki! I cena super. Chyba zaopatrzę się w tę serię.
Nakupowałam sobie kosmetyków, a potem stwierdziłam, ze może takich nie powinnam stosować,a przecież chodzi głównie o skórę piersi i brzuszka. Ale skoro kosmetyki z nazwą mama i przeznaczone dla kobiet w ciąży, to te chyba wolno?

Cytat:

o matko Pinky! ale masz brzusio!
a to mój brzusio dla porównania- nie z dzisiaj ale sprzed tygodnia czyli 24 tyg
No właśnie. Zauważyłam, że kobiety w ciąży mają od pępka w dół taką linię - jak u Ciebie. Ja czegoś takiego nie mam
Cytat:

Słuchajcie.....
A jakie to ćwiczenie?
Stary 2009-06-24, 16:15   #4571
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość

No właśnie. Zauważyłam, że kobiety w ciąży mają od pępka w dół taką linię - jak u Ciebie. Ja czegoś takiego nie mam

A jakie to ćwiczenie?
ta linia to linea nigra występuje w wyniku zmian hormonalnych pod wpływem których zmianie ulega pigmentacja : ciemniejsze sutki na przykład.

ćwiczenie polega na wzmocnieniu mięsni podbrzusza które pomogą w zawansowanej ciąży utrzymać dobrą postawę w czasie porodu wypchnąć płód. Trzeba usiąść na krześle, prosty kręgosłup , pochylać się do przodu w kierunku kolan jednocześnie podciągając i napinając mięśnie podbrzusza..
nie wiem czemu z tym rozwarstwieniem nie mozna tego robić, ale wolę nie robić, jakiś powód musi być

Stary 2009-06-24, 16:26   #4572
Fasoleczk4
Rozeznanie

Cytat:
ta linia to linea nigra występuje w wyniku zmian hormonalnych pod wpływem których zmianie ulega pigmentacja : ciemniejsze sutki na przykład.

ćwiczenie polega na wzmocnieniu mięsni podbrzusza które pomogą w zawansowanej ciąży utrzymać dobrą postawę w czasie porodu wypchnąć płód. Trzeba usiąść na krześle, prosty kręgosłup , pochylać się do przodu w kierunku kolan jednocześnie podciągając i napinając mięśnie podbrzusza..
nie wiem czemu z tym rozwarstwieniem nie mozna tego robić, ale wolę nie robić, jakiś powód musi być
Ja ćwiczę tylko mięśnie szczęki, zgryzu i żuchwy no i jakieś mięsnie brzucha też przy jedzeniu

Może tez powinnam zaczać ćwiczyć??? Tylko jak się do tego zabrać?? Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce

Co do linii, to już mi się pojawia ... słabo ją widać, bo zarosła Hahaha trochę za bardzo.

111 dni bez słodyczy
111 dni bez fastfoodów
111 dni wytrwałej diety
111 dni i będzie OKEJ

Edytowane przez Fasoleczk4
Czas edycji: 2009-06-24 o 16:28
Stary 2009-06-24, 16:33   #4573
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Ja ćwiczę tylko mięśnie szczęki, zgryzu i żuchwy no i jakieś mięsnie brzucha też przy jedzeniu

Może tez powinnam zaczać ćwiczyć??? Tylko jak się do tego zabrać?? Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce

Co do linii, to już mi się pojawia ... słabo ją widać, bo zarosła Hahaha trochę za bardzo.
Rany, jak mi się podobają Twoje posty! Ćwiczenia żuchwy Też to mam. I jeszcze biceps od podnoszenia jedzenia do buzi

A kiedy taka linia zaczyna się pojawiać? Ja 24 tydzień i dalej ni widu ni słychu
Stary 2009-06-24, 16:33   #4574
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:

do ćwiczeńtrzeba samomotywacji i dyscypliny, ale gdybyś zaczęła to by ci trudno było przestać, ja się po nich czuję świetnie i to jest najlepsza motywacja.
najważniejsze to ćwiczyć mięśnie kegla regularnie- pomagają przy porodzie no i pomagają uniknąć kłopotów z nietrzymaniem moczu.

moja linea nigra pojawiła się już tak dawno temu, że nie pamiętam, że jej wcześniej nie miałam może to było pod koniec I trymestru kiedy zaczęła się pojawiać..nie pamiętam...
Diana, ta linia wcale nie musi ci się pojawić to zależy od pigmentacji twojej skóry, wydaje mi się.

ja zmykam moje kochane, dziś spaghetti ala Nika plus suróweczka z sałaty i pomidorków..

Edytowane przez Nika1980
Czas edycji: 2009-06-24 o 16:34
Stary 2009-06-24, 16:39   #4575
Fasoleczk4
Rozeznanie

Cytat:
do ćwiczeńtrzeba samomotywacji i dyscypliny, ale gdybyś zaczęła to by ci trudno było przestać, ja się po nich czuję świetnie i to jest najlepsza motywacja.
najważniejsze to ćwiczyć mięśnie kegla regularnie- pomagają przy porodzie no i pomagają uniknąć kłopotów z nietrzymaniem moczu.

moja linea nigra pojawiła się już tak dawno temu, że nie pamiętam, że jej wcześniej nie miałam może to było pod koniec I trymestru kiedy zaczęła się pojawiać..nie pamiętam...
Diana, ta linia wcale nie musi ci się pojawić to zależy od pigmentacji twojej skóry, wydaje mi się.

ja zmykam moje kochane, dziś spaghetti ala Nika plus suróweczka z sałaty i pomidorków..
Idę na łóżko ćwiczyć mięśnie kegla
A potem może podniose raz, albo dwa nogę

111 dni bez słodyczy
111 dni bez fastfoodów
111 dni wytrwałej diety
111 dni i będzie OKEJ
Stary 2009-06-24, 16:42   #4576
19martusia86
Zadomowienie

Cytat:

Pospałam 2 godzinki i lepiej się czuje. U nas taka duchota, że się wytrzymać nie da ... z tego gorąca nawet obiadu nie jadłam wyobrażacie sobie słoń, co codziennie dwa obiady zjada, nie jadł żadnego

SweetPinky ale masz ... arbuzika duży brzuszek naprawdę, myślałam, że mój przerósł rozmiary, ale Twój wygrał. Pokłony w Twoją stronę Nie pytam, jak tam sprawy lustrzycy i stóp
Nie chce mi się ruszyć tyłka i foty strzelać ale ma podobny do Sweet tyle tylko, że 2 cm mniejszy. Lustrzycy nie mam i chyba zaraz żel na stopy nałoże bo nie chce mi się co chwilę malować pazurów. Co do lustrzycy to niby nic nie widzę, ale długa praktyka sprawia, że daje radę z zamkniętymi oczami i przy zgaszonym świetle

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
mój mąż tak normalnie pracuje: wychodzi o 8 wraca o 18
Od razu mi się przypomina jak całe zeszłe wakacje a właściwie począwaszy od czerwca a skończywszy na październiku pracowałam od 8 do 20 dzień w dzień poza piątkami... za marne grosze. Jak widzę tą moją firmę to nóż mi się w kieszeni otwiera...
19martusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 16:42   #4577
aniago25
Zadomowienie

Miss.hot to jest strona tego sklepu http://www.wozkoland.pl/ nie ma dokładnie tego samego wózka co mi sie spodobał ale ten model Austin 3 jest bardzo podobny.
Nika śliczny brzusio
Stary 2009-06-24, 16:43   #4578
Fasoleczk4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 19martusia86 Pokaż wiadomość
Nie chce mi się ruszyć tyłka i foty strzelać ale ma podobny do Sweet tyle tylko, że 2 cm mniejszy. Lustrzycy nie mam i chyba zaraz żel na stopy nałoże bo nie chce mi się co chwilę malować pazurów. Co do lustrzycy to niby nic nie widzę, ale długa praktyka sprawia, że daje radę z zamkniętymi oczami i przy zgaszonym świetle

Ja przez brzuch nie widzę nic wieczorem, oprócz palców u nózek
Lustrzyce mam dawno i się tylko umacnia

111 dni bez słodyczy
111 dni bez fastfoodów
111 dni wytrwałej diety
111 dni i będzie OKEJ
Stary 2009-06-24, 16:51   #4579
19martusia86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Zasługuje na pochwały za takie zakupy

Ja coraz częściej łapię się na tym, że już bym chciała, żeby synio był z nami, po drugiej stronie brzucha

To jest nas już trzy kobitki

Aniago wiesz jak się ten sklep nazywa ?
I jeśli chcesz możemy się wybrać tam razem

Dziewczyny brzusie piękne
Mój też jest jakiś taki rozlewający, nie okrąglutki, jak u niektórych z Was, ale to w końcu indywidualna sprawa
Ja też bym chciała, żeby młody już był. W tym moim dzisiejszym śnie za to w ogóle się nim nie przejęłam tylko poleciałam do lustra i nie mogłam się nadziwić, że taka chuda jestem

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:

Ja to najlepiej czuję się po spaniu, mam śpiączkę ostatnimi czasy. Jakąś godzinkę po spaniu mogła bym iść spać z powrotem

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Cytat:
Idę na łóżko ćwiczyć mięśnie kegla
A potem może podniose raz, albo dwa nogę
No ja bym jeszcze przysiady doliczyć musiała-sikam co 5 minut...
Stary 2009-06-24, 16:54   #4580
zartownis
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez woman31 Pokaż wiadomość
ja to jak glupia codziennie ide do drugiego pokoju , gdzie w kartonie poskladane sa ciuszki dla maluszka i je przegladam, ukladam, skladam itp i wiecie co? nie chce mi sie ich prac bo one takie slicznutkie takie nowiutkie, a boje sie ze jak upiore to juz nie beda takie sliczne a wy juz pralyscie te nowe ciuszki prosto ze sklepu? no i jak wygladaja po praniu?
Jeszcze nie pralam, ale przeciez mozna wyprac w pralce na recznym programie, potem w suszarke i beda mieciutkie i pachace lepiej niz nowe

Edytowane przez zartownis
Czas edycji: 2009-06-24 o 16:56
zartownis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 16:57   #4581
19martusia86
Zadomowienie

Malinko widziałam Jumpera X na żywo. Z wyglądu super więc zaczepiłam tatusia który go prowadził, jaki jest. No tata jak to tata, stwierdził, że jemu bez różnicy, ale żona bardzo zadowolona jest. No i mam dylemat bo wiadomo, że chcę tako tylko teraz nie wiem który Powiedz mi ile on waży.
Dzisiaj chyba dzień dobroci dla ciężarnych jest bo jak kupowałam truskawki to pan sprzedawca ręcznie mi wybrał takie dorodne, jak malowane

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
Napisane przez zartownis Pokaż wiadomość
Jeszcze nie pralam, ale przeciez mozna wyprac w pralce na recznym programie, potem w suszarke i beda mienciutkie i pachace lepiej niz nowe
Ja wszystko prałam. I prasowałam. Szafka młodego pełniutka a ja mam w głowie tyle zakupów jeszcze
Stary 2009-06-24, 16:58   #4582
zartownis
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kashin Pokaż wiadomość

Hyhy! W moim menu znalazły się za to muchy wytrute muchozolem No i jaka duża wyrosłam? Nie zaszkodziło. Aha, i plastelinę jadłam. I pastę do zębów "Biały ząbek".

No i się nie powstrzymałam i znowu kupiłam ciuszek na allegro. Tym sposobem w listopadzie Młoda będzie robić za dynię. Dzisiaj przyszło. Obiecuję, że to już koniec z ciuszkami...

Dynia, ja myslalam, ze to marchewka
Stary 2009-06-24, 17:01   #4583
Orzeszek.1
Zadomowienie

Martusia jak chce Ci się spać to śpiś kochana do bólu - o ile masz taką możliwość....och, ileż bym dała by móc sobie tak na maksa się zrelaksować, ale cóż....Może dopiero na emeryturze odpocznę :-D

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-24, 17:05   #4584
19martusia86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Orzeszek.1 Pokaż wiadomość
Martusia jak chce Ci się spać to śpiś kochana do bólu - o ile masz taką możliwość....och, ileż bym dała by móc sobie tak na maksa się zrelaksować, ale cóż....Może dopiero na emeryturze odpocznę :-D
Ja śpię do bólu-standardem jest, że wypełzam z łóżka po 10 po minimum 10 godzinach spania. Ale nie mija godzina a ja czuje, że właściwie jak bym sie położyła to spanko murowane Tylko mi szkoda czas na sen marnować
Stary 2009-06-24, 17:07   #4585
zartownis
Zadomowienie

Cytat:
A teraz zamieszczę coś dla wątpiących.
Mężczyzna też człowiek i potrafi zrobic zakupy:
Sliczne, swojego boje sie samego wyslac

Cytat:
Mogę się pochwalić rannym brzuszkiem

Załącznik 2331054
Jaki malutki

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
Ło matko! I co teraz?
No coz, wrocil TZ i uregulowal zaleglosci, co ja bym bez niego zrobila

Cytat:
Jaki duzy
Stary 2009-06-24, 17:13   #4586
19martusia86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zartownis Pokaż wiadomość
Sliczne, swojego boje sie samego wyslac
Ja mojego też dlatego ciuchy zakupuje osobiście. Mój pod tym względem zero pomysłowości. Pewnie wszystko by białe kupił, bez żadnych bajerów.
Mojej siostrze małż się pod tym względem udał. Często kupuje ciuchy i jej i dzieciom i wszystko super jest.
Stary 2009-06-24, 17:15   #4587
zartownis
Zadomowienie

Cytat:

Ja tez jej nie mam, ale slyszalam, ze moze sie nawet po porodzie ujawnic

U nas tak goraco, ze na dworzu nie idzie wytrzymac, a mialam isc na spacer z psem

Edytowane przez zartownis
Czas edycji: 2009-06-24 o 17:17
Stary 2009-06-24, 17:16   #4588
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Rany, jak mi się podobają Twoje posty! Ćwiczenia żuchwy Też to mam. I jeszcze biceps od podnoszenia jedzenia do buzi
Hheh to ja właśnie ćwiczę podnoszenie chipsów do buzi
Tak mi sie zachciało

Stary 2009-06-24, 17:16   #4589
woman31
Zadomowienie

dziewczyny wszystkie macie przesliczne brzuszki

nika pokaz swoj ogrodek bo ja maniaczka ogrodow jestem. doslownie wszystkie ogrody mi sie podobaja. jak jestem u kogos w domu to najchetniej ogladalabym ogrod a nie dom. u rodzicow tez tylko bym siedziala w ogrodzie. juz sie nie moge doczekac kiedy bede swoj ogrod urzadzala (ale to dopiero za rok). a jak piszesz ze idziesz do ogrodka chwasty wyrywac to normalnie Ci zazdroszcze- ja takie pielenie, grzebanie sie, przycinanie - normalnie kocham
woman31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 17:20   #4590
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez aniago25 Pokaż wiadomość
Miss.hot to jest strona tego sklepu http://www.wozkoland.pl/ nie ma dokładnie tego samego wózka co mi sie spodobał ale ten model Austin 3 jest bardzo podobny.
Ja bym wolała na 4 kołach tak jak ten Austin 4

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości