|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Zaraz po ślubie mieliśmy się przeprowadzać i malować mieszkanie a potem jedziemy na 10 dni. Najgorsze, że ani ja ani promotor nie spodziewaliśmy się braku zgody. Kurcze, a to praca z literatury ...
|
#3392 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
![]() nie bylo mnie znowupare dni i nie nadrabiam z przeczytaniem wszystkiego a wogole nie mam ochotyod paru dni na nic..normalnie zlapal mnie taki dol i wogole jakies dziwne myslenie, ze sama nie wiem co sie ze mna dzieje ciagle sie sprzeczalam z tzem i brakuje mi sil juz na to![]() slub mnie ostatnio wogole nie interesuje mam nadzieje, ze sie to zmieni
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#3393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wazne aby sie zmobilizowac, na te chwile odstawic wszytsko i juz. |
|
|
|
|
#3394 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A jakie w końcu dacie tacie TZ zaproszenie? Tzn. co na nim będzie napisane? - tylko jego nazwisko - z osobą towarzyszącą - wpiszecie też nazwisko tej kobiety ???? Cytat:
![]() A mnie bolą palce po wczorajszym kursie tańca... strasznie mi TZ podeptał Najważniejsze, że mu się podobało i tak się rozszalał, że pod koniec skakał jak pokemon i nie można go było w ogóle opanować
|
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
madzia obie na pewno nie beda o tym samy, bo sa roznych autoprow
|
|
|
|
#3396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj TZ tez jest zachwycony tym tancem ![]() codziennie ćwiczymy i widze ze sprawia mu to radosc ![]() oo to zamówie sobie obie nawet jak bede podobne problemy porószane to napewo z róznych puntow widzenia lece zamawiac
|
|
|
|
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz tez częśc badawczą czy sama teoria?? Juz zamówiłam obie ksiązki. Sas a co sie stało?? |
|
|
|
|
#3400 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się szykuję a sobotę na panieński
Będzie nas 9 babek. Świadkowa dzisiaj jedzie na zakupy "jedzeniowe" a ja do niej dziś zawożę napoje i alkohol.Z racji tego, ze jest taka a nie inna sytuacja z teściami, to rezygnujemy z podziekowąń dla rodziców na weselu. Błogosławieństwa tez nie chcę...ewentualnie moi rodzice to zrobią, bo nie mam zamiaru być błogosławiona przez obłudnych ludzi...echhhh Wersja z dnia wczorajszego jest taka, ze Teście przychodzą jednak na wesele...normalnie tyle co oni mi nerw naszarpią, to szkoda gadać. I ciągle wypomina że ona za to nie zapłaci, fotograf jest zbędny, to niepotrzebne, na sale pojedzie płacic razem z nami, bo musi wiedzieć za co płaci...SZOK!!! Staram się na to przymknąc oko, bo człowiek by zwariował...
|
|
#3401 |
|
Zadomowienie
|
dekoderko to ten sam sprzedawca
![]() http://www.allegro.pl/item667886284_...ii_zobacz.html
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
a wlasnie jak jest z płaceniem na waszym panienskim??
|
|
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy macie jakaś stronkę ska mozna ściągnąc ten cały kalendarzy małżeński do poradni rodzinnej
|
#3404 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje za zapytalas
mam nadziejez e ta przez ta sytuacje tutaj w londynie bo juz mamy serdecznie dosyc wszystkiego i wszystihc tutaj i jak wrocimy do pl to sie to poprawi...sama nie wiem ale boje sie jakos tego wszystkiego
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
kobity jak to jest czoraj dzwoniłam do salonu i mi powiedzialy ze suknia bedzie w sierpniu a dzis mam telefon ze własnie dzis przyjechala i moge przyjechac na przymiarke
![]() i jesazcze babka mi powiedziala ze na tej pierwszej przymiarce mam uregulowac reszte naleznosci powiedziałam jej ze absolutnie ze płatnosc dopiero jak bedzie suknia gotowa do odbioru a jak wy placicie za swoje suknie? ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
oj kobito wczoraj wyrzuciłam ten co na zajeciach rysowałysmy
|
|
|
#3406 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a jak płacicie za sale?? my dalismy 1000zl zaliczki a tydzien przed slubem mamy dac 10 ts zł. a reszte po slubie. |
|||
|
|
|
#3407 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Napewno musisz pogadać że świadkową.Tancerz? Nie mam pojęcia. Ale są specjalne kluby-cieszą się olbrzymią popularnością. Panowie tańczą itp. Cheapendales. Cytat:
Na szczęście wybrałam opcję za pobraniem. Zaraz napiszę maila ![]() Gadałam że świadkową. Robią imprezę składkową. Ja mam mieć tylko dobry humor. One robią jakieś jedzonko, przynoszą picie itp
|
|
#3408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sas - uszka do gory, nie klopotaj sie!!! mysmy 3 miesiace przed slubem tez przez to przechodzili - 3 wojna swiatowa! Stres przed weselem, organizacja na odleglosc, zmeczeni po pracy i zyciem bo na wakacjach nie pamietam kiedy bylismy... wszystko na raz czekalo tylko zeby wybuchnac!!! I tez zaczely mnie nachodzic mysli, umysl potrafi platac figle. Nachodza cie mysli, zastanawiasz sie czy to prawda, zaczynasz sie ich bac, wiec one ze zmozona sila wracaja, zamkniete kolo! Daj troche luzu, sproboj zorganizowac dzien, gdzie nic nie bedziesz robic wspolnego z praca domem, czy weselem. Uwierz mi, zacznie sie wszystko ukladac, nie daj sie tylko wciagnac w glupie mysli i klotnie - to nie jest tego warte!!! |
|
|
|
|
#3409 | |
|
Rozeznanie
|
No bezsensu bezsensu, ale byłam wczoraj u fryzjera gdzie robie moją ślubną fryzure i zafarbował mi włosy na piękny, jednolity kolor
Cytat:
i jak sobie pomyślałam, że tak może być w sobote to poprostu zamarłam z przerażenia, ale dziś od rana (tfu,tfu) nie spadła ani kropla deszczu i jest nawet słonecznie dosyć więc modle się żeby tak zostało do soboty.A oprócz tego, że bylam wczoraj na farbowaniu to byłam też u kosmetyczki zrobić regulacje brwi no i i brwi i rzęsy miałam robione henną, strasznie mi się podoba efekt, chyba sobie po ślubie znów zrobie, bo jakoś tak twarz jest taka bardziej wyrazista po za tym miałam maseczke nawilżającą z czekoladowych alg, mmm chętnie bym ją zlizała bo tak smakowicie pachniała mam taką fajną gładziutką skóre teraz ![]() A dziś rano byliśmy na giełdzie kwiatowej i kupiliśmy kwiatki do mojego bukietu i na dekoracje auta (na auto sztuczne). No i wogóle wszystko do dekoracji, kokardki na auta naszych rodziców itd. Wyniosło nas to wszystko ok.200 zł, więc w porównaniu z tym co zapłacilibyśmy w kwiaciarni jest to bardzo duża różnica. Mój bukiet będzie taki jak w załączniku z tym że kwiatki będą miały intensywniejszy kolor (wogóle to cud że je wypatrzałam, jedyne takie na całej giełdzie widziałam i to my wzieliśmy ostatnie Dziewczyny ciągle nie dochodzi do mnie że to już w sobote. Mamy jeszcze tyle rzeczy do zrobienia, zaraz zabieramy się za pakowanie koszy dla rodziców i TŻ już mruczy że mam schodzić
|
|
#3410 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pamiętam jak mówiłaś, ale ciągle nie moge tego przeboleć, tzn już jest duuuużo lepiej, zaczynam wizualizować całość obym nie przegieła w umyśle bo wcale może tak pięknie nie bede wygladała...ych. szkoda słów.nie pamietam Twojej - przypominsz?. Cytat:
![]() a co do kielichów to jesli się nie zataczałaś i sama nie piłaś to wszystko ok ![]() 2 i 3 super! Cytat:
|
|||
|
|
|
#3411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie sie dzis snilo, ze w salonie slubnym jakas mloda pinda zamienila kiece i moja dala innej kientce a ta sobie zarzyczyla obciac dol sukni, tak, ze ledno row marianski zakrywalo, zostawiajac tren. Do tego ta laska byla mniejsza ode mnie i u mnie wszystko bylo na wierzchu oczywiscie. Do tego J. ciagle latal za mna bo chial mnie podejzec w sukni. No i mnie powalil telefon, ktory przed chwila dostalam. Dzwonili z salonu, w ktorym mam sie czesac i malowac, ze musze wplacic im po 50 zl zaliczki za makeup i kryz.
Każdy z Nas jest "białym krukiem"! Współżyjesz = jesteś gotowy na potomstwo! A.A.B.-P. AV by jaga_2001 Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2009-06-25 o 14:29 |
|
|
|
|
#3412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
zjadłam obiadek, potem oczekkiwałam z bratem na wyniki z liecum. dostał sie do najlepszego liecum w naszym miescie, do klasy ktora najbardziej chcial
![]() i teraz wpadłam do was ![]() wrrr od poniedziałku nie mamy samochodu, bo stoi u mechanika. nasze kontakty są mniejsze i nic nie mozemy takiego zalatwiac bo wszystko daleko. ech... moze dzis bedzie ten samochód |
|
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
kaska to powiedz ze bierzesz je z przyczyn zdrowotnych
|
|
|
|
#3415 |
|
Zakorzenienie
|
kaska, zawsze mozesz powiedziec, ze masz torbiele na jajnikach i lekarz ginekolog kazal Ci je brac na ich zmniejszenie :P
---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- kliwia, ubieglas mnie
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
kaśka
wysałam ci na priva wykresik
|
|
#3417 |
|
Zakorzenienie
|
tylko zeby nie był za idelany
moja znajoma dała kiedys taki wzorcowy i babka kazała jej jeszcze raz robic
|
|
|
|
#3418 |
|
Wtajemniczenie
|
wyślij mi też ten wykresik???
|
|
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam zanioslam swoj i mialam problem z glowy
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za pomoc
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.

a wogole nie mam ochotyod paru dni na nic..normalnie zlapal mnie taki dol i wogole jakies dziwne myslenie, ze sama nie wiem co sie ze mna dzieje

i jak sobie pomyślałam, że tak może być w sobote to poprostu zamarłam z przerażenia, ale dziś od rana (tfu,tfu) nie spadła ani kropla deszczu i jest nawet słonecznie dosyć więc modle się żeby tak zostało do soboty.
na pewno wyszły piękne