Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-24, 10:35   #691
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość

dobry pomysł
Tylko nie wiem od czego by tu zacząć

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 10:49   #692
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
takie jak w newsie https://wizaz.pl/Fryzury/Nowosci/John-Frieda-Collection
jakby Cię coś jeszcze interesowało to mogę jutro sprawdzić w biurze
Dzięki interesują mnie najbardziej odżywki, ale to już sobie sprawdzę, jak będę w D.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ooo, Ice wróciłaś do pustynnego awka
Ano wróciłam na wakacje do avka i do Dune. Ku rozpaczy TŻ, który chciałby żebym nie rozstawała się z Addictem.

Mam w piątek egzamin a tak mi się nie chce uczyć, że nie wiem... No ale jak wrócę do domu, to się jakoś zmobilizuję może.

Chciałabym już wtorek po południu - oddam pracę zaliczeniową, pójdę wziąć jednego pana dr na litość (zgłoszę się na ustny dzień po usunięciu zęba) i do września spokój.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 10:58   #693
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ano wróciłam na wakacje do avka i do Dune. Ku rozpaczy TŻ, który chciałby żebym nie rozstawała się z Addictem.
moje Dune juz sie koncza ale zrobilam TZowi liste rzeczy, ktore ma mi kupic na bezclowkach i wpisalam mu tam wlasnie Dune, w duuuuuzej pojemnosci. ja moja 30tke lyknelam w pol roku

na mnie Addict teraz dziala przytlaczajaco i wywoluje mdlosci [jak masa innych zapachow ]. jednak to moj zimowy zapach, teraz by mnie chyba zabil... zazdroszcze, ze mozesz go nosic nawet przy duchocie
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei

Edytowane przez zizou
Czas edycji: 2009-06-24 o 11:00
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 11:03   #694
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Dune może się przyzwyczai
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 14:21   #695
Hosenka*
Zakorzenienie

Luskap: czy ktoś z Twojej rodziny wygrał w konkursie Ziaji kosmetyki Blubel?? Bo na liscie zwyciężców jest kobieta o takim samym nazwisku i z tej samej miejscowości co Ty Może siostra, kuzynka??

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 14:52   #696
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Nic nie słyszałam... a możesz mi podać link do tej listy?albo imię?

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2009-06-24 o 15:10
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 15:28   #697
zizou
Zakorzenienie

w Sephorze intensywnie myslalam nad czerwonym lakierem do paznokci Chanel. no bo, hello, taki lakier to prawie jak Chanelkowa szminka - luksus i szau. muszmiec, musthave czy jak to tam nazwac
i teraz mnie to kusi
jak zdolam, na piekne oczy, przekonac malza o slusznosci zakupu czerwonego lakieru [entego do kolekcji ] to sie nie zawaham. swojej kasy na to nie wydam, bo mi jednak troche szkoda a zamiast czekoladek [ktorymi mnie raczy]... chyba wole lakier

szampon truskawkowy dziala niemal jak szampan truskawkowy chodze usmiechnieta od rana bo moje wlosy tak pieknie pachna <wzdycha> co i rusz macham lepetynka i wdycham zapach ktory uwalniaja moje wloski
Stary 2009-06-24, 15:59   #698
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
w Sephorze intensywnie myslalam nad czerwonym lakierem do paznokci Chanel. no bo, hello, taki lakier to prawie jak Chanelkowa szminka - luksus i szau. muszmiec, musthave czy jak to tam nazwac
i teraz mnie to kusi
jak zdolam, na piekne oczy, przekonac malza o slusznosci zakupu czerwonego lakieru [entego do kolekcji ] to sie nie zawaham. swojej kasy na to nie wydam, bo mi jednak troche szkoda a zamiast czekoladek [ktorymi mnie raczy]... chyba wole lakier
A ile kosztują ich lakiery? Ja bym jednak wolała wydać na szminkę (Allure )

Cytat:
szampon truskawkowy dziala niemal jak szampan truskawkowy chodze usmiechnieta od rana bo moje wlosy tak pieknie pachna <wzdycha> co i rusz macham lepetynka i wdycham zapach ktory uwalniaja moje wloski
A mi ta truskawka strasznie chemią zaleciała jak ją niuchnęłam w S.

Stary 2009-06-24, 16:48   #699
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
A ile kosztują ich lakiery? Ja bym jednak wolała wydać na szminkę (Allure )
cos kolo 100, baaaaardzo duzo dlatego sama, ze swoich pieniondzow, tyle nie dam bardzo podobaja mi sie dwa kolory: Barcelona Red i Coromandel
Allure juz mam i kocham lepszej szminki w zyciu nie mialam. uwielbiam takie male luksusiki
Cytat:
A mi ta truskawka strasznie chemią zaleciała jak ją niuchnęłam w S.
a mnie o dziwo nie. zele pod prysznic sa strasznie chemiczne, a ja na takie zapachy jestem wyczulona ostatnio.

ech, musze pomalowac pazury [nowym nabytkiem ECS Amoroso ], zgrac muzyke na iPoda i lece na ploty z przyjaciolka
Stary 2009-06-24, 17:02   #700
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Nic nie słyszałam... a możesz mi podać link do tej listy?albo imię?
Na stronie Ziaji jest lista.
Imie: Edyta.

Cytat:
ech, musze pomalowac pazury [nowym nabytkiem ECS Amoroso ], zgrac muzyke na iPoda i lece na ploty z przyjaciolka
A co to za kolor?? Nie widziałam go chyba

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 17:05   #701
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Allure juz mam i kocham lepszej szminki w zyciu nie mialam. uwielbiam takie male luksusiki
Jaki masz odcień ?

Stary 2009-06-24, 17:13   #702
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
A co to za kolor?? Nie widziałam go chyba
to czerwien z kolekcji Kolory Wina czy jak jej tam takie cos pomiedzy Porto a Sherry; nie tak intensywna jak Porto i nie tak wisniowa jak Sherry

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
Jaki masz odcień ?
06 Silhouette - piekny, brudny roz
Stary 2009-06-24, 18:08   #703
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
cos kolo 100, baaaaardzo duzo dlatego sama, ze swoich pieniondzow, tyle nie dam bardzo podobaja mi sie dwa kolory: Barcelona Red i Coromandel
Ja też ostatnio zachorowałam na lakier Chanel, tylko ten granatowy, Blue Satin czy jakoś tak. Ale 100zł za lakier to oni upadli na głowę chyba Mam jeszcze kupon do Marrionnaud na 35zł więc lakier wyszedłby "tylko" 64zł ale wciąż walczę ze sobą, czy jestem w stanie dać tyle za niego Pochwal się swoim jak już dostaniesz, to może przekona mnie to do zakupu
Stary 2009-06-24, 18:28   #704
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
na mnie Addict teraz dziala przytlaczajaco i wywoluje mdlosci [jak masa innych zapachow ]. jednak to moj zimowy zapach, teraz by mnie chyba zabil... zazdroszcze, ze mozesz go nosic nawet przy duchocie
A ja o dziwo go oswoiłam, nawet w tę porę roku. W ogóle przestałam go na sobie czuć, a kiedyś w poranki po imprezach mnie zabijał. W upał go omijam szerokim łukiem, ale na wieczory czy deszczowe popołudnia jest w sam raz.

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Dune może się przyzwyczai
No, musi - to mój ukochany letni zapach - on ma z Dune tak, że jak daję mu do powąchania z butelki, to mówi "brzydkie", a jak nie wie czym pachnę i czuje na mnie, to mówi "ślicznie pachniesz" i dojdź tu z chłopem do ładu.

Lakiery Chanel są teraz w promocji w Galerii Centrum, chyba -20%. Dla mnie i tak za drogo, lakier za tyle kasy to ja mogę ewentualnie w prezencie dostać, choćby nie wiem, jaki piękny był. Cena 6 zł za lakier jak przy Eveline albo Sally Hansen na Allegro znacznie bardziej do mnie przemawia.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-06-24, 18:29   #705
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Na stronie Ziaji jest lista.
Imie: Edyta.
eee, to chyba nie znam takiej

no, 100zł za lakier to trochę drogawo, ale czasem to mam takie zaćmienia umysłu, że kupuję takie drogie rzeczy i nie myślę ile to kosztowalo, albo wydaje mi się dziwnie malo, tzn taka normalna cena. Do luksusu się łatwo przyzwyczaić. Tylko czemu opakowania i kosmetyki mi się tak szybko nudzą. Nawet połowy nie zdążę czasem zużyć, a już mi się opatrzy i chciałabym coś nowego
Stary 2009-06-24, 19:03   #706
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Właśnie skończyłam oglądać Zmierzch - tak długo się broniłam, a spodobał mi się.
a ja jeszcze nie zaczęłam czytać
Cytat:
Mam w piątek egzamin a tak mi się nie chce uczyć, że nie wiem... No ale jak wrócę do domu, to się jakoś zmobilizuję może.
JA mam jeszcze w poniedziałek, a potem 7 lipca ten co mnie babka w piątek zeszły odesłała i potem muszę jakoś zrobić zaliczenie z farmakologii żeby móc jązdać we wrzesniu
Cytat:
Ja o dziwo mocne zapachy (Nomadic Oriflame czy Cocoon YR) mogę nosić cały rok, natomiast w zależności od warunków atmosferycznych mam problemy ze wszystkimi innymi lżejszymi zapachami np jeszcze wczoraj zachwycałam się zapachem z korka Tendre Jasmine a dziś mi smierdzi kupą
Cytat:
to czerwien z kolekcji Kolory Wina czy jak jej tam takie cos pomiedzy Porto a Sherry; nie tak intensywna jak Porto i nie tak wisniowa jak Sherry
Dużo czerwieni Eveline widziałam dziś w Carrefour Czyżyny. Byłam tam w Douglasie wposzukiwaniu brązera Deborah żeby sobie kuponik wykorzystać ale niestety nie mają
I durna psiknęłam się STYLE - muszę jutro puścić lotka
Cytat:
Tylko czemu opakowania i kosmetyki mi się tak szybko nudzą. Nawet połowy nie zdążę czasem zużyć, a już mi się opatrzy i chciałabym coś nowego
Też tak mam i znalazłam już metodę na to- zapisuję na mojej wishliście i jak ją potem przeglądam to mi się niektóre rzeczy tak opatrzą, ze za parę tygodni je skreślam bo już się znudziły
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 19:18   #707
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Ja też ostatnio zachorowałam na lakier Chanel, tylko ten granatowy, Blue Satin czy jakoś tak. Ale 100zł za lakier to oni upadli na głowę chyba Mam jeszcze kupon do Marrionnaud na 35zł więc lakier wyszedłby "tylko" 64zł ale wciąż walczę ze sobą, czy jestem w stanie dać tyle za niego Pochwal się swoim jak już dostaniesz, to może przekona mnie to do zakupu
no pogrzmocilo kogos niezle ale nie powiem, kusi, kusi ja sie boje, ze jak mi sie spodoba to bede chciala wiecej i wiecej a na to to juz mnie totalnie nie stac
Cytat:
Lakiery Chanel są teraz w promocji w Galerii Centrum, chyba -20%. Dla mnie i tak za drogo, lakier za tyle kasy to ja mogę ewentualnie w prezencie dostać, choćby nie wiem, jaki piękny był. Cena 6 zł za lakier jak przy Eveline albo Sally Hansen na Allegro znacznie bardziej do mnie przemawia.
ooo zapomnialam o znizce w GC na lakiery. musze sie przejsc
Cytat:
Tylko czemu opakowania i kosmetyki mi się tak szybko nudzą. Nawet połowy nie zdążę czasem zużyć, a już mi się opatrzy i chciałabym coś nowego
mnie sie opakowania na szczescie nie nudza ale... nie lubie misz maszu w kolorowce nie lubie jak kazdy moj kosmetyk jest z innej parafii dlatego mam przynajmniej dwa kosmetyki danej marki
Cytat:
a ja jeszcze nie zaczęłam czytać
polecam nie jest to arcydzielo literatury swiatowej ale wciaga

Cytat:
Ja o dziwo mocne zapachy (Nomadic Oriflame czy Cocoon YR) mogę nosić cały rok, natomiast w zależności od warunków atmosferycznych mam problemy ze wszystkimi innymi lżejszymi zapachami np jeszcze wczoraj zachwycałam się zapachem z korka Tendre Jasmine a dziś mi smierdzi kupą
ja nie rozgraniczam zapachow na nocne/dzienne/zimowe/letnie... ale mam czasem takie fazy, ze wszystko mi smierdzi. dzisiaj nawet nie bylam w stanie zrobic obiadu bo pomidory tak dawaly po nosie, ze myslalam, ze padne wiec nie wkladalam dzis nosa w zadne perfumy zeby nie skonczylo sie to w lazience nad kiblem i nie moge sie dopatrzec, od czego to zalezy. kilka razy w roku tak mam i juz
Cytat:
Dużo czerwieni Eveline widziałam dziś w Carrefour Czyżyny. Byłam tam w Douglasie wposzukiwaniu brązera Deborah żeby sobie kuponik wykorzystać ale niestety nie mają
o, dobrze wiedziec. wprawdzie nie po dordze mi tam, a i lakieru zadnego nie planuje kupic ale na przyszlosc sie przyda

a w D. na Florianskiej i w krakowskiej nie maja tych brazerow?

zaczelysmy ogladac z przyjaciolka Fride. i na poczatku jst taka scena, ze Diego caluje Fride [albo jakas inna laske, juz sama nie wiem...] i mowi jej, ze smakuje jak... mloda wieprzowina wprowadzilo mnie to w bardzo romantyczny nastroj
Stary 2009-06-24, 19:51   #708
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:

zaczelysmy ogladac z przyjaciolka Fride. i na poczatku jst taka scena, ze Diego caluje Fride [albo jakas inna laske, juz sama nie wiem...] i mowi jej, ze smakuje jak... mloda wieprzowina wprowadzilo mnie to w bardzo romantyczny nastroj
1 i 2 część były w porządku, ale 3 Bella mnie wkurzała, te jej dylematy a ostatnia część jest dla mnie po prostu śmieszna. Film wygrywa

A Fride lubię bardzo, aż chyba sobie zaraz załączę
Stary 2009-06-24, 20:03   #709
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
1 i 2 część były w porządku, ale 3 Bella mnie wkurzała, te jej dylematy a ostatnia część jest dla mnie po prostu śmieszna. Film wygrywa

A Fride lubię bardzo, aż chyba sobie zaraz załączę
ostatnio drugi raz czytam sage i w drugiej czesci opuscilam wszystko, co wiazalo sie z Jacobem, nie cierpie gada wiec opuscilam wszystko od momentu, w ktorym Belka kupila motory az do przyajzdu Alice

w 4 czesci jest za duzo tego wszystkiego [i najwieksza niegodziwosc - takie macosze traktowanie nocy poslubnej!] ale czyta sie fajnie

teraz przerzucilam sie na FFy - lyknelam cale WA, calego TO i zaczynam Horribla niektore opowiadania sa lepsze niz oryginal

nu, mam dylemata. nie wiem, co ogladac pozna noca jak juz caly dom bedzie spac. czy Gossip Girl czy moze LOSTow? LOSTow jeszcze nie tykalam, to bedzie first time
Stary 2009-06-24, 20:52   #710
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
mnie sie opakowania na szczescie nie nudza ale... nie lubie misz maszu w kolorowce nie lubie jak kazdy moj kosmetyk jest z innej parafii dlatego mam przynajmniej dwa kosmetyki danej marki

a w D. na Florianskiej i w krakowskiej nie maja tych brazerow?
w kolorówce to mi akurat chodzi tylko i wyłącznei o kolor kosmetyku, chociaż jak ma bzidkie opakowanie to chociażby kolor był najpiękniejszy na świecie to staram się znaleźc zamiennik

ech, ostatnio fabułę to tylko w serialach sobei serwuję ciężki wstyd jeśli idzie o klasykę a co dopiero księgarniane bestsellery

w krakowskiej na 100% ich nie ma bo już pytałam kilka razy, a na rynek mi ni epo drodze jakoś
Cytat:
nu, mam dylemata. nie wiem, co ogladac pozna noca jak juz caly dom bedzie spac. czy Gossip Girl czy moze LOSTow? LOSTow jeszcze nie tykalam, to bedzie first time
JEśli lubisz troszke stracha sobie zapodac to poponuję LOSTa- ja na początku bardzo to lubiłam, wciągało jak żaden inny serial, ale o ile pierwsze 2-3 serie da się oglądać to następne już mnie zirytowały i odpadłam. Tak samo Prison Break mnie już przestał wciągać chociaż czasami walczę żeby nie ściągnąć paru odcinków Z utęsknieniem czekam na kolejne serie Dra House, Californication no i Dextera Aha i jeszcze 13 sezon ER który to polsat wycofał z wakacyjnej ramówki na rzecz powtórek od 10 a w necie nie ma połowy pierwszych odcinków z 13
Stary 2009-06-24, 21:39   #711
karolina1985
Zakorzenienie

Cześć

Wpadłam i ja w manię lakierową Poszłam dziś po pastę do zębów a wróciłam z lakierem Astor i żelem Palmolive z tej limitowanej edycji
Miałam w koszyku oba żele i jeszcze 2 lakiery, ale odłożyłam, jestem z siebie dumna
Te szerokie pędzelki w Rimmelach i Astorach są świetne, super się nimi maluje, szybko i bez smug Muszę przestać podchodzić do szaf z lakierami, bo niedługo będę miała wszystkie odcienie ciemnego, brudnego różu i czerwieni

No i kusicie tymi szamponami Sephory Ja jakoś nigdy nie miałam ani do ichnich żeli ani do szamponów przekonania, ale jednak wybór zapachów robi wrażenie, więc może jednak się skuszę na jeden

Ta pogoda działa na mnie dobijająco, wracam do domu i od razu bym spała Jutro mam wolne, ale muszę napisać pracę na zaliczenie i spakować się Już mi się nie chce

Co do seriali to ja obejrzałam 1 serię Plotkary i już mi się nie chce dalej oglądać, z netu ściągać nie mam już cierpliwości a na stronie, gdzie są odcinki online nie ma 3 czy 4 odcinka i stwierdziłam, że z "dziurami" to ja oglądać nie będę

A i muszę się pochwalić, że dostałam awans i podwyżkę

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 22:19   #712
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
JEśli lubisz troszke stracha sobie zapodac to poponuję LOSTa- ja na początku bardzo to lubiłam, wciągało jak żaden inny serial, ale o ile pierwsze 2-3 serie da się oglądać to następne już mnie zirytowały i odpadłam. Tak samo Prison Break mnie już przestał wciągać chociaż czasami walczę żeby nie ściągnąć paru odcinków Z utęsknieniem czekam na kolejne serie Dra House, Californication no i Dextera Aha i jeszcze 13 sezon ER który to polsat wycofał z wakacyjnej ramówki na rzecz powtórek od 10 a w necie nie ma połowy pierwszych odcinków z 13
Ja też nie mogę się doczekać Dextera. To jak dla mnie najlepszy serial. Prisona obejrzałam całego, łącznie z ostatnim 1,5 godzinnym odcinkiem, nie powiem, podobał mi się, ale pierwszą serię oglądało się z zapartym tchem, kolejne były już naciągane. Teraz ściągam i oglądam Dr House'a
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Co do seriali to ja obejrzałam 1 serię Plotkary i już mi się nie chce dalej oglądać, z netu ściągać nie mam już cierpliwości a na stronie, gdzie są odcinki online nie ma 3 czy 4 odcinka i stwierdziłam, że z "dziurami" to ja oglądać nie będę

I fajna ta plotkara?
Gratuluję awansu i podwyżki
Stary 2009-06-24, 22:22   #713
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję!

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 22:31   #714
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Gratuluję!
Ja również
Stary 2009-06-24, 22:42   #715
Organzza
Zakorzenienie

Karolina ogromne gratulacje!

kuszą te żele Palmolive.. szkoda, że nie mają takich opakowań, jak to mydło mydeł u nas nie ma, prawda?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lhs_madsunset.jpg (58,0 KB, 31 załadowań)
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 22:46   #716
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:

I fajna ta plotkara?
Gratuluję awansu i podwyżki
Nawet niezła, ale szału nie ma Jakby mnie naprawdę wciągnęła to bym szukała tego brakującego odcinka i oglądała dalej a tak to chyba sobie odpuszczę. Nie ma to jak Przyjaciele
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Gratuluję!
Cytat:
Ja również
Dziękuję Dziewczyny Strasznie się cieszę, bo dodatkowa kasa b.mi się teraz przyda, no i nareszcie czuję, że wszystko mi się powoli układa a jakiś czas temu miałam wrażenie, że tak to chyba już nigdy nie będzie

Bosiaku doczytałam o Twoim maratonie egz. Szacun! jak to już ktoś chyba ujął

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Karolina ogromne gratulacje!

kuszą te żele Palmolive.. szkoda, że nie mają takich opakowań, jak to mydło mydeł u nas nie ma, prawda?
Dziękuję

Ale jak to nie mają takich opakowań?Mają tylko bez pompki, ale graficznie takie same
Nie mogę sobie przypomnieć, ale chyba na pewno nie widziałam tych mydeł.
W ogóle to jestem w szoku, bo dziś pierwszy raz widziałam te miniaturki żeli Palmolive, one są po 3,49 Zdzierstwo!

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o

Edytowane przez karolina1985
Czas edycji: 2009-06-24 o 22:47
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 22:46   #717
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Dziewczyny Strasznie się cieszę, bo dodatkowa kasa b.mi się teraz przyda, no i nareszcie czuję, że wszystko mi się powoli układa a jakiś czas temu miałam wrażenie, że tak to chyba już nigdy nie będzie

Bosiaku doczytałam o Twoim maratonie egz. Szacun! jak to już ktoś chyba ujął
Wiadomo, że dodatkowa kasa zawsze się przyda. No i awans to fajna rzecz.
Dzięki No trochę tego było, ale dałam radę na szczęście Ale jeszcze nie wyspałam się za ten miesiąc. Jestem nadal zmęczona, bo ciągle praca a akurat ostatnie 2 tygodnie w pracy były tak męczące bardzo + sesja więc mnie wymęczyło. I było to po mnie widać. Ale już lepiej

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 22:49   #718
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Karolina, ja także przyłączam się do gratulacji Akurat będziesz miała dodatkową kaskę na urządzanie nowego mieszkanka
Stary 2009-06-24, 22:58   #719
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ja Lostów oglądałam tylko ostatnią serię i poziom absurdu tego serialu, o ile na początku był dla mnie nieogarniony, pod koniec serii zaczął mnie całkiem bawić i nawet zaczęłam rozpoznawać te tabuny postaci występujących w serialu i oglądać z zaciekawieniem. W następnej serii na pewno wystąpią ufoludki i starożytni Rzymianie (o ile w poprzednich ich nie było ).

Cytat:
Te szerokie pędzelki w Rimmelach i Astorach są świetne, super się nimi maluje, szybko i bez smug Muszę przestać podchodzić do szaf z lakierami, bo niedługo będę miała wszystkie odcienie ciemnego, brudnego różu i czerwieni
Ja się właśnie czaję na 2 lakiery Rimmel - matowe bordo i bordo z drobinkami, co się nazywa Desire (miałam kiedyś ten kolor, jeszcze ze starej serii), ale czekam cały czas aż będą gdzieś w promocji, a jak już są, to akurat moich kolorów brakuje. I tak chyba od pół roku.

Cytat:
Gratulacje

Cytat:
Pierwsze słysze o tych żelach. To nowość już powszechnie dostępna? Bo nie mam żelowych zapasów, tylko 2 otwarte butelki, więc chętnie bym coś nowego zakupiła.

Pomalowałam sobie paznokcie lakierem Eveline Poppy i wygląda prawie identycznie jak malinowy Pierre Rene nr 32 od Hosenki. Mam nadzieję, że w dziennym świetle będą się różnić.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-06-24, 23:00   #720
rzyrafka
Zakorzenienie

no własnie, palmolivki identyczne są , drugi jets zielony

miniaturki faktycznie drogie- jak połowa pełnowymiarówki, no ale jak tu nei ulec takiemy maleństwu jeszcze mnei kusi mały dawek żółty

A rzyrafkot jest smierdzącym leniem- nie dość, że mam na uczelni nie za wesoło to jeszcze się obijam, totalne zero jeśli chodzi o pracowitość o ambicjahc nie mówiąc dlaczego ja się z tym nie urodziłam

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Ice- żeliki są w Rossmannach, w krakowskiej ostatnio widziałam tylko pomarańczowy w niedzielę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości