|
|
#691 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Październikowe PM
bianeczka sliczne te obraczki
ale te nr 3 tez sa boskie ![]() zaproszenia ladniutkie i jakie tanie - warto na pewno
|
|
#692 |
|
Raczkowanie
|
Czesc!!
zlotko855, SSR fajnie ze o mnie pamietacie Jestem na chwilke, bo chce sie z wami podzielic ze przyszły zaproszonka i jestesmy z TZ zachwyceni w rzeczywistosci są jeszcze ładniejsze, takie delikatne. Jestem zadowolona. Pierwsze zaproszenie juz mam w planach dac w piatek bianeczkaa fajne zaproszenia, a obraczki boskie zwłasza nr. 3 |
|
|
|
#693 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mierzyłam podobną do mojej wizji ale prawie wszystkie szczegóły będę zmieniać, także dopiero jakiekolwiek zdjęcia po przymiarce. I jeszcze nie zdecydowałam co do kroju dekoltu, ale jakbym miała w szpic to ta biżuteria by mi pasowała![]() Co do bolerka i etoli, to etola fajna, ale jak się ma na tą porę roku jeszcze rękawiczki, jeśli nie to bolerko, a w ogóel to ono bi bardziej jakoś pasuje Cytat:
![]() Cytat:
Kurczę szkoda, że tak wyszło. Ja bym się n poddała i do producenta je wysłała, a swojarogą też kupiła inne jakby co. Ale tak jak dziewczyny mówią można też sprzedać. A może wśród koleżanek, nie chciałaby któraś?Cytat:
Cytat:
Nie no nie żartuj, TŻ sobie zostaw![]() Cytat:
W ogóle wszystkie mi sie podobają, tak ak i te obrączki, ale mi to chyba nr 1 najbardziej
|
|
#694 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny rozmawialam z tz i rzadzilam na allegro, wystawilam buty i mam nadzieje ze ktos je kupi, trzymajcie kciuki
stwierdzilismy ze nie ma co wysylac do producenta placic za przesylke i on potem odesle buty na moj koszt i tak sie bedziemy bujac w nieskonczonosc tz powiedzial ze 10 lipca jedziemy na przymiarke garnituru i caly dzien spedzimy na chodzeniu po sklepach i szukaniu mi butow fioletowych tak jak chcialam ![]() jak sie uda to bukiet tez pojdzie w podobnej kolorystyce lub bedzie mial wstazke fioletowa aby jakos nawiazywac tematycznie, tz kupie fioletowe skarpetki ania mi sie bardziej podoba ten rozowy bukiet z lilia, ma cos w sobie co do bialej magii i bizuterii od nich to uwazajcie, wejdzcie na wizazowy watek, wiele dziewczyn bylo rozczarowanych, ja qrcze tez - kolejna rzecz do listy dziewczyna ma chyba duzo zamowien i tego nie ogarnia, ale projekty fajne; ja mialam miec indywidualny ale stwierdzilam ze chyba nie o to chodzi zebym ja za kazdym razem dzwonila i po kilku miesiacach dalam sobie spokoj, napisalam do bilaej magii co o tym mysle - oczywiscie odpowiedzi nie dostalam lady ja chyba wzielabym etole bardziej elegancka mi sie wydaje pilaa a to ty masz juz przymiarke , ja pierwsza mam miesiac przed slubembianeczkaa zaproszenia 6 bardzo ladne, mi sie 26 tez podobaja ![]() dziewczyny wrzucam zdjecia korsarzy bo tak to sie nazywa, widze ze sie przydadza SSR przemyslalam sprawe i tz zostawie ![]() qrcze u was tez tak pada, u mnie w kuj-pomorskim i w pracy w wielkopolskim padalo all day
|
#695 |
|
Rozeznanie
|
BEAMI super, ze jestescie zadowoleni z zaproszen
Ty chcesz juz dac pierwsze zaproszenia, ale Ci fajnie ja nie moge sie tego faktu u siebie doczekac, bo az mnie sciska ze strachu, ze nie zdarzymy.SSR i jak ten korsarz z cante wygladal? ladnie, czy w miare? ![]() judith mam nadzieje, ze kupisz fioletowe buciki. a i fioletowe skarpetki a w kulki tak z Toba leciala biala magia, czy dodomi - bo o niej tez czytalam rozne opinie ogolnie pozytywne, ale negatywne tez sie zdazyly? (chyba, ze to to samo:/) ja w piatek ide po kolczyki, mam nadzieje, ze juz dojechaly. znajac moje szczescie to pewnie nie Dziekuje judith za te zdjecia korsarzy - hmm niektore ok, ale niektore wcale mi sie nie podobaja (nawet wiekszosc), ale mysle ze w kwiaciarni cos fajnego a bardziej nowoczesnego wymysla? co do deszczu to u mnie (krakow) tez leje i leje. patrzylam na onecie na prognoze pogody i ciagly deszcz i deszcz we wszystkie mozliwe dni, ktore tam wyswietla napisalam na tym watku o bukietach slubnych pytanie jaki bukiet do mojej sukni pasuje. czekam narazie na odpowiedz. podziele sie z Wami stronka z butami slubnymi, ktora dzisiaj dostalam od znajomej moze ktorejs z Was sie przyda. ja zamierzam zamowic od nich 3 pary (ponoc mozna odeslac), jutro jeszcze tam zadzwonie, zeby sie odnosnie tego dopytac, bym nie zostala z 3 slubnymi parami. mam nadzieje, ze trafie w koncu na "te". maja rozmiar 34 takze licze ze beda dobre, no ale nie zapeszajmy http://brishoes.pl/kolekcje.php bylam na przymiarce etoli - zdjec nie robilam, bo jeszcze troche jej brakowala do ostatecznego kroju i fasonu ![]() edit: dobranoc
Edytowane przez zlotko855 Czas edycji: 2009-06-24 o 23:44 |
|
|
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obejrzałam wszystkie i spodobały mi się tylko 3 pary których bym nie ubrała na wesele, widziałam o niebo ładniejsze buciki w jednym sklepie na Narutowicza w LBN, i nieco tańsze a o wiele bardziej zachwycały ale musze to napisać te pierwszeza prawie za 1700 są ohydne!!!! nie mogłam się powstrzymać rozumiem oklejać cyrkoniami telefony ale buty już widzę jak pijani partnerzy zdieraja mi w tańcu te drogie kamyczki A wy wybieracie jaki obcas? bo ja to niziutki, ze tak powiem symboliczny najlepiej z 2-3 cmCo do zaproszeń! Wysyłają darmowe próbki mają mi wysłać w poniedziałek jak przyjdzie to wkleję
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka Wspólnie zamawiamy buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2009-06-25 o 00:23 |
|
|
|
|
#697 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie jest taki problem, ze jesli chodzi o buty na obcasach (a chce wysoki obcas i mile widziana koturna ) to zawsze jest cos nie tak (zwlasza z rozmiarem, a do tego mam waska stope) i ratuje sie wkladkami zelowymi. slubne buty pasuje, by byly mega wygodne wiec chce zamowic 3 pary i mam nadzieje, ze z tego cos wybiore., jak nie to odesle wszystkie akurat zamawiam buty po 265 zl takze nie po 1000 ogladajac do konca zdjecia, to buty wyswietalaja sie pod wzgledem ceny, malejaco . co do zachwytu... tych zdjec nie da sie powiekszyc, wiec zbytnio nie widac jak sa one wykonane. wiem nie zachwycaja, ale bylam juz niemal we wszystkich sklepach w krk (o ktorych wiem) i jesli but jest ok to i tak rozmiaru nie ma i zreszta tak jest z wiekszoscia.Co do pierwszych butow tez mi sie nie podobaja, nie pisze za sa ochydne, bo pewnie i one znajda swoja klientke, ktora bedzie nimi zachwycona Kazdy ma swoj gust, a o gustach sie nie dyskutuje
|
|
|
#698 |
|
Rozeznanie
|
zlotko w kulki leciala biala magia, co do dodomi to nie wiem ale widzialam jak zrobila grzebien na wzor przeslanego zdjecia i nie bylo to to samo
jedna z dziewczyn chyba na ogolnym watku wklejala, ja sie tez bujalam w rosmary manufacture, masakra jakas przyjmuja mase zlecen a potem maja cie w stwierdzilam ze kupie w sklepie tak zebym widziala i odrazu do reki dostala mi sie podoba ten korsarz z ciemnorozowym storczykiem i perelkami taki w miare delikatny i zgadzam sie mi tez wiekszosc sie nie podoba ale wkleilam w celach edukacyjno-pogladowychno dopytaj, dopytaj czy zwroty moga byc i na jakiej zasadzie itd. zebys nie zostala tak jak ja z butami i moja nowa miloscia allegro no jak moglas fotek etoli nie zrobic, oj niedobra
|
#699 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() podobaja mi sie kolczyki z tej stronki http://www.pakamera.pl/ moze nie na slub, bo potrzebuje czegos bardziej eleganckiego, ale nektore sa extra tak na codzien. bardzo dobrze, ze wkleilas te korsarze, ja je widzialam moze raz na zywo, z daleka ![]() yhy teraz to ja jestes ta niedobra
|
|
|
#700 |
|
Raczkowanie
|
Złotko, własnie ja sobie z pakamery wybralam:
http://www.pakamera.pl/slub-golden-royal-nr266653.htm i chce żeby mamy mojej mamy znajoma zrobiła mi taki sam komplet tylko w rózu z kryształków svarowskiego, albo z innego materialu, który dobrze w tym wzorze bedzie wyglądał. W sobote poopołudniu mam sie z nią spotkac to obgadam temat
|
|
#701 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Przepraszam ze tak nie pisalam ale mialam kilka spraw do zalatwienia.Egzaminy mi poszly super Postaram sie nadrobic braki w postach a mam ich galancie do nadrobienia No i witam nowe dziewczyny na forum
16.04.08 jesteśmy razem 24.08.08 nasze zaręczyny 17.10.2009 Edytowane przez gabryna Czas edycji: 2009-06-25 o 14:54 |
|
|
|
#702 |
|
Rozeznanie
|
gabryna GRATULACJE!!!!!!!
|
#703 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na tej stronce jest tak duzy wybor, ze szok. gabryna rowniez gratuluje
|
|
|
#704 |
|
Raczkowanie
|
i kolczyki z tego zestawu też zamawiam
![]() http://www.pakamera.pl/uplimg_add/up...53_mainpic.img faktycznie, wybór mają niesamowity!!! gabryna GRATULACJE
Edytowane przez hipka80 Czas edycji: 2009-06-25 o 16:56 |
|
|
|
#705 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gabryna gratuluje!!!! |
|
|
|
|
#706 |
|
Raczkowanie
|
dzieki dziewczyny.
Przede mną cięzki weekend, wyjazd do rodzinnego miasta - spotkanie z fotografami, zespołem, rozdawanie zaproszeń ![]() zajrze do Was w weekend, bo ja juz jutro mam wolne
|
|
#707 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczynki trzymajcie za mnie jutro kciuki, bo mi sie napewno przyda wasze wsparacie. Edytowane przez BEAMI Czas edycji: 2009-06-25 o 17:13 |
|
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
BEAMI kciukam
![]() Gabryna gratulacje Jejku dziewczynki jak Was czytam to tak bardzo zazdraszczam: obrączki, zaproszenia, buciki, etole, bolerka, bukiety - takie drobiazgi możecie już wybierać. super!!! Też bym chciała
|
|
|
|
#709 | |
|
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny
BEAMI bedziemy z corka trzymackciuki za ciebie Claris zobaczysz jak szyko ci ten czas zleci,pozniej sama nie bedziesz wiedziala gdzie najpierw rece wlozyc.Przynajmniej ja tak mialam.ciagle mowilam a mam rok to zdaze i guzik owszem zdazylam ale z jezykiem przy ziemi ![]() Boziu u mnie jest burza a jej sie tak boje ![]() ![]() Hipka bedzie dobrze gorsze rzeczy sie przechodzilo.... ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
Jest bardzo ladna pozazdroscic
16.04.08 jesteśmy razem 24.08.08 nasze zaręczyny 17.10.2009 Edytowane przez gabryna Czas edycji: 2009-06-25 o 17:34 |
|
|
|
|
#710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w tym sklepie co mówiłam to właśnie te muciki na różnych obcasach były i na takie wąziutkie stópki co do rozmiarówki to nie wiem bo nie pytałam. Dzisiaj będąc w SH widziałam suknię ślubną a jakiś facet się nia podniecał i katował kasjerkę że już kiedyś kupił jedną ślubną i powiesił na strychu i nad tą się zastanawia, dla mnie trochę dziwne po co facetowi suknie na strychu może się przebiera? albo żony szuka A mnie się ta biżu kryształowa jakoś nie podoba, tzn nawet nie to że nie podoba, jest po prostu nie w moim stylu za delikatna ja lubie konkretną i cieżką biżuterię, np jeden duuuży wisior i to samo dotyczy reszty, ale jak ktoś lubi delikatną to ta będzie w sam raz, n dodatek bardzo ładny kolor pasowałoby do cherbacianych róż---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
hehehe on też twierdzi że jeszcze tyle czasu dobrze ze prawie wszystko załatwione, chociaż trochę nerwów było bo ja chciałam wszystko załqtwiać a on się ociągał, że po co na co, przecież tyle czasu i się sram ale teraz przynajmniej może spać spokojnie, jeszcze jakbyśmy teraz zamówili obrączki i zaproszenia to już trochę mniej wydatków na później i mniej spraw do załatwienia
|
|
|
#711 |
|
Rozeznanie
|
BEAMI to powodzonka zycze jutro
![]() hipka kolczyki rowniez bardzo ladne powodzenia Tobie tez na wyjezdzie, ale w przyjemniejszysz nieco sprawach od BEAMI.
|
|
#712 |
|
Raczkowanie
|
zlotko855- duzo nie ma w sumie załatwiania bo nie mamy wesela typowego tylko male przjecie.Najbardziej sie boje ze bedzie bardziej stypa
, mamy tylko 20 osob najblizszych i laptopa ktorego bedzie ktos obslugiwal. nie chcialam wesela ale mam nadzieje ze przy takim malym przyjeciu tez bedzie milo. musze zalatwic fotografa,obraczki, zaproszenia, zawiadomienia i kamere chociaz do kosciola, bo nie wiem czy bedzie co kamerowac w lokalu im wiecej ludzi tym wieksza szansa ze bedzie mail kto sie bawic, a jak ja mam 20 osob to nie wiem.bianeczkaa- obraczki fatycznie szliczne najbardzije przypadly mi do gusty 1 i 2, tyko balabym sie zeby mi nie wylecialy te diamenciki i fatycznie moze byc problem ze zmniejszeniem potem. judith8- tak mam teraz 1 przymiarke i bede miec jescze 1, a przy 3 juz bedzie gotowa i moja![]() jescze dodam ze wlasnie wrocilam z 2 spotkania w poradni przedmalzenskiem:/ przy 4 spotkaniu bede odpytywana z mojego wykresu ktory musze sobie zrobic. Porazka bo nie kumam pewnych rzeczy:p ale musze dac rade bo jak mi babka nie podpisze kartki to kto wie czy moj proboszcz dopusci mnie do slubu:p a to bylby cyrk ![]() pozrawiam |
|
|
|
#713 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wogóle z tego co od innych osób słyszałam jak wyglądają ich nauki i poradnie to porażka
|
|
|
|
|
#714 |
|
Raczkowanie
|
U mnie bylo 9 spotkan nauk w tym 2 spot. mielismy z gosciem z poradni.Nauki mielismy w popniedzialki o 19 ale trwaly od 30 do 50 min za to gosciu z poradni nas trzymal 2 godziny na jednym spotkaniu a na drugim nas juz nie bylo,poszlam do proboszcza powiedzialam co i jak troszke moglam tez zgonic na core
kazal mi przyjsc do kancelarii dal mi numer telefonu do tego goscia z poradni i w taki sposób mialam stepelek.Mielismy tez farta bo u nas mogly byc tylko 2 spotkania opuszczone,a na 2 spotkaniu ksiadz sie pomylil i wstawil nam po dwie pieczatki,wiec mielismy okazje do nieprzyjscia.Ale te nauki to dla mnie masakra ( z ksiedzem to jeszcze jeszcze) najgorszy byl facet z poradni....wiecie jakie) i po co mi wiedziec ze facet produkuje do miliona plemnikow dziennie
|
#715 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
BEAMI POWODZENIA NA OBRONIE, TRZYMAM KCIUKI ![]() Cytat:
Co do fioletowych butów to ekstra, będzie super, aTŻ zamiast fioletowych skarpetek może mieć fioletowy krawat, pięknie będziecie wyglądać![]() Cytat:
Co do butków to ja zaraz ptrzę na obcas, na stronce zobaczyłam parę dla mnie, ale z czarną podeszwą a to jak dla mnie niedopuszczalne do śnieżnobiałej kiecki slubne buty z czarna podeszwą. Mam nadzieję, że znajdziesz w końcu na Twoją stópkę odpowiednie buciki i te wymarzone ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo fajne naprawdę![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zdaj potem relacje co ustaliliście z zespołem, może akieś świeże pomysły?Cytat:
Jedynie z czym mogę się teraz posunąć to buty i bielizna, ale jak zaczniemy zapraszać, to znów pewnie nie będize czasu an zakuby echhhhh, naprawdę nie masz czego zazdaszczać![]() Cytat:
Będzie dobrze
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
oj z tą wysokością i łamaniem to bym polemizowała
ja skręciłam nogę w adidasach, a w obcasach 11 cm wykręcilam i nic mi nie było, a mojs mama złamała w płaskich klapkach bo jej się podwinęła
|
|
#717 |
|
Rozeznanie
|
pilaa moim zdaniem nie masz sie czym przejmowac, bywa ze towarzystwo lepiej bawi sie w mniejszym gronie niz w wiekszym. zobaczysz, ze bedzie pieknie i super zabawa do bialego rana
SSR no tak z butami u mnie zawsze jest najwiekszy problem:/ dzwonilam do tej pani (z tej strony z butami) i czekam do srody, bo jest na urlopie i po powrocie dowie sie wszystkiego, bo buty sprowadza bezposrednio od producenta z londynu i pozniej nie moze ich jemu zwrocic a sama nie chce zostac z takimi malymi rozmiarami, bo watpi czy je sprzeda. Takze ma przemyslec sprawe, dowiedziec sie i da znac w srode, ale szczerze mowiac to watpie ze sie uda, moze to lepiej ![]() i kolejna, ktora ma juz prawie zaproszenia i zabiera sie za zapraszanie teraz ja zazdraszczam takze czekamy na fotki za 2 tyg Twoje juz dojda wtedy do gosci na pewno, a moje moze beda dopiero co gotowe
|
|
#718 |
|
Raczkowanie
|
Claris, gabryna, zlotko855, SSR dziękuje za kciukasy obroniłam sie jestem pani mgr inż.
SSR to super ze tez już bedziecie miec zaproszonka |
|
|
|
#719 |
|
Rozeznanie
|
BEAMI to bede pierwsza z gratulacjami
![]() hipka sliczna bizuterie wybralas, z robi Ci znajoma bo bedzie taniej? czy cos zmieniasz? pracowalam dzisiaj z domu i jak tz wrocil to pojechalismy na zakupy do gniezna i przy okazji bylam w venezii,byly piekne buty, jedna para byla w kolorze fuksji na koturnie, caly byt zamszowy i z takimi dlugimi wstazkami do wiazania na kostce, tz sie podobalo ale kolor go przerazil, zreszta i tak nie ylo mojego rozmiaru i drugie byly jasno fioletowe, klasyczne szpilki i zaokraglonym noskiem i rozmiar byl ale byla roznica bo but z wystawy byl jasniejszy ![]() dziewczyny przyszla etola, tz sie smial bo wie jak kocham fufu w kazdym razie mam nadzieje ze nie bede musiala jej uzyc bo bardziej mi sie podoba moje bolerko z suplem i trenem
Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-06-26 o 21:31 |
|
|
|
#720 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() masz juz taki konfort psychiczny, ja swoj jescze dierze
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

i jakie tanie - warto na pewno

bo 25 nie będe miała
ale musze to napisać
te pierwszeza prawie za 1700 są ohydne!!!!
nie mogłam się powstrzymać 

i moja