|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mżawka, kapuśniaczek czy oberwanie chmury czyli 30. już już cz. XI
Cytat:
![]() Paulaaaa!
|
|
|
|
|
#1142 | |
|
Wtajemniczenie
|
Paula ja chyba już nie raz pisałam, że jesteś moją mistrzynią acapellową
![]() Gosia gratuluję ![]() Cytat:
Możemy tam jeszcze dopisać imiona (kto bd chciał), żeby się nie pytać w kółko nie ![]() Burbonik! powiedź! Albo napisz mi na pw.
|
|
|
#1143 |
|
maszyna, nie człowiek
|
xD
W sumei powiem wam po nedzieli ze mnei mama wkurza. Pamietam jak przyszlam po maturze z matmy i sie mnei pyta jak mi poszlo to powiedzialam ze dwa zadania skiepściłam (ciąg i skarbiec), jedno za 6 drugie za 5 punktów. A ona ze jak tojedno za 6 a drugie za 7 (?) przeciez to juz tyle procent, ze nigdzie się nie dostanę. No to jej wytłumaczyłam, ze to daje razem 22% czyli bez tego mam 78. Ale pewnie gdzie zrobilam jakis blad a z tych moze zalapię po jednym punkcie. Potem mowila do brata ze fatalnie mi poszlo i tak dalej. A w neidziele wyjechala z tekstem, ze przeciez "mowilam ze mam przynajmniej 80%". Tak mnie to nakręca przed wtorekim, że ja nie mogę
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
Paula acapella cud
nawet pan prezydent dostał fuche xDNicruś spokojnie we wtorek przyjdziesz i powiesz nam Wszystkim że zdałaś najlepiej w Krk na 1000% ![]() a ja jestem zła bo nie ma napisów do mojego filmu
|
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, ile spamu
Idę nadrabiać
|
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
bo nas nie można zostawić tak o samopas
no bo co w sumie my jesteśmy MISZCZE |
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, jestem po prostu najbardziej zainteresowaną osobą. Dowiedziałam się przed chwilą, że w Bielsku są największe straty po deszczowe. Jestem miszczem aktualności.
Napisałam sobie lekcje. A teraz siedzę i się jej ładnie uczę ;| Burbon ja też imię chcę ;C Nicru ja na razie na luzie idę. Ale i tak wiem, że się nie dostanę tam gdzie chcę i na co chcę, więc i tak sobie ryczę w poduchę. No ale cóż pan zrobisz? |
|
|
|
#1148 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Anlejka, z tym ze ja strasznie nie chce wypasc blado przy moich znajomych z LO a i tak bedzie porównywanie wynikow albo oni sami sie pochwalą. Takze Vinka wiem tez ze jakas super nei bede przy kolegach olimpijczykach...
Ale chce meic jak najwyzszy wynik i w ogóle, takie te moje smętne marzenia. I zawieść mamę. Bo brat mial 90% z matmy R. Nie chcę wyjść na jakaś debilkę, a poza tym chyba mi serce pęknie jak się okaze np. że taka jedna X (nie bede mowic po imonach), ktora byla uwazana za... no...tępą... nie tylko rpzez wielu uczniow w klasie ale i nauczyciele dali jej to odczuć (w wielu sytuacjach kazdy z nas by sie obrazil a ona nawet tego nie zauwazyla!) ma wiecej procentow. To by bylo straszne. Moze nei uczylam sie non stop ale kazdy kto wlozyl w maturę trochę rpacy nie chce sie jednak skompromitowac
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia gratulacjeeeeee !!
![]() a ode mnie wlasnie poszedl brat, przyszla bratowa i bratanek. byl u nas pierwszy raz . on jest taki tyci tyci <3. powinien sie dopiero urodzic za 5 dni, a ma juz miesiac. cudenko malutkie <3tez znam Burbona imię Burbon powiedz im , bo beda cisly w nieskonczonosc hehe ![]() Paula super filmik |
|
|
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wymocz sobie stópki w niebieskiej misce i od razu humor powróci bo wiesz niebieska miska i sól jest czarodziejska |
|
|
|
|
#1151 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Vinka
? W sumei zamierzam ubrac we wtorek spódniczkę zeby sie pewniej poczuc (heh tak to na mnie dziala jak i obcasy) ale po szorowaniu murków wczoraj mam zdarte kolana. Wiec jak cos to rajstopy czarne...Ale zalezy od pogody ;| Strasznie dziś przynudzam tak w ogóle xD Ale mam swoje kromeczki z serkiem i szczypiorkiem to moze mi rpzejdzie
|
#1152 |
|
Pani Buka
|
nicRu, ja też boję się porównywania wyników z olimpijczykami, tyle że z historii
ale będzie dobrze, musi być, o! Paula
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja pochłaniam bób xD
|
|
|
|
|
#1154 |
|
Wtajemniczenie
|
Zagubiłam się na chwilę na n-k i myślałam, że dużo napiszecie, ale nie dobrze jest.
Co do urodzin, to ja miałam się urodzić jak mój Brat 22 marca, a urodziłam się 25 lutego i nie potrzebny był mi inkubator, więc chyba coś źle wyliczyli albo ja byłam taka przerośnięta ![]() Gdzie ten Burbonik?
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Karolina jestem
![]() Cytat:
jak się fajnie zrymowało " ani Anuu ani nicRu" Dziewczyny a może być różowa miska? będzie działać?
Edytowane przez wszełka Czas edycji: 2009-06-25 o 20:30 |
|
|
|
|
#1156 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja się urodziłam 3 tygodnie za wczesnie, wg pani co wypelniala ksiazeczke - o terminie
|
#1157 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja jak przyjadę w październiku, to będę musiała obczaić jak dotrzeć na uczelnię, do jakiegoś sklepu pobliskiego i... centrum handlowegoCytat:
Rossmann jakieś 3złCytat:
Nicru jesteś wielka! Z tego linku wynika, że na logistykę rok temu było 9,1 osoby na miejsce. To oznacza, że w porównaniu z tym, co było 2 lata temu ilość chętnych zmalała! Więc może teraz też będzie mniej? Dobra, i tak mnie nie zechcą
|
||||
|
|
|
#1158 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Sydunia, ja tam sądze że i tak się dostaniesz na logistykę
|
#1159 | ||
|
Zakorzenienie
|
dokładnie.
albo czytać cennik. Cytat:
naprawdę to takie drogie? nawet te wszystkie płyny do higieny intymnej z bakteriami mlekowymi? apteczne ![]() Cytat:
PROSIMY wiem, że może marna zachęta, ale ja jestem Magda, teraz Ty musisz odpowiedzieć ![]() też mam taki niecny plan tż sobie śpi po pracy, nie da się go obudzić a mi się cholernie chce iść więc uciekam
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Wszełka też mam tylko różową i zastanawiam się czy zadziała
a póki co zmotywowana Waszymi ćwiczeniami pohulałam sobie i zmykam do wanny |
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaj 'w Łodzi' i wyjdzie zdanie poprawne
|
|
|
|
#1162 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Sydunia nie przesadzaj
Moze i na SGGW się dostaniesz, trzeba - niestety - poczekac. A z moją maturą wszelkie stypendia mogą się iść bujać w sumie. Szkda, bo tak to by bylo +1000zł w kieszeni co miesac.
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
no peniw że będzie
miska musi być maturzyściowa Cytat:
to chyba sobie je założę a Ty masz je
|
|
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
Wszełka podejrzewam, że różowa zdziała jeszcze większe cuda xD
Swoją drogą takie mi to dziwne xD U mnie nie ma kolorowych misek. Tzn. mam białą i dwie szare i koniec. Mało kolorowa łazienka u mnie. Co najlepsze w moim otoczeniu nie ma kolorowych misek w łazience xD Za to w kuchni. Szał kolorów. Zobaczyłam na nowe wątki zobaczyłam napis 'Rybak' i pierwsze skojarzenie: 'kolega z klasy'. Oni są wszędzie już. Nawet na wizażu -.-' |
|
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto powiedział, że cuda się nie zdarzają? No ja niestety żadnego kierunku z 'listy' nie biorę pod uwagę, więc szkoda, bo szkoda, ale nie będę studiować dla stypendium, a nie widzę się w tych kierunkach. Postaram się za to o stypendium naukowe potem, ale co z tego wyjdzie, to się okaże. Jak się nie uda, płakać nie będę. Już w LO się z naukowym pożegnałam, tzn za 1 semestr dostałam, ale to tyle. Inna rzecz, że gdyby dawali je większe, to pewnie by mi się chciało o nie starać, a tak ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Tak
|
|
|
|
|
#1166 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Ale ja z moja maturą to pomarzyć mogę. A nie zamierzam iśc na polibudę tylko dlatego ze ludzie maja tam nizsze wyniki i latwiej o stypendium, wolę AGH gdzie jakos da sie rpzezyc.
|
|
#1167 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() a ja też mam kolorowe miski! malutką zieloną, większą różową i jeszcze większą czerwoną tak do stóp to najpewniej ta różowa
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
No to dziś sobie pomoczę stopki w mojej różowej misce
![]() kasiencja no kurcze racja drogo ja coś się nie mogę wybrać do mojej pani ginekolog- za daleko chyba mam
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
hmm hmm hmm xD
ja sie na tych wszystkich kontach i bankach nie znam w ogóle xD czy można je założyć przez neta? czy muszę jechać do siedziby banku? i jak tak to po prostu powiedzieć mam że chce sobie założyć konto studenckie? czy za prowadzenie konta coś się płaci? wiem że jest prowizja jakaś jak chcę z innego bankomatu wypłacić, tak aAa i czy lepiej do BP czy SA? xD
|
|
|
|
#1170 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dobra. Idę nastrugać mą jedyną kredkę do oczu, wykompać się, pomoczyć nogi w neibieskiej/różowej miednicy (tylko takie mam
i brązową ale za duza) i w ogóle do łóżeczka
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

Idę nadrabiać

Ale chce meic jak najwyzszy wynik i w ogóle, takie te moje smętne marzenia. I zawieść mamę. Bo brat mial 90% z matmy R. Nie chcę wyjść na jakaś debilkę, a poza tym chyba mi serce pęknie jak się okaze np. że taka jedna X (nie bede mowic po imonach), ktora byla uwazana za... no...tępą... nie tylko rpzez wielu uczniow w klasie ale i nauczyciele dali jej to odczuć (w wielu sytuacjach kazdy z nas by sie obrazil a ona nawet tego nie zauwazyla!) ma wiecej procentow. To by bylo straszne. Moze nei uczylam sie non stop ale kazdy kto wlozyl w maturę trochę rpacy nie chce sie jednak skompromitowac
. on jest taki tyci tyci <3. powinien sie dopiero urodzic za 5 dni, a ma juz miesiac. cudenko malutkie <3