|
|
#2161 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Matura 2010
Ale ty masz naprawde ładną grzywke
![]() powinnaś być z siebie dumna że tak ładnie włosy umiesz ścinać
|
|
#2162 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jak miło chociaż Ty jedna baw się tam w tym Gdańsku a co jak ładna to gadamy ![]() idę sobie od Was ;D później zajrzę :P Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2009-06-24 o 19:57 |
|
|
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
Kto dodał taga "nocne marki" ?
![]() A ja mam 2 następne - Dziunie i Żbiki
|
|
#2165 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12924167] bo ona sie nie zna;p i dobrze ze poszlas do innego sklepu ;D zadowolona z zakupu ?
![]() dziewczyny jutro Was opuszczam na jakies 2 Tygodnie wyjezdzam do pracy .... a teraz zmykam na ognisko ;*[/QUOTE] Ona miała na oko trzy razy większe, więc... Wypróbuję z piątek i sobotę na dwóch 18stkach... ![]() Gdzie do pracy? Baw się dobrze )Cytat:
Tylko mama: "i na pewno cię przesunie na wrzesień, zobaczysz" ![]() No pewnie, nie wiedziałaś, że panie w sklepach odzieżowych wiedzą takie rzeczy najlepiej ![]() Jeszcze ja Cytat:
Ale Ty pewnie Gdańsk? Bo my na razie tylko "kierunek? MORZE!"Ja też chcę do zoo Mój tak zawsze pyta "bolą cię nogi?" i jak za 10tym razem powiem, że tak, to "bo wiesz, że mnie trochę też" ![]() nie marudź |
||
|
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(stopniowo się przerzucałam, dopiero teraz 65D ![]() Zwykły unbra przedtem miałam D z czasów, gdy mnie było tu i ówdzie więcej miałam go na paru imprezach i ładnie się trzyma, ale trochę za duży, dlatego chciałam mniejszy. Ja go kupiłam za 30 zł, na all są po 23 razem z wysyłką, ale bałam się, że nie dojdzie, a kto by pomyślał wcześniej, żeby zamówić... ![]() ja też... i ja ![]() Tagi są faaaajne , dodajcie jeszcze jakieś Ładne porobiłam kolorki? Tak się starałam ![]() Idę robić tamilkę na pośladki i nogi, po raz pierwszy... Jak coś, to Wam tu za pół godziny będę jęczeć, ze mnie wszystko boli ![]() Kurde, znowu za dożo emotek... Musiałam na dwa razy
|
|
|
|
|
#2167 |
|
Rozeznanie
|
Hohoh ja już mam dość ZOO, a szczególnie cudownych zapachów stamtąd. Jak biegamy na wf w parku obok ZOO to jest ... cuuudownie ![]() Nie ma to jak dotlenione tam płuca
|
#2168 |
|
Rozeznanie
|
witam jeszcze raz wszystkich
![]() pewnie z początku nie będę kojarzyła każdej ale będę się starała
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
|
|
|
#2169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dodajcie kto może ![]() Przepięknie ![]() Miałaś przestać na jakiś czas Znowu będziesz mdlała i będzie Cytat:
![]() Pewnie będzie to trudne, ale dla chcącego nic trudnego ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Dziunie, ja idę spać, bo mnie w pracy dziś wymęczyli. Muszę się jeszcze umyć, a do łazienki taaaaka daleka droga. A jutro znowu pracuję, więc będę wieczorem. Zarabiam na jazdy xD Dziś mamie ryczałam w rękaw jak wróciłam z pracy. Nadal nie mogę uwierzyć w ten egzamin. Było tak bliziutko i ten palant głupi mnie załatwił Dobranoc, Księżycki (bo Słoneczka są zbyt pospolite )
|
|
|
#2170 | ||||
|
Konto usunięte
|
powinno być śpiochy
dawaj ![]() Cytat:
o jak miło to sama nie będę ![]() Cytat:
super kolorki Cytat:
![]() Cytat:
dobranoc |
||||
|
|
|
#2171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi od pół roku na wfie tylko orlik śmierdzi, strasznie jak ta guma się nagrzewa...weź nie mów... w połowie przerwałam ale jutro mam badania.... przy okazji znalazłam swój wypis ze szpitala sprzed roku (przepuklina) i wyniki miałam idealne, tylko jakiś czas krzepliwości za długi ![]() to dawaj, wpisz śpiochy ![]() Iga, dasz radę, aż tak dużo nas jeszcze nie ma A skąd się w ogóle wzięło "dziunie"? Bo jakoś mi umsknęło ![]() Też już idę, bo dzisiaj mnie obudzili o 8 i mi się spać chce... pa Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-06-24 o 22:53 |
|
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
tez bym chciala zobaczyc jesli mozna ;D
dzisiaj mialam wyjatkowy brak weny na posty, dlatego dopiero sie odzywam jakas katastrofa ;D nie moglam skleic jednego zdania xDwlasnie skonczylam ucinac piosenki na dzwonek do tel. bo ten co mialam do tej pory (modern talking - you're my heart, you're my soul) znudzil mi sie :P teraz to mam dylemat bo chyba 5 piosenek sobie wgralam xP a w ogole to sie zaczyna moj ulubiony czas, czyli wyprzedaze ale ktora kobitka ich nie kocha dzisiaj upolowalam fajny sweterek z rekawem troszke za łokiec, czarny, przeceniony z 79,9 na 23,97 xD ale super wyglada na sylwetce :P i spodenki dzinsowe za 39,95 z 79,9 ;P chcialam juz dawno je kupic, ale czekalam az z ceny zejda i sie doczekalam i moj rozmiar sie uchowal :P a jutro moze pojde na poszukiwania bezbarwnego podkladu z Avonu i troche jeszcze po odziezowych połaze ;P bo siedzenie w domu mnie wykancza ;] aaaa i dzisiaj juz nie mialam zachcianek xD a wszystkim, ktore juz spac poszly, dobranoc!! ))
|
#2173 |
|
Raczkowanie
|
niee moge ogarnąć Was kobiety;D
dziękuje za pzywitanie jakże miłe;D przpraszam, ze tak z opóźnieniem pisze, ale nie sprawdzalam poczty cały dzień, simsy mnie pochłonęły i jazda autem hah ;D (ktoś pytał jak nei zdałam w bramie;D noo wymusiłam pierszeństwo, ale dzis znajomy opowiadał mi, ze jakas laska wyjechała na pozycyjnych i tez ją oblał...) cos o jakims staniku mi sie przwinęło przed oczami;D nie wiem znów o co chodz haha;D a co do pogody było słoneczko u mnie;o ale na Mazurach burze a tam mój mężczyna pojechał;o caluję Was ;*
|
#2174 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dziunie??? bo ktoś tak pisał Beata chyba, ale nie wiem ![]() dobranoc Cytat:
![]() wyprzedaże ![]() idę spać dobranoc Wam ![]() Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2009-06-24 o 23:45 |
||
|
|
|
#2175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz swojego sluchac nie moge :P musze przyznac ze nie raz sie zdarzalo ze praktycznie tracilam glowe jak widzialam wszedzie te procenty ale zawsze jakos udawalo mi sie otrzasnac i zbednych rzeczy nie kupowac;P no dobra.. kupilam kiedys w Reporterze spodnie moro xD mialam na takie ochote :P mialam je na sobie moze 2 razy ;P ale ogolnie to udaje mi sie z glowa robic zakupy ;D mam wiele rzeczy kupionych za grosze ktore chetnie bym kupila jeszcze po jednej sztuce ![]() ja juz tez ide spac.. niezbyt sie dzisiaj czulam.. malo nie zemdlalam jak wracalam z zakupow z mama ;] ale to tez moja wina, bo wyszlam z domu bez sniadania, a wracalysmy po 14... wiec kolorowych snow )
|
|
#2176 |
|
Rozeznanie
|
przebrnęłam przez 3 strony wątku (mało ale zawsze
)Chciałam was trochę poznać ![]() A tak poza tym to chyba mnie przewiało bu.. śpicie już Kochane? czy jest jeszcze ktoś kto tu cierpi na bezsenność oprócz mnie?
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
|
|
|
#2177 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, jesli nie pojade do Anglii , to napewno wpadne nad morze ![]() Cytat:
na truskawki jade z przyjaciolka![]() oj kochana wiem ze ciezko Ci , jesli chodzi o ten egzamin, ale nie mysl juz o tym nie cofniesz czasu , skup sie teraz na kolejnym egzaminie ;*Cytat:
![]() mam nadzieje ze poszlas do tego lekarza dzisiaj ![]() no to dzien dobry Dziuniee ![]() na ognisku bylo superr , kropilo troche i zaczelo troche lac , ale to niccc , zabawa byla swietna ![]() a teraz musze sie pakowac kurde nie lubue tego.... milego dnia ![]() Justyna i Beata - Ty tez wybaczcie ale usune troche emotek z Waszych postu ok ? bo post jest przeladowany emotkami;p
|
|||
|
|
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi się jakoś to wymyśliło
![]() Cytat:
![]() Pokaż, co kupiłaś ![]() Fajna piosenka. Może ja sobie zrobię z tego dzwonek? ![]() Jak już zacznę robić dzwonki, to kilka na raz i nie mogę się zdecydować xD A z jakich piosenek te dzwonki? To pomożemy się zdecydować ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12932821]o tak w sierpniu to nad mrze mozna sie wybrac , jesli nie pojade do Anglii , to napewno wpadne nad morze ![]() oj kochana wiem ze ciezko Ci , jesli chodzi o ten egzamin, ale nie mysl juz o tym nie cofniesz czasu , skup sie teraz na kolejnym egzaminie ;*[/QUOTE] Takiej to dobrze Oj ciężko. Cały czas teraz ryczę ![]() A ja nie poszłam dziś do pracy. Zaraz Wam napiszę dlaczego
|
|
|
#2179 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już próbowałam Go wymienić, ale jednak kocham ten mój stary model ![]() a wiecie, że wczoraj przy klatce Żbika to mało się nie popłakałam ze szczęścia? Tż nie wiedział o co mi chodzi, że taki we mnie entuzjazm ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mam od 4 lat ten sam :P Peggy Brown myslo ;P Cytat:
na początku udzielały się chyba inne osoby, które się teraz nie pojawiają Parodii szukaj ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12932821] a mi sie wydaje ze Dziunie to MArtyna wymyslila ![]() [/QUOTE] Dziunie to od Beaty wyszły ![]() dzien dobry ;**
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
Martyna, dorwałaś się na dłużej do komputera?
![]() Poszłam na chwilę, bo moja mama chciała się po raz setny nauczyć obsługi komputera Nie poszłam dziś do pracy, bo dostałam okres i to taki, że po godzinie tampon mi przeciekł Nie wiem co się ze mną dzieje ![]() Jakaś deprecha zaczyna mnie dopadać
|
|
#2181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
booo Tż jest niezdecydowany co mamy dzisiaj robić (pogoda do Beata, przestan, nie przejmuj się tym frajerem, co Ci zajechał drogę, przecież to nie Twoja wina ;*** umiesz jeździć to się nie stresuj ;* ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Beata, widzę Cię ;P czemu milczysz? ;P
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
Poszłam herbatę zrobić
![]() Grasz ze mną w coś? ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- A u mnie dziś pogoda bajeczna Słoneczko ładnie świeci. Poszłabym się poopalać, ale nie lubię xD---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Przypomniało mi się Pamiętacie fazę na brazylijskie telenowele? "Paloma", "Zbuntowany anioł" itp ![]() Ostatnio słuchałyśmy z koleżanką Natalii Oreiro. Jakie hity niezłe Najlepsze jest to, że każdą piosenkę znałam
|
|
#2183 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a jak przewiało to niedobrze znam to ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12932821] nie chce mi sie jechac, i Was opuszczac, ale bynajmniej troche kaski zarobie na truskawki jade z przyjaciolka![]() no to dzien dobry Dziuniee ![]() na ognisku bylo superr , kropilo troche i zaczelo troche lac , ale to niccc , zabawa byla swietna ![]() a teraz musze sie pakowac kurde nie lubue tego.... milego dnia ![]() [/QUOTE] no to jedź jedź zarabiaj na życieteż właśnie myślimy o jakimś ognisku, ale pogoda taka, że aż się nic nie chce Cytat:
![]() kocham ten kawałek, ale na dzwonek go nie miałam o dziwo ![]() dzień dobry Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzień dobry Wam
|
||||
|
|
|
#2184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
troche zmienilam styl i nie mam z tym już problemow xD i nawet rozmiary znajduje swoje ;P moją zmorą zawsze były spodnie... nigdy dlugosci nie moglam dopasowac ;] teraz jest juz lepeij, jakies takie normalne rozmiary szyja, ale zdarza sie ze musze skracac ;] pokaże pozniej jak aparat naladuje ;] mogę Ci wysłac jak chcesz to co ja mam ;D ucielam tak, ze zostal mi sam refren "You're my heart, you're my soul I keep it shining everywhere I go You're my heart, you're my soul I'll be holding you forever, stay with you together You're my heart, you're my soul Yeah, a feeling that our love will grow You're my heart, you're my soul That's the only thing I really know" a te co wczoraj robilam to ania wyszkoni - czy ten pan i pani video - soft maciek silski - gdy umiera dzien (to moze na budzik wezme, bo zrobiam tak ze sie zaczyna od slow 'obudz sie...' xD) afromental - pray 4 love edyta gorniak - to nie tak jak myslisz ira - troche wolniej for teens - jestes czescia mnie aerosmith - i don't wanna miss a thing i poki co ustawilam sobie ten ostatni Cytat:
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-06-25 o 10:45 |
||
|
|
|
#2185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jop, Zbuntowany Anioł, Przyjaciołki i Rywalki , Betty La Fea. Tylko te trzy oglądałam ![]() i to też tylko przez moją koleżankę bo ona była fanką ![]() Beatko, nie zagram, zaraz wychodzę ;*** miłego dnia ;**
|
|
#2186 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
pamietam to ! tez ogladalam kiedys Zbuntowany Aniol , i moja mama na urodziny kupila mi kasete Natalii Oreiro Cytat:
![]() i wogole jak to robisz? bo przyznam sie szczerze ze nigdy tego nie robilam
|
|||
|
|
|
#2187 |
|
Rozeznanie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12934551]o jaa to wpolczuje, kurde a ja pewnie dostane okres jak bede w pracy ;/ ostatnio nieregularne mam miesiaczki;/
a u mnie pada :< pamietam to ! tez ogladalam kiedys Zbuntowany Aniol , i moja mama na urodziny kupila mi kasete Natalii Oreiro a moglabys mi wyslac ta pisoenke skrocona Macka Silskiego ? ![]() i wogole jak to robisz? bo przyznam sie szczerze ze nigdy tego nie robilam [/QUOTE]ja dostałam na mikołaja ale była radocha jak dziś pamiętgam, jak uidawałam ją..tarzając się po dywanie u mnie słoneczko więc jade do domu dziecka Pobawie się z moimi podoopiecznymi będziemy puszczać bańki pewnie ja będę miala większą radoche niż one, ale to co!
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12934551]pamietam to ! tez ogladalam kiedys Zbuntowany Aniol , i moja mama na urodziny kupila mi kasete Natalii Oreiro
a moglabys mi wyslac ta pisoenke skrocona Macka Silskiego ? ![]() i wogole jak to robisz? bo przyznam sie szczerze ze nigdy tego nie robilam [/QUOTE]a ja mam nadal plyte natalki xD dostalam na gwiazdke ![]() juz wysylam do skracania uzywam programu Rzeźnik
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo. k4rotk4 odwiedzasz dzieci w DD? w mojej miejscowości nie ma niczego takiego, ale jak pójdę na studia to na pewno sobie znajdę jakiś DD, żeby odwiedzać dzieci ![]() lecę ;*
|
|
#2190 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a tą to kocham ![]() ja wcześniej miałam Green day, a teraz mam Jamesa Morrisona, a przymieżam się do zmiany na Goo Goo Dolls "Iris" ale nie mam tej piosenki na tel jeszcze ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12934551] a u mnie pada :< pamietam to ! tez ogladalam kiedys Zbuntowany Aniol , i moja mama na urodziny kupila mi kasete Natalii Oreiro a moglabys mi wyslac ta pisoenke skrocona Macka Silskiego ? ![]() i wogole jak to robisz? bo przyznam sie szczerze ze nigdy tego nie robilam [/QUOTE]u mnie też też oglądałam ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.

mieliśmy iść jeszcze na spacer nad Morze,ale Tżta bolą kolana
wyjezdzam do pracy .... a teraz zmykam na ognisko 
no nie niedługo wszystkie wybędą i sama tu zostanę 
Mój tak zawsze pyta "bolą cię nogi?" i jak za 10tym razem powiem, że tak, to "bo wiesz, że mnie trochę też"
Nie zsuwa się? A tak w ogóle gdzie takie cudo kupiłaś i za ile?

Znowu będziesz mdlała i będzie
ale jutro mam badania.... przy okazji znalazłam swój wypis ze szpitala sprzed roku (przepuklina) i wyniki miałam idealne, tylko jakiś czas krzepliwości za długi
pa