|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Madzia a odciski palców musiałaś zrobić do paszportu?
trzymam kciukasy za tesciowa |
|
|
|
#4922 |
|
Wtajemniczenie
|
blondynka-ja sie smieje, ze kazali mi zrobic odcisk stopy,prawego posladka..tylko odciskow cyckow w marmurze nie chcieli
)))...a tak serio odcisnelam swoj szanowny palec wskazujacy lewy i prawy do kompletu (5min i po krzyku).
|
#4923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czego oni nie wymyśla.dzisiaj pieczemy z mamcia placek z jagodami a wczoraj robiłam koktajl z truskawek i jagód pycha
|
|
|
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
hej Madzia13
my to sobie flm pewnie z neta sciagniemy zamiast pojsc do kinaMasaze leców czesciej moglabys robic Trzymam kciuki za teściową i daje kopniaka, żeby Ci sie chciala pobyc kura domowa Blondi jakieTy masz pysznosci
|
|
|
|
#4925 |
|
Wtajemniczenie
|
Magdaka w końcu znalazła troszkę czasu dla nas
Przydałby mi się spacer nad morze, tylko że ja mam do morza jakieś 500 km![]() To za teściową , a to dla Ciebie .Domi maseczkę, paznokcie i inne czynności zrobisz sobie w piątek po obronie, a teraz masz się uczyć i nie wymyślać co by tu zrobić ( a szczerze to ja też zawsze miałam 1000 innych spraw tylko nie nauka Blondynka zrobiłaś mi ochotę na ciasto z jagodami ![]() Ja już przygotowałam obiadek i czekam na męża. Później trzeba zrobić jakieś zakupki spożywcze, żeby nie było, że znowu ubraniowe
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
Spacer po plazy
Mi mamusie na watku zrobiły smaka rybka wedzona, więc musiałam iśc kupic, oczywiscnie ma makrele ![]()
|
|
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam nad morze jakieś 330km więc blisko zob jak mały się będzie zachowywał może pojade ale nie jestem w 100% pewna
ja bym chciała do Grecji jechać tam gdzie w zeszłym roku ale za rok pojedziemy już we trójkę |
|
|
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
a chcesz siostrzyczkę dorobić Oliverkowi, że marzy Ci się wyjazd do Grecji w to miejsce co w zeszłym roku?
Magdaka, ja też muszę się zmobilizować po paszport, muszę z pracy sie zwolnić i pozałatwiać kilka spraw urzędów, pora zameldować się w swoim własnym mieszkaniu Blondi, jagody?? Pycha!! ja jeszcze w tym roku ich nie kupiłam, trochę drogie![]() Chciałam dziś iść do gin, ale podjechał bus do mojego domu, wiec olałam gin i pojechałam do domu jutro może wlecę na usg
|
#4929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a tu Ala masz racje...Blondi Ty sobie lepiej daj spokój narazie z Grecja, bo wiesz czym to sie kończy |
||
|
|
|
#4930 |
|
BAN stały
|
Jestem jestem, wróciłam z pracy to spalam, bo w nocy była straszna burza...
u mnie aż wilgoć jest skondensowana...nie ma czym oddychać... z M.nie zapeszać ale wszystko oki na razie...dzwonimy po kilka razy dziennie do siebie ![]() a dzisiaj już środa strasznie szybko mi czas mija... zaraz zabieram się za pisanie mgr... |
|
|
|
#4931 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() uwielbiam to miejsce.... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witajcie Ja dzis jestem wykonczona.... od 7.15 do 16 gabrysia+jej siotra....a pozniej od 18.30 do 21 Kurs... dzis nawet fjanie bylo.....sama lekcyjna w szkole i 75 osob ... troszke duszno...ale oki..DZISIAJ MIJA 2 MIESIĄCE gdzie nie obgryzam paznocji... buziaki ![]() dobrnaocka |
|||||
|
|
|
#4932 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kurcze glodna jestem ide wszamac kolacje troche popisałam...mgr...a z M. cały czas ![]() robię delikatne aluzje do niedzieli, czy nie ucieknie....itp.... no zobaczymy... |
|
|
|
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
Motylica
dzisiaj do mnie przychodzi polozna wtedy sie dowiem o co chodzi z ta @
|
|
|
|
#4934 |
|
BAN stały
|
Witam z rana...
u mnie słoneczko, zaraz uciekam do pracy...a tak bym sobie chętnie pospała jeszcze... no nic ale od dzisiaj już weekend ![]() Co do pracy mgr zaczynam mieć co raz to nowe pomysły, w głowie mam już zarys co chcę napisać, a nie taka czarna dziura jak wcześniej. |
|
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Motylicaja gratulacje, dwa miesiace...no to niexle wytrzymałas Zuzia nie ucieknie napewno, ale mozesz go tak przygotowywac na "niespodzianke", wtedy bedzie mniejszy szok. Zreszta nikt nie może Cie przekreslac, za twoja przeszłość, teraz jesteś wolna. Przeciez nie byłas kryminalistka, czy nie jestes niebezpieczna dla otoczenia, że ma uciekać. Powinnien Cię wysłuchac i jak mu sie spodobałas i coś czuje do Ciebie to nie będzie na to patrzy, moim zdaniem ![]() a ja wstałam juz o 7.30 i sie chwle uczyłam, teraz przerwa, nerwki w brzuchu czuje i stresik matko niech juz bedzie jutro popołudniu |
|
|
|
#4936 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() a Ty kochana już się nie martw, zobaczysz że taki stres to trwa dosłownie chwile, ja przed obroną licencjata mało nie mdlałam pod drzwiami z nerwów, po obronie byłam taka happy ![]() będę trzymać jutro kciuki....a to jutro dżamprezka....z nowa pania mgr
|
|
|
|
|
#4937 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Ja właśnie jem śniadanko, jakoś dziwnie się czuję, niby nic mnie nie boli, ale jestem jakaś poddenerwowana. Zuzia jak M. ucieknie od takiej pięknej kobiety, to już ładniejszej nie znajdzie . Domi jeszcze jutro i stresik minie - musisz jakoś to wytrzymać. Właśnie się skapnęłam, że mi wypadło oczko z pierścionka Na pewno znajdę ehhh....
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-06-25 o 11:10 |
|
|
|
#4938 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale cichosza...
![]() Ja czuję się już lepiej, wysprzątałam kuchnie i odpoczywam. Idę zaraz po truskawki, bo dawno nie kupowałam, a mam straszną ochotę. Ciekawe czy przez te deszcze nie będą takie wodniste
|
#4939 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Vcelka!!!jak Ci wypadło??z zareczynowego??? MI SIE DZIŚ SNIŁO, ŻE NIE MIAŁAM OCZKA W PIERŚCIONKU ZARĘCZYNOWYM BO ZGUBIŁAM ![]() ![]() ![]() edit:jak to sie dzieje, że zawsze przychodzimy w tym samym czasie:PP |
|
|
|
|
#4940 |
|
Wtajemniczenie
|
Na szczęście nie z zaręczynowego, ale z pierścionka który dostałam kiedyś od męża. Mam nadzieje, że jubiler będzie mógł wstawić oczko, ciekawe tylko ile to będzie kosztowało.
I jak to się dzieje, że Tobie się śni a mi się przydarza ?
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-06-25 o 15:13 |
|
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
Wam oczka wylatują a ja dzisiaj byłam u jubilera pierścionki oglądać
bo mąż mi chce kupić jakiś za urodzenie syna bo jeszcze nic nie dostałam ![]() mam 3 wybrane na allegro przynajmniej przez dzisiejszą wizytę u jubilera wiem jaki rozm muszę mieć ![]() ten mi się podoba nie wiem czy się na niego zdecyduje może cosik innego znajdę nie koniecznie ze złota póki mam na w głowie ![]() u mnie była położna i mówiła że dziwna sprawa z tą @ że cosik zbyt szybko jak będzie długo leciało to mam do gina iść.Znowu mi nogi puchną muszę iść zrobić wyniki moczu ale jak mam @ to nie mogę zwariować można mi pod koniec ciąży wyszło białko w moczu i muszę to skontrolować![]() ps: powoli trzeba nowy watęk utworzyć ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-06-25 o 15:33 |
|
|
|
#4942 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie miałam pisać, żebyś pokazała jakie sobie wybrałaś
Jak dla mnie ten troszkę za duży, ja lubie takie delikatne, bo mam malutkie paluszki Mi się podobają tego tylu pierścionki Na pierwszym zdjęciu jest identyczny jak mam ( tylko ja mam z innymi kamieniami i mi wypadło to malutkie oczko ) edit: ja nie wiem co się dzieje dziś z tymi pierścionkami.
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-06-25 o 15:44 |
|
|
|
#4943 |
|
Zakorzenienie
|
ja lubię duże pierścionki
![]() to największy jaki mam jest śliczny na zdjeciach tego nie widać kupiony we Włoszech
|
|
|
|
#4944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam pojecia, ale czesto zdarza mi se, że przysni mi sie cos a nastepnego dnia o tym usłysze, albo ktos cos kupi akurat takiego, itp...taki przypadek chyba, albo jestem prorok ![]() Cytat:
mnie sie tez takie podobaja ![]() Blondynka ladne te pierscionki, ale ja wole mniejsze |
||
|
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
Domi na gg Tobie cosik wyslalam
dzisiaj ide z tz chrzciny zalatwic mam nadzieje ze sie w pracy wyrobi i wkoncu ustalimy date |
|
|
|
#4946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już odpisalam
|
|
|
|
|
#4947 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale u mnie pada deszcz i zalewa mi mieszkanie, bo nade mną jest balkon i woda nie nadąrza spływać i leje mi się z sufitu - o mało co laptop byłby zalany. Mam 5 misek wystawionych do łapania wody - masakra normalnie. Niby jutro mają coś tam zrobić - ehhh ciekawe
![]() Blondynka i co ustaliliście datę chrzcin?
|
#4948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee vcelka jaki avatarek ładniutki![]() Jak to zalewa Ci mieszkanie? o jeny, nie możesz powiedziec sasiadom, zeby cos tam zrobili?Ja chwilke jeszcze posiedze, idesię wyprysznicować i spać, bo pobudka o 5 |
|
|
|
|
#4949 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi nade mną nikt nie mieszka, ale powiadomiliśmy administracje, przyszli, popatrzyli i poszli. Nic teraz nie mogą zrobić, bo pada deszcz - niby jutro mają coś robić. Musimy pilnować, żeby w nowych miejscach nie zaczęło kapać - zapowiada się fajna noc
![]() Trzymam jutro kochana za Ciebie kciuki - daj znać jak będziesz po.edit: co nie, że znów mam fajny avatarek
|
#4950 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny chciałabym sie zwrócić do Was o porade
Otóz za tydzien mam dostac @,ale od dwoch tygodni strasznie mnie rwa jajniki (stalo sie to po przytulanku Ciekawosc mnie zżera i chce jutro zrobic test,ale nie wiem czy to za wczesnie:/Czy ktoras z Was wykonywala wczesnie test? I jeszcze jedno pytanko Jak u Was wygladały piersi? Czy one zawsze musze sie zmienic i bolec na poczatku? U mnie nie ma zadnych zmian,tylko troszeczke po bokach bola.Musze dodac ze o dzidzie staram sie od roku,ale w tym miesiacu mam objawy zjawiskowe ktorych jeszcze nie doswiadczylam![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

)))...a tak serio odcisnelam swoj szanowny palec wskazujacy lewy i prawy do kompletu (5min i po krzyku).

czego oni nie wymyśla.
a wczoraj robiłam koktajl z truskawek i jagód pycha

Przydałby mi się spacer nad morze, tylko że ja mam do morza jakieś 500 km
, a to dla Ciebie
.