|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4622 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II
Fasoleczka ma dzisiaj dobry humorek
![]()
#4623 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4625 |
Zadomowienie
|
ja wlasnie ogladam butelki i smoczki na allegro. czy slyszalyscie cos o produktach firmy tommy tippee? mi osobiscie bardzo sie podobaja tylko nie wiem jak one sie sprawdzaja w uzyciu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znikam sprzed komputera. Życzę dobrej nocy!
![]() |
#4627 |
Zakorzenienie
|
co do mojego brzucha to ja się cieszę, że jest duży
![]() ![]() miałam dzisiaj być u gina a go nie było, mam być w sobotę rano ![]() co do tego czy mam lustrzycę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4628 |
Zadomowienie
|
Woman ja kupiłam butelkę Tommy tippe na allegro, jutro ją zobaczę bo paczka poszła do mojej mamy, jutro ci napiszę czy jest fajna
![]() Ja jeszcze nie mam lustrzycy ale myslę że to kwestia czasu, ale za to piekny cellulitis mam na udach normalnie nigdy takiego nie miałam ;/
![]() ![]() Edytowane przez aniago25 Czas edycji: 2009-06-24 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
Zadomowienie
|
Też się nad nimi zastanawiam. Tylko opinii nie znam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | |
Zadomowienie
|
U mnie w gre wchodzi tylko elektryczny, choc cena faktycznie poraza
![]() Cytat:
![]() Obejrzalam filmik "Aliens" z moim Skarbem i juz ide spaciu, co by jutro wstac przed 10 00 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4632 |
Rozeznanie
|
![]()
ja chciałam sie tylko z wami przywitać
![]() Dzisiaj miałam egzamin z angielskiego i zaliczyłam ![]() Dzisiaj zakupiłam proszek do prania ubranek i w przyszłym tygodniu zaczynam pranie, oby tylko była pogoda. Co do laktatora to ja mam Avent ale prawie go wogóle nie uzywałam, pewnie teraz tez sie nie sprawdzi, ale na wszelki wypadek lepiej mieć, co do butelek to tez mam z Aventu. Dzisiaj mieliśmy rocznice ślubu i świetowalismy przy picollo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Wtajemniczenie
|
ech nadrobialm nie wiem ile stron ale sporo tego było do wczoraj tylko teraz pogubialm sie znowu co komu odp
![]() Fasoleczka rozbrajasz mnie ze swoim tekstami, zakres, checi i zapał do ćwiczen ma identyczny ![]() ![]() ![]() ![]() anigo mąż wyprobowywal laktator ![]() ![]() woman31 co do celulitu/rozstepów to tez uważam ze w 99% robią tu geny i chrzanie to, tzn smarowanie ![]() ![]() sweetpinky brzusio przesliczny a jeszcze fotka czarno biala - pięknie ![]() Sorejna niebieskie gratulacje ![]() nimitz ty wkleilas te cudne papucie ![]() ![]() ![]() ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() Edytowane przez Tysiak7 Czas edycji: 2009-06-24 o 23:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Wtajemniczenie
|
jeśli będę kupować laktator, to tylko elektryczny, męża siostra kupiła z aventu ręczny, po czym poszła kupić elektryczny, bo tamten za dużo czasu i energii pochłania, i mało co ściąga..
![]() nie wiem czy będę mogła karmić piersią, bo biorę leki na epi, ale bardzo bym chciała ![]()
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. Edytowane przez aliisanka Czas edycji: 2009-06-24 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Rozeznanie
|
Hej, dziewczynki...
Nie zaglądałam tu od soboty, bo najpierw weekend z dala od komputera, potem w poniedziałek całodzienna wycieczka do IKEA (nesting instinct ![]() Strasznie mnie ta wiadomość rozstroiła, nie potrafię przestać o tym myśleć. Wiem, że to ogromny cios dla nich i chyba marnie sobie radzą. Cieszę się, że Wam tak brzuchy pięknie rosną! Fasoleczko, Niko, Sweetpinky ![]()
#4636 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Karamari w tamtym tygodniu mialam na swieżo identyczną sytaucje u mnie siostra Tz ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja w 7 tyg. właśnie pierwszy raz wylądowałam w szpitalu z poronieniem zagrażającym, kolejny raz w 10 nie jestem nawet w stanie opisać co wtedy czułam w ten wtorek dowiedziałam się, że moja ciąża już nie jest zagrożona nie chcę nawet myśleć co byłoby... współczuję... ![]() zmykam do łóżka dobranoc allisanka (bo widzę, że ty tu też jeszcze buszujesz) Edytowane przez sorejna Czas edycji: 2009-06-24 o 23:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4640 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:24 ---------- Poprzedni post napisano o 06:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 06:31 ---------- Poprzedni post napisano o 06:24 ---------- A ja mam dzisiaj taki dzień, że najchętniej to schowałabym się w kącie i popłakała sobie. Nie będę Was tu zanudzać o co chodzi. W każdym razie zamiast cieszyć się ciążą i tym, że młody pięknie się rozwija cały czas się zamartwiam. A dzisiaj to wszystko się we mnie skumulowało i chyba powyłączam telefony i wszelki możliwy kontakt ze światem, bo jeszcze co poniektórym powiem co o nich myślę... ---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:31 ---------- Idę się do mojego psa przytulić bo małż niestety w pracy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4641 | |
Zadomowienie
|
witam spiochy
![]() Cytat:
![]() ![]() mam nadzieje ze szybko przejdzie ten podly nastroj ![]() a ja dzisiaj wyjatkowo wczesnie wstalam i mimo ze chcialam jeszcze pospac to juz nie dalam rady ![]() wczoraj wieczorkiem czytalam sporo o butelkach i smoczkach tommee tippee i musze przyznac ze chcwala sie lepsza opinia niz avent. wypowiadaly sie kobiety ktore uzywaly butelek jednej i drugiej firmy i ze niby po avent dzieci nie chca ssac piersi, a po TT nie ma takiego problemu. jezeli chodzi o elektryczny laktator to na srednia cena 200zl- nie wydaje mi sie ze to jakas wysoka cena (oczywiscie sa i za ponad 500zl ale ja na takie nawet nie patrzylam). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | ||
Zadomowienie
|
Nika, ładny brzusio. A gdzie Ty masz pochowane te wszyskie kilogramy co Ci przybyły ?
Cytat:
To będzie jesień, a ja na jesieni zwykle zasmarkana, więc chce miec zawsze zapas mleka. Cytat:
![]() Straszna wiadomośc.... współczuję. Chyba dziś leżenie - muszę laptopa uruchomic ![]() ![]() Już nie będę sprzątac... niech tylko popuści.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |||
Zakorzenienie
|
Gratulacje
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oby szybko przeszła Ci chandra ![]() Cytat:
![]() A ja zmykam zaraz do laboratorium oddać krew i siusiu ![]() ![]() Miłego dnia dla wszystkich ![]()
![]() |
#4644 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- A ta chandra to mogła by sobie pójść.... i jeszcze ta pogoda... grr... ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- No to miłych pogaduch i lekkiego wkłucia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | |||
Rozeznanie
|
Witam Was mamusie!
Nie wiem, co Wy ze mną zrobiłyście ... to się nie zdarzało, żebym ja bez śniadania do komputera siadała. Prosto z łóżka w pidżamie i na wizaż ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() W 7 tyg brałam leki na podtrzymanie ciąży do końca 14 tygodnia ... wiem, jaki to strach o stratę maleństwa ... ale wiem, że nie ma porównania do straty z dzieciątkiem ... Bardzo mi przykro ![]() ![]()
![]() |
#4646 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zadomowienie
|
A ja dzisiaj stałam o 8.00 i sie wyspałam moje mieszkanie wygląda jak by tornado przeszło, wszedzie torby i kartony jak ja nie lubię takiego bałaganu.
Dzisiaj o 15.30 usg dziewczyny trzymajcie kciuki żeby maluszek pokazał co ma między nózkami ![]() ![]() martusia ja też często w ciąży mam handre, nawet wczoraj wieczorem miałam czasami mi się wydaje że mam więcej problemów niz jestem w stanie im podołać a może w ciąży zrobiłam sie taka wrażliwa i sie wszystkim za bardzo przejmuję. Tysiak szkoda że nie zrobiłam mu zdjecia z tym laktatorem przy piersi ![]()
#4648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde boję się tej wizyty u neurologa ![]()
![]() |
#4649 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() ja już od rana na nogach mam jakiś zastrzyk energii, ale to dobrze, bo tyle do zrobienia ![]() Cytat:
![]() ja codziennie o 7. o mój pepek wystaje już od 18 tygodnia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() kochana to leż i dopoczywaj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | ||||
Zadomowienie
|
Udalo mi sie dzis wczesnie wstac
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Rano mam to samo, tzn. TZ przynosi mi o 5 00 psa do przytulenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.