|
|
#31 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg ZAPRASZAM!
Cytat:
ja stosowalam Linee, wzielam 20 tabletek i jedyny efekt to jakby mniej wzdety brzuszek nawet gdy bardzo sie najadlam. a teraz znow zaczelam lykac(dopiero wzielam 6 tabletek) , wiec poki co efektow brak, ale licze, ze cos niedlugo zauwaze ![]() moja kolezanka natomiast stosowala chrom(niby po chromie nie chce sie jesc slodyczy), nie dalo jej to kompletnie nic, potrafila zjesc jak zawsze np. cala tabliczke czekolady honey31, powodzenia w diecie, 3mam kciuki. Ty to przynajmniej masz radosc w postaci dziecka, wiec zbedne kilogramy mniej bola, a ja wszystkie faldy mam tylko i wylacznie z żarcia:/
Edytowane przez Oldziunia Czas edycji: 2009-06-25 o 00:04 |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie czytam sobie dziewczyny o diecie "odchudzanie na zawołanie" wiadomo wam coś o tym? Ponoc działa super. Oczywiście efekt u każdego inny... ma może któraś z was tą dietę żeby mi podesłac na e-mail ?
Byłabym wdzięczna ))))))))))
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Przylaczam sie
Ile ja bym dala zeby schudnac te 4 kilo chociaz... Mam 15 lat ok 168cm i hymm dawno sie nie wazylam nie mam wagi w domu niestety Ale przypuszczam ze tak 64-65 kilo.. Mam cukrzyce i powinnam sie o wiele bardziej pilnowac ale jak to bywa hym^^ Jest roznie Jak byl okres kiedy sie bardziej pilnowalam wtedy szybko widzialam rezultaty... Mniej zrec troche ruchu^^ Tylko ze latwo tak mowic a jeszcze do tego dochodzi slaba wolaaa Ehh wyjezdzam 15 lipca i musze sie wziasc za siebie. Dziewczyny poradzcie co jesc zeby oszukac glod.. i zeby to nie bylo z duza iloscia weglowodanow bo nie moge zbytnio
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny !
słuchajcie, może piszmy tutaj co jadłyśmy danego dnia, na innym wątku tak robiłyśmy i było o wiele łatwiej, bo pilnowałam tego, żeby nie zjeść za dużo a po za tym można poznać różne odchudzające potrawki ;D ja dzisiaj wstałam o 5.40 ! O.O nie mogłam spać, jeszcze nic nie jadłam, wypiłam tylko szklanke wody. Za chwilkę lecę do sklepu po owocki ;D mniaaaam! a co do suplementów to nic nie stosowałam bo nie wiem, który jest najlepszy. teraz reklamują to ALLI czy któraś zaczęła to brać ? miłego dnia!
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Kochane a co Wam najbardziej przeszkadza w swojej figurze? Bo mi niestety nogi Chciałabym mieć chudziutkie nóżki,żebym mogła śmiało paradować po ulicy w krótkich spódniczkach |
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
U mnie też są to nogi. Jeju zawsze marzyłam o takich chudziutkich, a co mam? Wstyd chodzić w krótkich spodniach
![]() honey31 widzisz już jakieś efekty ONZ?
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
a mi najbardziej przeszkadza brzuch!! to jest moja zmora... nogi mam w sumie okej po za tym nie przejmuje sie nimi, bo nie moglabym chodzic w jeansach w taką pogodę jak dziś xD
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj mój drugi dzień ONZ. Na śniadanie w związku z tym dwie kromki z ogórkiem i pomidorem.
roxxxxy, Alli raczej nie dla nas, gdyż można go stosować przy BMI ok 26 chyba, a skoro chcemy zrzucić ok 5kg, to podejrzewam, że nikt nie ma BMI większego niż 21-22.
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
też się dołanczam. musze zrzucic ok4,5 kg. najlepiej z samebo brzucha, bo resztę mam za chuda
![]() mamy taki w rodzinie genetyczny defekt
|
|
|
|
|
#40 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Polecam na brzuch a6w. Sama jestem zachwycona w prawdzie robiłam tylko 2 tygodnie,ale brzuszek mi spadł i się ładnie umięśnił. Naprawde to działa Teraz jestem na 3-cim dniu i zamierzam wytrwac do końca![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
Jeśli chcesz schudnąć z samego brzuszka nie musisz aż tracić 4,5 kg bo naprawdę dużo.. Na brzuch poleciłabym Ci ćwiczenia jak już wyżej napisałam a6w działa cuda, do tego brzuszki codziennie i na pewno będziesz miała płaski, zgrabny brzuszek. I unikać późnych kolacji |
||
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
ja oczywiście zmieniłabym w swojej figurze brzuch i talię. Tyle mam fałd na brzuchu, że masakra....
A dzisiaj na śniadanko zjadłam bułkę z ziarnem, a na to szynkę, serek i ogórek kiszony. Dzisiaj jeszcze nie robię wielkich ograniczeń, ponieważ za radą roxxxxy od jutra rozpoczynam dietę owocową Honey822, ja kiedys probowalam a6w, ale nie wytrawałam. Tobie gratuluję uporu i wytrwałości i zycze, zebys teraz wytrwała do konca Roxxxxy, faktycznie popieram przedmówczynię i wątpię żeby Alli było dla nas, bo chyba żadna z nas nie ma BMI 26 albo więcej. Do Alli trzeba mieć nadwagę. A co do niskokalorycznych potraw to polecam sałatkę tuńczyk+jajko+ogórek konserwowy+majonez light albo sałatkę ryż+jabłko+banan+jogurt naturalny I cieszę się, że powstał ten wątek, gratuluję założycielce Może my się wspierać, bo mamy podobne wagowe problemy
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
No więc właśnie
Nie mamy wiele do stracenia tych kilogramów bmi w normie ale jednak każda wyglądałaby lepiej gdyby udało jej się osiągnąc swój cel ![]() pozdrawiam i wytrwałości
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
ja dzisiaj na śniadanko miałam musli(miesznka płatków i otrębów) z truskawkami normalnie pychota
![]() na drugie planuje placki owsiane ![]() postanowiłam również zainwestować w hula hop
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieje ze nie skusze sie dzisiaj na nic slodkiego xd Postaram sie byc silna ^^ Na sniadanie zjadlam miseczke platkow z mlekiem... Zastanaw3iam sie co tu zjesc odpowiedniego na obiad
Jakies propozycje ?
|
|
|
|
|
#45 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co później cały dzień tylko mleko ? Ja bym się nie dała rady, a gdzie Ty o tym wyczytałaś ? Możesz podać mi link ? a dlaczego nie możesz tego wypróbować ?;>Cytat:
![]() Już też po śniadanku 2 kromki razowca z serkiem czosnkowym + duży jogurt o smaku kiwi i kubek zielonej ![]() Moim problemem jak już pisałam jest brzuszek i boczki(87cm) ;/ i na tym chcę się skupić najbardziej reszta uważam, ze jest w miarę proporcjonalna ![]() a od 1 lipca zaczynam oczyszczać jelita dietka 3 dniowa ktoś ze mna ?
|
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co? Ja dziś na śniadanie sałatka z pomidorów, ogórka kiszonego, cebuli z łyżką śmietany 12 % + bułka sucha kajzerka wyszło mi około 250 kalorii jak liczyłam
A co tam w końcu jak szalec to na śniadanie! Dziś ograniczenie do max 1000 kalorii a od jutra już dietka turbo którą udało mi się zdobyc ;p
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co wam powiem dziewczyny?ja stosowalam chyba wszystkie mozliwe diety- kopenhaska,sb,owocowo-warzywna,czekoladowa,chal wowa(glupota!),owsiankowa ,600kcal itd.. NIE MA ZMILUJ zawsze po dietach tego typu jest efekt jojo. Czlowiek uczy sie na bledach i teraz wiem ze dopiero TRWALA ZMIANA nawykow zywieniowych moze przyniesc efekty. Obecnie jestem na zdrowej diecie mż bez glodzenia i mysle ze powinnam te 4 kg schudnac bez problemu.Do tego jeszcze dodam cwiczenia/taniec i bedzie good
Tylko czekac na efekty ![]() A dzisiaj : Śniadanie : bułka z ziarnem z plasterkiem sera zoltego 13% tl. a druga polowa z serkiem figura+ogorek i pomidor II Śniadanie : jablko Obiad: gotowa fasolka po bretonsku (1/2 sloiczka)- moze to i nie za zdrowe ale ma mniej jak 200kcal i troche bialka. Ja wlasnie wrocilam z uczelni,mialam dzis wazny egzamin z ang. z 2 lat ! Ciesze sie ze go zdalam na 5 i mam juz spokoj....uffffffff
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Licja dobrze mówisz
Ja przez 3 miesiące stosowałam się do zasad zdrowego racjonalnego żywienia i udało mi się schudnąć TRWALE 3 kg Teraz chciałabym przejść na jakąś zdrową dietę bo wydaje mi się, że mój organizm się przyzwyczaił do zasad które stosuje a taka 10 dniowa dieta mogła być odskocznią i dałaby kopa i może ruszyła by zastój Wcześniej też próbowałam różnych diet ale właśnie schudłam z 5kg tak było np na kopenhaskiej i później mi to wszystko wróciło wiec uważam, że nie ma sensu przynajmniej w mim przypadku stosować ostrych prawie głodówkowych, chodź znam osoby które chudły i nie miały efektów jojo -> szczęściarze ![]() Od pierwszego lipca mam zamiar spróbować oczyścić organizm dietką 3 dniową podaję link https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=282402 jest to bardziej dla zdrowia niż schudnięcia, ale można zrzucić przy niej pocztajcie a może ktoś do mnie dołączy
|
|
|
#49 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() propozycje na obiad makaron+leczo z tuńczyka i warzyw mintaj z piekarnika+ surówka z kiszonej kapusty makaron+warzywa(jakaś mrożonka) pierś z kurczaka+kapusta pekińska z sosem czosnkowym+kilka plasterków pomidora kotlety sojowe+ surówka i wiele innych
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jestem na ONZ drugi dzień, a jak skończę (dietka trwa 9 dni) to przechodzę na zdrowe odżywianie. Chociaż jedna z Was przypomniała mi jak bardzo tęsknię za ptasim mleczkiem , ale wytrwam!!
|
|
|
#51 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jakie to ćwiczenia ? XD nigdy nie słyszałam o nich, mogłabyś opisać ? ![]() a jadłam dziś 3 plastry arbuza, okolo 15 truskawek, troche malin, nektarynkę. ale niestety skusiłam się na 4 chipsy krewetkowe... xD to mój jedyny grzech ;D więc nie jest źle. Poćwiczę wieczorem i będzie ok ![]() właśnie co na obiad ? a dziewczyny co stosujecie na cellulit o ile go macie ? :P stał się moją małą zmorą, chociaż nie jest AŻ tak widoczny, kupiłam dzisiaj masaż-peeling z lirene i balsam ;D może coś pomoże... no a także masaże rękawicą i naprzemienne prysznice... Czy dla Was CELLULIT to duży problem ?
zakupoholiczka. Edytowane przez roxxxxy Czas edycji: 2009-06-25 o 14:54 |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
roxxxxy tutaj masz wszystko http://a6weidera.pl
giovinezza bo mieszkam z rodzicami i oni nie pozwolili mi jeść tylko owsianki przez cały dzień
|
|
#53 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kajzerki powinno zastępować się ciemnym pieczywem jest zdrowsze, a przede wszystkim tak nie tuczy ;D ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
dziękujęę!!! już czytam!
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
A ja teraz wcinam zupkę "prezydencka" haha xd Podobno to tez jest jedna z diet.. nie jest sie zbytnio chleba ani produktow z maki itp... I jeskli jest sie glodnym to wcina sie taka zupke.. Tylko gotuje sie ja bez zadnej zaklepki itp. Ja dzisiaj kupilam mrozonki wlasnie w sklepie i gotowe xd ciekawa jestem czy to cos podziala... a do przegryzienia suszone plasterki bananow i troche orzechow wloskich ^^
|
|
|
|
|
#55 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a uwielbiam jee![]() A na obiad np. gotowany kalafior mniamnm Na cellulit dobry jest peeling kawowy. Fusy z kawy + żel do mycia i masujesz nim nóżki. Kofeina przyspiesza spalanie. Najlepiej robić go codziennie. Nóżki są po tym takie gładziutkie ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
Musisz spróbować a nie pożałujesz
|
||
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie przeczytałam, wydrukowałam sobie harmonogram ;D i od dziś zaczynam
mam nadzieje, że i u mnie będzie widać efekty ;D dziękuję jeszcze raz !
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny!
zgrzeszyłam, szlam sobie z koleżanka i skusilam sie na loda wloskiego jak tu czytam o waszych sniadaniach itp chyba sobie dzisiaj odmowie zjedzenia obiaduuu
|
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Honey822;12939979]Ja mam po truskawkach zawsze duży brzuch
a uwielbiam jee![]() A na obiad np. gotowany kalafior mniamnm Na cellulit dobry jest peeling kawowy. Fusy z kawy + żel do mycia i masujesz nim nóżki. Kofeina przyspiesza spalanie. Najlepiej robić go codziennie. Nóżki są po tym takie gładziutkie ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Naprawde na cellulit fusy z kawy? Wiem ze kofeina przyspiesza spalanie ale nie pomyslalam zeby fusami z kawy sie smarowac Normalnie wmasowuje to a potem plucze? Ojj bo chcialabym miec idealnie gladkie nogi Tez mam maly problem z cellulitem.. Uzywam balsam z perfecty i mozliwe ze troszke pomoglo ale hym.. Nie tak jakbym chciala. Szczuple Gladkie nogi MArzEnie...![]()
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ale na ten brzuch to ja polecam cwiczenia abs wg mnie akrobatyczna 6 weidera jest za ciezka, jak ktos nie cwiczy regularnie i nie ma motywacji, to padnie.. no ja wytrzymalam chyba z 11 dni... ale serio, polecam fitness - cwiczenia abs na brzuch, cwicza rozne partie miesni. chodzilam miesiac, kilka razy w tygodniu, i widze duze efekty! jestem troche zaskoczona, nie sadzilam ze zgubie faldke i ze umiesni mi sie brzuch, a jadlam normalnie. oprocz cukru. od pol roku nie slodze nic, ostatnio nawet kawy - z czego najbardziej ciezko bylo mi zrezygnowac. nie sole za bardzo, uzywam sosu sojowego. i generalnie zadnych produktow mlecznych, chce przejsc na weganizm (jestem wegetarianka). uzupelniam warzywami, ziarnami, suszonymi owocami! ostatnio przeczytalam ze sliwki suszone sprzyjaja chudnieciu tylko nie wolno jesc w przesadnych ilosciach!no ja mam 155 - waga 47, i chce tak z 43 wazyc ![]() pozdrawiam i 3mam za was kciuki |
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chodzilam miesiac na fitness na rozne zestawy TBC, antycellulit ,na plaski brzuch..Przyznam ze po tych cwiczeniach brzuch stal sie bardziej jedrny ale duzych efektow nie widzialam^^ Moze dlatego ze srednio pilnowalam sie z dieta.. Herbaty nie slodze i wlasnie mam PYtanie |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

Byłabym wdzięczna
))))))))))
Ale przypuszczam ze tak 64-65 kilo.. Mam cukrzyce i powinnam sie o wiele bardziej pilnowac ale jak to bywa hym^^ Jest roznie 

Teraz jestem na 3-cim dniu i zamierzam wytrwac do końca
Może my się wspierać, bo mamy podobne wagowe problemy

a co później cały dzień tylko mleko ? Ja bym się nie dała rady, a gdzie Ty o tym wyczytałaś ? Możesz podać mi link ?
schudłam z 5kg tak było np na kopenhaskiej i później mi to wszystko wróciło wiec uważam, że nie ma sensu przynajmniej w mim przypadku stosować ostrych prawie głodówkowych, chodź znam osoby które chudły i nie miały efektów jojo -> szczęściarze