Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-25, 10:06   #4861
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
0,5 na dwa dni na głowę to zdecydowanie za malo. U nas w rodzinie nie ma pochłaniaczy wódki a mamy zamiar kupić butelkę na głowę na jeden dzień. I wino też bedzie, planujemy koło 30 butelek.
0.5 na głowę będzie plus jakis zapas. Z tym, że naprawdę dużo osób u nas nie pije. Ale liczymy wszystkich nawet dzieci. . A winka tez będziemy mieli około 30 butelek. I bardziej obawiam się, że wina zabraknie niż wódki.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 10:19   #4862
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
0.5 na głowę będzie plus jakis zapas. Z tym, że naprawdę dużo osób u nas nie pije. Ale liczymy wszystkich nawet dzieci. . A winka tez będziemy mieli około 30 butelek. I bardziej obawiam się, że wina zabraknie niż wódki.
ja też licze dzieci.
Stary 2009-06-25, 10:27   #4863
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
chlopak kolezanki to tez fachowiec - gra nawet w orkiestrze (w przerwach od pracy w IBMie)
na szczescie do schodkow jeszcze nie dotarly na razie obwachuja wszystkie sciany i katy mam nadzieje, ze sie nie rozbestwia i nie bede musiala na czwarte pietro za nimi kiedys gonic
tez mi sie tak wydaje, szczegolnie, ze w wersalce lezy jakas posciel i poduszki, wiec mieciutko tam maja
oki na razie mam wiekszosc takich w ruchu normalne zdjecie idzie zrobic tylko jak spia
to super z tym klarnetem,ale to na ślubie będzie Wam grał czy na weselu?
pewnie będziesz musiała ganiac po chodach za nimi hehe:P ale spokojnie,jeszcze czas
no to im tam dobrze,znalazły sobie SWOJE miejsce
Cytat:
Szanus dla Ciebie pare kiciowych fotek bo mi sie wlasnie towarzystwo na parapecie rozlozylo
dziękuję jakie one są słodziasne mmm piękne!!! a jakie rozkoszne hehe widac ,że się zadomowiły już ten bardziej biały to chyba taki przywódca co? bo widać wszędzie go pełno czekam na następne fotasy
Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
WIĘC nadszedł czas gdy mogę powiedziec ze dopisuję się do Was drogie panie a termin 2 październik 2010 pozdrawiam
witamy
Cytat:
u mnie wszyscy pomagaja parze mlodej w zbieraniu, w tym dzieci dla ktorych to jest radocha, wiec luuuz
niech juz symboliki stanie sie za dosc

zazwyczaj 5 minut i juz jest pozbierane
a u mnie przed kosciolem nie ma zadnych kratek, wycieraczek itp. tylko zwykle plytki
u nas też tak jest i spoko dzieci pomogą to szybciej pójdzie tradycja musi być
Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
suknia wyszła trochę jak z tandetnej i cienkiej satyny głupkowato świecącej się to fakt no i teraz już sama nie wiem co z nią będzie a tak mi się podobała w salonie... pokochałam ją.... czy będę musiała się z nią rozstać???
Tancerko piekna suknia!!! śliczna ta kokardka mmm a mimo tego,że jest dosyć rozłożysta pięknie eksponuje talię cudna

Cytat:

Byliśmy dziś w kinie i na snookerze i zanim weszliśmy zajrzalam z tz do salonu Lilea i mają tam suknie ślubna taką jak Carrera tylko z ramiączkami, wydawało mi sie, ze jest identyczna jak Carrera tylko miała ramiączka, nieźle A jedna mi się spodobała, ale oczywiście najdroższa w całym salonie hehe
W ogóle to mam ch. wieści inaczej się ich nazwac nie da - nasi przyjaciele maja ślub w tym samym dniu Wiecie jak mi to humor popsuło i jak mi strasznie smutno, jak to usłyszałam dziś to tak mnie wcięło, ze myślalam, że się rozpłaczę Nie wiem w jakich godzinach będa mieli, ale uznaliśmy z tż, ze do jednych pójdziemy do kościoła a do drugich na wesele, bo inaczej sie nie da po prostunajchętniej wtedy bym wyjechała w podróż poslubną i do nikogo nie szła, bo nie chce wybierać. Nawet nie wiecie jak mi przykro
może głupio zabrzmi ale może jest tak,że jedni mają tylko Was jako przyjaciół a drudzy mają więcej par zaprzyjaźnionych? wiem,głupio tak patrzeć ale jakoś trzeba wybrać,przykra sutuacja
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 10:27   #4864
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
nie wiedzą, wczoraj zapytalam kolegi kiedy oni mają a jak mi odpowiedział to powiedziałam tylko kurde(albo gorzej), ale wszyscy mysleli, że chodziło o to, że ktos tam nie trafił, bo graliśmy w snookera.
Nie chce im mowić, bo jednej parze będzie przykro, że wybraliśmy tamtych a kogos wybrac musimy, bo sie nie rozdwoimy. A jak nie pójdziemy do tych bardziej moich to wiem, że się nie obrażą a tamci by focha strzelili, juz jedna parka z tego towarzystwa sie na nas obraziła, ale to była bardziej zawiła sytuacja.
aha, faktycznie... no ale w końcu cos będziecie musieli im powiedzieć dlaczego nie przyszliście... tylko żeby nie było takiej sytuacji, że Was jeszcze któraś z tych par na swiadków poproszą
no ale nie ma sie co zamartwiać coś wymyślicie, jeszcze trochę czasu macie

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 10:29   #4865
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też licze dzieci.
Zrobimy rozeznanie jeszcze. Ale jak mówią Ci co już mieli wesele , że na 2 dni spokojnie po 0,5 starczy to chyba wiedzą co mówią Jeszcze kuzynka tzta ma wesele większe od naszego i zobaczymy ile u nich wódki pójdzie
Sisotra miała takie samo wesele jak nasze i poprawiny i im dużo zostało Mieli jeszcze na roczek dla córki
Przemyślimy jeszcze sprawę a jak nie to się kupi 0,7 na osobę. Tyle powinno wystarczyć
Stary 2009-06-25, 10:59   #4866
onaella
Zakorzenienie

Cześć

a ja dziś ide na wieczór panieński i zapowiada się baaardzo ciekawie

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 11:02   #4867
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
może głupio zabrzmi ale może jest tak,że jedni mają tylko Was jako przyjaciół a drudzy mają więcej par zaprzyjaźnionych? wiem,głupio tak patrzeć ale jakoś trzeba wybrać,przykra sutuacja
wybierzemy tak, że na wesele pójdzemy do tych z którymi częściej sie spotykamy, spedzamy sylwestra itp. Tak wczoraj ustalilismy.

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
aha, faktycznie... no ale w końcu cos będziecie musieli im powiedzieć dlaczego nie przyszliście... tylko żeby nie było takiej sytuacji, że Was jeszcze któraś z tych par na swiadków poproszą
no ale nie ma sie co zamartwiać coś wymyślicie, jeszcze trochę czasu macie
jak nas poprosza na świadków to będzie jasna sytuacja, bo ja w zyciu nie odmówię. Ci bardziej w mojej strony mogą w sumie nas poprosić dlatego ja nie chcę im nic mówić, że nie przyjdziemy, bo wtedy to bysmy niexle dowalili i byłoby im za***iście przykro.

Cytat:
Zrobimy rozeznanie jeszcze. Ale jak mówią Ci co już mieli wesele , że na 2 dni spokojnie po 0,5 starczy to chyba wiedzą co mówią Jeszcze kuzynka tzta ma wesele większe od naszego i zobaczymy ile u nich wódki pójdzie
Sisotra miała takie samo wesele jak nasze i poprawiny i im dużo zostało Mieli jeszcze na roczek dla córki
Przemyślimy jeszcze sprawę a jak nie to się kupi 0,7 na osobę. Tyle powinno wystarczyć
zawsze można sie umówić, że jak zostanie wódka to mozna oddać. Ja bym się czuła bezpieczniej gdybym na dwa dni miała na 120 osób miała 180 butelek.
Stary 2009-06-25, 11:14   #4868
kaska87
Zakorzenienie

cześć aleeee pospałam ale nie ma tak dobrze i czeka mnie dzisiaj ciąg dalszy nauki

wczoraj miałam na rękach 3 miesięczne dziecko znów nie wytrzymałam chyba dłużej niż 3 minuty, bo to takie malutkie wierci się i nie ma co z nim robić ale jest słodka i taka śliczniutka

450 dni

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-06-25 o 11:15
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 11:17   #4869
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
zawsze można sie umówić, że jak zostanie wódka to mozna oddać. Ja bym się czuła bezpieczniej gdybym na dwa dni miała na 120 osób miała 180 butelek.
My będziemi mieli 150 butelek. A na poprawinach będzie nie więcej niż 70 osób. Tżt nie chce oddawać, bo mówi, ze to się nie zmarnuje. Ale też bez sensu kupować niewiadomo jak dużo.
W ogóle nie wiem czy poprawiny będą. Miały być poprawiny i 25-lecie ślubu rodziców. Ale mój tata nie lubi takich imprez(czytaj takich co jego dotyczą). Wolałby żeby tylko 25-lecie ślubu było i tylko najbliższa rodzina, a nie dodatkowo jeszcze rodzina tżta. Wiem dziwny jest ten mój tata, ale taki już ma charakter i go nei zmienimy. Więc albo będa same poprawiny albo samo 25-lecie ślubu.
Stary 2009-06-25, 11:43   #4870
BlackAngel
Adwokat diabła

hejka!
ja sobie byłam na makijażu próbnym

jutro też idem, dziś miałam make-up taki wyjściowy.. hihi

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 11:52   #4871
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
My będziemi mieli 150 butelek. A na poprawinach będzie nie więcej niż 70 osób. Tżt nie chce oddawać, bo mówi, ze to się nie zmarnuje. Ale też bez sensu kupować niewiadomo jak dużo.
W ogóle nie wiem czy poprawiny będą. Miały być poprawiny i 25-lecie ślubu rodziców. Ale mój tata nie lubi takich imprez(czytaj takich co jego dotyczą). Wolałby żeby tylko 25-lecie ślubu było i tylko najbliższa rodzina, a nie dodatkowo jeszcze rodzina tżta. Wiem dziwny jest ten mój tata, ale taki już ma charakter i go nei zmienimy. Więc albo będa same poprawiny albo samo 25-lecie ślubu.
wcale nie dziwny, ja tez bym nie chciała świętowac mojej prywatnej rocznicy z obcymi ludźmi a rodzina tż to dla Twojego taty obcy ludzie.
Ja bym nie chciała, żeby mi sie wódka po domu walała, wolałabym żeby zostało winko

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
hejka!

masz fotki?
Stary 2009-06-25, 11:54   #4872
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
hejka!

jeśli możesz, zrób fotkę i pokaż się nam
Stary 2009-06-25, 11:56   #4873
BlackAngel
Adwokat diabła

Ach fotki mam, mam
zaraz wrzucę na PW

Stary 2009-06-25, 12:13   #4874
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Hello!
Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
No tak Ja czekam na Aniołka, aż przybędzie do mnie ze swym teleportem i razem pomkniemy do Black, bo mi ostatni samolot wo Wawy odleciał

Edit: słyszę coś za oknem. To pewnie Aniołek. Do jutra
Teleport mi padł od przegrzania
Ale mi się coś jeszcze przypomniało. Przecież mam skrzydełka i mogłam przylecieć po Ciebie i na stolicę Oj skleroza nie boli
Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
dzień dobry dziewczyny ja już spać jakoś nie mogłam więc wstaję ale szczerze mówiąc to wolałabym się obudzić dopiero jutro bo dziś znów cały dzien nauki na jutrzejszy exam chyba będę musiała jakąś ściągę wyprodukować bo ja się w życiu nie nauczę tego buuuu tylko problem jest taki że ja nigdy nie ściągam i nie umiem tego robić będzie kaszanka jak nic..
Uuu, tancerka znowu zaczyna narzekać, a potem piąteczka Jeszcze dzisiaj wytrzymasz. Wierzę w Ciebie
Cytat:
hejka!

Już makijaż próbny? Nieźle Czekamy na PW

A ja mam dzisiaj wielki plan... doprowadzić do porządku mój pokój. Ostatnio go tak zapuściłam, że wygląda gorzej niż stajnia Augiasza, a mój Herkules siedzi w pracy
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 12:20   #4875
BlackAngel
Adwokat diabła

PW ladys

oł Aniołku skleroza w tym wieku? ;P

Stary 2009-06-25, 12:21   #4876
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Czytam właśnie na Pm 2009, ze ktoś na 100 osób miał 225 butelek wódki i im wszytsko poszło. Wesele było z poprawinami. W ciężkim szoku jestem. A my chcielismy na nasze 120 osób kupić 150 butelek (0.5 ) plus karton na bramy, purtelam. Ale to tez pewnie zależy od rodziny. U tżta wypiją dużo, a u nas na winko się przerzucili.
Chociaż powiem wam, że robilismy wywiad wśród rodziny i znajomych. I jak na razie wszyscy(4 pary) mówili, ze 0,5 na głowę na 2 dni spokojnie wystarczy. Więc teraz nie wiem juz jak to liczyc.
U nas będzie na dwudniowym weselu 1 litr na głowę. Bo 0,5 to za mało i jak zabraknie, to rodzice mówią, że to straszny wstyd. A 1 litr to powinno być tak że jeszcze zostanie (i musi zostać na chrzciny)

Black, no właśnie Aniołkowi się teleport przegrzał, więc szłam na piechotę. Aaaale była imreza, ale skoro nie pamiętasz, to Ja chyba pod zły adres dotarłam

Też bym chciała iść na tę komedię z Sandrą Bullock.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 12:29   #4877
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Narzeczony mimo woli, zabawne było. Musielismy wykorzystać punkty zkarty, bo są ważne tylko do końca czerwca a na weekend jedziemy do naszej przyjaciółki i nie moglibyśmy wykorzystać. Z resztą i tak wymienilismy na zestaw, bo teraz nie na wszystkie filmy można wymieniać

aa widzielismy trailer tego ale moj TZ jakbym mu powiedziala zebysmy szli na taki film to by na mnie popatrzyl jakbym sie z kiezyca urwala
a co to za karte macie?

Cytat:
nie wiedzą, wczoraj zapytalam kolegi kiedy oni mają a jak mi odpowiedział to powiedziałam tylko kurde(albo gorzej), ale wszyscy mysleli, że chodziło o to, że ktos tam nie trafił, bo graliśmy w snookera.
Nie chce im mowić, bo jednej parze będzie przykro, że wybraliśmy tamtych a kogos wybrac musimy, bo sie nie rozdwoimy. A jak nie pójdziemy do tych bardziej moich to wiem, że się nie obrażą a tamci by focha strzelili, juz jedna parka z tego towarzystwa sie na nas obraziła, ale to była bardziej zawiła sytuacja.
no ale cos im w koncu bedziecie musieli powiedziec. i najlepiej prawde. bo jak sie nasciemnia to potem zazwyczaj to i tak wychodzi i jest jeszcze bardziej przykro

Cytat:
to super z tym klarnetem,ale to na ślubie będzie Wam grał czy na weselu?
na weselu zagra jakies takie cos instrumentalnego do tanca. on jest z Bretanii, wiec tam maja rozne takie fajne skoczne melodyjki do tancow bretonskich moze zrobimy przy okazji nauke tanca bretonskiego, bo to taki taniec w koleczku w stylu wszyscy razem

Cytat:
ten bardziej biały to chyba taki przywódca co? bo widać wszędzie go pełno czekam na następne fotasy
a no wlasnie czarny (Czesio) jest takim bardziej przywodca jest malym agresorem i taki bardziej szalony no i goni mojego Benia. a Franek (bialy) jest taki troche bardziej przytulankowy i miziasty za to Czesio jak zobaczy przez balkon psa to spiernicza do domu i sie chowa za fotelem, a Franek odwaznie wyglada z zaciekawieniem

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
a ja dziś ide na wieczór panieński i zapowiada się baaardzo ciekawie
a co sie zapowiada?

Cytat:
Ja bym nie chciała, żeby mi sie wódka po domu walała, wolałabym żeby zostało winko
a ja sie nie obraze i za wodke i za winko

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-06-25 o 12:30
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 12:32   #4878
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
oł Aniołku skleroza w tym wieku? ;P
No wiesz, starość nie radość
Stary 2009-06-25, 12:32   #4879
kaska87
Zakorzenienie

to co dzisiaj wieczorem będzie nowa część

Stary 2009-06-25, 12:33   #4880
Jazzmanka
Zadomowienie

Ja Cię podziwiam Samoa, że Ty tak na razie trzymasz język za zębami. Ja gdyby mi ktoś powiedział, że ma ślub tego samego dnia co ktoś inny, to od razu bym się zmartwiła na głos
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 12:34   #4881
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Cię podziwiam Samoa, że Ty tak na razie trzymasz język za zębami. Ja gdyby mi ktoś powiedział, że ma ślub tego samego dnia co ktoś inny, to od razu bym się zmartwiła na głos
ja tak samo ja zawsze od razu wywalam z siebie moje żale

Stary 2009-06-25, 12:39   #4882
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
wcale nie dziwny, ja tez bym nie chciała świętowac mojej prywatnej rocznicy z obcymi ludźmi a rodzina tż to dla Twojego taty obcy ludzie.
No masz rację, że to obcy ludzie. Wiec chyba lepiej zrobić to lecie niż poprawiny

Cytat:
U nas będzie na dwudniowym weselu 1 litr na głowę. Bo 0,5 to za mało i jak zabraknie, to rodzice mówią, że to straszny wstyd. A 1 litr to powinno być tak że jeszcze zostanie (i musi zostać na chrzciny)
.
Tylko, że u nas nie piją za dużo wódki. Kurcze na wszystkich weselach 0,5 wystarczyło to niepodobno żeby an naszym wypili litr na głowę. Chociaż jak odjąć tych niepijących to i tak wyjdzie prawie litr na głowę. Bo ja znam moją rodzinę i wiem ile mogą wypić i kto na pewno wódki nie pije.
U nas zostawia się jedną butelkę na rocznice slubu A chrzciny może będą przed 1 rocznicą hehehe
Stary 2009-06-25, 12:41   #4883
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Dziewczyny, very good news!
Filipek i jego mama z mojego podpisu zebrali już 14 ton nakrętek Potrzebne jest jeszcze więcej, ale i tak jest super
Jakby ktoś chciał jeszcze pomóc, to link jest w moim podpisie
Sama ostatnio organizowałam w mojej byłej szkole akcję zbierania nakrętek i zebraliśmy ok. 180 kg Niedługo jedziemy z nimi do skupu
Stary 2009-06-25, 12:47   #4884
obca7
Wtajemniczenie

Wow to super A ile tych nakrętek musicie zabrać??
Ale 14 ton to imponująca liczba
Stary 2009-06-25, 12:48   #4885
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
aa widzielismy trailer tego ale moj TZ jakbym mu powiedziala zebysmy szli na taki film to by na mnie popatrzyl jakbym sie z kiezyca urwala
a co to za karte macie?

no ale cos im w koncu bedziecie musieli powiedziec. i najlepiej prawde. bo jak sie nasciemnia to potem zazwyczaj to i tak wychodzi i jest jeszcze bardziej przykro
mamy karte multikinomaniaka, za kazdy film dostaje 10 pkt i za 100 pkt jest darmowy bilet a że często chodzimy do kina to co jakis czas mamy bilety za darmo.
NIe no przeciez powiem im prawdę, zwłaszcza, ze u tych do których pojdzemy na wesele chcemy pominąc kościół a u tamtych iśc tylko do kościoła. Nie chcę im ponad rok przed slubem zawracać dupy moją osobą, jak nas ci do których chcemy iść poproszą na świadków(albo tylko mnie) to wiadomo, że ja ide do nich a tz może iśc do tamtych a ja mogę około 22 tam dojechac w razie czego. Nie wiem, zobaczymy o ktorej będa mieli ślub. Jak będę się widziała z tymi co tylko kosciół to powiem, ale teraz nie będę dzwonić, ze mam newsa - wiesz, nie przyjde na Twój ślub, na pewno się cieszysz

Cytat:
juz napisalam wyżej, że nie będę wydzwaniać po ludziach z takimi informacjami. Nie będe dzwonic do przyjaciółki i jej smęcić przecież. Pogadalam o tym z tż i jest ok, cos się wymyśli, żeby było dobrze.
poza tym nie jestem pępkiem świata, żeby rozpaczac na prawo i lewo. Ja bym zrozumiała gdyby ktos do mnie nie przyszedł bo ma inne wesele także nie będzie tak źle, jest mi za***iscie przykro, bo myslałam, że bedziemy sie bawic razem całe wesele na obu imprezach.

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-06-25 o 12:52
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 12:49   #4886
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Wow to super A ile tych nakrętek musicie zabrać??
Ale 14 ton to imponująca liczba
Dokładnie to nie wiem, bo to zależy od ceny w skupie. Jakby cena była z poprzedniego roku, Filipek już by miał wózek. Teraz ceny niestety spadły i trzeba zbierać dalej, ale cel już jest bliski
Stary 2009-06-25, 12:54   #4887
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Dziewczyny, very good news!
Filipek i jego mama z mojego podpisu zebrali już 14 ton nakrętek Potrzebne jest jeszcze więcej, ale i tak jest super
Jakby ktoś chciał jeszcze pomóc, to link jest w moim podpisie
Sama ostatnio organizowałam w mojej byłej szkole akcję zbierania nakrętek i zebraliśmy ok. 180 kg Niedługo jedziemy z nimi do skupu
też zbierałam kiedys te nakretki, bo mam je komus tam zanosiła, ale później przestaliśmy. Zastanawiałam się czy to nie jest jakaś ściema.
Fajne sa takie akcje organizowane w szkole.
Zaraz sobie przeczytam ten Twój podpis ile oni tam kasiory potrzebują.
Stary 2009-06-25, 12:56   #4888
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Dokładnie to nie wiem, bo to zależy od ceny w skupie. Jakby cena była z poprzedniego roku, Filipek już by miał wózek. Teraz ceny niestety spadły i trzeba zbierać dalej, ale cel już jest bliski
No tak. Kryzys ogarnia cały swiat. Ale najważniejsze, ze do celu niedaleko już jest
Stary 2009-06-25, 12:59   #4889
lain
Zakorzenienie

Cytat:
mamy karte multikinomaniaka, za kazdy film dostaje 10 pkt i za 100 pkt jest darmowy bilet a że często chodzimy do kina to co jakis czas mamy bilety za darmo.
aa to takie buty to w Cinema City nie ma takiej karty a w sumie przydalaby sie, bo tez dosc czesto chodzimy do kina.

ja bym pewno od razu powiedziala, ze jestesmy juz gdzie indziej zaproszeni i fajnie by bylo jakby moze date zmienili, bo bedziemy w trudnej sytuacji (moze to brzmi dziwnie, ale nas znajomi sie pytali kiedy pasuje nam ich slub zebysmy przyszli)
troche tez taka glupia sytuacja, bo obie pary was beda wliczac w liste gosci i zamawiac taka sale zeby wszystkich pomiescic. a noz zdarzy sie wiecej osob ktore nie moga przyjsc, ale tez na razie o tym nie mowia i potem zamawia sie wielka sale, a lista gosci nagle kurczy sie o polowe.

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-06-25 o 13:01
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 13:06   #4890
szana
Zadomowienie

Cytat:
wybierzemy tak, że na wesele pójdzemy do tych z którymi częściej sie spotykamy, spedzamy sylwestra itp. Tak wczoraj ustalilismy.

jak nas poprosza na świadków to będzie jasna sytuacja, bo ja w zyciu nie odmówię. Ci bardziej w mojej strony mogą w sumie nas poprosić dlatego ja nie chcę im nic mówić, że nie przyjdziemy, bo wtedy to bysmy niexle dowalili i byłoby im za***iście przykro.
jakoś trzeba to poukładać ,ale paskudna sytuacja;/
Cytat:
na weselu zagra jakies takie cos instrumentalnego do tanca. on jest z Bretanii, wiec tam maja rozne takie fajne skoczne melodyjki do tancow bretonskich moze zrobimy przy okazji nauke tanca bretonskiego, bo to taki taniec w koleczku w stylu wszyscy razem
jej tym bardziej super!!! sama bym tak chciała! to zawsze jakiś urozmaicenie i pewnie każdy będzie to potem pamiętał

Cytat:
a no wlasnie czarny (Czesio) jest takim bardziej przywodca jest malym agresorem i taki bardziej szalony no i goni mojego Benia. a Franek (bialy) jest taki troche bardziej przytulankowy i miziasty za to Czesio jak zobaczy przez balkon psa to spiernicza do domu i sie chowa za fotelem, a Franek odwaznie wyglada z zaciekawieniem
o to źle trafiłam hehe myślałam,ze Franek jest bardziej taki bo jego jest więcej na fotkach a Tu się okazuje,że Czesio taki skromny co do fotek natomiast do czego innego to hohoho hehe ale jednak Franek odważniejszy ,albo bardziej ciekawski skoro psa się tak nie boi jak jego braciszek a może braciszek już ma jakieś nie najlepsze skojarzenia? w każdym bądź razie maluchy Ci się udały
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości