|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matura 2010
Cytat:
![]() Myślisz, że przyjmą mi jeszcze? xD Bo mnie już denerwuje brak dźwięku
|
|
|
#2252 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi się wydaję że już mogą ci nie przyjąć, ponieważ od tych 3 miesięcy mogłaś sama coś zrobić że głosu nie ma
A może coś nie masz zainstalowanego jakiegoś programu ?, ja w tamtym roku (miesiąc po kupieniu lapsa) usunełam coś tam i głosu nie miałam :p do tej pory nie wiem jak ja to zrobiłam![]() musiał mi sąsiad coś tam zainstalować
|
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że nie poszłaś od razu z tym, jako reklamacja na usługę "miało działać, a nie działa" Ale warto się przejść, powiedz, że od początku jak odebrałaś komputer to dźwięk nie działa.Albo tak jak Magda pisze. Sprawdź czy masz wszystkie sterowniki do płyty głównej lub ewentualnej karty dźwiękowej. Mogli zapomnieć zainstalować
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-06-25 o 21:52 |
|
|
|
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No trudno. Jak zarobię trochę pieniążków to zaniosę jeszcze raz ![]() Raczej nie jest to spowodowane brakiem jakiegoś programu. Trochę znam się na komputerach, musiałam się nauczyć z konieczności, kiedy brat wyjechał na studia. Nawet zgłosiłam się po pomoc do kolegi - studenta informatyki. No i nic z tym nie zrobił nawet on ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- I znowu pierwsza się pożegnam nocne marki Idę spać, bo jutro praca. Dobranoc, Dziunie
|
|
|
#2255 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja tak trochę z centrum, ale trochę tylko, bo bardziej z południa Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zostałyśmy same?
|
||
|
|
|
#2257 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja to chyba sama jestem z pod granicy Ukraińskiej
:P no żartuje do granicy mam jakieś 60km^^.Ide chyba dziś wcześniej spać, bo znów burza idzie , chyba 4 już dziś...Pa pa pa życze kolorowych snów..
|
|
#2258 |
|
Konto usunięte
|
no ja sie wybieram
wbrew tego co sadza rozni ludzie, ja warszawe bardzo lubie i dobrze sie w niej czuje
|
|
|
|
#2259 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja jestem a czy ktoś jeszcze??? a nawiązując do Warszawy to ja nie przepadam, chociaż jest jedno miejsce gdzie byłam i bardzo mi się podobało otóż Teatr Muzyczny "Roma"
|
|
|
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tak żadne miasto nie jest gorsze od Łodzi, szczególnie wjazdu od północnego zachodu Jak się jedzie drogą wylotową z Łodzi na południe na Rzgów, to dwupasmówka, wszystko zadbane, elegancko. A od mojej strony dziurawy asfalt, krzaki po bokach, pełno śmieci, wszystko się rozwala. Mój tata mówi "brud, wstyd i ubóstwo" Ale co tam, jeszcze rok i pewnie ze 4 razy na miesiąc tam będę jeździła Ogólnie w porównaniu np do Poznania, Gdańska, Opola czy jakichś trochę mniejszych, to Łódź mi się wydaje najbrzydsza, najbardziej brudna ![]() A się rozpisałam Też już idę spać, zaraz Tż ma dzwonić, papa |
|
|
|
|
#2261 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
chyba jednak mnie nie zniechęciłaś, bo w sumie będę prawdopodobnie stała przed wyborem Łódź albo Śląsk (Sosnowiec) więc i tak Łódź mnie bardziej przekonuje dobranoc właśnie zauważyłam, że mój post jest 2000 więc: ![]() a teraz dobranoc Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2009-06-25 o 23:16 |
|
|
|
|
#2262 |
|
Rozeznanie
|
znowu zostałam tu ostatnia?
![]() Ach wy śpiochy! to Dobranoc Gwaizdki posiedzę tu sobie sama
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
|
|
|
#2263 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej Dziunie ;* Tż poszedł się kąpać i robić śniadanie więc miałam trochę czasu na nadrobienie tych waszych spamów
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie przepadam za Warszawą.. ogólnie kiepsko skomunikowana, brudna.. i wszyscy się wszędzie spieszą :/miłego dnia Dziunie ;**
|
|
#2264 |
|
Konto usunięte
|
dzien dobry
Ty -ostatnia, ja -pierwsza ![]() edit: jednak nie mtynai mnie uprzedzila
|
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
;P
ale mam newsa ![]() Król Popu nie żyje ;(
|
#2266 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wlaśnie, ale są w niej niektóre miejsca, gdzie jednak warto pojechać ![]() wiem (onet źródłem informacji) ![]() Dzień dobry Wam i gdzie ja muszę iść, gdzie??? Do szkoły będę później ![]() Miłego dnia |
|
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
a to tak jak chyba w każdym większym mieście.. jest coś, co warto zobaczyć.. i coś co odstrasza
|
#2268 |
|
Flawless
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;12949630]no ja sie wybieram
wbrew tego co sadza rozni ludzie, ja warszawe bardzo lubie i dobrze sie w niej czuje[/QUOTE]To tak jak ja ![]() Nooo, to powróciłam Oczywiście, nie opalałam się, ani nie kąpałam bo strasznie zimno i deszcz pada Na razie idę po jakąś kawę bo oczy mi się zamykają
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
ja może dzisiaj skorzystam trochę z nadmorskiego słońca.. no,ale zobaczymy. Za ciepło chyba na razie nie jest, ale słoneczko już zaczyna grzać
![]() po śniadaniu ciągnę Tżeta na plażę
|
#2270 |
|
Wtajemniczenie
|
Zazdrosze ci mtynai
uwielbiam morze![]() A wogóle to dzien dobry nie wyspałam się .peggy sue czasami i wakacje się chodzi ja jade w przyszłym tygodniu ale nie do mojeje tylko do siostry szkoły![]() ![]() Życze miełego dnia ![]() A o tej śmierci Króla Popu to się od was dowiedziałam...
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
Tata jak mnie rano obudził, to mi powiedział....
Po co? ![]() Ja się tylko przejdę w poniedziałek zobaczyć na listy przyjętych, co za pierwszaki się będą szwendać po szkole
|
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
łeee, słońce zaszło ;P
Magda to pewnie przez tą Twoją zazdrość ;P ale i tak kazałam się Tżetowi ubierać, idziemy na plażę ![]() może zaraz się pojawi słońce?;> ;*
|
#2273 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no ale wolisz z nami Cytat:
Cytat:
już wróciłam także krótko to trwało na szczęście ja przeczytałam i taki szok ![]() Cytat:
pani od biologi coś tam chciała ustalić w sumie mogła to zrobić w roku szkolnym, ale nie i musiałam się przejść do tej szkoły ja właśnie dzisiaj przeglądałam wstępne listy i |
||||
|
|
|
#2274 |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry wszystkim
ja dopiero się obudziłam ![]() śniła mi się czearownica Widzę, macie fajne plany na dzień dzisiejszy ..eh..morze dlaczego ja mieszkam na wschodzie?! to nic, niedługo i ja sobie będę plażowała oby do 11 lipca!
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
zaszło słońce, wrócilismy do domu
|
#2276 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
#2277 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2278 | ||
|
Flawless
|
Cytat:
Tylko tym północnym, to chociaż jezior mam dużo Ajj tam, jutro czy kiedy będzie lepiej. Ja bym poszła nawet dziś na Twoim miejscu. Moim zdaniem morze zawsze wygląda rewelacyjnie, bez względu na pogodę Co prawda nie poopalasz się, ale nawdychasz jodu chociaż ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja nie lubię pierwszaków xP jakieś to wszystko dziwne Szkoda, że jestem maturzystką W gim i lo najlepiej mi było w pierwszej klasie
I think the breakdown is when a woman doesn't know what she is and she settle for less. Check out your worth because you're worth more than that." Edytowane przez Phoce Czas edycji: 2009-06-26 o 12:57 |
||
|
|
|
#2279 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jeziora u mnie jest tylko brudny zalew w 1 klasie było faaajnie |
|
|
|
|
#2280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mama taką nadzieję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

A może coś nie masz zainstalowanego jakiegoś programu ?, ja w tamtym roku (miesiąc po kupieniu lapsa) usunełam coś tam i głosu nie miałam :p do tej pory nie wiem jak ja to zrobiłam

, chyba 4 już dziś...

Jak się jedzie drogą wylotową z Łodzi na południe na Rzgów, to dwupasmówka, wszystko zadbane, elegancko. A od mojej strony dziurawy asfalt, krzaki po bokach, pełno śmieci, wszystko się rozwala. Mój tata mówi "brud, wstyd i ubóstwo"
Ale co tam, jeszcze rok i pewnie ze 4 razy na miesiąc tam będę jeździła 

.