![]() |
#2671 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
Szybko??
A czy ja mowie o miłości? ![]() Podobamy się sobie, czuje się przy nim cudownie... Zauroczenie... początek zakochania.... bo mam motylki w brzuszku.. ![]()
#2672 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W końcu!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2673 |
Przyczajenie
|
Hm... No a ja miałam taką sytuację, że ze swoim obecnym facetem poznaliśmy się już dawno, przez pewien... 'komunikator', że tak powiem. Zanim coś nas do siebie pociągnęło byliśmy znajomymi przez jakieś dwa lata (i podobno kiedyś rozmawialiśmy szczerze i powiedziałam, że w życiu nie wyobrażam sobie być z taką osobą jak on! Teraz się z tego śmiejemy). Na początku roku, czy pod koniec zeszłego zaczęliśmy intensywniej ze sobą rozmawiać. Potrafiliśmy w ciągu doby spędzić 12h na skypie. Kupiliśmy sobie kamerki internetowe, pakiety minut i smsów do siebie i wiecznie siedzieliśmy na telefonie czy przy komputerze. Rozmawialiśmy o wszystkim i... postanowiliśmy się spotkać.
![]() Niestety... Dzieli nas spory dystans, ale wiemy, że już niedługo to się zmieni. ;-) Planujemy razem przyszłość, tak po cichu... ;P Mrrr... On jest cudowny! ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Rozeznanie
|
ale mi się tych znajomości namnożyło w ostatnich dniach... głowa mała
![]()
#2675 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję dziewczyny....
![]() ![]() Ale pokazał się jeszcze ktoś..... jakby nie mógł wcześniej... No cóż..... tak to już jest... ze jak kobitka zakochana to przyciąga do siebie ;/
#2677 |
Rozeznanie
|
WITAM
![]() Postanowiłam tutaj zawitać bo też poznałam chłopaka na "czacie" jestem z nim do dzisiaj... Na początku były to rozmowy z dystansem później przerodziło się to w sms-y <miłe sms-y > telefony itd, powiem wręcz że się zauroczyłam Nim mimo że nie widziałam jego na oczy... wyobrażałam sobie jak możne wyglądać itd. Z tego co pisał i jak mi doradzał w trudnych sytuacjach wychodziło na to że znalazłam ideał <NAPRAWDĘ!> Pisałam z nim z dobre 8 miesięcy bo nie byłam pewna czy jest on naprawdę tym za kogo się podaje, ale w końcu zgodziłam się spotkać z nim i zrobiłam to tak: umówiłam się z Łukaszem w parku na ławce na przeciwko fontanny <była tam tylko jedna ławeczka> wkręciłam w to spotkanie moją przyjaciółkę, miała wziąć psa i pokręcić się specjalnie koło tej fontanny i oblukać sytuację <czy jest miej więcej w wieku jaki mi podał, jak wyglądał itd> ja byłam schowana za wieelkim drzewem tak żeby Łukasz mnie nie zobaczył, po czym Karolina wróciła do mnie i powiedziała mi że jest identyczny z opisem jaki mi podał i że wszystko się zgadza, więc całą podekscytowana podeszłam do niego i tak się zaczęło.... Jestem już z Łukaszem 5 lat... rozumiemy się i jestem bardzo szczęśliwa... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaaaa nareszcie przyszła pora i na Ciebie Myszczko !! ale... czyżby ktoś kolejny mieszał Ci w główce? bądź rozsądna i uważaj na siebie i swoje decyzje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Wtajemniczenie
|
ja też trzymam Myszeczko za Ciebie kciuki...
no więc co do facetów w necie... moja psiapsióła też się w jednym zakochała i to chyba z wzajemnością... póki co planują spotkanie w realu... a co do mnie... nadal piszę z B. jest cudowny i czasami jak z nim rozmawiam to myślę, że takiego typa faceta szukam... ale on niestety jest nieśmiały (jak i ja) więc muszę czekać aż zrobi kolejny krok i poprosi o nr tel. Bo fajnie by było napisać mu coś na dobranoc... Tylko wiecie co... ja się strasznie nakręcam... tzn czasami jak z nim nie gadam to mam wątpliwości czy on nie pisze z przymusu... wiem wiem już mi to wybijałyście z głowy ale ja już tak mam... wydaje mi się, że to wszystko bezsensu a nie chciałabym tego zepsuć bo facet jest serialnie wartościowy... cóż muszę się uzbroić w cierpliwość... w sumie znam go przez gg od 2,5 tygodnia więc to jeszcze troszkę mało... ale ten krok dalej mógłby zrobić no... hehehehe wiem, niecierpliwa jestem ![]() dobra poczekam i zobaczę jak się akcja potoczy ![]()
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oboje są dla mnie ważni... z jednym czuje się przecudownie drugi zaś.... ech... KOSZMAR :P
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
Najgrosze jest to, że najczęściej jak z kimś rozmawiasz przez internet w późniejszym czasie osoba ta sporo traci w kontakcie w realu, i nie mówie w tym przypadku o wyglądzie. No ale coż może trafi się ten jedyny, życze powodzenia kobitki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Raczkowanie
|
Mnie chyba znowu dopadła strzała amora i to przez internet
![]() Z nudów weszłam na czat jakiś czas temu, szczegóły poznania się mnie z panem K. są trochę żenujące ale to nie istotne. Kiedy się spotkaliśmy okazało się, że chodzimy do jednej szkoły (bardzo słabo go kojarzę) i na dodatek jest rok młodszy ode mnie ![]() Typ trochę "szczeniacki", a mimo to coś mnie do niego ciągnie ![]() Hmm. powiedział, że mu się podobam z wyglądu i charakteru, jak na pierwsze wrażenie. Dwa spotkania, ostatnie trzecie, we wtorek musiało zostać odwołane bo coś mu wypadło... Narazie nic się do niego nie odzywam, bo niby nie chcę być nachalna i czekam... Ale nie wiem jak długo dam radę... Heh. ![]()
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
Osobiście nie polecałabym osoby z tej samej szkoły, w razie jakiś komplikacji i chęci zapomnienia o danym przypadku ciągnie się to za Tobą non stop. Ale jeżeli jest tego wart
![]() ![]() Troszeczke brzydko ale "nie bierz ![]() ![]() ![]() Edytowane przez cherrry2009 Czas edycji: 2009-06-25 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nawet na gg nam sie tak nie rozmawiało jak na zywo.... nie mogliśmy się od siebie 'odczepić' echh ![]()
Ain't No Mountain High Enough ![]() ![]() ![]() Edytowane przez myszeczka00 Czas edycji: 2009-06-25 o 13:25 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bardzo się cieszę, że WAM się udało....poszczęściło ![]() A jak było na pierwszym spotkanku??? Strach, stres?? ) W moim przypadku.. nie czułam żadnego skrępowania. Było tak jakbyśmy znali się co najmniej 5 lat hih ![]()
Ain't No Mountain High Enough ![]() ![]() ![]() Edytowane przez myszeczka00 Czas edycji: 2009-06-25 o 13:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
Ogólnie pierwsze spotkanie było dość dziwne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Wtajemniczenie
|
Po jakim czasie te oświadczyny??
![]() Ło jej ![]()
#2690 |
Wtajemniczenie
|
Och
![]() Uwielbiam takie zakończenia sprawy na tym wątku hehe ![]() ps. Ciekawe jak tam Nastusia i jej wielebny Pan number ONE ;PP
#2692 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak nie czytam horoskopów tak jakimś trafem niedawno wpadł mi jakiś w ręce i pisało o tym, że pan rak czeka na zapewnienie z mojej strony ![]() ![]() ![]() no i się doczekałam ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez LKstasia Czas edycji: 2009-06-25 o 21:53 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
I jak? Kiedy następne spotkanie? Przetrzymał Cie troche z tym nieodzywaniem a Ty się odegrałaś nie odbierając telefonu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja zawsze mam szczecie i spotykam facetow na niecie z poza POLSKI albo z Polski tylko dlaeko od Krakowa..... ![]() Poznalam fajnych 2 facetow ale jeden z Londynu a drugi z Poznania... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Raczkowanie
|
to moze znow ja ;P poznałam pewnego chłopaka w necie, jest naprawde super, przystojny i inteligentny student... no i chyba ze zdjec to mu sie podobam i dobrze nam sie gada... ale on chce juz sie spotkac w niedziele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 |
Raczkowanie
|
Spotkanie dziś
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2699 |
Rozeznanie
|
miłej zabawy ;d
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.